Egentligen..

Datumet: 2007-12-25 Tiden: 18:09:45

så skulle man slippa att bli besviken om man aldrig hoppades på något. Men hur kul är det på en skala? Att aldrig ha hopp om någonting? Men det man kan göra istället är att hoppas men acceptera det faktum att det kanske inte blir som man vill, redan innan något händer. När man gör detta lämnar man ett utrymme åt att saker och ting faktiskt kan gå åt skogen, och då svider det inte lika mycket när det väl händer. Detta är något som inte är särskilt svårt, egentligen, men som människor ser förbi allt för ofta.
Självklart är det bra att ha mål,vilja och hoppas saker i livet, men med hjälp av andrummet ger man saker möjlighet att sluta på ett helt annat sätt än man tänkt sig. Och ibland kanske det är som så att det man hade bestämt sig för från början, faktiskt inte är bästa för en själv när man väl hamnar där.


Kommentarer
Postat av: martin

det handlar väl egentligen om att inte gå in helhjärtat i nåt projekt?:P Det kan även vara känslomässiga saker som man ger sig in på, hur gör man då? Det handlar ju om att våga riskera :)...

2007-12-25 @ 20:05:05
Postat av: Kim. Svar till martin

Men när man hoppas på något, så är det kanska enkelt att man går in helhjärtat i det.
Klart man ska våga riskera, men riskerna tar olika mycket på olika människor, därför är det bra att ha det andrummet som jag pratade om och se faktumet att saker inte alltid blir som man vill.

2007-12-25 @ 20:48:00
URL: http://kimmys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0