Sweet dreams.

Datumet: 2008-08-31 Tiden: 20:53:00

 God natt bloggen! Jag börjar ca halv 9 imorgon så har planerat att lägga mig i sängen och kanske kolla på En prinsessas dagbok 2 tills jag somnar. Har ju hållt på en timma nu, men det passar mig ganska utmärkt ;) Har iaf fått i mig min sista bit scones nu. Har inte haft något sug alls efter mat ikväll så tänkte att det var lika bra att ta något enkelt. Nu blir det te i sängen iaf, mums!

Bilden här till vänster är på mig och Elvis. Kollade lite bland bilderna och fann honom där. Saknar honom ibland. Tycker det är så mysigt att ha något keligt djur hemma. Vi har ju tankar på att skaffa katt men syster min är lite allergisk så vi måste ha en katt som hon inte får anfall av ;) Hoppas verkligen på att vi finner någon som passar. Är så himla sugen på att skaffa en liten sötnos! Drömmer till och med om det, larvigt. haha.

Ne nu ropar kroppen efter sängen.
Dröm sött och sov gott!
Puss o Kram

Home sweet home

Datumet: 2008-08-31 Tiden: 18:58:23

Hej på er! Det blev en lyckad shopping runda för min del :) Köpte dock inget till mig själv då jag försöker att hålla i pengarna lite för tillfället. I övrigt mår jag dåligt :/ Har huvudvärk och mår illa. Blev tvungen att neka middag med mamma i centrum också. Hoppas bara att det är något som går över idag så att jag kan komma pigg och kry till skolan imorgon. Skönt att vara hemma iaf nu!

Nu planerar jag att se på film!
Puss o kram och ha en bra kväll.

Trisst, det går inte att ladda upp bilder ;/

Shoppiiing

Datumet: 2008-08-31 Tiden: 15:34:49

Hej bloggen! Ska snart kila iväg och möta Nicole. Vi ska iväg och handla lite grann :) Min söta vän Carro fyller år nu i helgen som kommer så vi ska se till att hitta något fint. Kan dock inte skriva vad för är rätt säker på att hon läser detta, haha :)

Skriver mer senare.
Puss o Kram

Sunday

Datumet: 2008-08-31 Tiden: 11:22:45

God morgon bloggen :) Det blev lite Narnia för mig och pojkvännen igår. Konstigt nog höll han på att somna och vi såg aldrig klart på filmen. Så ja, en av mina uppgifter idag är att se klart den :) Gillar inte att lämna filmer halvklara trots att jag sett dem förr.

Ska göra idag lista:
Kolla klart Narnia
Se Gone baby gone - Nicoles hyrfilm som ska lämnas idag.
Städa lägenheten - Mamma kommer hem från France
Åka och handla lite gejer.
Plugga

Dessutom funderar jag på att börja springa på mornarna. Ska bara se hur resterande delen av min träning tar sin form denna termin men springa är något jag funderar på att börja göra. Börjar iaf halv sent tre dagar i veckan än så länge så kan ju utnyttja den tiden, iaf de dagar jag inte har någon annan träning :) Idag kanske det inte blir något av det då det känns som om jag vill få det andra gjort först, men sen så!

Ne som sagt - till Narnia!
Puss o Kram.


Natti natti!

Datumet: 2008-08-30 Tiden: 22:38:22


Säger god natt nu :) Sam och jag ska sätta oss och kolla på filmen nu, haha. En aning sega men allt tar en sådan tid! Ska försöka få någon bild på min sötnos ikväll iaf. För det mesta så bildstrejkar han numera, och strejkar han inte så är det miner som gäller. Kanske lite jobbigt att ha en flickvän som är galen i sina kameror ibland ;)

Sov så gott!
Puss o Kram

update

Datumet: 2008-08-30 Tiden: 20:21:23

Hej bloggen! Ska snart sätta mig ner med Sam för att äta middag :) Lite sent kanske, men vi har inte varit riktigt hungriga och har dessutom spelat Gitarr hero och det är inget man vill lämna i första taget, haha. Nu har jag mest sprungit runt och dansat och sjungit i väntan på maten så Sam tycker att jag är lite skum ;) men sådant får man ta om man vill ha roligt!
Efter middagen ska vi mysa ner oss i soffan med film och gottis.

Hoppas ni får en trevlig kväll.
Puss o Kram

Scones

Datumet: 2008-08-30 Tiden: 14:04:23


Scones och rysningar
har jag spenderat den senaste timmen till. Och visst blev mina första scones ever riktigt goda, men rysningarna berodde mer på So you think you can dance. Jag kan verkligen inte låta bli att få hud likt en gås när jag ser de mirakulösa koregrafierna! Längtar så till dans blir en del av mitt liv igen.

Nu håller jag på och fixar mig inför att träffa älsklingen.
Ska försöka uppdatera lite mer senare :)
Puss o Kram

Lovely Saturday

Datumet: 2008-08-30 Tiden: 11:12:32

God morgon bloggen :) Hade riktigt trevligt igår på fikan, saknat mina tjejor :) Var hemma runt halv 12 någon gång men jag somnade inte förrns vid 2. Sam har jag ingen aning om när han somnade, men gick upp vid 8 gjorde han iaf. Som en trogen flickvän följde jag med honom till dörren, pussade honom hejdå och gick raka vägen in till min sköna säng igen :)
Nu är jag iaf mätt och belåten efter en riktigt smarrig frukost!

Idag ska jag möta upp Sam efter jobbet och vi ska köpa lite gottis till kvällen. Vi ska laga middag och sedan mysa ner oss med film och massa gott! Nu är jag dock riktigt sugen på att baka lite scones. Aldrig gjort det förr men någon gång borde ju bli den första. Får se hur det blir. Ska iaf njuta av denna underbara lördag!
Puss o Kram

Just me and my girls

Datumet: 2008-08-29 Tiden: 19:07:25



Nu ska jag snart bege mig till stan och  träffa mina brudar och snacka massa strunt, en favorit syssla med andra ord :) Pratade dock precis med en av dem, Carro, och hon informerade mig om att det varit lite problem på min linje när hennes pojkvän begav sig hem från jobbet. Får hoppas på att SL fixat detta tills jag ska åka (vilket är om tjugo minuter).

Hoppas ni får en underbar kväll!
Puss o Kram

Todays outfit.

Datumet: 2008-08-29 Tiden: 17:43:01

 
 Orange tröja från Vero moda, linne under från H&M, Jeansen är Lee

En lite annorlunda dagens outfit bild :) För övrigt är jag faktiskt riktigt uttråkad. Det är trots allt ganska tomt att vara ensam hemma. Tur för mig har jag en sådan underbar pojkvänn som till största del håller mig sällskap senare och imorgon :) Nu är det bara att vänta in fikan för mig då. Nästan två timmar kvar innan jag ska börja åka. Någon film kanske?

Puss o Kram

Like a raindrop in the ocean

Datumet: 2008-08-29 Tiden: 15:28:31



God dag bloggen :) Imorse var internett inte igång och rautern (?) ligger i min systers föredetta rum där hon och hennes pojkvän spenderade natten, så därav inget morgon inlägg. Har hur som helst haft en bra dag, bortsett från allt regn och slask. Skoldagen gick relativt snabbt också, så det var skönt. Ikväll blir det fika med tjejerna och sen ska jag och Sam spendera natten hemma hos mig :)

Det är väl ungefär så min dag ser ut i korta drag.
Vad ska du själv ha för dig?
Puss o kram

new design

Datumet: 2008-08-28 Tiden: 22:14:27

Som ni ser har jag bättrat på designen. Är så sugen på hösten att jag ville göra min design lite höstig. Blir nog utbyte av bilderna senare dock, men fick börja med dessa. Vad tycks om den?

Är jäkligt trött nu iaf så ska nog börja röra mig mot sängen för att sussa :)
Puss o Kram o sov så gott!

So quite

Datumet: 2008-08-28 Tiden: 21:19:56

Ganska tyst här hemma just nu. Lillebror har gått och lagt sig och syster är nog på väg hem från jobbet snart. Ska iförsig upp samtidigt med lillebror imorgon - måste få iväg han till skolan. Har dock ingen större lust att gå och lägga mig redan, men kanske om ett tag. Var nere och hälsade på Sam på jobbet iaf och handlade lite inför lördagen då vi ska ha mys här hemma med god mat och gottis :)) Lillebror åker till sin far imorgon och syster åker nog hem till sig, och mamma kommer hem från France på fredag, så jag har lägenheten för mig själv.

Nu ska jag väl fortsätta lata mig :)
Puss o Kram

He is so beautiful

Datumet: 2008-08-28 Tiden: 14:50:41

Hej bloggen! Vad har ni för er? Själv ligger jag i min säng med pojkvännen halvsovandes bredvid mig, finns det något mysigare? Tror inte det. Slutade ju tidigt idag så jag mötte upp Sam direkt efter skolan och vi har mest latat oss sen dess. När han kilar iväg till jobbet vid fyra blir det nog lite plugg för mig eller liknande, och självklart mer uppdateranden.

Puss o Kram

P.s. I love you

Datumet: 2008-08-28 Tiden: 08:24:33

God morgon bloggen! Har ni sovit gott?
 Igår blev det P.s. I love you för mig och systern min. Jag blev dock riktigt trött mot slutet och ögonlocken hade lite svårt att hålla sig uppe. Men tårar kom, det vill jag lova, trots att det var andra gången jag såg den. Men det finns så fina scener i denna film(!) och den är verkligen lite av en tårdrypare.

Hur som helst. Det bär av till skolan om ca 40 och jag har samhällskunskap B och svenska C idag och sen slutar jag där 11.55, lyxigt värre. Ska dock vara hemma tills då lillebror kommer hem vid 2 så det är inte en massa man kan hitta på när man slutar - men det gör mig inget. Hem och slappa låter rätt skönt det med!

Hoppas ni får en underbar dag. Hörs senare.
Puss o Kram

autumn

Datumet: 2008-08-27 Tiden: 17:00:38


Jag älskar fotografering under hösten. Antingen på bara själva naturen eller på en person med mysiga höst kläder på sig. Är ett fan av hösten i övrigt också. Tycker det är en mysig period med massa härliga färger överallt! Vi har höst på bordet här i vardagsummet (bild ovan) och det är ju dunder tjusigt!

Puss o kram så länge

oh cloudy day

Datumet: 2008-08-27 Tiden: 08:39:48

God morgon bloggen! Hoppas allt är bra mer er. Var uppe redan för en timme sen för att se till att lillebror begav sig till skolan i tid, och nu sitter jag här nästan klar och jag ska inte dra förrns om 40 :) Men men, kläderna måste på också och ibland tar det sin lilla tid. Det ska tydligen pendla mellan 15-21 grader idag enligt smhi, men inge sol under de 21 graderna dessvärre.
Idag, likt alla kommande onsdagar, har vi en så kallad studiedag. Denna dag ska ägnas åt rättegångsbesök, museeum, labbrapporter och massa annat sådant. Idag blir det dock bara massa utdelning av böcker och liknande, om jag uppfattat det rätt. Slutar vi vid 12 och kommer få matkuponger istället för att använda matkort, vilket vi kommer få varje onsdag framöver - great! Och då vi slutar så pass tidigt idag så slipper vi stanna i sumpan och käka :)

Ne nu rinner tiden.
Puss o kram och ha en bra dag!

A new pair of shoes

Datumet: 2008-08-26 Tiden: 21:15:57



Dessa kommer vara underbara att traska runt i när höstens kyla anländer. De är riktigt bekväma, skuttat omkring i dem här hemma nu i snara timman :) Ibland har jag bara en sådan himla tur!

kräftpartaj

Datumet: 2008-08-26 Tiden: 18:02:44



Canon EOS 400D

Mamma drar iväg till Frankrike imorgon med jobbet och då kommer syster bo hemma och hjälpa mig med lillebror så idag blev det lite kräftskiva som hejdå middag ungefär.
Måste även tillägga att jag tog med mig ett nytt lås till skolan idag, vilket tre av mina vänner inte gjorde. Så vi delade skåp för dagen och jag råkade låsa in nyckeln innan sista timmen. Farväl låset! Klantigt värre. Men vi fick oss ett gott skratt när vi såg att jag hade haft nycklarna mitt framför ögonen om jag hade sett mig för innan jag stängde skåpet.

Ja man kan ju inte alltid vara bra på allt! ;)
Puss o Kram

like a beautiful flower

Datumet: 2008-08-26 Tiden: 16:43:14


canon ixus 70


Så fort jag kommit hem så började jag med en läxa som jag har till nästa måndag. Lika bra att få saker överstökade när man ändå inte har något vettigt för sig :) Dessutom ser det ut att ordna sig med det där med spanskan vilket resulterar i ännu bättre schema för mig.

Nu är det kräftor som gäller. skriver mer sen.
Puss o Kram så länge!

unpredictable

Datumet: 2008-08-26 Tiden: 07:36:54

God morgon bloggen! Hoppas ni sovit gott! Nu är jag iaf klar med Gossip Girl avsnitten för andra gången, nörd? Ja möjligtvis lite grann, haha. Hur som helst så börjar jag skolan om en timma och sitter här i morgonrock. Så svårt att välja kläder numera då vädret är så outförsägbart, men ska göra mitt bästa!
Idag går jag nog i skolan till 15.20. Min längsta dag faktiskt. Har bild sista timmen och det är en av de två lektionerna som jag måste ha om inte spanskan dyker upp. Men det får bli att kolla upp det idag!


Nu måste jag röra på påkarna.

Vi hörs senare. Puss o Kram

wonderful day

Datumet: 2008-08-25 Tiden: 20:10:39

Hej på er :) Efter en timma i skolan där man fick massa papper och annan information mötte jag upp Sam i stan för att äta på Jensen. smaskigt värre! Efter det blev det fika på 60 och sen promenad till stan där vi gick och letade böcker och köpte två var. Vi hade det himla mysigt och det var nästan så att jag inte ville att dagen skulle nå sitt slut. Men nu sitter jag här hemma iaf och ska snart kolla på gossip girl nerkrupen i sängen. Kanske läsa lite också ;) Är iaf riktigt nöjd med mitt schema. Undrar dock vad som hänt med min spanska. Ska kolla upp det. Annars så har jag inga klagomål. Schemat blir ännu bättre till våren också, underbart!

Ne nu ska jag flytta mig till sängen och bärbara.
Puss o Kram

one year left

Datumet: 2008-08-25 Tiden: 10:29:58



God morgon! Igår la internett av mitt i mitt inlägg så det blev inget av mitt kvälls inlägg. Hur som haver, fikat igår var riktigt givande. Saknat han så mycket att mina mungiper drog sig bak mot öronsnibbarna av bara åsynen av honom, min fina pappa. När vi stod i kön så nämnde jag att jag var på jakt efter en ny bok, men inte riktigt kunde bestämma mig för vad jag ville ha. Då tog han upp denna bok och sa "Jag förstod att det fanns en anledning till att jag köpte denna bok idag" och så fick jag boken på bilden ovan. Den verkar riktigt bra faktiskt! Inte alls vad jag tänkt mig för typ av bok, men det finns nog någon mening med att jag ska läsa denna!

Idag är det iaf första dan på det sista året på gymnasiet. Ska bli kul att träffa alla igen efter detta långa sommarlov :) Jag ser faktiskt fram emot själva skolan också. Skönt att komma in i rutiner igen. Jag har ju redan köpt en allmenacka också vilket verkligen är ett måste hos mig numera! Vi börjar hur som helst vid 1 och det är bara upprop och utdelning av schema, matkort och busskort som gäller idag. Får se vad jag hittar på därefter.

Ne nu ska jag fixa lite.
Kanske hinner skriva igen innan jag går.
Puss o Kram

i got smile on my face

Datumet: 2008-08-24 Tiden: 19:47:08

Mitt upp i Gossip Girl och ska snart iväg och träffa min kära pappa :) Han är i stockholm under knappa dygnet och ska möta han på stationen nu vid 10 i 9 när hans tåg anländer. Blev så sjukt glad av att vi hann ses. Saknat honom och det kan trots allt vara ganska tomt att ha en pappa som bor 60 mil ifrån en. T-banan går om 30 så ska väl börja röra mig snart :)

Hörs senare.
Puss o Kram

pride i repris

Datumet: 2008-08-24 Tiden: 18:52:50


some quality time

Datumet: 2008-08-24 Tiden: 16:49:46


Hejsan svejsan :)
Kom nyss hem efter att ha varit med Nicole i Barkaby outlet. Hittade denna jacka som ni ser här ovan :) Skit härligt då jag har kännt mig i behov av en ny jacka till hösten. Speciellt dyr var den inte heller så då kanske man till och med kan addera en till höst jacka på det. Nu kommer jag nog mest ta det lugnt iaf. Fixa lite på rummet och se lite på gossip girl. Vad ska ni själva ha för er för skoj?

Puss o Kram

you are as sweet as candy

Datumet: 2008-08-24 Tiden: 10:31:24



Morsning korsning! Hoppas ni har sovit gott, det har jag. Och kvällen igår.. ja den var riktigt givand(!) och vid 12-1 gick jag och Sam ut för att ta en promenad. Sen blev det hem för att smaska lite, kolla roliga klipp på youtube och därefter somna in i varandras armar. Nu på morgonen skulle jag dock smaka på någon sötsak, sursak eller kanske en chokladbit, och då finner man godisar som liknar den svarta fisken ovan på bilden. Det är ett starkt kännetecken på att Sam varit nere i godisskålen. Men det är så vi gör (läs mest Sam, haha) när vi inte orkar äta en hel godis. Kanske känns lite halvsunkit men spillerill, vi delar ju ändå baciller stup i kvarten, haha.

Ha en fortsatt trevlig morgon så hörs vi senare :)
Puss o Kram

sleepy head.

Datumet: 2008-08-23 Tiden: 12:21:03


God morgon folket :) känner mig lite som en latmask. Vaknade vid 8 av att Sam skulle kila iväg till jobbet och trots att jag skulle kunna ha gått upp så somnade jag bums och sov 2 timmar till. Inte nog med det så drog jag mig ett bra tag innan jag kom upp på fötter. Men det är trots allt sommarlov ;) Skolan börjar kl 1 på måndag för min del nämligen.
Idag ska jag köpa godis, vilket jag har hållt upp med i en månad. Och nu pratar jag riktigt sådära plock godis så det ska bli smaskigt. Hahah, ja det var mina planer! Nämen skämt åsido så ska jag träffa Sam och vi ska iväg och handla och sen får jag se vad som händer. Vad har ni själva för planer?

Puss o Kram

nighty nighty

Datumet: 2008-08-22 Tiden: 22:41:21


fotad med Canon ixus 70

Blev bara jag och Nicole på fikat, men det gjorde oss ingenting, vi hade skit mysigt :) Satt och prata om allt från gamla minnen till shopping. Hon är fin hon, Nicole. Min underbara bästa vän. 6 år har vi kännt varann nu och det är ju sjukt länge. En tredjedel av mitt liv närmare bestämt.

Nu är jag hemma iaf och Sam är här för att sova hos mig så det är mysigt! Blir väl någon film eller så nerkrypta bland täcken och kuddar. Allt för sent blir det nog inte då han har jobb imorgon bitti. Mig gör det inget, bara så glad att ha honom här :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.
Puss o Kram

I lost.

Datumet: 2008-08-22 Tiden: 15:44:59

Massa gossip girl och 2 timmars monopol har jag spenderat första delen av dagen på :) Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag väl fixa mig lite så jag piggnar till. Tycker man blir automatiskt trött av att strosa runt i mjukiskläder, tycker ni inte? Iaf så ska jag in till stan sen och träffa tjejerna. Vi ska ta en fika och snacka skit - underbart. Saknat dem :) Skriver mer innan jag beger mig. Ska trots allt inte träffa dem förrns vid 7.


Har ni förresten lagt märke till att jag bytt ut mig själv här till höger :)?


Puss o Kram så länge.

morsning korsning

Datumet: 2008-08-22 Tiden: 11:35:23

God morgon läsare :) Hoppas ni har sovit riktigt gott. Jag kom i säng vid 1 igår efter att ha sett både Marie Antoniette och båda avsnitten av Sex and the city. Jag rekommenderar Marie Antoniette till er som gillar filmer som ger oss en blick tillbaka i tiden. Jag tycker att det ligger någon slags mystik över den att det känns som om jag skulle kunna se den ännu en gång!

Idag så kanske det blir en fika med tjejerna på stan senare. Nu såhär tidigare på dagen vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Inte speciellt mysigt väder ute så då blir det ju extra mysigt att krypa ner i sängen igen med en stor kopp te och en film :) Gud vilken latunge jag har blivit! Haha, men det gäller att passa på för det är bara tre lediga dagar kvar för mig innan skolan drar igång!

Ne nu skriker kroppen efter te,
skriver mer senare
Puss o Kram

So damn beautiful

Datumet: 2008-08-21 Tiden: 21:15:28


Älskar detta Tiffany & co armbandet som jag köpte för ett tag sen!

Nu har det blivit två GG avsnitt på raken. Jag blir verkligen fastklistrad framför skärmen när jag sätter på den serien. Överväger att fortsätta kolla, eller kanske se på Marie Antoniette istället. Sex and the city börjar ju vid 11 också och då blir det stopp i filmen om jag ska kunna se på det. Jaja, får se vad som sker. Ska iaf mysa ner mig ordentligt bland mina täcken och kuddar.

Puss o Kram

a night on my own

Datumet: 2008-08-21 Tiden: 19:31:48



Systrarna S blev tvungna att rycka in som barnvakt så det blev dessvärre inget av våra planer. Istället gick jag och köpte tidningarna ovan och planerar en del läsande och film tittande på Marie Antoniette. Sett filmen förr men dras till den typen av filmer av någon anledning så det blir att se den igen helt enkelt. kanske blir det lite GG också på det.
Helt ensam är jag dock inte då mamma har kommit hem med lillebror nu :) Vad ska ni själva ha för er?

Puss o Kram

dripp, dropp, dripp, dropp

Datumet: 2008-08-21 Tiden: 16:12:27

Varit och besökt lillebror på sjukhuset. Kände att jag ville göra det. De kommer hem snart dock då han hade piggnat till rätt snabbt. Själv gör jag inte något speciellt. Ska träffa systrarna S senare, mysigt! Uppdaterar senare, rätt slut just nu.

Puss o Kram

Thursday

Datumet: 2008-08-21 Tiden: 10:08:17

God morgon :) Ligger här i sängen och myser under täcket. Startade upp min bärbara nu på morgonen så jag kunde få ligga kvar en stund - det var så mysigt! Magen har dock börjat kurra så måste snart upp och ordna lite frukost till mig :)
Idag kanske det blir att träffa Shillo en stund som jag inte har träffat på hela sommarlovet (!!!) sjukt länge så det ska bli super mysigt. Annars så får jag se var vinden tar mig helt enkelt. Hur ser eran dag ut?

Puss o Kram

Nighty Nighty

Datumet: 2008-08-20 Tiden: 23:05:51

Mamma och har har kollat på The bucket list och den är sjukt bra! Hon var dock riktigt trött (och sjuk) så vi ser klart på den imorgon istället. Nu ska jag se på Sex and the city istället :) Så många avsnitt som jag inte sett att jag är lite sugen på att skaffa mig en sådan där box, haha!

Hoppas ni sover gott sen.
Puss o Kram

Not a single dance step..

Datumet: 2008-08-20 Tiden: 19:06:30


Jeans av märket G star, linne från bikbok och poncho (ny) från GT.

Hej igen! Ne, det blev inget av dansen. Visst ville jag gå, men ändå fick jag en dålig magkänsla och det kändes bäst att lita på magen. Jag blev trots allt av med mobilen en gång då jag inte gjorde det. Men middag på torget med Nicole blev det iaf. Riktigt god ost och skink sallad med nybakat bröd till blev det för min del, mums! Tänkte egentligen krypa ner i soffan med mamma nu, som känner sig lite dålig, men det verkar som om hon har somnat. Nåväl, film blir det för mig iaf! Vad ska du själv hitta på?
Puss o Kram


Osminkade jag :)

Just want to dance

Datumet: 2008-08-20 Tiden: 16:49:58



Fick mail från Balettakademin att de hade prova på dagar hos dem. Såg även att det fanns både modern/nutida dans och jazz på shemat idag. Måste säga att det låter himla lockande att gå dit. Dessvärre känns det även som att jag kommer lockas ännu mer att dansa där i höst, och just nu har jag inte pengarna till det ;/
Hur som får se hur jag gör. Nu ska jag möta Nicole och gå ner på torget och käka en sallad :)

Puss o Kram så länge

bored

Datumet: 2008-08-20 Tiden: 15:12:03

Ja, jag är uttråkad. Har inte gjort någonting på hela dagen förutom att kolla på massa program och sitta framför datorn och göra ingenting. Dessutom har jag märkt att jag har börjar flagna på benen. Eller flagna känns lite som fel ord då många tänker sig mörkare och ljusare partier - men så är det icke. Har skrubbat som en tok i duschen men ändå så känns det inte som om det går bort. Hur får man bort denna döda hud undrar jag då? På det mest effektivaste sättet. Skrubb kanske är den enda lösningen? Det suger rätt hårt isf då det klias som fan varje gång efteråt.

Lite tips skulle sitta fint!

...!

Datumet: 2008-08-20 Tiden: 12:54:26

Är det inte otroligt irriterande när grannarna borrar och hamrar? Usch så våra grannar låter just nu vill jag bara tillägga. Ställde klockan på tio imorse och strax efter att den hade ringt hörde jag hur borren började bearbeta en vägg hos dem. Inte ett mysigt ljud att vakna upp till, right? Måste snart sätta på mig öronpluppar så jag slipper fortsätta denna dag med huvudvärk :(

The sun in shining outside my window

Datumet: 2008-08-20 Tiden: 11:07:39


God morgon läsare :)
Sovit gott har jag gjort, dock har jag sovit ensam i lägenheten då lillebror Hannes blev tvungen att opereras inatt. Blindtarmsinflammation ska det nog bestämt vara som han drabbats av. Vi funderade över om det kunde vara det som lurade men då gemförde vi honom med hur jag mådde när jag hade brusten blindtarm för 7 år sedan, och det är ju trots allt lite skillnad. Hur som helst så kommer mamma hem idag när lillebrors pappa tar över.

Jag har faktiskt inga planer för denna dag. Får se vart vinden tar mig helt enkelt. Utanför fönstret mitt så lyser solen på min balkong och det gör mig alldeles glad i kroppen :)) Vad har ni själva för planer?

Puss o Kram

movietime

Datumet: 2008-08-19 Tiden: 20:47:27


Fotat av mamma.. ja man kan ju inte alltid bli snygg :)) haha.

Nu ska jag kolla klart på Family Guy och sen blir det filmen Saved på 3an. Den känns bekant men tror ej att jag sett den. Hur som helst, är fortfarande ensam hemma då familjen är kvar på sjukan. Stackars lillebror :(

Ha det så bra ni iaf.
Puss o Kram

Kryssning

Datumet: 2008-08-19 Tiden: 19:51:47


I'm home

Datumet: 2008-08-19 Tiden: 18:34:53

Hej på er! Hoppas ni haft ett bra dygn, det har jag iaf haft! Dessvärre blev mamma och lillebror tvugna att åka till KS efter kryssningen då min lillebror mådde riktigt dåligt (verkar nu dock som om de kan komma hem idag) Bortsett från hans sjuklighet så var det en riktigt mysig resa. Vi har ätit kvälls och frukostbufé, druckit drinkar och lyssnat på kareoke. Självklart blev det lite handel i Tax freen och lite spelande på automaterna. Spelade för 20 kronor och gick hem med 88. Vann 75 kronor nämligen utan att jag hade en aning om hur, men men.. klaga ska jag inte göra :)

Massa mysiga foton kommer upp sen!
Puss o Kram så länge!

And off we go.

Datumet: 2008-08-18 Tiden: 15:16:00

Eftersom de inte kunde hjälpa mor min med kameraväskan ska jag snart bege mig för att ta saken i egna händer. Ska röra mig om ca halvtimma och efter handlandet så beger vi oss till båten :) Ser verkligen fram emot detta. Ska bli mysigt att spendera lite tid med både båten och dem ;).

Hoppas ni får ett bra dygn :) Så hörs vi imorgon någon gång.
Puss o Kram

Said and done

Datumet: 2008-08-18 Tiden: 12:57:30

God eftermiddag :) Jag vaknade nog runt 9 första gången imorse. Övervägde då att sätta på tv:n men lät bli. Det hela resulterade i nästan två extra timmar med sömn, härligt! Idag är det kryssning som gäller för min del. Mamma, lillebror och jag ska ta en tripp med Birka paradice. Ska bli riktigt mysigt. Stor bufé blir det nu till kvällen också, mums.
Dessvärre mår lillebror lite dåligt, men vi får hoppas att han mår bättre sen! Mamma är iaf iväg för att kika efter något på apoteket till honom. Hon är även och kollar på en kameraväska till mig som jag kikat på :) Så hittar hon en passande så  kommer min systemkamera med på båten och då blir det massa fina bilder när jag kommer hem imorgon eftermiddag.

Nu ska jag sminka och fixa lite.
Skriver mer innan jag beger mig.
Puss o Kram



Nu fick jag reda på att de inte hade någon aning om vilken väska mamma skulle välja till mig, trots att de har all information. Lite irriterande, tycker det känns rätt oproffisionellt. Men men, får åka in innan vi drar iväg då.

Good night!

Datumet: 2008-08-17 Tiden: 22:35:50



Filmen var bra faktiskt. Se den om ni inte sett den :) Nu sitter jag här igen och känner mig en aning slut i både kropp och huvud. Ska nog bege mig mot sängen alldeles snart. Ser fram emot morgonen faktiskt då jag inte behöver hoppa upp ur sängen när jag vaknar! Resterande tiden av denna kväll går nog till att kolla klart på Kollopapporna som jag somnade till sist. Får hoppas på att jag kan hålla mig vaken denna gång ;)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon!
Sov så gott. Puss o Kram!

Party till döds

Datumet: 2008-08-17 Tiden: 20:57:14

heter filmen som jag och mamma sitter och kollar på nu. Har inprincip spenderat eftermiddagen i sängen och soffan. Lite gamla GG avsnitt och nu denna film. En riktigt bra sådan också! Vad gör ni själva denna söndag kväll?

Puss o Kram

End of work.

Datumet: 2008-08-17 Tiden: 16:26:31


Denna hatt kunde man få om man oddsade (en odds bild på ena sidan av bandet) Nicole fick den dock från en förbipasserande och gav den till mig :) Söt som hon är. Hon vet nämligen att jag är lite sugen på att köpa en svart en.

Hej på er allesammans! Igår var jag så otroligt trött när jag kom hem att jag helt enkelt inte hade lust att sätta mig framför datorn - eller ännu mindre klämma ur mig ett meningslöst inlägg. Var rätt irriterad hela SL systemet igår också då jag spenderade ca 3,5 timmar sammanlagt på pendeltåg, roslagsbana, ersättningsbussar och tunnelbanor. Men men, nu är den dagen över så lika bra att sluta tänka på det.
Idag hade vi en lite kortare dag på jobbet. Slutade redan vid 2. Tur var de för både jag och Nicole hade nog fått krupp om vi hade blivit tvugna att jobba i regnet fram till 4. Har iaf haft det trevligt över lag på detta jobb. Skämtat en hel del med helt främmande människor vilket var superkul :) Vi gjorde vår uppgift rolig helt enkelt.

Idag ska jag nog dega med film och bara vila upp mig. Till skillnad från många andra är jag ledig hela nästa vecka så det ska jag se till att njuta ordentligt. Vad har ni själva för planer för kvällen?

Puss o Kram

Time for work

Datumet: 2008-08-16 Tiden: 08:02:55

God morgon :) Ska strax kila iväg för att möta upp Nicole och åka till jobbet. Tänkte fixa en flaska te att ta med mig också, riktigt sugen nämligen! Hur som helst.. jag jobbar till 4 idag och sen ska jag till Mathilda som fyller 18 år idag (grattis till dig gumman) så det blir inte uppdatering här förrns senare ikväll.

Hoppas ni får en toppen dag iaf!
Puss o Kram

natti natti.

Datumet: 2008-08-15 Tiden: 22:04:41

God natt allesammans!
Jag lär nog hoppa i säng snart så jag kan vara lika pigg imorgon, på förmiddagen åtminstone. Sam är på väg hit så jag får sovsällskap ikväll, lyllo mig. Jag och Nicole har varit i Kista och handlat presenter och så hittade jag även en poncho till mig :) På rea of course. Har dessvärre kännt mig lite halv hängig så får hoppas på att det bara är trötthet efter dagen. Får även ta och visa mina nya grejer sen, vet att jag har varit lite seg med det.. men så har jag ju jobbat också! ;)

Hoppas ni sover så gott och drömmer sött.
Puss o Kram

Dark chocolate

Datumet: 2008-08-15 Tiden: 18:19:56


Av någon anledning är jag sjukt sugen på mörk choklad för tillfället. Själv tror jag att det är något som kommit över mig sådära från ingenstanns, bara för att, medan jag är ganska säker på att många av er tjejer nog skulle kunna hitta en anledning som ni förlitar er på.
Hej på er förresten! Jobbdagen gick himla bra och vi fick en massa positiv kritik. Glöm det jag sa om Gärdet tidigare förresten, jag har ingen aning vad Nicole fick det ifrån från början. Arlanda golf är där vi håller hus med våra matchande jobbkläder, läckert va? ;) Nu sitter jag iaf hemma och är mätt och belåten (på mat, inte choklad) och är relativt trött i fötterna. Men det är väl så det ska vara efter en jobb dag. Vad har ni andra haft för er när detta skapliga väder tagit sin plats?

Puss o Kram

Time for work

Datumet: 2008-08-15 Tiden: 08:05:06


God morgon :) Hoppas ni sovit gott. Jag var iaf relativt pigg imorse när klockan ringde vid 20 i 7, så det var skönt. Ska möta Nicole om en halvtimma och är så gott som klar. Vi jobbar från 10-16 idag så det är inte en allt för lång arbetsdag. Får se vad jag hittar på senare, för det vet jag faktiskt inte än. Men men, vi hörs ju ;)

Ha en bra dag.
Puss o Kram

All day long..

Datumet: 2008-08-14 Tiden: 21:46:51

japp, det stämmer. Hela dagen har jag fixat och donat på rummet. Rensat, satt in den tredje garderoben, möblerat och städat. Började efter 1 någon gång och blev klar typ nyss. Pauser har väl tagit för en kort promenad ner för att hälsa på Sam, lunchpaus och middagspaus. Är rätt slut nu. Har precis varit och hämtat morgondagens arbetskläer hos Nicole, för japp jag ska jobba :) Det är ett golfevent i Gärdet och där ska jag och Nicole jobba de tre kommande dagarna. Ska bli kul sådära för erfarenhetens skull och för att göra något sådant med Nicole.

Ska upp vid 7 tiden imorgon så det börjar snart bli dags att hoppa i säng så jag kan känna mig pigg och fräsch när jag vaknar upp. Inga roliga bilder har jag att bjuda på heller från dagen. Tänkte att ni inte skulle uppskatta bilder på damtussar och stök :) Men en söt bild på Bonito kan jag allt bjussa på :))

Sov så gott så hörs vi imorgon.
Puss o Kram

Good morning :)

Datumet: 2008-08-14 Tiden: 10:39:27

Syster var här och tog med sig en hel del av hennes grejer igår, eftersom hon flyttar, men hon tog även med sig något som var mitt: min skinnjacka. Och som toppen på isberget finns mina nycklar och min mobil i den tjusiga jackan.. lite väl klumpigt. Men men.. hon kommer iaf hem idag på dagen så.
Idag kanske det blir lite rensning på rummet inför den ommöblering jag har planerat att göra. Skönt att få sådant gjort ibland. Har säkert gått igenom mina låder hundra gånger om och det finns alltid något som man sparar som man slänger vid nästa tillfälle för man har insett att man inte fått någon användning för saken i fråga. Idag vill jag inte ha några sådana saker kvar, inte alls. Vad ska ni själva ha för er idag?

Nu ska jag iaf käka lite frukost :)
Puss o kram

You and me

Datumet: 2008-08-13 Tiden: 21:00:31


Leggins från GT, underlinne från H&M, överlinne från Bikbok, väst från H&M

God kväll :) Jag mötte som sagt upp Sam tidigare och vi tog en tripp förbi stan. Det som var igång där inne kändes dock inte som något för oss så vi promenerade till gamla stan där vi delade på våffla och glass, mums! Efter stadsbesöket så gick vi förbi Sams kompis som för 2,5 veckor sedan fick 4 små söta kattungar. Om jag smälte!? Ja, jag nästan ångades bort! haha. Men de var så ljuvliga. Vi har ju pratat lite om att skaffa katt på senare tid (dock inget bestämt ännu) och det är såklart inte ett besök hos honom minskade suget. Tråkig som jag är hade jag inte med mig systemkameran och minneskortet till digitalen satt kvar i datorn så det blev inprincip inga bilder, förutom med Sams mobil. Kanske kan bjussa på någon sen :))

Ikväll blir det mest film och mys. Vad ska ni ha för er?
Puss o Kram

Vill även ge min pojkvänn en extra puss för våra 1 år och 7 månader tillsammans! :D

Klick klick

Datumet: 2008-08-13 Tiden: 12:46:50



God morgon! Har precis varit på en promenad med mormor och mamma. Gick för att byta ut tröjan jag köpte igår då jag fann ett hål i den. Sagt och gjort och nu är jag hemma igen. ska möta upp pojkvännen snart iaf. Får se vad vi hittar på, kanske åker vi förbi stan och kollar vad som är på gång där inne :) Hur som helst så hör ni från mig senare igen.

Puss o kram och ha en bra dag!

Natti natti..

Datumet: 2008-08-12 Tiden: 23:52:01

sov så gott och dröm sött! Precis sett klart på filmen och även fällt några tårar i slutet av den, känslig som man är! Känner mig rätt trött nu iaf så det ska bli skönt att få gå och lägga sig och imorgon när jag vaknar upp så är det inte långt kvar tills jag får träffa min älskling :)) Ja jag har saknat honom!

Puss o Kram!


Lee jeans, skor från Din sko, väst och tröja från JC, väska från H&M

Blev en lite halvsuddig bild, men å andra sidan var det Nicole som höll i kameran så det är väl förståeligt :)) (bara jävlas med dig)

27 dresses

Datumet: 2008-08-12 Tiden: 21:47:08


Foto av: Nicole

Det blev 27 dresses. Sett den en gång förr men uppdateringen av komedi filmer är rätt glest nere på videobutiken numera och ingen var speciellt sugen på på någon dyster drama eller liknande. Nu vill jag bara mysa ner mig med mjukis och filt och en kopp te! Det är ju livet efter en tripp ut i regnet ;)

Puss o Kram och ha en bra kväll!

My beautiful Nicole

Datumet: 2008-08-12 Tiden: 20:47:24



Bilderna blir så sjukt bra och det är så jäkla roligt :) En aning sämre kvalite dock när man lägger upp dem såhär men de vet ju de flesta vid det här laget... Här är en bild som jag tog på Nicole och Bonito. Tycker den blev jätte fin. Man känner sig lite som en mästerfotograf när man går runt och knäpper bilder med kameran. Fick en hel del fina bilder på endast Bonito också, men ni får såklart ta del utav fler senare. Ikväll blir jag nog iaf hemma med familjen. Vi kanske hyr någon film eller så och mormor är här också :)

Puss o Kram

Go for a walk.

Datumet: 2008-08-12 Tiden: 18:47:00

Jag har hjälpt syster min med packning idag. Sen har jag varit i Kista med Nicole och shoppat lite.. bara lite! haha. Nu ska jag ta med mig kameran ut och fotografera lite. Nicole ställer så gärna upp så det blir nog lite bilder på henne, och bonito förstås :)

visar självklart det nyshoppade sen.
Puss o kram så länge!

Canon EOS 400D

Datumet: 2008-08-12 Tiden: 09:50:08



God morgon på er! och vilken jäkla god morgon det är också :) Solen skiner och jag sitter här och beskådar min nya skönhet. Ja, jag har köpt den.. ÄNTLIGEN! Gissa hur underbart det känns? Är så förbaskat glad helt enkelt. Så länge jag har gått och trånat efter den och nu är den äntligen min! Min Canon EOS 400D. Visst är den ljuvlig? :)) Kom hem vid halv 1 igår, från Nicole, men satt uppe fram till 2 tiden och inspekterade kameran och lästa i de medföljande böckerna.

Nu är jag riktigt nöjd vill jag lova.
Puss o Kram

I'm sooo freaking happy

Datumet: 2008-08-11 Tiden: 22:01:14

Det är gjort nu... jag har gjort det och är så förbannat glad över det!!
Är hos Nicole nu så ni får se sen vad det är som jag är så glad över.
Nu vill jag bara umgås med min vän :)

Puss o Kram

Sunset

Datumet: 2008-08-11 Tiden: 15:07:00


Bild från Halmstad från en kväll nere på stranden när himlen var sådär extra vacker. Sam tog denna bild på mig och anledningen till att det ser ut som att jag dansar någon typ av folkdans är för att jag precis hoppade undan en våg som tog sin fart mot mina fötter. Älskar att se på solnedgångar vid vatten, det passar så fint in med den vackra omgivningen, och så reflekteras det så underbart!

Snart kommer Sandra hem och då ska det plockas lite på hennes rum. Senare blir det nog iväg för att göra den där saken som jag skrev om tidigare. När det är gjort får ni veta vad det är :)

Puss o Kram

all these wierd dreams

Datumet: 2008-08-11 Tiden: 11:15:27

Morsning korsning! Har ni sovit gott? Jag har sovit bra iaf, en obehaglig dröm dock men den är allt för komplicerad för att gå in på. Idag kanske det är stora grejer på gång, eller kanske inte. Vill egentligen inte säga för mycket om det blir det andra alternativet som tar sin plats... dessvärre har jag inget annat vettigt att säga då denna, för mig, stora grej är det som just nu cirkulerar runt i mitt huvud - och den verkar inte vilja ge plats till så mycket annat.


bjuder på en bild från stockholm stad

Puss o Kram så länge!

Todays outfit

Datumet: 2008-08-10 Tiden: 18:53:01


jeansleggins från och grått linne från Bikbok(nytt), vitt från H&M, halsbandet är en present, armband från belle.

Shossan! Kom nyss hem från morfar. Maten där var lika god som alltid :) Det blev även lite fotografi tittande på deras tv. Vi såg på bilder från skara och där hittade man ju sig själv på en och en annan bild med en massa vridna miner, haha. Sen blev det även en titt i deras gamla album från morfars och fias yngre tid. Ganska komiskt att se bilder på ens morfar när han var något år yngre än jag idag - han såg ut som en riktig hunk ;)

Kvällen har inga planer för min del, inte hittills iaf. Kanske går ner och hyr en film eller något. Vad ska ni själva hitta på för skojjigt?
Puss o Kram

A cute little thing..

Datumet: 2008-08-10 Tiden: 11:36:41

 
Från gårdagens fika med Sam

God morgon på er! Inatt hade jag en underlig dröm. Den handlade om att jag var på en exotisk ö och där fanns det små apungar som man kunde få in i sverige, med genomsökning och allt, för endast 20 kronor. Jag vaknade dessvärre innan jag hann importera hem den lurviga vita lilla sak jag föll för så jag antar att den fortfarande finns kvar på den där exotiska ön.
Idag blir det iaf släktmiddag hos Morfar och Fia. En ganska tidig sådan, vi ska vara där vid 3. Det ska bli mysigt, hade ändå inga planer för denna dag så det blir skönt att komma iväg lite.

Puss o Kram så hörs vi snart igen :)

what about dancing?

Datumet: 2008-08-10 Tiden: 00:08:08

Filmen var riktigt bra, precis som jag anat. Kom dock och tänka på en sak - jag har ju inte gått ut än och ändå är det några veckor sen jag blev 18. Ja menar en del som fyller 18 brukar skapa sådan hysteri om att man ska gå ut antingen samma dag som man fyller år, eller så fort man får chansen. Visst verkar det kul att gå ut, men jag känner nog inget större hysteri över det hela så det är väl därför det inte har blivit av än antar jag. Jag menar vad stressar man för? Jag har ju en hel del år kvar på mig innan jag blir för gammal att gå ut och festa som en tok ;)

Men det kanske kommer inom kort. Det kommer när det kommer helt enkelt, ingen big deal direkt. Saknat att dansa dock så det skulle vara kul att få skaka av sig lite grann. Jag känner mig nog inte riktigt lika bekväm i hela det där "dansa framför alla "- grejen längre. Jag menar jag har ju dansat på ungdomsfester när jag var yngre - och det hade väl sin charm. Men på senare tid har det ju mest varit under dansklasserna som man dansat loss. Men det är inte som att man vill ställa sig och göra en grand pilé på dansgolvet eller stå helt ensam och köra någon ruff hiphop koregrafi.

"Du dansar ju" brukar folk säga som en förklaring till att man ska kunna dansa ledigt och fritt när första bästa dans tillfälle dyker upp. Men ska sanningen fram så tycker jag inte om att dansa när människor iaktar mig i förväntning, då blir det bara stelt och onaturligt... Slipper jag pressen så kommer det mer naturligt och då är dans det mest fantastiska som finns! Det gället nog bara att komma igång igen helt enkelt!

Blev ett långt inlägg det här... ibland flyger fingrarna bara iväg helt enkelt.
De där blir nog super tillslut iaf..
Ne nu känner jag kreativiteten flöda så jag ska jobba lite på mitt projekt.
Hörs sen, Puss o Kram

Todays outfit

Datumet: 2008-08-09 Tiden: 20:48:41


jacka från Bikbok, linne vit från H&M, linne grå från Bikbok, jeans från sisters

Verkar som om det kommer en bra film nu på trean. Absolut makt heter den :)
Så här ska det kollas på tv!
Puss o Kram

My day in pictures

Datumet: 2008-08-09 Tiden: 20:06:58

 
Vi hade en riktigt mjukstart på dagen idag, jag och Sam. Låg kvar i sängen ett bra tag innan vi gick upp och åt den ljuvliga frukosten bestående av keso, kykcling och tomat mackor och jordgubbar och mjölk :)

  
Sen åkte vi och fika på Wayne's coffe. Sam köpte 3 bakelser och en stor latte till mig och en stor kaffe till sig själv. Kan ju säga som så att illamåendet växte fram i efter några tuggor och det blev rester av alla tre bakelserna och ca 3/4 låg kvar i min stora kopp av, den för övrigt goda, latten. Blev helt enkelt för mycket :/ Så vi promenerade hem. Efter den långra promenaden var det dags att äta lunch så vi delade på en persisk maträtt och jag dog!

  
Sen skulle jag förbi Kista en snabbis och köpa shortsen på bilden. Självklart går det inte att undvika alla skyltar om allt som är på sådan otrolig rea så två par till linnen fick följa med hem, av samma sort som förut, och ett par skor från Wedins. Är verry happy, om man säger så ;)

Dagens klädsel kommer upp senare.
Detta blev ett otroligt långt inlägg redan ut den ;)
Puss o Kram

Eating, playing and watching :)

Datumet: 2008-08-08 Tiden: 21:25:30

Hej på er gullefjun! Jag och Sam har en riktigt mys kväll här hemma. Vi åt oxfile och potatisgratäng till middag och sen spelade vi diamanten och TP och snart ska det smaskas på en Chocolate cheesecake som jag har gjort. Får hoppas att den smakar gott ;) Till fikat blir det film och vi ska även poppa lite popcorn på det, haha. Tjockisungar som vi är.
Har iaf ett godis löfte nu för ett tag. Och med godis menar jag sådär typiskt godis godis, inte som vår cheesecake :) Sånt äter man ju ändå inte så ofta så. Om någon undrar varför jag gör detta så är det för att jag vill börja njuta av godis igen genom att sakna det ordentligt.

Hoppas ni får en lika underbar kväll som jag.
Puss o Kram

Last day...

Datumet: 2008-08-08 Tiden: 12:23:27

Det är ju min sista dag idag på jobbet för i sommar.
Iaf sista planerade dag på detta jobb, om inget dyker upp.
Jäkligt skönt trots allt, spendera de sista dagarna fram till skolan som ledig.
Förutom nästa helg då ;) Då ska jag och Nicole jobba tillsammans faktiskt, återkommer om detta.
Har hur som helst så har jag precis haft lunch och pratat med Sam. Han hade precis vaknat och låg i min säng och gosa, lyllos. När jag ringde var de fortfarande lite halv ljust utanför fönstret, nu är det grått och tråkigt igen, precis som det var hos han. Fy så trist!

Ska iaf hem och laga middag tillsammans med Sam efter jobbet,
och kanske trippar vi iväg till biografen ikväll.
Puss o kram så länge

God morgon!

Datumet: 2008-08-08 Tiden: 10:36:19

Sitter här på jobbet och känner mig en aning trött. Gissa om det var svårt att lämna kvar Sam i sängen imorse! Han var så varm och go och nästintill oemotståndlig. Självklart gick jag ändå, trogen som jag är gentemot mitt jobb ;) Var till och med här för tidigt, haha. Sitter här nu iaf och dricker den pepsi max som Sam köpte åt mig igår för att jag skulle ha med den till jobbet :))

Har halvtimmas lunch idag och slutar vid 4.
Skriver mer sen!
Puss o Kram

Spending the night with my baby

Datumet: 2008-08-07 Tiden: 22:55:50

Hade det jätte trevligt med J och F. E, H blev även de middagssälskap.
Nu är jag iaf hemma med pojkvännen och jag måste gå och lägga mig nu!


Pride - bild

Puss o kram
och sov så gott.

peachmango

Datumet: 2008-08-07 Tiden: 15:51:15

image213Med 40 minuter kvar på jobbet sitter jag här med en stor kopp te av persika mango smak. Ska ju åka och träffa Felek och Jessica när jag slutar och då ska vi sätta oss och ta något att äta. Ska bli mysigt. Jessica har jag knappt träffat heller sen skolan tog slut i juni och Felek åker till turkiet så det blir väl lite "hej/hej då"- middag ;) Men vi hörs ju så klart senare!

Puss o Kram

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig. - Nalle Puh

Nemi :)

Datumet: 2008-08-07 Tiden: 12:33:24

Kungsträdgården

Datumet: 2008-08-07 Tiden: 10:37:52



Jag, Nicole, Carro och Hedvig poosar glatt :) (fann den på FB)

H&M

Datumet: 2008-08-07 Tiden: 09:35:19


Här är lite av de saker jag är sugen på för tillfället från H&M förutom de söta mössa-och vantsettet. Skulle vilja beställa så snart som möjligt faktiskt :) har du några andra tips om hemsidor med fina höstkläder?
Ber om ursäkt för kvaliten, paint får bli min kompis när PS inte finns i närheten ;)

Just love them!

Datumet: 2008-08-07 Tiden: 08:36:10

Jag totalt älskar mina nya hörlurar. Knappt så att jag ville ta av dem imorse när jag kom fram till jobbet, men you got to do what you got to do helt enkelt ;) Är hur som helst på bra mycket bättre humör idag än vad jag var igår eftermiddag. Jag och lillebror hade de verkligen trevligt igår och jag vaknade av första signalen imorse :) Sen kan ju min lycka även ha något med att göra att jag ska träffa Felek och Jessica idag (och inte behöver åka hem helt ensam till den tomma lägenheten) samt att min fina pojkvän kommer komma till mig idag när han slutat jobbet.

Känner dock att det är lite trist att bloggen blir så tom på bilder nu såhär under jobbveckan. Den ser så tråkig och dyster ut! Men ska försöka få in lite mer bilder på kvällen. Har trots allt lite godingar från Pride att bjuda på fortfarande.

Åter till arbetet. Hörs sen!
Puss o Kram

Natti natti

Datumet: 2008-08-06 Tiden: 22:16:00

Jag vann på monopol ;) för er som undrar. Lillebror sitter här bredvid mig i sängen och kollar på animal planet och jag ska fortsätta på mitt projekt. Imorgon ska man ju upp vid sex igen så det är bäst att vara pigg. Blir nog jobb från 8 till 5 imorgon igen så har en rätt lång dag framför mig. Men vad gör man inte för pengar!

Puss o kram
sov så gott

Thats cool, right?

Datumet: 2008-08-06 Tiden: 19:10:25



Lite gladare nu faktiskt. Bilden förklarar en stor del till det. Japp mina underbaringar har kommit och jag rockar på som bara den ;) Gick förbi Felek och till min lycka så stod hon där bakom kassan och var lika go som vanligt. Satt och pratade en stund men sen kilade jag och köpte min soya-chailatte och nu är jag hemma för att vara med lillebror och spela monopol. Vem tror ni vinner? ;) Inget är hugget i sten iaf, det vill jag lova.

Ha en toppen kväll.
Puss o Kram

...

Datumet: 2008-08-06 Tiden: 16:53:44

Usch. Det är verkligen illa. Så sjukt uttråkad och har absolut inga planer efter jobbet. Det är ju ändå ledig tid så det är inte kul att alltid åka hem och bara vänta in sängdags. "Tjejerna" är ju utomlands och massa andra tjejkompisar också för den delen. Sam har inte tid att ses heller :/
Ska nog förbi Felek och se om hon jobbar. Får hålla tummarna.
Sen ska jag vara hemma med lillebror ikväll tills jag somnar.

Uppdaterar mer senare, nu ska jag börja stänga igen.
Puss o Kram

Bored

Datumet: 2008-08-06 Tiden: 16:33:23

Canon EOS 400D + 18-55/3,5-5,6Slutar om en halvtimma men har absolut inget att göra ;/ Bara sitta och vänta på att tiden ska gå helt enkelt. Allt är redan klart för dagen. Riktigt sugen på min chai latte fortfarande. Får hoppas på att jag kan få i mig en idag. Sitter även och suktar efter en systemkamera. Det riktigt kliar i fingrarna efter en! Men snart så.

Jaja, nu ska jag försöka få tiden att gå.
Puss o Kram så hörs vi senare.

Stuck in 1990?

Datumet: 2008-08-06 Tiden: 12:53:30

Hej på er! Har precis haft lunchrast och fixat lite bankgrejer. Visst låter det rätt seriöst? Bankgrejer. Dock är det inte lika ballt som det låter. Har i själva verker endast bytt ut mitt kort, så att jag ska kunna betala via nätet, och skaffat ett extra konto. Jag är hur som helst superglad för detta :)
Efter bankbesöket blev jag riktigt sugen på en chai latte med soyamjölk. Ska jag vara ärlig så förstår jag inte vad de flesta caféägare tänker med. Varför har man inte soyamjölk?! Det är ju helt onödigt att inte ha det. Det borde ju stå på inköpslistan precis under mjölken :S Ne, riktigt trist säger jag bara. detta borde bättras på! Det är ju trots allt år 2008 ;)

Har iaf fått den goda nyheten att mina hörlurar har anlänt nu så jag ska och hämta dem så fort jag kommer hem :)
Nu ska jag hur som helst göra lite nytta.
Puss o Kram

Sleep well

Datumet: 2008-08-05 Tiden: 22:05:17

Dags för mig att sova nu. Pratat med Sam precis och jag saknar honom verkligen sjukt mycket. Det är ganska galet vad kärlek kan göra med en, inte sant?
Längtar iaf enormt till då min älskling kommer ligga här bredvid mig när jag somnar in. Tror inte att det finns något bättre sätt att somna in på om jag ska vara ärlig!

Hoppas ni sover underbart.
Puss o Kram

want to take my order?

Datumet: 2008-08-05 Tiden: 14:27:51


Planerar en beställning från H&M och dessa möss- och vantset tycker jag är riktigt fina. Fann dock inte vantarna i svart nu när jag kollade, men de ska nog finnas eller komma in. Detta är dock långt ifrån allt som jag känner sug efter på H&M´s hemsida nu.

Planerar du en höstbeställning?

Talking to a deaf man

Datumet: 2008-08-05 Tiden: 12:30:24

Precis ätit lunch. Var skönt att tysta ner magen vill jag lova. Vi har en resturang nedanför oss och det har doftat mat från dem sen 11. När frukosten äts vid 6 så börjar man faktiskt bli hungrig då.

Talade även med en döv person idag per telefon. Det var häftigt. Har aldrig gjort det förr. Facineras av vad människan har kommit på för kloka grejer. Nu ska jag dock fortsätta mitt lunchslappande.

Puss o Kram

The raindrops keep falling.

Datumet: 2008-08-05 Tiden: 08:18:46

Detta väder är perfekt för mysiga hemma dagar. Hade jag varit ledig hade jag nog velat krypa ner i soffan med en kopp te och kollat på någon mysig film. Kanske kört lite kortspel, eller varför inte monopol?, med vem som helst ville. Det kan vara riktigt skönt med sådant här väder då man har en anledning till att bara vara hemma och dra sig och pyssla om sig själv.

Inget av det där kan jag göra idag dessvärre. Jag var uppe redan vid 6 imorse och nu sitter jag här på jobbet och hör hur regndropparnas smatter ekar i trapphuset. Jag dricker nya Ramlösa Balans med persika smak. Den är annorlunda men defenitivt god.

Puss o Kram

Good night

Datumet: 2008-08-04 Tiden: 22:55:07

och sov så gott!
Själv hoppas jag verkligen att jag sover gott inatt, jag behöver det. Fastnade i ett "projekt" jag håller på med och var så inne i det att jag helt enkelt inte ville sluta. Nu har jag iaf bestämt mig för att det får vara nog, trots att det är väldigt lockande att förtsätta med det. Haha, vad hemlighetsfull jag låter. Men det får nog vara så ett litet tag till. Jag vill verkligen få till det den här gången och genom att skriva om det känns det som om det blir för mycket stress och för lite avkoppling. Men när jag väl har kommit in i det hela ordentligt så kan jag nog dela med mig av en del iaf ;)

Puss o kram
och dröm sött på det!

New clothes

Datumet: 2008-08-04 Tiden: 20:51:01

 

Här är de nya kläderna jag fick med mig hem från Bikboks rea igår. Två linnen varav en av större storlek så att den täcker rumpan och funkar till både jeans och strumbyxor / leggins. Jackan är en halvtunn jeansjacka And I love it! Sitter tajt nere vid nedre knappen sen är resten fluffigt.
Gav mamma presenten också. Hon blev jätte glad :) Hade köpt ett Satinsätt som var vitt med massa svarta blommor på då mamma varit så förtjust i mina.

Sitter och kollar på Ceasar från Dog whisper nu och är lika facinerad som alltid.
Puss o Kram

I'm happy!

Datumet: 2008-08-04 Tiden: 19:46:38



Dessa underbaringar är på väg hem till mig :)
Sing hallelulija for me baby!

Shoppingsugen :)

Datumet: 2008-08-04 Tiden: 15:14:36

Åh så sugen jag är på att beställa kläder! Det är lite av en favoritsyssla såhär till både höst och vår. Har redan skapat min önskelista på H&M hemsida, men känner lite sug efter andra läckra saker som jag också hittat :) Dessa två nedanför från Ellos har jag faktiskt spanat efter lite grann. Men är även lite sugen på shopping från Forever21 igen, men all fraktkostnad och allt anant sådant extra sved till lite. Tur att kläderna där är så billiga iaf ;)
 
Gick faktiskt in på bikbok en snabbis igår innan filmen och hittade en jacka och 2 par linnen. Lägger upp bild på det i eftermiddag. Hittade också en present till mor min :) Det är ju rätt långt kvar till julafton så är rätt sugen på att ge henne presenten redan ikväll. Ska tänka på den saken.
Ne nu ska jag återgå till arbetet.
Puss o Kram!
Zooma

what the... ?

Datumet: 2008-08-04 Tiden: 13:56:53



På lunchrasten i lunchrummet tisslades det om att man funnit en varelse i USA som de har svårt att identifiera. Vissa tror att de är en utomjording, andra ett sjömonster medan vissa påstår att detta är en bluffbild. Själv har jag ingen aning om vad jag tror. Känns inte som om någon av de nämda förslagen går att utesluta helt.

Vad säger du?
Klicka här för att läsa hela artikeln

Just want to go back to my bed

Datumet: 2008-08-04 Tiden: 06:28:07

Hej på er alla sjusovare ;)
Själv önskar jag att jag hade kunnat sovit fram till minst tio. Har verkligen sovit piss inatt ;/ Vridit och vänt mig och vaknat gång på gång. Men men, en energidryck och sen är jag i farten igen, hoppas jag! Ska snart kila iväg till jobbet. Ska jobba på en enhet som är ny för mig idag så det är väl en del iaktagelse från min sida såhär första dan. Kan ju rutinerna på det andra stället så så svårt bör det dock inte bli.
Slutar nog vid halv 5 idag och sen har jag lovat syster att hjälpa henne med packningen om hon fortfarande är hemma. En relativt lugn dag med andra ord.

Hörs senare.
Puss o Kram

Todays outfit

Datumet: 2008-08-03 Tiden: 14:52:33



Nu ska jag snart möta pojkvännen min.
Puss o kram och ha en toppen kväll!

Bye bye ladys!

Datumet: 2008-08-03 Tiden: 14:04:55


Ja nu åker tjejerna iväg till Grekland. Har varit förbi Nicole två gånger idag för att byta tillbaka kläder och lämna boken som Carro ville låna med sig. Så vad ska jag göra denna vecka då? Jo jag ska jobba. Haha. Men det är ju ändå skönt att göra det medan de ändå är borta.
Kom nyss på en sak dock. Kommer vara ensam hemma tors, fre och lördag. Syster har ju flyttat då och mamma och lillebror ska på camping. Får väl övertala Sam att spendera lite tid med mig här hemma ;) På tal om Sam, idag ska vi ut och äta och gå på bio så det ska bli mys. Slänger upp outfiten för dagen när jag fått på mig den. Nu ska jag och fixa mig lite.
 
Puss o Kram

And soon there will only be 3

Datumet: 2008-08-02 Tiden: 21:46:44

Japp, det stämmer. Visst är vi tre här hemma lite till och från, när lillebror är hos far sin, och visst är det ofta som någon är borta på andra upptåg vilket också minskar antalet familjemedlemmar i hemmet. Men nu kommer vi vara mer eller mindre alltid som max 3 personer. Det är nämligen som så att syster min ska flytta hemifrån.

Det är väl med blandade känslor som jag kommer hjälpa henne att packa ner hennes grejer. Jag kommer känna mig lycklig för hennes skull - hon har hittat en kille som hon verkar tokförälskad i och som hon nu ska få bo tillsammans med. Men samtidigt kommer det kännas tomt. Vi har trots allt bott ihop i alla mina 18 år. Visst har det funnits tillfällen då jag önskat mig detta tidigare, men vi är ju syskon så vad annat kan man ha förväntat sig?

Nu är det iaf snart dags. Vår relation har dock vuxit sig starkare under senare tid och kanske är det en kombination av både mognad och saknad. En fortsatt kombination av det tidigarenämnda kanske bara stärker relationen ännu mer? Kommer iaf se fram emot de där fika stunderna vi förmodligen kommer ta för att catcha upp lite förlorad tid och de stunder då hon kommer förbi hem och hälsar på. Kommer nog också bli fler samtal mellan oss på telefon - sånt har ju inte varit så aktuellt tidigare.

Får det kanske att låta som om hon flyttar till månen, när det i själva verket är minnst en halvtimma härifrån, haha. Men är helt enkelt inte van med sådant här.

Hur som helst så vet jag att allt kommer bli bra.
Min syster är rätt grym på att se till att det alltid blir så i slutändan.
Min fina fina syster!

Familynight

Datumet: 2008-08-02 Tiden: 19:39:02



Det var en regning pride idag. Vi var även nästan i slutet av deras långa tåg och det kändes som att de hade tappat energin lite och som att glappen var för stora mitt i paraden ibland. Annars var det helt okej. Det var dock lite svårt att få riktigt skarpa bilder då jag bara har en vanlig digital och skarpan blir inte lika bra på de avståndet som vi stod ifrån paraden. Men ibland fick jag till det iaf ;) Mer bilder kommer sen.

Nu ska jag spela monopol med syster och lillebror.
Puss o kram

Bad service

Datumet: 2008-08-02 Tiden: 12:41:40

Igår skulle vi ju se på film - jag, syster och Nicole. Dessvärre funkade inte Awake så vi gick ner på videobutiken i hopp om att deras filmer skulle funka på vår dvd. När vi kommer hem med filmen Gone baby gone så stannade den vid val av textspråk. Tio minuter efter det att vi varit nere och hyrt filmen var vi nere igen. Kvinnan bakom disken sa att hon skulle se om den funkade på deras. Jag frågade vad de spelade för roll då de trots allt var vi som hade hyrt filmen och huvudsaken är ju att filmen funkar hemma hos oss. Hon sa då något i stil om att hon inte kunde stå till ansvar för om vår apparat funkar eller inte. Okej? Deras bussines går ju endå ut på att hyra ut filmer som deras kunder ska se hemma och komma och lämna tillbaka när de har sett filmen i fråga. Vi uppfyllde ju knappt någon av de punkterna.

Blir bara så otroligt frustrerad på denna typ av service, för visst är det service det handlar om! Förstår inte varför de sålde videobutiken till de nya ägarna. Alltid massa strul och de verkar inte kunna ett dugg om jobbet.

Nu måste vi hur som helst tillbaka dit på måndag, då "huvudägaren" var borta över helgen, och ta diskusionen med honom. Förstår inte ens varför han lämnar henne ensam med videobutiken om hon inte har möjlighet att göra det kunderna ber henne om..

Usch för dålig service!

Pride

Datumet: 2008-08-02 Tiden: 11:18:12


Förra årets favorit bild från pride

God morgon!
Ja det är inget drömväder som har serverats idag precis, men än så länge regnar det inte så vi får vara glada för det. Idag blir det in till stan för att kolla på prideparaden. Självklart åker kameran med för att fånga upp alla coola utstyrslar. Vad som händer därefter vet jag inte riktigt än, men får ta det som det kommer bara helt enkelt :)

Puss o Kram syns på stan ;)

Inte som jag tänkt mig

Datumet: 2008-08-01 Tiden: 23:47:17

Hela den här dans grejen gör att det surrar överdrivet mycket i skallen på mig. Hade sett fram emot mina moderna och jazz lektioner otroligt mycket. Speciellt på detta ställe och med denna tränare då jag vet att jag får bra lektioner för ett bra pris. De allra flesta ställerna tar mellan 2300-2900 för sina klasser och då är de under ca 15 veckors tid och 1,5 timme i veckan. Jag tycker det känns lite väl dyrt, och det skulle svida att betala uppåt 6000 för ett kort där man får dansa hur mycket man vill utöver 3 fasta klasser. Okej om jag hade tiden till att verkligen utnyttja kortet, men det vet jag att jag inte kommer ha. Jag hade som plan att dansa tre gånger i veckan - men den planen är mer eller mindre sprucken nu.

Vad ska jag träna nu? Var ska jag träna nu? Detta blev ett totalt nederlag för mig.
Fy ush och blä.

Ne vi hörs imorgon.
Natti natti.

Besvikelse

Datumet: 2008-08-01 Tiden: 19:28:24

Fy vad less jag blev nu. Det visar sig att de dansklasser jag hade planerat att ta till hösten inte finns. Hade tänkt mig att gå hos en tjej som hade klasser under HT 07 och VT 08 men tydligen har hon inte sina klasser längre. Nu får jag börja spåna på andra håll :/

Movietime

Datumet: 2008-08-01 Tiden: 19:16:20


Nu blir det film med Nicole och syster. Filmen vi ska se heter Awake och favoriten själv är med i den - Jessica Alba.  Hoppas ni får en helt underbar kväll!
Puss o Kram

Some new stuff

Datumet: 2008-08-01 Tiden: 17:54:07


Shorts för 98, t-shirt för 49. Tag två betala för en - H&M


   
15 kronor, 15 kronor och otroliga 5 kronor - Ur och Penn

Tripp på stan

Datumet: 2008-08-01 Tiden: 17:34:33



Hade det trevligt med Carro inne i stan. Vi promenerade lite och slog oss sedan ner i hettan i kungsträdgården. Det blev en tripp förbi Ur och Penn och H&M. Fyndade lite fina grejer och foton på detta är påväg så håll er uppdaterade.
Puss o Kram

Heartstarstar

Datumet: 2008-08-01 Tiden: 12:22:11

 

Fika nu med min vän Carro inne i stan.
Puss o Kram

Morshning korsning

Datumet: 2008-08-01 Tiden: 10:36:02


Kollade på smhi och där står det att det ska komma regn i sthlm någon gång efter 12. Jag som hade tänkt åka iväg och bada med min vän Carro. Nu är det ju strålande sol utomhus så har vi tur så kanske det håller i sig. Jag har iaf gjort lite träningsövningar nu på morgonen och ska sätta mig och äta hårda mackor med keso och kalkon - en favorit :)
Tänkte även se till att skriva upp receptet för kycklinggrytan som jag gjorde förr - det var nämligen någon som frågade om den :)

Nu ska jag iaf käka.
Skriver mer sen!
Puss o Kram
RSS 2.0