Onsdag

Datumet: 2008-04-30 Tiden: 12:25:58

Hej allesammans!

Det blev inget av gårdagens heron city, men träffa pojkvännen gjorde jag iaf och det var riktigt mysigt :) Vi planerade först att åka in till stan och ta en fika, men vi hamnade hos mig tillslut med två hyrfilmer. Dessvärre hann vi bara se en av dem och den var riktigt grym! Den hette 88 minuter om det är någon som är sugen på att se den :D

Nu ska jag dock in till stan med pojkvännen så har lite brådis.
skriver mer senare!

Heron City

Datumet: 2008-04-29 Tiden: 19:12:12

Pojkvännen och hans vänner hämtar snart upp mig och då bär det av till Heron City :) Var år och dar sen jag var där sist, och har nog endast varit där en gång tidigare! Är ju ledig imorgon så det är rena rama lyxet för mig denna vecka (bortsett från allt plugg)

Hoppas ni alla får en toppen kväll iaf!

Tisdag

Datumet: 2008-04-29 Tiden: 15:22:23

God morgon allesammans!
Vilken underbar dag, inte sant?

Började dagen med gympan och sprang två gånger runt en sjö. Var himla skönt faktiskt, trots ansträngningen. Sen har jag haft redovisning på yrket coach, vilket gick jätte bra. Och sen försvann 1 och 1 halv lektion på slutet av dagen så slutade riktigt tidigt :)
Men det bästa med denna dag kommer nog trots allt bli att träffa Sam efter jobbet! :D Har saknat honom så sjukt mycket!

Nu ska jag snart kila iväg till jobbet så ska börja fixa det sista!

Dagens outfit

Datumet: 2008-04-28 Tiden: 19:42:31

image313Körde lite styrka nyss :) Riktigt skönt faktikst.
Ska snart ut och ta en spring runda med mamma också, ännu skönare! haha.

Detta var dagens klädsel iaf:
Skinjacka - Gamla stan (minns ej namnet på affären)
T-shirt - JC
Jeans - JC
Halsband - köpt i spanien.









Beställningen har kommit!

Datumet: 2008-04-28 Tiden: 16:56:15

Som rubriken lyder; mina kläder från forever21 är här! Fick sms av mamma när jag var på väg hem från skolan och hon berättade att paketet hade kommit. Gick raka vägen hem och hämtade pappret för att gå ner till ICA och hämta paketet!

Antar att det är rätt många som är sugna på att beställa något därifrån så därför ska jag göra en liten utvärdering :)

Positivt:
Otroligt kort leveranstid med tanke på avståndet
Storlekarna är lika de vi har här i Sverige
Känns som om kvaliten är riktigt bra
Längderna var som man hade förväntat (något jag var orolig över)
Kläderna är värda dess pris


Negativt:
Tull avgifterna och postens avgift var bra mycket högra än jag trott. Tullen tillsammans med frakten blev 1200. Jag finner dock att kläderna var värt det, men det är bra att ha i åtanke när man beställer.
En tunika som jag beställde i cream färg var en ljus variant av grön. Tur för mig så passade den färgen mig och jag tyckte riktigt mycket om den ändå. Men slarvigt gjort från deras sida.
Av någon anledning var mitt paket fuktigt(blött?) Så några plagg var lite fuktiga. Har ingen aning om varför.

De två sista på negativt är väl "ren otur", hoppas jag iaf. Men jag är som sagt riktigt nöjd ändå. Jackan var helt underbar!

Om det är något annat ni undrar över så är det bara att säga till :)
KRAM

Måndag

Datumet: 2008-04-28 Tiden: 06:38:12

God morgon på er!
Så nu är det måndag igen och en ny vecka har börjat. Men bortsett från nationella idag och inlämning samt redovisning imorgon så är detta en riktigt bra vecka :) Har nämligen bara två skoldagar! Knappt det då morgondagen ska förkortas lite grann också. Whohuoo. Känns verkligen jätte skönt med 5 dagars ledighet efter det. Och en annan bra grej är ju att Sam kommer hem! Ska bli så mysigt att träffa honom igen. Sen kommer en osäker positiv grej - mina kläder från forever21! De bör komma nu, jag hoppas iaf på det.
Underbart, underbart underbart! Får vi lika bra väder som fredagens på det så kan jag inte be om så mycket mer!

Efter skolan idag så ska jag bearbeta uppsatsen till imorgon, och sen ska jag hjälpa Nicole med hennes matte. Så det blir en relativ lugn dag trots allt. Jobbet är "inställt" idag så inte ens dit ska jag. Vad ska ni själva hitta på?

image311
Det här är iaf skorna jag köpte från H&M. Inget märkvärdigt och säkert överproducerade. Kostar ju bara 98 kronor. "Skönt att ha" skor helt enkelt :) 

Nu måste jag gå och förbereda frukosten. Lillebror vaknar snart och då vill jag vara klar så vi får äta tillsammans :) Hoppas ni alla får en toppen dag!
Kram på er!

Ps: Designen bearbetas senare, kika in då!

Glömde bort dagens..

Datumet: 2008-04-27 Tiden: 21:26:04

Så här kommer den;
image310
Jeansen är från JC och om jag minns rätt så kommer även tröjan därifrån :)

God natt

Datumet: 2008-04-27 Tiden: 21:21:27

Ska snart gå och lägga mig så detta blir mitt sista inlägg för dagen. Är inte riktigt klar med designen men detta får bli någon startgrej på det hela. Men det får väl duga, eller hur?
Har nationella imorgon bitti så kan inte sitta uppe hela natten och trixa.

Hoppas ni sover så gott iaf!
Saknar Sam som bara den så det kommer kännas riktigt tomt för mig inatt :(
KRAM

Det där med att handla på Willys..

Datumet: 2008-04-27 Tiden: 17:38:21

Jag riktigt älskar det :) hur dumt det än låter. Tycker om att gå runt och fynda varor, vilket kanske ha märkts ett par gånger eller så, och det är precis det man gör där. Precis vid Willys ligger även ÖB. Där köpte jag faktiskt en Spray deodorant idag med Aloe Vera. Verkar super bra. Kanske inte lika kul att tipsa om som det är att tipsa om kläder och skor, men alla vet ju ändå att alla använder deo så det är ingen mening att inte tipsa om sådant. Gott luktar den iaf!

Nu ska jag sätta mig och ta tag i plugget igen.
Skriver mer senare.
kram så länge!

Söndag

Datumet: 2008-04-27 Tiden: 13:03:18

Hej allesammans!

Vaknade faktiskt vid 11 idag. Hade ställt klockan tills dess, så jag fick sova ut lite. Nu på förmiddagen har jag bara tagit det lugnt och kollat på Dog Whisper. Är så facinerad av det programet att jag totalt fastnar! Blir så sugen på att skaffa hund :) Fast det får bli när jag är äldre!

Hur som haver så är Shilana på väg hit. Vi ska sätta oss och se en engelsk film med engelsk text som en liten förberedelse inför morgondagens nationella prov i engelska.
Efter det så bär det av till Willys med mamma :) Och sen måste jag nog se till att träna lite och plugga på Etiken. Med andra ord kommer det vara en riktig söndag för mig. Vad ska ni själva ha för er?

Kram så länge!

Dagens outfit

Datumet: 2008-04-27 Tiden: 00:42:02

image307

Skjorta; från JC (mammas)
Leggins; H&M
Skärp; Sisters (?)
Väska; Second hand
Armband ; Ärvt och present

Ska snart och sova så detta blir nog sista inlägget idag.
KRAM

Hemma

Datumet: 2008-04-26 Tiden: 23:27:49

Hej allesammans!

Om jag minns rätt så testade jag på mobilbloggning innan jag bytte över till tjejsajten. Ska testa det och om det funkar så ska jag börja med det igen :)

Hur som helst har dagen varit helt underbar.  Mötte upp Madde och vi gick och kollade runt i affärer. Därefter gick vi och åt lunch. Dessvärre mådde jag dåligt efter :( Det var jätte gott, men för såsigt, och då mår jag illa! Vi kollade iaf vidare lite till och sen tog vi en glass i kungsan. Som vanligt när det finns olika storlekar på ex latte, glass och sådant så väljer jag alltid den största. Tycker det känns så dumt att köpa en liten mjukglass för tjugi när mellan kostar 25. Sen känns det dumt att köpa den för 25 när den stora kostar 30. Dum som jag är så tog jag den största. Tror ni jag orkade?! HELL NO. Mådde dåligt efter mindre än halva :( Tråkigt men sant, jag slängde den. Jag måste sluta med det där!
Ni andra som var inne i stan märkte också hur regnet kom från ingenstanns va? Vi gick in på indiska och när vi kom ut ööööste det ner regn.
Vi lyckades ta oss till CHBG innan vi hann bli dygnsura. Där tog vi en kopp te och sen var det dags för Madde att åka hem.

Nu har jag varit ute med lite kompisar bara någon min härifrån och rökt vattenpipa och dansat :) Jätte trevligt. Hur har er dag varit?

  

Nu ska jag sätta mig och kolla på White Chicks fram till det att Mamma, som endast kom hem på grund av min räddsla för mörkret - min älskade älskade mamma, och sen får jag se om jag går och lägger mig :)
Shoppade lite sådära nödvändiga grejer idag också :) Strumpor, svarta nya leggins och vita tygskor från H&M.
Dagens outfit kommer snart.
Kram

Lördag

Datumet: 2008-04-26 Tiden: 09:09:47

image303 image303
Fotograf: Jag

Godmorgon läsare :)
Vilken underbar dag, inte sant? Ska snart röra mig in mot stan och träffa den efterlängtade Madeleine. Ska bli mysigt att strosa omkring och njuta av vårsolen! Det var ju trots allt ett litet tag sen vi sågs, och saknar henne! Ska självklart ta med kameran, som alltid ;) Vad ska ni själva ha för er idag?

Madde åker nog hem mot kvällen så då kanske jag tar en fika med några andra vänner inne i stan. Men allt beror på när och var och sådant. Ska ju trots allt nästan spendera hela dagen inne i stan.

Nu måste jag dessvärre röra på mig.
Har haft lite problem med att ladda upp bilder, så gårdagens kommer upp senare.
Kram

God natt!

Datumet: 2008-04-25 Tiden: 23:27:21

Nu har jag setat och lockat håret i nästan 3 timmar i streck (!!). Helt otroligt vilken tid det ska ta, och det som mest skulle vara en kul grej.
Hur som haver så har jag kollat på "Talang 2008" och "Berg flyttar in" men nu måste jag dessvärre gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp vid 8 och möta upp min käre vän Madde inne i stan vid 10 :) Det kanske blir lite shopping (får se med den saken) men iaf massa prat och stek ute i vårsolen :)

 
Här är iaf bikinin jag köpte. Gissa hur mycket? 40 kronor sammanlagt! Helt galen rea :D Blir så glad av sådant.

Mer bilder från dagen kommer upp imorgon.
Sov så gott iaf!

Fredag

Datumet: 2008-04-25 Tiden: 19:46:00

Åh vilken underbar sådan!
Har spenderat nästan hela dagen i solen i Uppsala och umgåtts med mina underbaringar! Käkat sallad på en brygga och gjort ett bikinikap (bild kommer senare). Därefter bärde det av mot Sthlm igen och då tog vi en runda på stan, och sen hamnade vi på Sandys och tog en fika. Helt underbart med andra ord!

Har tagit massa bilder också under dagen som kommer upp sen, men först blir det middag!
KRAM

God natt!

Datumet: 2008-04-24 Tiden: 22:18:11

Nu ska jag verkligen hoppa i säng. Fastnade vid So you think you can dance efter träningen och har nyss kollat klart på det nya avsnittet av GG. Fan vad jag ser fram emot nästa nu!!

Hoppas ni sover så gott iaf. Kram på er

Det där med jogging..

Datumet: 2008-04-24 Tiden: 18:49:34

Var riktigt skönt att komma ut och springa faktiskt! Känner verkligen att konditionen blivit bättre än vad den var förr i tiden. Dessvärre gick jag ut och sprang alldeles för kort efter middagen så hållen jag fick var långt ifrån mysig :( Riktigt obehaglig faktiskt. Men nu har jag iaf lärt mig en läxa :)

Snart ska jag köra lite cirkelövningar framför 2 1/2 men. Älskar det programmet ;) Sen blir det lite plugg och kanske förberedning inför morgondagen. Ska till Uppsala då med klassen för att "kolla in studentlivet" Ska bara vara borta till fyra men vi ska mötas klockan åtta inne i stan och har inte lust att komma försent. Ska nog lägga fram morgondagens outfit och sådant med :)

Kram på er så länge!

Bild: Google

Torsdag

Datumet: 2008-04-24 Tiden: 17:21:22

Hej allesammans!

Imorse ställde jag klockan på 6 för att gå upp och plugga lite, började tio. Min kropp strejkade dessvärre ända fram till 8, så det blev inget plugg denna morgon. Provet gick nog ganska bra ändå :)

Men vilket underbart väder vi har gott folk !! Så underbart att jag faktiskt ska klä på mig och gå ut och springa lite grann.

Kram på er så länge!

Vårbilder

Datumet: 2008-04-23 Tiden: 19:44:12

image296 image299 image300
Fotograf: Jag

Dagens outfit

Datumet: 2008-04-23 Tiden: 19:31:09

image294

Dålig och tråkig bild på dagens outfit, men det blir dessvärre så ;/

Hur som helst;
Lång grå t-shirt: Gina tricot
Leggins och kofta: H&M

Btw, har fått mail om att mina forever21 kläder är på väg :D Väntar så spänt!

Onsdag

Datumet: 2008-04-23 Tiden: 19:23:33

Hej allesammans!

Kan knappt fatta det själv, men jag försov mig imorse!! Jag hade ju nationella och allt. Som tur var kom jag i tid ändå, och jag tror faktiskt uppsatsen blev rätt bra. Mvg kvalite vet jag dock inte om det är, men hoppas!

Har jobbat idag också och nu ska jag sätta mig och plugga snart fram till Top Model. Har ju historia prov imorgon.
Jaja, nog med de tråkiga. För vet ni vad? Madde kommer hit på lördag :D Min Sala polare. Fy fan vad mysigt det ska bli att få träffa henne igen! Vi håller tummarna för ett bra väder och blir det de så blir det nog att vi tar en glass inne i stan med några klassisar vid hamnen, och sen lite fik och shopping och sådant, supermysigt!

Angående design; Jag vill börja med detta igen. Dock kommer det kanske inte ha samma flyt, men kommer hålla igång så gott det går. Har trots allt fullt upp i skolan.
Till er som redan har min design på er blogg och ändrade bloggadressen; Skulle bli jätte glad om ni orkade ändra tillbaka. Förstår er om ni inte orkar, jag krånglar ju som bara den, men det uppskattas :)

KRAM PÅ ER!

Asos

Datumet: 2008-04-22 Tiden: 21:30:05

Mina Ribbon Trim Floral Tea Dress Floral Printed Sundress
TFNC Check Bandeau Dress Tulip Print Tea Dress

"Hej, det är Kim som ringer. Jo jag skulle bara vilja ha några klänningar från Asos, fixar du det?"
"Ja självklart!"

Ja om det ändå vore så enkelt!

Hemma och slutkörd

Datumet: 2008-04-22 Tiden: 21:23:39

Var himla skönt att komma iväg och träna lite mer idag, haha, även om jag var tveksam mot det från början. Sprang på rullbanden och sådant. Jag måste faktiskt stolt säga att jag fått bättre kondition :D Märker nästan detta endast när jag joggar/springer, så det är nice!

På väg hem från träningen så svimmade en fullgubbe på t-banan och kissade på sig, så hela t-banan fick vänta in att han skulle stiga av eller något i den stilen. Mysigt var det inte iaf, och den saken är säker!

Kram

Träning på friskiks

Datumet: 2008-04-22 Tiden: 18:26:18

Ska kila iväg och träna på friskis nu med Nicole.
Det blir nog mest jogging och sådan typ av träning för min del, vet inte hur mycket min kropp orkar med efter det hårda morgonpasset!

Ska bli skönt att komma iväg iaf,
skriver mer senare
kramb

Underbara väder!

Datumet: 2008-04-22 Tiden: 16:47:12

Jag blir helt varm inombords av detta otroligt underbara väder!

Hade ett riktigt hårt gympa pass första timmen. Vi började med 30 minuters kickboxning pass, där vi gjorde en rad olika övningar och jag och Shilana pushade till vårt yttersta ;) Därefter hade vi fys i 30 min. Jag skojar inte när jag säger att mina ben vek sig mot slutet, och jag är trots allt ganska tränad! Men härligt som fasen var det efteråt, så bra man mådde då :)

På lunchen satt vi i solen och åt och lyssnade på musik, riktigt mysigt. Sen slutade jag även tidigare idag, med en hem uppgift från sista lektionen. Men det gör inget!

Nu har jag pluggat lite, och självklart tänkt på Sam som är i Amsterdam vi det här laget, och förskt förbereda mig så gott det går inför nationella. Mycket mer än så kan jag nog inte göra. Vad har ni haft för er då?

Kram på er!

Tisdag

Datumet: 2008-04-22 Tiden: 07:31:01

image293God morgon allesammans!

Har ni sovit gott? Det har iaf jag, med en himla udda dröm om man säger så.
Hur som helst. Ska snart kila iväg till skolan och ha gympa. Vi har kickboxning och fys som elever från klassen ska hålla i, skojigt!
Annars idag så måste jag nog förbereda mig inför nationella provet imorgon. Något som du också har? Inte alls kul, men man får ta det för vad det är helt enkelt.

Dagens outfit består utav:
T-shirt från Gina Tricot
"Jeansleggins" från Bik Bok :)

Hoppas ni får en toppen dag!
Nu måste jag rusa, Kram
 

Beställning från forever21

Datumet: 2008-04-21 Tiden: 21:17:07

Nu är min beställning klar och fyfan vad skönt det känns :D

  
  

Allt detta för ca 1200 + frakten på ca 360 kronor. På det blir det tull också, men det landar nog sammanlagt på max 2000 och det är för mig såå värt det :D Bara längtar nu till jag får hem alltihop. 5-12 arbetsdagar ska det ta, inte så farligt lång tid trots allt!

JIPPII :D

Måndag

Datumet: 2008-04-21 Tiden: 18:45:25

image282Hej allesammans!

Hoppas er dag i detta soliga väder har varit toppen! Min dag har gått lite i vågor, men ska ej klaga. Imorse hade jag en riktigt sådan där dag när inget i garderoben tycktes passa, och jag har insett att jag skulle vilja ha ett par nya skor :) Jag har nu bytt om till mjukis kläder och det tror jag inte att ni tycker är något vidare kul att se bild på så jag skippar det där idag!

Sam åker imorgon bitti men jag har iaf haft turen att spendera lite tid med honom idag. För det första så gick han upp tillsammans med mig imorse och åt frukost :) sen så råkade jag få med mig hans halsduk till skolan så då höll han mig sällskap under lunch rasten, och sen hade jag turen att ta samma tåg som honom nu när jag skulle hem från jobbet!
Är bara så otroligt tacksam över att ha honom, och det verkligen pirrar i kroppen nu när vi ses :) Kommer nog sakna honom extra mycket denna gång känns det som, men samtidigt är jag väldigt glad över att han åker iväg på den där resan!

Nu ska jag sätta mig och plugga. Och ikväll så blir beställningen av (ÄNTLIGEN). Lägger upp bilder på detta senare.

Kram så länge!

God natt!

Datumet: 2008-04-20 Tiden: 22:43:20

Kollar på Pretty Woman, och tänkte sova därefter så jag säger god natt nu :)
Pojkvännen kommer över (jublar inombords) och det lär bli den sista natten vi spenderar tillsammans innan han åker till Holland på tisdag. Kommer sakna honom så!
Dock kommer han inte förrns senare, men det stör inte mig alls :)

Kram på er och sov så gott!

Vädret!

Datumet: 2008-04-20 Tiden: 13:21:04

Vilket otroligt underbart väder vi har ute! Blir helt varm inombords.
Ännu varmare blir jag när jag tänker på resan jag och pojkvännen ska göra tillsammans i sommar!

WHOHO!

Söndag

Datumet: 2008-04-20 Tiden: 10:56:27

image280God morgon allesammans! Hoppas ni har sovit gott.

Jag har sovit helt underbart med pojkvännen vid min sida! Igår var vi i Täby centrum och kollade runt och därefter gick vi på kina restaurang. Sen höll vi på och vela fram och tillbaka över var vi skulle ta en fika, men det hela resulterade i att vi gick och köpte naturgodis istället!

Vi gled över till mig och kollade på filmen Jumper. Tyckte den var bra faktiskt, dessvärre missade jag slutet, då jag somnade, så de måste jag ta och kolla på idag :)




 Igår bestod min outfit utav detta när jag vistades inomhus :)
Koftan - MQ
T-shirt och leggins - H&M

Nu ska jag sätta mig och plugga och fixa lite grejer :)
Kram på er!

Hej allesammans!

Datumet: 2008-04-17 Tiden: 17:25:39

image279Hoppas allt är bra med er :) Med mig är saker och ting sådär, men det beror mest på stressen i skolan!

Som de flesta vet så har tjejsajten bytt till Devote.se. Vet inte än vad jag tycker om detta byte men trivs man inte på en sajt, så finns det alltid en annan så det är inte så mycket att grubbla över.

Hur som helst så saknar jag att kunna fixa och trixa med min blogg ;/ Det kan man inte göra på tjejsajten på samma sätt som här, och det är urtrist! Får se vad som händer med mig och min placering. Är uppe i så mycket annat just nu så de tar det mesta av mina tankar!

Har börjat köra med dagens outfit iaf på devote.se, något som jag inte höll på med här förut :) (därav bilden).

Men men, vill ni hitta mig i uppdaterad form så kika bara in på http://kimmy.devote.se Så hörs vi :)

kram
RSS 2.0