God dagens!

Datumet: 2007-12-12 Tiden: 16:14:06

Idag hade jag bara två lektioner, igen! jag vet inte hur, men turen har passerat mig och stannat där en stund :) Hade först lite diskussioner om filmen A beautiful mind på engelska, och lektionen efter hade jag provet. Gick himla bra faktiskt. Kunde alla årtal som man kunde tänka sig kunna.
Åter till filmen, har ni sett den? För den är starkt rekomenderad. Den har vunnit 4 oscars och baserar sig på vetenskapsmannen John Nash och Russell Crowe gör rollen otroligt bra. Den är verkligen på topp av de filmer jag har sett, och jag har sett väldigt många!

Bara för att notera så kommer detta ej bli en blogg specialiserad på kändisar och deras kläder, sådant får någon annan sköta för det faller mig inte för intresset. Jag kommer heller inte låtsas att jag vet en massa om dem, för det gör jag inte!

Jag är helt ganska vanlig (ovanligt?) person som bara skriver. Är inte fotomodell, bor inte i något lyxigt område, har inte tagit första bästa flyg och flyttat utomlands. Men detta är jag, och det är ganska mysigt det med :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0