God natt!

Datumet: 2008-02-29 Tiden: 23:36:04

Nu är det dags för mig att hoppa i säng. Är skapligt trött och ska nog upp och köra ett pass imorgon. Vilket är jag dock inte helt säker på än :) Hoppas ni alla sover så gott iaf och drömmer sött.

image270
Bild från Sala tagen av mig.

KRAMAR

Kul med kameran

Datumet: 2008-02-29 Tiden: 21:49:27

image269

Den är mörk, men tycker ändå att den är lite ball :) Bilden är tagen av Madde på väg hem från från stan igår. Vi bestämde oss för att ha lite kul på vägen. Haha

CocaCola zero reklam

Datumet: 2008-02-29 Tiden: 21:08:03

394651-267

394651-266

Lite av bilderna från Sala :)

Datumet: 2008-02-29 Tiden: 18:52:25

  
  
   


I onsdags, efter det att Madeleine mött upp mig vid tåget, så gick vi och tog en fika. Därefter gick vi hem till henne och hälsade på resten av familjen, och även den lilla nykomligen Tindra (yorkie) som var otroligt gullig. Sen blev det restaurang som gällde första kvällen och vi åt kött med potatisklyftor med rödvinssås och bearnesås :) Därefter hyrde vi två filmer och somnade in vid fyra tiden. Trots den sena kvällen på onsdagen så vaknade vi vid 10 på torsdagen och sen tog vi en tripp på stan lite senare på eftermiddagen. Även denna dag blev det café besök. Sen blev det film och mer degande i sängen.
Har med andra ord haft en otroligt lugn mini semester, och det behövdes!

KRAM :)

Fredag

Datumet: 2008-02-29 Tiden: 18:06:11

Hej allesammans!

Nu är jag hemma igen efter min lilla mini semester :) Det blev inte tåg för mig på hemresan, trots min köpta biljett. Det var nämligen som så att våra familjevänner från Sala skulle hem till oss i Sthlm så jag fick skjuts av pappan i familjen. Kom hem lite senare på grund av detta, men resan var så mycket mer bekvämare :)

Har haft det himla trevligt dessa dagar och med detta toppen väder. Idag sov vi ut lite mer och sen tog vi en runda på stan och bara njöt av solen :)

Ikväll blir jag nog hemma. Hade planerat med pojkvännen att ses imorgon och det visade sig att vännerna skulle ända till Värmdö på fest, och det är jag inte sugen på. Det blir nog kortspel för resten av co här hemma för mig ikväll,´men det är ju mysigt det också!

Här är iaf bild på de skor jag köpte nere i Sala. Resten av bilderna kommer upp inom kort :)

 

Kram på er sä länge.

Torsdag

Datumet: 2008-02-28 Tiden: 19:22:02

Hej allesammans!
Har det jätte trevligt här borta men som ni märker blir det inte mycket uppdatering, kul att ni kikar in ändå ;) Vill spendera den korta tid jag har här på de som faktiskt är här :) Madde och jag har i alla fall himla mysigt. Vi äter gott, går på cafe och idag har vi även tagit lite galna och häftiga bilder som kommer upp sen, när jag är hemma igen. Har även köpt ett par nya skor som kommer upp på bild sen :) 50% rea, såklart.

Kram på er och så hörs vi sen!

Onsdag

Datumet: 2008-02-27 Tiden: 10:04:06

God morgon :)

När jag vaknade av väckarklockan imorse hade jag fått ett meddelande från mor min. Det stod att lillebror inte behövde vara på fritids vid nio utan runt halv tio - tio. Detta gjorde så att jag tog mig friheten till en extra halvtimma sömn och sen gick jag upp och tog en varm dusch :)
Nu har i alla fall lillebror sprungit iväg och jag sminkar mig och fixar det sista inför resan. Mitt tåg går om ca 2 timmar så ska röra mig härifrån om senast en. Nu gäller det bara att få ner skorna och sådant annat "sista minuten" pack och sen är jag klar, så det är ganska skönt i alla fall.
Som tidigare nämnt kommer uppdateringen vara ganska dålig fram till fredag eftermiddag. Har fortfarande inte fått hjälp med mobilbloggningen så vet inte om jag kommer kunna lyckas med det över huvud taget. Men men, jag är säker på att ni klarar er utan mig :)

Hoppas ni får det toppen under dessa dagar!
KRAM på er allesammans!

God natt!

Datumet: 2008-02-26 Tiden: 23:42:24

Måste hålla med om att det var ett riktigt bra avsnitt av Gossip Girl! Så himla sugen på nästa avsnitt nu, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Sov så gott goa läsare!
Kram

Kvällsinlägg ;)

Datumet: 2008-02-26 Tiden: 22:58:04

Nu är väl packningen relativt avklarad. Är ganska trött i huvudet så ska sova snart men först ska jag se dagens avsnitt av Gossip Girl :) Vill helt enkelt inte gå och lägga mig innan.
Har fått lite låtar fixade till mp3 nu med så det är skönt. Imorgon ska jag upp vid 8, ska äta frukost med lillebror och få iväg han till fritids och sen är det bara att fixa iordning det sista inför resan. Känns lite konstigt att åka dit trots allt, har ju inte varit där på flera år och trots det så var det mitt hem i fyra år liksom. Adu, men kul ska det bli iaf :)

Ne nu är det som sagt Gossip Girl
Kram på er så länge!

Herre min jössene!

Datumet: 2008-02-26 Tiden: 20:58:07

Missade Gossip girl.. Ja missade som i totalt glömde bort att det var tisdag. Fan jag hade ju längtat! Usch, fy och blä på mig själv! Nu ska jag banne mig se till att fixa detta så jag får se gossip girl snarast. Så länge blir det väl Gynning :)

Kram på er!

Fråga läsaren :)

Datumet: 2008-02-26 Tiden: 20:45:16

image253

Har under en längre tid funderat på om jag borde göra något åt min hårfärg.. Dock skulle jag inte kunna göra något så drastiskt som att färga om hela håret, men kanske några slingor. I alla fall så får jag höra både det ena och det andra om att jag borde eller inte borde slinga.
Så nu tänkte jag fråga dig.. Borde jag? isf hur?

Packning

Datumet: 2008-02-26 Tiden: 19:31:56

Ja, precis som rubkriken lyder, sitter och packar! Och det är otroligt svårt ska jag säga er. Inte för att man inte har några alternativ, nej, utan för att man aldrig kan veta hur vädret blir :( Jag vill så gärna lämna min vinterjacka hemma, så försöker packa resten så varmt som möjligt.
Snart ska jag ner och handla bagett och sådant med :) Det ska bli min lunch imorgon. Tåget går ju klockan tolv och lär gå upp runt nio för att äta frukost, och då tror jag faktiskt inte att jag kan hålla mig mätt ända fram till middagen! Självklart blir det massa bilder, iaf skapligt många, under dessa dagar som kommer upp senare på bloggen :) Ska försöka se om jag kan uppdatera något där borta, men det är nog endast om det finns lite tid över. Vi har ju inte träffats på så länge så vi har mycket att ta igen! Men om någon kan berätta pris och hur man går tillväga med mobilbloggning, så skulle jag vara jätte tacksam :)

Ne nu ska jag ner på ICA,
Chingilling så länge!

Besök :)

Datumet: 2008-02-26 Tiden: 14:07:01

  

Vi har haft besök här hemma idag, jag och lillebror, av Nicoles gulliga vovve Bonito. Han är alltid lika glad över att få komma hit :)

Skotävling!

Datumet: 2008-02-26 Tiden: 11:08:15

image1425

Shopaholicmamman har en tävling! Denna gången är vinsten ett par skor från Steve Madden. Du får själv välja vilka du vill vinna. Skornas värde varierar mellan 699-1299:-

Jag hoppas dock på att själv bli den lyckliga vinnaren :)

Tisdag

Datumet: 2008-02-26 Tiden: 11:02:50

God morgon allesammans! Har ni sovit gott?

Jag har sovit bra, men är fortfarande lite trött. När jag hade skrivit god natt inlägget igår så blev det en till omgång Romi och därefter spelade jag och N ett kortspel kallat 500 ett par gånger :) När vi sedan gick och la oss var det även massa småprat innan vi tillslut hamnade i dimman. Haha, så med andra ord så var det en ganska lång kväll igår :) Kan säga att jag nästan somnade under sista omgången av 500, haha.
image244 
Nicoles blandningstalanger, och mina vackra spelresultat :)

Nu har jag precis ätit frukost med lillebror som jag för övrigt ska vara hemma med idag :) Han har ju också lov och hade ingen större lust att gå till fritids så vi blev hemma han och jag.
Senare är det jobbet som väntar och sen måste jag ju även packa ihop för morgondagens resa :) Så kul det ska bli! Vad ska ni ha för er idag?

Snälla rara ge lite tips på roliga bloggar :)?

Kram så länge!

God natt!

Datumet: 2008-02-25 Tiden: 23:43:54

image243Nu ska jag hoppa i säng, eller iaf börja fixa iordning sängen. Måste bädda och sådant, allt är nytvättat :/. Nicole sover här inatt så ska väll hålla henne sällskap och lämna bloggen för dagen, haha!

Förlorade dessvärre på kortspelet idag igen :( haha. Men men, ni vet vad man säger "har man inte tur i spel så har man tur i kärlek" och det har jag ju så då spelar ju inte resultatet så stor roll trots allt ;)

Bjuder på en till bild på mig och N från i sommras så att ni kan sova lite bättre. Haha, nämen skämt åsido, sov så gott och dröm sött.

Massa kramar!

Kortspel :)

Datumet: 2008-02-25 Tiden: 22:15:47

image242

Nu är det kortspel som gäller. Nicole är här så hon och jag och syster ska köra. :)
Ha en fortsatt trevlig kväll så länge!

Beställningsdesign

Datumet: 2008-02-25 Tiden: 22:06:44

image241

Denna beställningsdesign blev fixad idag till Johanna. Vad tycks?

Nyheterna

Datumet: 2008-02-25 Tiden: 20:19:42

Var det någon som såg på nyheterna igår kväll i filmpausen?!

Får fortfarande bilder i huvudet av de får som visades framför mig på tv rutan. Och så de tjöt :( Nej fy! Känsliga tittare varnas.
Och anledningen till denna tortyr är att förhindra att larver lägger ägg i djurens päls. Så av en sådan anledning ska det tydligen vara okej att flå lammets bakdel utan bedövning?!  Jag tycker inte ens att det vore okej om det var med bedövning för det där lär ju svida i veckor. Och minns jag rätt så pratar de om en förbättring till 2010. Hur svårt kan det vara att sluta?! Fy och usch säger jag bara.

De gör alltså detta för klädindustrin. Är det inte hemskt? Tyck till!

Hej allesammans!

Datumet: 2008-02-25 Tiden: 19:54:38

Lite hemma idag igen, därav den dåliga uppdateringen. Var ju hos pojkvännen under dagen och därefter var det jobbet som gällde. Sen åkte jag förbi pojkvännen igen och åt mat :) haha, och nu är jag äntligen hemma. Ska sätta mig och designa så snart kommer det upp en beställningsdesign på bloggen.

Kram så länge!

Måndag

Datumet: 2008-02-25 Tiden: 12:20:42

God morgon allesammans! Har ni sovit gott?

Jag har sovit jätte bra, men att vakna till detta underbara väder var nästan ännu bättre! Gissa om jag fick energi? Började hoppa i sängen och slita av täcket från min otroligt sega pojkvänn, haha. Älskar solen helt enkelt :)
Nu har jag nyss ätit ägg och gröt och vi ska snart lyxa till det med frysta bär och kesella vanilj. Det är så enkelt men ändå så otroligt gott.



Det enda som behövs:
Frysta bär (Hallon är min favorit, men andra går också bra)
En burk vanilj kesella.
Digestive

Sen är det bara att hälla det i en skål så som du vill ha det och njuta :)

Idag så ska jag jobba klockan halv 4, annars har jag inget speciellt planerat. Möjligtvis ett träningspass efter, om jag hinner. Vad ska ni ha för er idag?

Juste! Glömde totalt bort att skriva det igår. Igår bokade jag tågiljetter till Sala :) Åker nu på onsdag och kommer hem på fredag. Ska träffa min goa barndomsvän Madeleine. (bodde i Sala från det att jag var 7-11 år) Längtar så otroligt, och det var så himla länge sen vi sågs! Till och med länge sen vi pratade på telefon, vilket vi gjorde igår. Men efter den första minuten flöt samtalet på som om det var i förregår vi pratade sist. Dock har vi så otroligt mycket att prata om när vi ses sen. :D

Kram på er alla och ha en toppen dag!!

God natt!

Datumet: 2008-02-24 Tiden: 23:39:02

Detta blir nog sista inlägget för kvällen. Ska åka iväg om tio min till pojvkännen, saknade honom, och kommer förmodligen inte att gå in något på datorn hemma hos honom. Såg på en film som var på tv ikväll, den var riktigt bra faktiskt :) Och sen spelade vi kort, jag, mamma, Nicole och syster. Vann dock inte denna gång.

Men men..
Sov så gott allesammans!

Låtar

Datumet: 2008-02-24 Tiden: 20:19:13

image239

Kan inte ni alla tipsa med lite bra låtar?
Ska nämligen fixa nya till mp3 så det skulle vara jätte gulligt :)

Uppdatering

Datumet: 2008-02-24 Tiden: 20:16:33

Nicole har kommit över och vi har setat och kollat på Miami Inc och ska snart kolla på En annan del av köping. Brukar ni kolla på det programet? Den är ju helt underbar :)

Skriver lite mer senare.
Hoppas ni har en toppen kväll.
Kramar

Fotografier :)

Datumet: 2008-02-24 Tiden: 18:20:00

 
Vi började som sagt vår dag med denna otroliga kebabrulle. Ser ni hur stor den är :O? haha.


Sen ska Sam som alltid larva sig när vi tar bilder. Haha. Detta var i kylan i väntan på tåget och den långa resan tillbaka. haha.

 Sen var det glassätande som gällde :) Vi delade på en bägare med 4 smaskiga glassortet. Mums! Men ack så full magen var efter detta.

Sen skulle vi gå på Pris extra och köpa popcorn. Men med detta otroliga pris fick vi med oss lite godis hem också!

Sen var det myskläder och film resten av kvällen. Och självklart massa smask! :)

Söndag

Datumet: 2008-02-24 Tiden: 16:44:33

Hej allesammans och förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen idag!

Sov ju hos pojkvännen idag och sov ända fram till tjugo i ett! Fråga mig inte hur jag kunde sova så länge, för det vet jag inte själv. Sen var jag i alla fall där, käkade frukost, degade och gjorde nästintill ingenting.. haha. Känner mig som en riktigt latmask, men sådant måste väl vara tillåtet det med?

Snart kommer bilder från gårdagen upp + bild på fynd jeansen. Sen ska jag även ta tag i och fixa en design till någon av er läsare! Skriver snart igen..

Kram så länge

God natt!

Datumet: 2008-02-23 Tiden: 22:08:07

Nu är nog pojkvännen klar i duschen, så detta blir nog sista inlägget för kvällen.

Sov gott och dröm sött allesammans!
Imorgon kommer det bilder :)
KRAM på er!

Alla dessa bikinisar :)

Datumet: 2008-02-23 Tiden: 21:57:25



Tycker faktiskt att denna är riktigt fin från H&M's hemsida. Har för mig att jag även sett den i butik. Vad tycks?

Hej allesammans!

Datumet: 2008-02-23 Tiden: 21:47:36

Sitter hemma hos pojkvännen nu och ska snart sätta oss och kolla på Dungeon Girl. Handlar om en tjej som blir inlåst i en källare. Den verkar hemsk, men ändå bra!

Idag åkte vi otroligt långt för att åka till ett matställe som jag inte hade någon aning vad eller var den var någonstanns. I alla fall hade jag sagt att jag var jätte sugen på kebabrulle, det är ju trots allt min svullodag, och när vi har beställt så fick vi in en tallrik i form av en matbricka och där låg kebabrullen tvärs över... aah, otroligt stor! Orkade självklart inte äta upp allt. Ni får se massa bilder från dagen imorgon :)

Efter det åkte vi till Sandys och köpte de omtalade glasskulorna som vi skulle ha gjort så många gånger tidigare. Var riktigt gott må jag lova, men usch så mätt jag blev efter det! Hämtade byxorna också, dessa får ni se imorgon! Vi åkte i alla fall förbi mig efter detta och hämtade sov saker. Sen gled vi förbi Pris Extra och tänkte köpa popcorn, och vet ni vad? 2,90 för godiset !! Vi var helt enkelt tvugna att köpa. Haha.

Nu ska jag iaf sätta mig och mysa i soffan snart så fort pojkvännen är klar i duschen ;) Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.

Mer design hjälp blir det imorgon.

Kram på er goa läsare!

140 kr istället för 1700 kr!

Datumet: 2008-02-23 Tiden: 14:45:42

Nu kan vi verkligen snacka fynda, och rubriken stämmer. Har alltså hittat kläder för 140 kronor sammanlagt som egentligen skulle ha gått på 1700 kronor

FYNDET:
    

Allt detta är från JC. Dock ligger det ett par jeans kvar där och väntar på mig som skulle bli uppsydda (gratis) och som också är inräknade i de 140 kronorna. Både jeansen och kjolen är av märket Crocker.  Den första svarta tröjan är av en lite tjockare variant så det passar ju bra nu såhär till början av våren :) Den andra svarta tröjan är bara en vanlig tajt långarmad tröja med krage, men har lite planer för den ;) Och det sista en vanlig skjorta. Vad tycks?

Icke fynd:



Var även tvungen att köpa denna väska som jag så länge velat ha från H&M. Den har varit slut ett bra tag, men nu är den tillbaka igen :) 150 kronor för denna fina väska!

Nu ska jag snart möta upp pojkvännen och gå ut och käka något sådär till lunch :) Får se om det blir av att vi går hit senare. Men hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!

KRAM

Lördag

Datumet: 2008-02-23 Tiden: 10:53:30

God morgon alllesammans :D



Fy så glad jag är!! Jag bara känner hur solen värmer mig när jag sitter här i datorstolen och jag nuter för fulla muggar! Har varit ute och promenerat klockan 9 imorse, och nu har jag ätit frukost precis. Idag är det min svullodag så det blev ett glas varm choklad till frukosten, mumsigt.

image224
Varm choklad och morgonfrilla :)

Snart ska jag in och duscha och göra mig iordning för sen ska nog jag och mamma iväg och kolla lite i affärer. Ska nog köpa väska och ett par skor tror jag. Senare ska jag träffa pojkvännen, och sen blir det kareoke kväll hemma hos mig så då kanske vi glider över hit :) Tycker bara att detta är en helt underbar start på lovet!

Vad ska ni ha för er idag? :)

Kram på er goa läsare!

God natt

Datumet: 2008-02-22 Tiden: 23:32:34

Planerade precis in med kusinen att vi ska promenera klockan 9 imorgon, så nu ska jag hoppa i säng :)
Hoppas ni har haft en bra dag allesammans, och att ni drömmer sött och sover gott!

Kram och tack för att ni läser min blogg :)

Shoppingdags?

Datumet: 2008-02-22 Tiden: 23:22:51

Skulle vilja ha några nya tygskor, eller några andra skor nu så här till våren :) Din sko har ju en massa billiga och fräscha tygskor just nu, kanske får glida förbi där och kolla.

Skulle vilja köpa väskan som jag så länge letat efter på H&M också. Den har varit slut så länge, men nu verkar det som om den är tillbaka igen :) Ska nog iväg och kolla imorgon!

Filmen är ju lika mysig som alla de andra gånger då jag såg den som mindre, hehe. Den är väl lite gammaldags, men ändå starkt rekomenderad. Blåa lagunen var namnet.

Kram

Beställningsdesign

Datumet: 2008-02-22 Tiden: 21:41:06

image222

Denna design gjorde jag precis till Kim. Vad tycks?

Nu ska jag sätta mig och kolla på Den blå lagunen :)
Kram på er!

Film dags :)

Datumet: 2008-02-22 Tiden: 21:03:20

Nu blir det film och vindruvor under filt i soffan!
Ha en mysig kväll så länge!

Fler bikinis :)

Datumet: 2008-02-22 Tiden: 20:32:55

  

Är bara otroligt sugen på sommaren just nu! Sommar, bad och sool. Aah, allt det där underbara! Alla dessa är också från Nelly.com. På första bilden gillar jag endast överdelen dock. Vilken är din favorit? 1,2,3,4?

Klar :)

Datumet: 2008-02-22 Tiden: 20:25:15

Nu är jag nästintill klar med designen. Måste bara vänta och se vad "beställaren" tycker innan jag lägger upp något :) Är någon annan sugen på en ny? Hinner nog med en till innan åtta.

Kram

Loonleeey..

Datumet: 2008-02-22 Tiden: 19:50:52

Nu har jag varit på min träning, och precis ätit en otrolig smaskig middag, dock helt för mig själv :(. Haha, men jag överlevde. Ska väl bara vara hemma idag i alla fall, men det är inte så farligt. Kommer ju en bra film på tv samt att jag har köpt hem en ask med vindruvor :) MUMS.

image219 image220

Nu ska jag dock fixa en design :) Det är trots allt en timma kvar till filmen börjar. Så håll ögonen öppna så kommer den snart in här på bloggen.

Vad ska ni ha för er ikväll?

Kram så länge!

Bikini

Datumet: 2008-02-22 Tiden: 16:19:04



 Varje år brukar det bli nya bikinisar för min del :) Älskar dem! Denna tyckte jag var rätt läcker från nelly.com. Skulle iaf inte tacka nej. vad tycker du?

Men nu ska jag dock rusa iväg :)
KRAM

Hemma

Datumet: 2008-02-22 Tiden: 15:36:32

Nu är jag hemma igen :)
Det var ganska mysigt där på älvsjö mässan, men fick ont i ryggen av min tunga väska.. dessvärre. Iaf så hittade jag en URsnygg klocka!!! Det var så otroligt fin.. aah asså, jag måste ha den! Problemet är dock att de inte hade några fler, men ska maila och så skulle de försöka få tag på en till. Håller tummarna!



Ska snart iväg med N på ett gympa pass. Vi förbereder oss för beach 08 du vet ;) haha. Men annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag. Vad ska ni ha för er?

kram så länge!

Fredag

Datumet: 2008-02-22 Tiden: 10:01:55

God morgon allesammans!

Är i skolan nu. Har nyss haft spanska och ska snart till min svenska lektion :) Dte blev inget inlägg innan jag åkte till skolan, hann inte :( Har ni sovit gott iaf?

Efter svenskan ska jag ju iväg på Älvsjömässan, men när jag kommer hem blir det en design iaf :) Sen har jag faktiskt inte så många planer för kvällen, men jag skriver mer senare. vad ska ni göra idag?

Kram så länge!

God natt! igen

Datumet: 2008-02-21 Tiden: 23:28:48

Nu är jag entligen klar med arbetet och ska hoppa i säng :)
Hoppas ni redan sover sött!

Kram på er

God natt

Datumet: 2008-02-21 Tiden: 21:47:07

Hej allesammans!

Är hemma nu från träningen. Var faktiskt jätte härligt. Ska dock röra mig iväg igen. Måste till pojkvännen och slipa till en uppsats som ska lämnas in imorgon. Trodde inte att träningen skulle ta sådan tid, så hann inte med design heller, ledsen. Men fixar det när jag kommer hem från skolan imorgon. Ska på älvsjömässan då :) Så har bara två förmiddagslektioner.

Ska försöka skriva imorgon bitti innan jag ger mig av!
Kram och sov så gott!

Ki-box nästa

Datumet: 2008-02-21 Tiden: 18:05:56

Nu har jag suttit och pluggat som bara den, och är nästintill klar med min uppsats. Ska dock möta Nicole om ca 20 minuter så ska packa väskan och göra mig klar för att gå iväg och träna! Kommer nog vara hemma runt 9 någon gång, så då hinner jag nog med designen som jag planerat in. Så den bör komma ut på bloggen ikväll om det går som planerat :)

Ha en toppen kväll!
Kram

Tävling

Datumet: 2008-02-21 Tiden: 17:27:13

Jag är med och tävlar om ett ett väldigt fint myspaket sponsrat av t4u.se. Jag hoppas verkligen att jag vinner det! Tävlingen arrangeras av JunitjejLäs om tävlingen. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till torsdag den 21/2 kl. 20.00 på dig.

Och jag tycker faktiskt att jag borde vinna denna tävling, men du kan ju försöka ändå :)

Beroende?

Datumet: 2008-02-21 Tiden: 16:14:17

Nu sitter jag här igen, med en tekopp i handen, som alltid. Det går inte utan mitt te helt enkelt. Dagen känns inte fulländad om jag inte fått avnjuta den där goda varma smaken! Har förut haft som sådära max antal koppar per dag ska vara två. Ibland blir det en.. så därför funderar jag på att ibland låta det bli tre, som en extra klapp på axeln liksom för allt jag gör hela dagarna. "Här har du en kopp".

Har du något som det knappt går en dag utan att det har paserat din mun?

Plugga

Datumet: 2008-02-21 Tiden: 16:02:15

Hej allesammans!

Pojkvännen kila precis iväg till jobbet, så nu ska jag sätta mig och plugga :) Måste skriva klart etik uppgiften. Skönt är dock att jag inte har så mycket mer att göra inom skolan! Senare ikväll blir det nog av med träningen iaf :) Ska också försöka fixa till någon design! Vad ska ni ha för er?
Kram så länge!

Torsdag

Datumet: 2008-02-21 Tiden: 08:40:53

God morgon allesammans! Har ni sovit gott?

Jag har sovit okej. Har haft en mardröm :( Det var någon galning med pistol som "var ute efter" mig och min familj. Det värsta var att vi bodde jätte nära varandra, så såg vi honom när vi gick utanför dörren så var det bara att springa in igen. Usch nä, det var riktigt läbbigt.

Nu har jag iaf varit ute på morgonpromenaden, samt ätit frukost. Sitter just nu och dricker färdigt min kopp Peach Mango te, och ska snart förstätta göra mig iordning!

Idag har jag som sagt två lektioner, så det känns super skönt. Har etik först och efter lunchen historia. Sen kanske jag ska möta upp pojkvännen en timma innan han ska till jobbet. Ikväll ska jag nog iaf gå på et Ki-box pass tillsammans med N. Får hoppas på att halsondan inte utvecklas till något värre, och att det faktiskt bara gör ont för att jag sover med öppen mun. Haha :) Har ju dock trott att det varit något fuffens med halsen på senare tid. Men jag håller tummarna! Vad ska ni ha för er idag då?

Ha en toppen dag iaf!
Kramar från Kim :)

God natt

Datumet: 2008-02-20 Tiden: 21:43:59

Detta blir nog sista inlägget för kvällen. Ska upp vid 7 imorgon och promenera, och ska försöka få ur tröttheten ur kroppen med lite sömn. Funderar på om jag kanske har järnbrist så nu har jag ätit spenatsoppa samt köpt hem hirsflingor till min gröt på mornarna! Man måste ju försöka ;)

Imorgon börjar jag vid 10 iaf, och har endast en lektion innan lunch, och en efter. Så det känns riktigt härligt måste jag säga!

Nu är väl pausen i Top model snart slut, så ska slå mig ner i soffan igen.

Kram på er alla goa läsare!
Dröm sött och sov gott!

Beställningsdesign

Datumet: 2008-02-20 Tiden: 20:52:30

image219

Denna design blev det idag :) Vad tycks? Du kan se den bättre på hennes hemsida.

lite av allt..

Datumet: 2008-02-20 Tiden: 19:57:01

Hej allesammans. Har precis varit på Willys med mamma och köpt hem lite grejer :) Just nu sitter jag och dricker vårt nyinköpta hallon te, smaskens. Nu ska jag väl plugga lite, och kanske fixa någons design (?), annars har jag inte så mycket för mig. Top Model börjar dock vid 9, och det måste jag se! Har sett varje säsong, så det har blivit lite av en tradition!



Följer du Top model?

Kram så länge!

Mums!

Datumet: 2008-02-20 Tiden: 15:50:36

image213

Ibland är det enda som behövs en kopp te. Idag är jag dock även väldigt sugen på min påse med naturgodis som gömmer sig i lådan på rummet. Ja, jag är faktiskt en vanlig människa som också kan få sug efter gott till och från :) Nu under senare tid har suget dock varit mest irriterande. Men det är bara att stå emot och vänta in svullodagen! Jädrans påse!

image214

Värk.

Datumet: 2008-02-20 Tiden: 15:32:44

Det blev inte att åka iväg till stan efter skolan. Först visade det sig att M inte skulle komma längre, och N var mest sugen på att kolla i affärer, vilket jag inte alls känner ork för. Iaf så skulle M med iaf sen, haha, men nu är jag redan hemma, med både huvudvärk och halsonda, så vet inte om jag orkar åka iväg. Kanske måste plugga ändå.
Har ni haft en bra dag annars?

Idag fick vi de individuella valen till 3:an med, de där papprerna man ska fylla i. Man ska ju läsa 200 av eget val i 3:an, men har redan läst 100 (matte C) så jag väljer nog bara 100 p, som nog blir spanska 3. Det lutar iaf åt det hållet. Spanskan ska jag ha iaf, men blev sugen på andra kurser med, men vet inte om jag orkar!

Ne, nu ska jag sysselsätta mig, haha. Kram så länge!

Onsdag

Datumet: 2008-02-20 Tiden: 07:01:13

God morgon allesammans!
Hoppas ni har sovit gott.

Jag vet inte vad det är men numera när jag vaknar på mornarna så känns det som jag precis har gått och lagt mig. Kanske är det "årstiden", eller något annat som ligger och spökar. Iaf känner jag mig ovanligt trött för att vara jag, den "energiska" personen.. men men, det går nog över snart.

Idag har jag nog skola fram till två endast. Jag tror att alla lärare ska ha något samtal därefter, så det känns ju skönt. Kanske ska träffa upp N och M efter det, men inget är ristat i sten än. Vad ska ni ha för er idag?

Btw, jag åker ju till Barcelona (!!!) snart! Jag är helt uppspelt över det hela tiden. Nu är det knappt 6 veckor kvar och jag och sällskapet har redan börjat planera våra inköps och packningslistor inför resan. Även om det bara handlar om 5 dagar, så känns det både skönt och kul att få åka iväg lite. Har ju varit i Spanien ett par gånger förr, men aldrig i Barcelona, så det blir härligt med något nytt!

Angående resan inför sommaren, ja den jag skulle åka på med vännerna, så blir den inte av. Inte för min del iaf. Som tidigare tycker jag ju att det känns lite tråkigt, då jag hade sett fram emot det, men jag orkar ändå inte driva mig in i någon depp grej på grund utav det. De gjorde liksom det de gjorde av sina skäl, och så är det bara. De är ju ändå underbara vänner så det är ju inte som om vänskapen klipps av pga det.

Gud, jag hade mycket att skriva denna morgon :) men så blir det ju ibland.
Nu ska jag fortsätta göra mig iordning! Hoppas ni alla får en toppen dag.
Kram på er!

God natt

Datumet: 2008-02-19 Tiden: 22:23:47

Nu är det dags för mig att sova. Har ju trots allt skola imorgon :)

Det känns verkligen jätte kul att många är så intresserade av min designhjälp. Dessutom är ni så otroligt tacksamma vilket gör det hela roligare. Självklart är denna design hjälp även lärosam för mig!. Dock tar det en hel del tid ibland, vilket leder till att det kan ta tid till jag blir klar med just din design. Ska försöka se till att fixa ett system som gör alla små problem lite lättare, ni får helt enkelt stå ut med detta ett litet tag till :)

Ska som sagt sova nu iaf. Hoppas ni alla sover så gott, och drömmer sött!
Kram på er!

Beställningdesign

Datumet: 2008-02-19 Tiden: 21:51:41

image212

Detta är en design som jag gjort åt Dezzan :) Vad tycks?
Gå in här om du också vill fräscha till din design!

Kvällsmys

Datumet: 2008-02-19 Tiden: 20:14:47

Sitter självklart och kollar på gossip girl just nu :) Hade nästan totalt glömt bort både tid och program, men nu har jag placerat mig i soffan med en kopp chai te! vad har ni för er denna kväll?

Kram

Är hemma nu..

Datumet: 2008-02-19 Tiden: 18:45:36

.. Har precis ätit middag så jag är mätt och belåten :) Nu ska jag bara smälta maten, och hålla mina intervjuer men sen blir det att göra klart de designs jag började med igår. Så håll ögonen öppna om du vill se resultatet!

Idag hade jag håltimme sista timmen, så jag gled över till pojkvännen ett tag. Så otroligt mysigt, det behövdes verkligen. Kunde dock inte vara där så länge, för jag skulle ju till jobbet efter. Men en kort stund är bättre än ingen stund alls :)

Jag skriver mer sen, när intervjuen är klar och sådär. Är du också sugen på en ny design? Säg till :)

Kram så länge

Tisdag

Datumet: 2008-02-19 Tiden: 10:30:02

God morgon!

Sitter i skolan nu och har nyss haft en danslektion tillsammans med S. Det gick himla bra faktiskt, de flesta försökte och kunde ta in det mesta av det vi lärde in, så jag är nöjd. 

Igår såg jag iaf Bristande bevis tillsammans med mor min, och den är lika bra som första gången jag såg den :) Starkt rekomenderad alltså!

Jag fixade faktiskt med bloggdesigns igår, men ingen som är helt fulländad då kontakten med de som velat ha designerna har varit sisådär. Men till ikväll bör det nog komma upp något av mina nya "verk" här på bloggen :)

Idag har jag skola fram till klockan 20 i fyra, sen ska jag iväg till jobbet och lär nog jobba fram till 6. Därefter får jag se vad som sker, kanske intervjuen till etiken, som inte blev av igår. Annars som sagt fixa någon design.
Vad ska du ha för dig idag?

Ha en toppen dag iaf :)
Kram så länge!

Mys

Datumet: 2008-02-18 Tiden: 19:10:58

Finns varken mail, eller folk inne på "Designmsn" för tillfället så sätter mig och kollar lite på film med mamma, med en omgång fia med knuff och te :) är du sugen på en design till senare, så skriv!

image210

Saknar för övrigt min pojkvän otroligt mycket :( Detta var bland de första bilderna vi tog tillsammans! Kommer ihåg den här dagen. Vi var ute och promenerade och han skulle som vanligt lyfta upp mig som en docka, men denna gång i ett "skämtförsök" att kasta ner mig i sjön. Just då kom ett äldre par förbi och tar fram en kamera och fotograferar oss! haha.
Kram så länge

Rulltrapperusch!

Datumet: 2008-02-18 Tiden: 18:27:34

Hemma nu och har nyss ätit middag, smaskens.

Funderade på en sak idag på väg hem från tunnelbanan. Automatiskt när jag går av tåget så börjar jag tävla, med de andra som går av, om vem som ska komma först till rulltrappan, Hahaha. Det sker utan att jag behöver tänka speciellt på det när jag och en annan är den som går längst fram i folkmassan. Är jag på fel sida när jag stiger av, så bryr jag mig inte, men det är just det där när jag är längst fram! haha. jadu. Är jag ensam om detta?

Minns en gång när jag var inne i stan och skulle upp för en av det längre tunnelbane rulltrapporna. En man började försöka gå om mig där jag gick och tillslut så utmanade han mig, hahaha, ja det är sant. Han sa något om tävling minns jag, och jag for som ett skott upp för den långa trappan, med en aning mjölksyra de sista stegen. Dock vann jag iaf :) haha. Roligt med sådant folk faktiskt!

Nu tänkte jag faktiskt fixa någon design, och därefter kanske kolla på film med mamma. Vad ska du göra ikväll?
Kram så länge!

Uppdatering

Datumet: 2008-02-18 Tiden: 14:19:35

Hej allesammans!

Hoppas er dag har varit bra hittils, det har iaf min varit. Slutar snart och ska iväg till jobbet då, som sagt. Ganska seg, men ändå inte trött.. så det är skönt :)

Ne nu ska jag sätt mig och läsa.
kram så länge

Måndag

Datumet: 2008-02-18 Tiden: 07:57:56

God morgon allesammans!
Hoppas ni sovit gott.

Nu är det måndag igen, och som min moster sa "det känns bara som om det är måndagar och fredagar hela tiden" och jag tycker att det stämmer faktiskt! Veckorna går ju så snabbt att man knappt hinner gå med :)

Kollade inte klart på king kong igår :( Mitt förnuft tog över och jag insåg att jag skulle vara otroligt trött idag, vilket inte vore så smart. Har iaf bestämt mig för att se klart filmen ändå :) Såg du filmen? vad tyckte du?

Igår var det besöksrekord här i bloggen :) 61 personer lyckades hitta hit. Välkomna!

Idag är det iaf skola fram till ca 3 och därefter ska jag jobba, så jag kommer nog vara hemma vid sex någon gång ikväll. Skönt är dock att jag inte har så mycket plugg denna vecka, endast intervjun som jag ska köra med pappa och hans fru om coach yrket. Och sen är det alltså den uppgiften som måste göras klart, mer än så är det inte :) Skönt måste jag säga! Har varit nästan lite för mycket plugg, tycker jag. Senare blir det iaf fler designs som ska göras. Ska försöka hinna med fler än en, så håll utkik!

Ne nu ska jag och göra mig iordning :)
Hoppas ni alla får en toppendag!
Kram så länge!

God natt!

Datumet: 2008-02-17 Tiden: 23:01:09

Ja detta blir nog sista inlägget för kvällen! Jag bör egentligen gå och lägga mig, men kan inte släppa King kong! Blir helt fastklistrad i soffan, trots att jag nästan vet allt som kommer hända innan det händer, för det är skitspännande!


Kan faktiskt inte rå för att jag tycker att han både är charmerande och gullig!

Ska iaf stänga av datorn så att jag kommer i säng snabbare sen.
Hoppas ni alla sover gott och drömmer sött :)
´Nya bloggdesigns kommer som sagt imorgon!

kram på er!

King kong nästa

Datumet: 2008-02-17 Tiden: 21:05:00

Ledsen, men det blir ingen design idag. Allt är iaf fixat och klart så det bör ej bli problem med mitt photoshop igen. Dock vill jag verkligen se King kong och bara mysa i soffan, så jag lämnar datastolen och därmed även designen, för stunden. Designhjälpen kommer igång imorgon igen.

Känns dock lite tomt att sätta sig i soffan utan pojkvännen, blivit bortskämd av att mysa i hans famn under filmstunder :( Värst är när man ska sova(!) känns helt enkelt inte som en fullbordad sömn utan honom där!

Ne nu ska jag se på filmen.
Kram så länge!

Mys i soffan

Datumet: 2008-02-17 Tiden: 19:49:02

Jag har tyvärr haft problem med mitt photoshop idag, men det håller på att fixa sig och sen ska allt funka som det ska :) Så på grund av detta har det inte blivit av att göra några designs för dagen, men kanske att jag hinner med det senare, får se.

Nu är det dock som så att jag skulle vilja ha era åsikter! Är det något i denna blogg som ni saknar? Skulle ni vilja ha mer bilder? På mig/övriga foton? Mera tankar och åsikter (som jag egentligen har en hel del av)? Eller mer designs? Kanske blogghjälp i övrigt? Eller bara mer uppdatering?

Ja vet nämligen inte själv vad jag borde göra mer eller mindre av. Ibland blir mina stunder här framför datorn inte alls lika långa som jag tänkt mig, när jag har så mycket annat runt om kring. På grund utav detta skulle det vara kul att veta om det är något som intresserar er mer än det andra. Självklart kommer denna blogg ändå basera sig på sådant jag tycker om att skriva om, men för mig finns det så mycket, och för lite tid.

Dock skulle jag även vilja lära mig detta med mobilbloggning, få reda på priser och sådant (för comviq kompis) Så om någon är bra på sådant så säg gärna till! Detta skulle kunna leda till bättre uppdatering iaf!

Nu ska jag kolla på singing bee iaf, dricka te och fixa naglarna. Kanske lägga en ansikts mask också, med andra ord en lugn och skön söndagskväll. Kommer in mer sen, så skriv som sagt gärna era åsikter!

Kram så länge!

Hemma

Datumet: 2008-02-17 Tiden: 18:35:01

Hej allesammans!

Är hemma nu :) Ganska död måste jag säga, har ju trots allt dansat sammanlagt 3.5 timmar idag. Men jag ler ändå! Snart ska jag hoppa in i duschen och plocka iordning lite på rummet, singing bee kommer ju sen :) Sen är det ju King kong ikväll med. Har ifs sett den förr, mer än en gång, men ska nog se den idag igen. Tycker den både har en bra handling, och är bra gjort! Ska kanske försöka hinna med en design med. Vad ska ni ha för er ikväll? 

Kram så länge!

DANS!

Datumet: 2008-02-17 Tiden: 14:40:48

Jo det blir en till danslektion :) Jag får fixa med design när jag är hemma igen!

Kram på er!

Söndag!

Datumet: 2008-02-17 Tiden: 14:25:43

Hej allesammans, och förlåt för den dåliga uppdateringen!
Var ju på bio med tjejerna igår, vilket var otroligt mysigt, och efter bion var jag så förbaskat trött så orkade inte med datorn :( Imorse så var det bara att äta frukost och göra sig iordning och dra iväg för att dansa i två timmar. Jag och S ska ju som sagt ha lektion på tisdag, så vi har förberett inför den :)

Nu sitter jag och äter havregrynsgröt, och ska kanske iväg på nästa träning om en stund. Inte säker men tror det blir så :) Sen har jag inte så mycket att göra, förutom kanske lite designs :)
Hur var er gårdag? Och vad ska ni göra idag?

kram på er!

Kalas och bio.

Datumet: 2008-02-16 Tiden: 16:11:32

Nu är det dags för mig att lämna datorn och designen bakom mig för en stund :) Ska ju som sagt iväg på kalas, och sen ringde N och fråga om jag skulle med henne och tjejerna på bio, Ps I love you, och bestämde mig för att göra det :) har ni sett den? Ska möta upp dem senare efter kalaset, ska bli skit mysigt!

Ha en underbar kväll allesammas!

Beställningsdesign

Datumet: 2008-02-16 Tiden: 16:09:37

image209

Denna design gjordes åt Jennica :) Hon ville att hela bloggen skulle gå i svart och rosa.
Vad tycks?

Beställningsdesign

Datumet: 2008-02-16 Tiden: 14:17:52

image208

Nu har jag gjort denna design åt min kära syster Sandra.
Har lovat så länge, så nu blev det äntligen av :) Vad tycks?

Lördag

Datumet: 2008-02-16 Tiden: 12:36:32

image207God morgon! För ja, jag vaknade nu.

Vi skulle ju hämta pojkvännens bror igår, och det blev inte förrns vid tre, så vi var hos mig i sängen klockan 4. Så aah, haha, jag har inte kunnat gå upp tidigare! Hur har ni haft det denna lördags förmiddag :)?

Jag ska snart äta lunch, frukost känns det nästan för sent för ;) Sen funderar jag på att fixa en design. Senare ska jag iväg på kalas hos en lillkusin som fyller år, och därefter vet jag faktiskt inte. Kanske melodifestivalen?

Ne nu ska jag få i mig lite mat. Kommer tillbaka sen och loggar in på "designmsn" så är du en av dem som väntar på design så var inne då :)

Kram på er!

God natt!

Datumet: 2008-02-15 Tiden: 23:11:30

Hemma hos pojkvännen nu. Vi ska mysa ner oss med smask och film i soffan, men det blir nog att vi sover hos mig i slutändan. Vi ska nämligen hämta upp hans bror och brors flickvän inne i stan senare, som vi även lämnade nyss.
 Har dessvärre inte blivit någon design idag, men det kommer nog igång imorgon igen!

Kan bli sista meddelandet för dagen så dröm sött och sov så gott :)
Kram på er

Middag hos moster

Datumet: 2008-02-15 Tiden: 17:37:30

Hej allesammans!
Är just nu hos moster och ska äta lite middag, tacos, smaskens. Ska nog hem sen efter det här och får skriva lite mer då. Tror iaf provet gick bra idag, och ja, jag slutade halv 5.
Kanske blir en bloggdesign senare :)

Kram på er så länge!

Fredag

Datumet: 2008-02-15 Tiden: 09:55:10

God morgon allesammans!

Hoppas ni fick ett trevligt avslut på kvällen igår, det fick iaf jag! Kunde faktiskt inte varit mer perfekt, och överraskande. Om ni tänker er in i en romantisk filmscen för en alla hjärtans dag kväll så måste jag nog säga att ni slår huvudet på spiken! Kex, ost, jordgubbar, choklad, rosor, rosenblad... ja allt det där!
Imorse vaknade jag upp till en underbart god frukost bestående av mackor, med massa sallad, avokado, paprika och tomat, och till det en skål med mjölk och jordgubbar, Smaskens! Fick även en otroligt gullig nalle denna morgon av min underbara pojkvän! Fan va lycklig jag känner mig :$ Är otroligt glad att ha honom!

Idag vet jag faktiskt inte exakt när jag slutar skolan. Antingen 20 i fyra eller halv 5. Vet ej om vi ska ha ändringen som vi pratat om, det är därför. Iaf så har jag prov lektionen efter lunch, så håll tummarna för mig!

Var med på en kort intervju i skolan förra veckan, och nu finns den ute på internett. Kika in här!

Hoppas ni får en super dag!
Skriver när jag är hemma igen,
Kram på er!

Sista inlägget?

Datumet: 2008-02-14 Tiden: 20:56:19

Sitter och spelar kort just nu men ska snart röra mig hem mot pojkvännen :) Ska bli mysigt att träffas något på alla hjärtans dag iaf! Sover iaf där så detta blir nog mitt sista inlägg för dagen.

Vill bara säga god natt och sov så gott :)
Kram på er alla goa läsare!

Alla hjärtans dag middag

Datumet: 2008-02-14 Tiden: 18:40:08

Nu ska jag sätta mig och avnjuta middag med familj + kusin :) Ska bli så smaskigt! Vi har både förrätt och varmrätt och gott till efteråt :) Skriver lite mer senare.

Kram på er.

Beställningsdesign

Datumet: 2008-02-14 Tiden: 18:29:13

image206

Hon ville ha färgerna i vitt och brunt med dessa bilder. Vad tycks? 

Beställningsdesign

Datumet: 2008-02-14 Tiden: 17:38:23

image205

Vad tycks? :) Klicka in här om du vill se designen i större format!

Vill du också få din blogg fixad? Klicka här.

hemma

Datumet: 2008-02-14 Tiden: 17:00:51

Hej allesammans!

Är hemma nu efter ha varit ute i den kyliga blåsten. Har nämligen varit på jakt efter en chokladask till min käre mor :) Dock hittade jag inte en förrns jag besökte min egen närbutik, men ändå!

Nu ska ja sätta mig och göra en eller flera bloggdesigns. Har fått många beställningar så det är lika bra att sätta igång! Vad har ni själva för er?

Förresten så fick jag mitt resultat från Natur provet. Fick 42/50 vilket är tre poäng från mvg, så Vg+. Känns väl sådär.. skönt är dock att synen av mvg i slutbetyg ser ljus ut.

Kram på er så länge!

Alla hjärtans dag!

Datumet: 2008-02-14 Tiden: 08:12:52

Glad alla hjärtans dag allesammans!
Har ni några mysiga planer för denna kärleksdag som är så sällan som 1 gång om året?

Var på väg att gå min vanliga promenad i morse när jag riktigt känner hur kinderna stelnar av den kalla blåsten. Resultatet blev en promenad runt en lite större gräsplätt, gång på gång, för att iaf röra mig lite. Kusinen höll med om kylan så vi gick hem därefter. Nu har jag iaf ätit frukost och sitter och avnjuter en kopp vaniljte :)

Så vad ska jag ha för mig idag? Jo först har jag skola fram till klockan 15.40. Därefter ska jag nog röra mig hemmåt. Plugga lite och kolla igenom det som vi har till civilrättsprovet imorgon. Måste bara få en blick av allt, dock känns det som om jag kan det mesta, men iaf. Därefter ska jag fixa en bloggdesign, om inte fler, och sen ska jag äta middag hemma med mamma, syster och kusinen. Varför kanske ni undrar då jag har en pojkvän. Jo han jobbar fram till nästan halv 9 ikväll :/ tråkigt nog. Men vi kanske möts upp efter och iaf spenderar natten tillsammans, vet inget säkert än dock.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning :)
Kram på er och ha en toppen dag!

God natt

Datumet: 2008-02-13 Tiden: 22:06:34

Nu är det dags för mig att hoppa i säng. Har inte blivit av något med bloggdesign idag, men sätter igång igen så fort jag får tid över igen :) Så kul att så många gillar de som jag redan gjort, och att ni är så många som vill ha min hjälp. Det glädjer mig faktiskt.

Nu vill jag dock sova. Ska upp och promenera imorgon igen kl 7, och skulle vara skönt att få någon extra timma sömn i natt. Kroppen behöver helt enkelt det ibland, eller vad säger ni?

Hoppas ni sover gott och drömmer sött :)
Kram på er alla goa läsare!

Ond aning

Datumet: 2008-02-13 Tiden: 18:14:52

DVD Film: Ond aning

 Detta blir filmen för kvällen :) Har fått ganska bra kritik som jag förstår det. Någon som sett den och har några åsikter?
Nu ska jag iaf fixa te och fixa min galia melon, smaskens!

Ha en toppen kväll!

Hemma

Datumet: 2008-02-13 Tiden: 17:31:07

Hej allesammans.
Var ju som sagt och åt lunch och var inne i stan idag. Dock blev det ingen riktigt fika då så mycket annat dök upp, men hade trevligt ändå. N kom och mötte upp oss med :) och nu är hon här för att kolla på film, mys! Följde inte med på öppet hus heller, kusinen tog min plats, haha!.

Ska nog som sagt bara ta det lugnt, men film och så, har huvudvärk :(, vad har ni för er ikväll?
Hoppas ni får en toppenkväll iaf :)

Hejdå :)

Datumet: 2008-02-13 Tiden: 10:19:58

Ne nu ska jag göra mig iordning och kila iväg :)
Hoppas ni alla får en toppen dag i det soliga vädret!
KRAM på er

Om att prata

Datumet: 2008-02-13 Tiden: 09:37:14

Varför ska människor ha så svårt att prata med varandra? Liksom vad är grejen?

Jag tror att detta är bland de största problemen i alla förhållande, vänskap som kärleksrelation, att människor inte pratar med varande. Och med prata menar jag inte "hej hur mår du" utan "vad kan vi göra åt detta problem". Varför förväntar sig människor att alla ska veta vad de blir irriterade för, eller var deras gräns går?

Föreställ dig en kompisrelation. Du är skitförbannad för att din kompis inte ringde när hon skulle, men när hon väl ringer så säger du inget om det. Vad händer oftast i denna situation? Jo, man samlar på sig ilska från alla gånger man har känt sig felbehandlad och sen en vacker dag så får man utbrott på vännen i fråga, och får det att verka som att det är vännens fel, för hon borde ha fattat.
Enligt mig så är detta ormiligt. Alla människor lever och uppfattar saker på olika sätt, så man kan inte förvänta sig att den andre ska kunna veta vad som gör en själv förbannad. Självklart finns det oskrivna regler om vad som faktiskt är okej, men gällande vissa saker så finns det inte det, och det är dessa som man måste prata om!

Det är inte så svårt att säga, den där gången då hon/han glömde att ringa, att man faktiskt blev sårad. Säger man det så har ändå den andre personen möjlighet att förändra sig till nästa gång, för nu vet den. Säger man dock inget, så har den andre ingen aning.

Det är inte så hemskt att faktiskt vara rak och ärlig om sina känslor. Det blir inte så blottande som man i början kanske tror. Det handlar bara om en vanlig konversation mellan två människor, värre än så är det inte.

Så nästa gång någon behandlar dig på ett sätt du inte kan acceptera, prata om det istället för att sura i din ensamhet. Det kommer gynna både dig och er relation!

Onsdag

Datumet: 2008-02-13 Tiden: 09:06:44

God morgon allesammans!

Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort. Nyss var jag ute och promenerade i det soliga, dock kalla, vädret som vi har idag :) Spelade ifs ingen roll att det var kallt, blev upprymd ändå!
Idag ska jag äta lunch med E, och därefter ska vi in till stan och ta en fika tillsammans med S, så det ska bli mysigt :) Senare ska jag följa med mamma och lillebror till öppet hus i en skola som lillebror funderar på att börja i. Därefter får jag se vad som händer, har inte direkt något inristat i sten än så länge. Har dock prov på fredag, i civil, men lyckas aldrig förstå hur man "verkligen" kan plugga på det. Vi har ändå all material med oss, för vi får betyg för hur amn går tillväga osv. och då handlar det mest om att hitta passande lagar. Än så länge har jag ju inte fått problemet, så vet ju inte ens vad för lagar jag ska plugga på, hahaha. Men kanske läser lite sen bara iaf :)
Vad ska ni ha för er idag då?

Igår blev det läsarrekord i bloggen igen, 54 personer lyckades hitta hit, välkomna :)!

Nu ska jag gå och göra mig iordning,
Kram så länge!

God natt!

Datumet: 2008-02-12 Tiden: 22:45:34

Nu ska jag hoppa i säng. Tiden rinner iväg och jag känner mig trött, och vill vara utvilad imorgon :) Börjar morgonen med en promenad tillsammans med kusinen. Inte lika tidigt som vanligt dock då jag inte ska ha någon skola imorgon, så det är skönt!

Men men, nu kallar sängen :)
Sov så gott allesammans, och dröm sött!
KRAM

Designbeställning

Datumet: 2008-02-12 Tiden: 21:24:57

image204

Sanni ville ha något i beiget, brunt och vitt. Detta blev resultatet, vad tycks?

Tv dags :)

Datumet: 2008-02-12 Tiden: 20:00:28

Ska sätta mig och kolla på Gossip girl nu :) Är klar med en ny design med, lägger in bild på det efteråt.

Kram så länge!

Beställningsdesign

Datumet: 2008-02-12 Tiden: 19:03:12

image203


Camilla ville ha helvit design med en header som fick en att tänka på sommaren :)
vad tycks?

Hej allesammans..

Datumet: 2008-02-12 Tiden: 18:47:03

.. och ledsen för den dåliga uppdateringen idag. Hann inte med något inlägg i skolan, och jobbade ju efter och så! Hur har ni haft det idag :)?
Jag har haft det bra, men varit ovanligt trött. Så trött att jag faktiskt somnade sittandes i stolen under en rast i civilrätten. Och där satt jag och gapade (vilket jag alltid gör när jag sover) utan att besväras av någonting! Skönt var det, men som sagt, otroligt ovanligt. Är inte den som somnar hur och var som helst, så människor blir uppriktigt sagt chockade. Köpte en latte sen iaf, så då blev jag lite piggare :)

Jag måste bara få säga att min etik lärare är så otroligt söt!! haha. Och nej hon läser inte min blogg. Men pratade med henne idag efter lektionen, och hon är gravid i femte månaden. Iaf så berättade hon om hur barnet hade sparkat jätte mycket en morgon, och då höll hon handen mot magen och det blev lugnt. Men så fort hon tog bort handen så sparkade den igen och tillslut så blev hon orolig att den var hungrig så hon gick och åt :) Tycker det är så gulligt med människor och deras första barn!

När skulle du vilja skaffa barn, och hur många? Om du har barn, hur många och när fick du ditt första? :)

Jag har faktiskt ingen aning om när jag vill bli mamma, men inte på ett bra tag iaf. Vissa kanske klarar av hela den här unga mamma rollen, men tror inte det skulle vara något för mig. Fascineras dock av de som faktiskt klarar det. Men jag kan bara inte se mig i den rollen. Vill ha kontroll över allt i mitt liv, innan jag "bjuder in" någon annan i det. Hur känner du själv?

Kram på er så länge!

Tisdag

Datumet: 2008-02-12 Tiden: 07:27:18

God morgon allesammans!

Hoppas ni har sovit gott. Måste snart rusa så detta blir ett snabbt inlägg. Har jympa första timmen och håller på och förbereder en skiva så att jag kan förbereda inför min och S danspass nästa vecka.

Idag är det skola till 4 tiden och därefter jobb, så skriver när jag är hemma igen.

Ha en superbra dag :)
KRAM

God natt

Datumet: 2008-02-11 Tiden: 21:47:42

Har verkligen setat och tagit det lugnt ikväll, och gud så skönt det var! Kollade lite på vänner, outsiders och spelade romi (kortspel) med mamma, syster och kusinen :) Vann dock inte, men sådant måste man ju bjuda på, haha.

Ska väl inte vara vaken så länge till, är ganska trött. Har ni haft en mysig kväll iaf?

Tänkte bara höra om det är något ni saknar här på bloggen / något ni vill ha mer av? Kom gärna med åsikter isf :) Ska förska bli bätte på att lägga upp lite mer bilder. Men har inte haft för mig så mycket om dagarna, så det blir inga roliga bilder då heller :/ Men som sagt, det ska bli en förbättring :)

Detta kanske blir sista inlägget för dagen då.
Hoppas ni sover gott och drömmer sött, och kikar in här imorgon igen :)
Kraam!

(hade tänkt lägga till en bild i detta inlägg, men det funkar inte :S någon som har samma problem?)

Hemma

Datumet: 2008-02-11 Tiden: 18:41:37

Är hemma nu och ska snart sätta mig och äta middag med mamma. Skönt är det då det kurrar en del i magen vid det här laget! Vad har ni för planer för kvällen då? Själv ska jag nog mest ta det lugnt, kanske fixa med en ny bloggdesign eller något sådant. Någon som är sugen på en ny? Annars kanske det blir en tv-soff kväll :)

kram på er alla!

Uppdatering

Datumet: 2008-02-11 Tiden: 15:08:41

Hej på er!


Tänkte bara köra en snabb uppdatering. Ska snart kila iväg till jobbet, är i skolan och väntar på att bussen ska gå. Har ni haft en bra dag? Det har iaf jag, och vet ni varför? BARCELONA resan är bokad och klaar :D whoohoo. Är jätte glad att allt verkligen gick som det skulle, känns så otroligt skönt! Har hört så mycket fint om Barcelona resan och nu ska jag äntligen få åka dit. Den 31 mars bär det av. Dock bara fyra nätter men det räcker gott och väl :) Vi åker veckan direkt efter påsklovet, v.13, och jag kommer även vara i halmstad från mitten av vecka 12, till mitten av vecka 13 så blir bara hemma några dagar innan jag åker igen. Skönt med den ledigheten iaf kan jag lova!


Ne nu måste jag rusa, bussen går snart. Skriver när jag är hemma igen

Kram allesammans!

Måndag

Datumet: 2008-02-11 Tiden: 07:52:46

God morgon allesammans!

När klockan ringde imorse kunde jag inte tro mina öron, men det var bara att hålla minen och gå upp! Gick 1timmas promenaden och har nyss ätit frukost. Ska snart och göra iordning mig och så :)
Minns ni hästen vi stötte ihop med för ett tag sen? Ja trodde jag såg den idag, och självklart skulle jag säga det till kusinen och gav oss båda hjärtklappning! Men det var inte någon häst, såklart. Dock finner jag det väldigt läskigt att gå den där rundan. Tror att något ska dyka upp bakom varje träd eller hoppa fram ur skogsdungen. Lite fegis är jag allt :$ skulle aldrig gå utan sällskap!

Idag blir det skola och därefter jobb.. inte speciellt sugen på denna långa dag, men man gör det man måste. Egentligen skulle jag vilja krypa ner bland mina fem kuddar och två tecken i sängen igen, ja drömma kan man ju.

Igår var det besöksrekord här i bloggen :) 44 personer som klickade sig hit ca 200 gånger. Vilka är ni som följer min blogg? Kul är det iaf. Även om antalet kan kännas få för vissa!

Ha en bra dag iaf allesammans!
Kram på er!

God natt!

Datumet: 2008-02-10 Tiden: 22:03:04

Nu ska jag nog krypa ner i soffan med min kopp vanilj te :) Sen ska jag gå och lägga mig för dagen. Hoppas ni alla sover så gott och drömmer sött! Kul att ni är fler som läser, och läser så ofta! Blir jätte glad.

Kram på er allesammans!

Avskrivning :)

Datumet: 2008-02-10 Tiden: 21:39:29

Nu har jag lite tid att skriva och tänkte passa på att fråga om någon såg fear factor idag?! För er som inte såg det, aah vet inte hur jag ska beskriva... Euw! De skulle äta en tårta med aligator ögon och levande maskar och skalbaggar, tugga på dem och få ut saften i ett glas. Och sedan dricka glaset när det var fyllt!
Vad får man dessa idéer ifrån? Det är ju helt omännskligt! En sak är säker och det är att jag aldrig skulle vara med i det programmet, inte ens om min pojkvänn tvingade mig! Hade du?

Sen såg jag The biggest looser idag också. Jag blir ju helt tårögd! haha. Tycker det bara skriker lycka om människorna så det gör mig både rörd och glad. Ena finalisten grät ju efter att ha sett resultatet. Vet inte vad jag ska säga förutom riktigt bra jobbat!

Nu, resten av kvällen, vet jag inte vad jag ska göra. Ta det lugnt. Kanske lämna datorn, haha. Men annars vet jag inte. Ska nog upp på promenad imorgon med kusinen så kan inte vara vaken hur länge som helst heller. Men en kopp te ska jag allt ha :) Vad gör ni denna kväll?

Kram på er alla!

Beställningsdesign

Datumet: 2008-02-10 Tiden: 21:32:06

image198

Här är en av designerna som jag jobbat med under dagen :) Vad tycks?
Bättre blick på den finner du på hennes hemsida.

Före och efter klippning!

Datumet: 2008-02-10 Tiden: 19:22:02

Jaaa. är hemma. har ätit middag och setat i soffan en stund, och ja, jag har klippt mig. Det blev väl härligt och fräsht, men känns så otroligt kort! Är väl bara ovan.. haha... eller något. Men i övrigt blev jag väl ganska nöjd.
 
Före och efter bild. Tog den första snabbt innan jag gick, därav jacka och prat i mobilen i badrummet :) haha. Jaa.. kort. Det lockiga från första bilden var dock från uppsättning. Men vet ändå inte vad jag tycker. Känns nästan för kort och orört, men äsch.
Vad tycker du?
 

Klippning

Datumet: 2008-02-10 Tiden: 15:43:41

Helloj allesammans!

Dålig uppdatering idag, sitter och fixar massa bloggdesigns :) Förlorade på monopol tidigare, haha, mot mamma som också var med.

Nu ska jag nog iväg och klippa mig iaf, får hoppas att de har tid, har inte bokat :) Håll tummarna för att det blir bra!

Kram på er!

Söndag

Datumet: 2008-02-10 Tiden: 10:07:27

God morgon allesammans!
Hoppas ni har sovit gott, det har jag. Jag vann monopol igår :) Whoohoo. Först utklassade jag lillebror, och sen pojkvännen, och räknade ihop pengarna till 173 250 kronor innan spelet avslutades :P Hade ni något roligt för er igår?

Idag ska jag spela Monopol igen, haha, med lillebror iaf den här gången. Pojkvännen har gått iväg till jobbet så han missar det roliga :) Sen vet jag inte riktigt vad det blir av min dag. Är egentligen sugen på att gå och klippa mig, som jag skulle göra denna vecka, men får se hur det blir med den saken :) Vad ska ni ha för er?

Ne nu ska jag börja fixa iordning för frukosten, skriver lite mer senare.

Kram på er!

Monopol och Melodifestival

Datumet: 2008-02-09 Tiden: 20:20:05

Pojkvännen är påväg. Vi var rastlösa båda två, och har å ena sidan bara lust att vara hemma, å andra att gå ut. Men hemma blev det, och vi ska spela monopol :) jag som så länge velat spela det, nu får jag äntligen min vilja igenom! Whooohoo.

Ha en trevlig kväll allesammans!

Det där med vänner.

Datumet: 2008-02-09 Tiden: 19:33:08

"Fråga dig själv på fullaste allvar om de människor Du umgås med lyfter upp dig eller drar ner dig"

Har du någon gång frågat dig själv det? Jag tror faktiskt det kan behövas. Ibland umgås man nog med folk bara för att man alltid gjort det, eller att man bara gör det av ren vana. Jag tror det lätt kan bli så. Man har liksom svårt att dra sig från vanor, även om det är dåliga.
Jag tror man innerst inne vet vilka som lyfter och inte drar ner än. Man borde försöka spendera mer tid och energi på dem istället!

Jag vet vilka som lyfter mig, och det känns skönt faktiskt. Dock skulle jag vilja träffa nya människor ändå. Det är kul med sådant. Men det kan ändå vara ganska svårt att göra. Det är ju inte som man kan gå fram till någon på stan och bara "tja, vill du bli min kompis?" haha. Nämen skämt åsido. Har ingen större lust att skapa umgängen genom hemma fester och sådana saker. Men kanske gå med i någon grupp eller något? Ja har ingen aning faktiskt.. bara filurar. Tankar och sådant, ni vet.

Hemma

Datumet: 2008-02-09 Tiden: 18:12:39

Hade det jätte mysigt nere på stan. Satte oss på cafe och drack latte och åt Ceasar sallad, som för övrigt var gudomlig! Där satt vi i ca två timmar och prata och hade det trevligt, sen sa vi hejdå för denna gång, och måste säga att det var lika svårt som vanligt. Saknar hela familjen därnere så fort man lämnar dem då man vet att det kommer ta en bra stund innan man ses igen.

 Och idag fick jag till en fläta som jag så många gånger kämpat med men gett upp hoppet för. Hahha, är så petig och dan när det gäller hår och flätor. Så såg resultatet ut iaf -->


Väl hemma städade jag iordning lite smått på rummet, sådant är ju också skönt ibland!
Ikväll vet jag faktiskt fortfarande inte vad som händer. Kanske bara blir hemma med melodifestivalen eller något sådant. Har ni något kul planerat?

Kram så länge allesammans!

Foto

Datumet: 2008-02-09 Tiden: 11:57:16

image190 

Kort från gårdagen på kexen och brieosten :) Testade faktiskt även med
pepparkaka som jag har hört ska vara så gott, ifs med en annan ost, men ändå. Det låter faktiskt äckligare än vad det är, för det smakade faktiskt gott :)

Tycker du om brie och kex :)?





Lördag

Datumet: 2008-02-09 Tiden: 11:44:38

Godmorgon!

Har såvit otroligt gott inatt, såklart, men kom i säng otroligt sent. Fastnade vid program efter program efter progam. Det sista programmet var Ricky Lake. Länge sen man såg det men iaf. Det handlade om tjejer som ville göra ett sådant där lögntest på sina pojkvänner för att vara säker på att de kunde gifta sig med dem... hmm. Den ena tjejen hade hittat sin pojkvän med sin bästa vän + en annan vän på samma gång, varför ens fundera på giftermål??? Är det bara jag som inte förstår det? Usch, fy och blä.

Idag blir det iaf lunch på stan. Ska möta upp pappas fru, som jag nämnt tidigare. Ska bli så mysigt! Träffade dem senast i jul, så det har gått en bra tid. Sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, inget planerat än, men något händer väll :) Vad har ni för skojjiga planer för kvällen?

Kram på er så länge!

God natt!

Datumet: 2008-02-09 Tiden: 00:29:40

Nu har jag degat i soffan så det bara skriker om det. Har käkat godis och brieost och sådant snacks. Mår dock illa, vilket är ganska tråkigt till och från. Blir nämligen rätt illamående när jag äter godis, trots att mängderna inte
är speciellt stora. Tråkigt då de är så sällan man äter, men ändå bra för då har kroppen en automatisk gräns :)

Kollade iaf på Kärlek på menyn. En riktigt mysig film faktiskt, rekomenderad till en mer lugnare mys kväll! Kanske blir ett längre omdöme om den senare. Kan säga dock att jag grät några skvättar, känsliga jag!

Nu ska jag snart bädda ner mig brevid pojkvännen och sova så gott :)
Hoppas ni alla gör detsamma, angående sova gott delen för min pojkvän låter ni bli! Hahah. "skämt" åsido, bara otroligt trött. Blir lite flummig då.

Kram på er goa läsare!

Myspys!

Datumet: 2008-02-08 Tiden: 20:29:12

Hade himla trevligt på "middagen" med klassen idag. Därefter åkte jag och mötte upp pojkvännen och vi har filurat runt lite här och där :) Nu ska vi slå oss ner i soffan och leta reda på någon film att se. Vi har köpt massa snacks och dricka också :) Så det ska bli jätte mysigt.

Dead serious!
image189

Fortsätt gärna att komma med designbeställningar :)
Kram på er och ha en trevlig kväll!

Helt lost

Datumet: 2008-02-08 Tiden: 10:19:32

Sitter här och försöker prova på Adobe Illustrator, till er som lyckats.. GRATTIS! Fan det är skit kronligt. Okej, första gången jag testar, vet. Men är det någon som har förslag på en hemsida där man kan få lite hjälp?

Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och göra mig iordning :) Ska gå om ca 1,5 timma så måste ju hinna bli klar. Haha fastnade bara totalt vid alla Adobe program ;)

Kram på er så länge allesammans!

Fredag

Datumet: 2008-02-08 Tiden: 08:28:18

God morgon läsare :)

Har nyss ätit frukost efter att ha varit och promenerat en timma, gissa om magen kurrade? Iaf så stötte vi inte på någon häst idag, ingen lös iaf, haha.
Lillebror ligger fortfarande och sover så jag tänkte kanske knåpa ihop något på photoshop :) Vad har ni för er denna morgon?

Vill bara säga att det är kul att ni läsare blivit fler, och att ni kikar in här så ofta :)

Kram så länge, skriver lite mer senare!

God natt

Datumet: 2008-02-07 Tiden: 22:59:24

Nu ska jag hoppa i säng! Ska ut och promenera imorgon bitti med tror jag så det är bäst att jag får i mig lite sömn!
Är nog ledig första lektionerna då lillebror är hemma och är sjuk så tänkte plugga hemifrån, fick tillåtelse till det. Så jag kommer till skolan till civilen och därefter ska vi ut och äta någonstanns, klassen, skolan bjuder typ :) Lite av morgondagen de. Vad ska ni hitta på?

Hoppas ni alla har haft en bra dag iaf, och välkomna nya läsare!
Sov så gott och dröm sött :)

Beställningsdesign

Datumet: 2008-02-07 Tiden: 21:49:06

394651-188

Detta är designen som jag gjort åt denna tjej
Vad tycks? Hon ville ha något 80-tals inspererat med starka färger mot svart!

Hej allesammans!

Datumet: 2008-02-07 Tiden: 19:50:16

Har kommit hemma nu efter en lång dag :) "redovisningen" gick bra. Hade ju prov sen sista timmen också och det gick nog också bra. Dock var min lärare himla nonchalant, vilket var en aning irriterande. Frågade man vad han menade med en fråga kunde man få som svar "ja svenska borde ni kunna vid de här laget, så svårt kan det inte va". Ja men fan jag är i skolan för att lära mig, och lär inte lärarna ut det de anser att jag behöver då kan man ju undra vem som misslyckats?

Iaf. Träffade min gulliga pappa idag :) Satte oss på åhlens restaurang och tog en latte och en broshetta (stavas det så?) med parmaskinka, ur smaskig! Iaf var det jätte mysigt att träffa pappa, byta tankar och idéer och bara umgås. Saknar honom otroligt på detta avstånd. Skönt är ändå att nästa resa ner till Halmstad är inbokad :)

Nu ska jag nog fixa en design när jag ändå har lite tid över :)
Fortsätt beställa om ni vill ha en själv!

Jagad av en häst(?)

Datumet: 2008-02-07 Tiden: 09:00:25

Hemma från promenaden nu och ska snart kila iväg till skolan. Dummaste grejen hände när vi var ute och gick. När vi kommer gåendes på vägen så ser vi att en häst har rymt ur sin hage. När den ser oss rusar den emot oss och vi grips av panik! Dessutom var det ju fan mörkt ute! Vi springer upp mot kanten av vägen och den springer tillbaka. Därefter kommer den mot oss igen och vi gömmer oss bakom en buske och den springer förbi. Vi springer "så obemärkt" som möjligt och springer åt det hållet vi först var påväg. Då ser vi en kvinna som uttalar sig om "att det inte är någon fara, hon ska fånga in den". Så vi kommer förbi.
När vi dock gått vår runda så kommer vi tillbaka till samma ställe igen och hästen är fortfarande lös (!!). Jag blir lika panikslagen denna gång men vi lyckas komma förbi. Kvinnan säger denna gång att "hästen är okontrollbar, och bara två år". SÅ varför i allsindar säger man att det inte är någon fara då?!
Iaf så hände inget och vi fortsätter gå när jag plötsligt hör hovslag strax bakom mig. Gissa om min hjärta hamnade i halsgropen?. Jag inser dock att jag misstagit mig och att de hovläten som lät var från en häst från en hage brevid!

Ja detta var min promenad det! haha. Nu ska jag snart kila iväg till skolan. Har redovisning av dödshjälp första lektionen, sen historia, och därefter prov. Sen ska jag ju och möta upp min kära pappa :) Längtar så!

Hoppas ni får en bra dag iaf!
Kram på er!

Torsdag

Datumet: 2008-02-07 Tiden: 06:54:33

God morgon allesammans!
Hoppas ni har sovit gott, för det har jag. Är faktiskt ovanligt pigg för mina få timmar som jag spenderade i sovläge, haha. Jag vet inte om det bara var min blogg som krånglade men fick inte upp något inlägg igår, och tillslut gav jag upp!
Har glömt att berätta att jag fått två betygsresultat. Det ena fick jag i tisdags, och det var den stora rättsuppgiften jag jobbade med, och där fick jag Vg+. Å ena sidan besviken, men å andra så känns det på något sätt skönt att vg+ var det högsta folk i klassen fick. Iaf, resultatet jag fick igår var från historia provet. Fick Mvg med flest poäng i klassen :) tycker det var rätt kul. Och nej jag skriver inte detta för att skryta. Men när jag hela tiden skriver om hur mycket jag pluggar så vill jag visa vad jag får för det också!

Nu ska jag iaf gå ut och promenera en timma med kusinen! Dåligt väder dock vilket är lite trist, men det är bara att hålla minen. Kanske skriver när jag är hemma igen!

Kram på er allesammans!

Dagens inköp

Datumet: 2008-02-06 Tiden: 20:41:02

  

Detta är skorna som jag köpte idag på rea, 200 kronor på Dinsko :) Så nöjd så! vad tycks?

Sugen på en ny design?

Datumet: 2008-02-06 Tiden: 18:48:50

Bloggdesign bortskänkes!

image181

Blev inget speciellt, men vissa vill ju ha det enkelt så! Går även att lägga till bilder om du vill ha det någonstanns! Så först till kvarn då, skriv bara i detta inlägg så ger jag dig länken som du sedan ska ha under länkar :)

Man kan även be om egen design med egna idéer!

Äntligen hemma

Datumet: 2008-02-06 Tiden: 18:07:41

Hej allesammans!
Är hemma nu efter skoldag och ett härligt träningspass med N. Det visade sig att min sista lektion var inställd idag, vilket var jätte skönt, så gick iväg och kolla lite i butiker innan jag skulle iväg till träningen. Köpte ett par nya skor :) Det behövdes verkligen, måste jag säga. Lägger upp bild på dem sen!

Ikväll ska jag plugga, men ska även försöka se till att få en bloggdesign gjort som ska lottas ut senare :) Om någon är intreserad. I övrigt händer det inget på denna front. Vad ska ni själva ha för er?

Hittade matkortet med, den var på restaurangen så kunde andas ut! Hade varit tredje gången borttappat annars, lite pinsamt faktiskt. Köpte dock även en plånbok idag så jag kan ha lite mer ordning på saker och ting :)

Kram på er så länge, och håll ögonen öppna :)

Uppdatering

Datumet: 2008-02-06 Tiden: 08:56:38

Är i skolan nu. Märkte innan jag skulle gå att mitt matkort faktiskt inte låg hemma som jag trodde när jag saknade den på gårdagens lunch.. skit också! Hoppas iaf att den finns på restaurangen jag besökte i förregår. Just ni har jag engelska men skulle skriva ut papper inför naturprover imorgon, så tänkte bara skriva snabbt :)

Fortsatt trevlig dag allesammans!

Onsdag

Datumet: 2008-02-06 Tiden: 07:30:43

God morgon allesammans!

Hoppas ni har sovit gott, det har jag. Dock lite för gott.. vaknade ca timma försent, så detta blir endast ett snabbt inlägg. Ska rusa iväg om tio min. Iaf så har jag skola fram till 3 idag och därefter ska jag med N till friskis och köra ett gympa pass. Kommer väl hem runt sex tiden som vanligt. Sen är det plugg som gäller inför morgondagens prov :) Kanske att jag hinner med en bloggdesign med! Vad ska ni hitta på?

Hoppas iaf att ni får en toppen dag idag!
Kram så länge!

God natt!

Datumet: 2008-02-05 Tiden: 22:48:49

Ska alldeles snart hoppa i säng, vilket jag vanligtvis gör vid 10 när jag börjar 8 dagen efter. Dock har jag idag setat och pluggat lite inför naturprovet på torsdag. Det kändes viktigt så jag tänkte att jag kunde offra någon timmas sömn. Börjar få lite mer hum om det hela nu iaf :)

Har egentligen varit sugen på att göra en design ikväll men tiden har inte räckt till. Har dock bestämt mig för att börja med detta och de som "bär" mina designer ska ha med mig på sin länk så andra kan hitta hit de också :)

394651-179
Såhär ser den ut tills vidare, ikonen som ska ligga under länkar.

Hoppas iaf att ni alla har haft en toppendag,
och tack för att ni läser/besöker min blogg :)
Sov så gott och dröm sött!

Plugg

Datumet: 2008-02-05 Tiden: 21:15:38

Nu har jag mysigt ner mig i en tjocktröja och fixat en stor kopp vanilj te, så nu är det bara att sätta igång att plugga igen! Vad ska ni göra denna kväll?

kram på er!

Uppdatering

Datumet: 2008-02-05 Tiden: 20:00:45

hej allesammans!
Hade de rätt tufft på jobbet idag :( dessvärre. Kom iaf hem efter jobbet och käka sen gick jag ut och gick powerwalk i en timma. Nu är jag dock hemma igen och ska slå mig ner i soffan framför Gossip girl :) Skriver lite mer därefter! Kram

Utlottning

Datumet: 2008-02-05 Tiden: 11:13:41

Funderar på att börja lotta ut designer, om jag lyckas knåpa till några bra! Tycker det är kul att fixa och trixa men efterfrågan har inte varit så stor än så får nog ta saken i egna händer :) Men fortfarande är ni välkomna att komma med önskemål!

Dödshjälp

Datumet: 2008-02-05 Tiden: 10:22:16

Lite uppdatering här. Har ju haft skridskoåkning nu på morgonen, och det gick förvånadsvärt bra (= jag ramla inte en enda gång) Just nu har Etik lektion i datasalen. Idag var ju dagen för finslipning av uppsatsen om dödshjälp, men min lärare är inte här, vi har egen lektion. Så med andra ord har jag inte mycket att göra. Hade bara lite frågor till henne och så men är i stort sett klar annars.

Tänkte höra med er:
Vad tycker du om dösdhjälp?
Borde de tillåtas i Sverige?

Kram så länge!

Tisdag

Datumet: 2008-02-05 Tiden: 07:02:12

God morgon :) Har ni sovit gott?
Jag har sovit rätt bra faktiskt! Har precis ätit min gröt och ägg(vita) :) Så jag är mätt och belåten. Har ju idrott första timmen med skridskor så ska väl snart leta reda kläder för dagen så de matchar både vädret och skridskobanan :) Idag har jag skola till ca tjugo i fyra. Därefter bär det av till jobbet. Och när jag slutar vid 6 ska jag kanske iväg till pojkvännen och plugga natur. Får hoppas att han kan förklara lite grejer för mig så inlärningen blir enklare.

Ne nu ska jag packa iordning väskan och göra mig klar :)
Kram på er alla och ha en underbar dag!

God natt

Datumet: 2008-02-04 Tiden: 21:56:38

   

Avslutar dagen med lite blombilder som blev tagna idag. vad tycks?
Har iaf setat och pluggat nu och det känns ju skönt såhär efteråt :) Imorgon börjar dagen med skridskor på gympan så det ska bli rätt kul faktiskt! Får dock se hur det går, var trots allt ett tag sen sist jag åkte.

Ne nu börjar jag bli lite yr i bollen.

image179

Så det är dags för mig att krypa ner i sängen och sova så skönt :) Hoppas ni har haft en bra måndag och att ni sover gott! Kram på er!

Så glad :)

Datumet: 2008-02-04 Tiden: 21:26:21

Fick precis reda på att jag även ska träffa min käre far denna vecka! Gud så mysigt det ska bli. Det blir nog något på torsdag. Saknat honom så! Blev allså två flugor i en och samma smäll denna vecka. Först pappa och sen hans fru!

Kim goes poet

Datumet: 2008-02-04 Tiden: 20:47:19


Världen är som en ros, vacker och underbar men med en massa taggar som gör att man inte kan kalla den perfekt -
Kim. E

Tips.

Datumet: 2008-02-04 Tiden: 19:53:19

Bow Front Shift DressStudded Bandeau


Me like alot. Dessa plagg och mycket mer finner du på Asos hemsida.

Tävling!

Datumet: 2008-02-04 Tiden: 19:08:44

image1293

Har precis anmält mig till denna tävling. Får hoppas att jag har turen på min sida denna gång :) Vill du också vara med och tävla så gå in här :)

hemma

Datumet: 2008-02-04 Tiden: 19:01:09

Hej allesammans!
Är äntligen hemma efter denna långa dag. Har precis käkat middag så är mätt och belåten :) Nu ska jag plugga lite och snart göra iordning och avnjuta en kopp te!
Vilket tråkigt väder det är ute :/ Bara slaskigt och halt. Nu längtar man ju verkligen utomlands! Bara fortsätta leta resor. Det blir iaf bara jag och pojkvännen som åker ser det ut som. Ska ju bli mysigt det med :)

Ne.. nu ska jag nog vara tråkig igen och plugga. Kanske dock ska kika förbi en shoppingsida först ;)
Kram så länge!

Måndag

Datumet: 2008-02-04 Tiden: 07:37:23

God morgon läsare :) Sovit gott?
Jag har iaf sovit bra. Drömt en massa drömmar dock om bland annat dans. Iaf, har precis käkat gröt och ägg(vitor) och ska börja göra mig iordning snart.
Så idag är det måndag igen. Har tre lektioner idag och sen så slutar jag vid 3 tiden. Därefter är det jobb som gäller, och sen måste jag nog hem och plugga, dessvärre.
Vad har ni för er denna måndag?

Gud, har sådan otrolig lust för att börja träna oftare igen som jag gjorde tidigare. Tycker det är skönt att få den där tiden och bara ge dem till mig själv. "Varsegod kim, här har du. Två timmar åt bara din träning" "Tack Kim" Underbart :) Dansen innebär rutiner iaf, men ska se till att ta fler friskis pass också. Måste nog helt enkelt skaffa ett ganska säkert träningschema. Jag kan dock inte rista in det mesta i sten, då plugg kan komma upp, men så gott det går! Tränade trots allt 7 pass i veckan för ett år sen, så kan nog få tid till några den här terminen med :)

Ne nu babblar jag förr mycket. Dags att göra sig iordning!
Ha en toppen måndag allesammans!

God natt!

Datumet: 2008-02-03 Tiden: 23:00:00

Blev nästintill klar med min uppsats om dödshjälp, skönt som attan(!), har dock lite finslipning kvar i think som jag får kolla upp med min lärare på tisdagslektionen som faktiskt är till för finslipning :). Hann dessvärre inte se något alls av filmen på trean :/ Någon som såg den och tyckte att den var bra?

Nu är denna vecka förbi iaf, och in vandrar vi i nästa. Tror även att detta blir veckan då min moderna dans börjar :) Fy så underbart, har verkligen längtat efter dansen något enormt. Saknar ju självklart fortfarande min ordinarie danslärare som inte har några klasser denna termin, men man får helt enkelt utforska andra vägar då! Får se om det blir som så att jag tar någon annan klass med, vill kolla hurdana lärarna är och så först.
Ska även hålla en dansklass med en tjejkompis i skolan på gympan, så det är väl något som måste börjas planeras in denna vecka så den är klar till nästa tisdag då vi håller klassen!

Hoppas ni alla har haft en trevlig söndag iaf. Inte lika mycket kommentarer idag, men det är ju förståeligt det med  :) Sluta dock inte att kommentera, så mysigt när folk skriver. Blir nästan löjligt glad ibland.

Nu är det bedtime iaf. Ska upp vid 7 tiden imorgon då jag börjar vid 9. Känns skönt att få den sömn som behövs :)

Kram till er goa läsare, och sov så gott!

glad!

Datumet: 2008-02-03 Tiden: 21:08:24

Gud så mysigt! Har precis planerat in lunch med pappas fru till på lördag! Hon skulle upp till Stockholm och jobba eller något sådant så då hinner vi ses :) Saknat henne så, saknar hela familjen där nere i Halmstad faktiskt. Känns fortfarande lite konstigt att de bor så långt ifrån.
Ska iaf prata med dem imorgon igen och se om man hinner träffa pappa när han kommer ner på torsdag, om han inte har allt för fullbokat schema.. håller tummarna!

Nu ska jag försöka plugga lite, fast jag egentligen vill se filmen på 3an :/. Får försöka krama ihopp allt så jag hinner med lite av båda. Men annars måste ju pluggandet gå före..

Hoppas ni har en lugn och fridfull kväll iaf :)

Singing bee

Datumet: 2008-02-03 Tiden: 20:33:12

Nu sitter jag här och fixar naglarna och är helt svart i annsiktet av masken. Men det är ju trots allt söndag :) Singing bee går ju på tv med så sitter och kollar på det med familjen. Så snart det är slut ska jag fortsätta med pluggandet. Hoppas iaf att ni haft/har en bra kväll :)

Nu ska jag slå mig ner i soffan igen.
Hej hopp så länge!

Angry look

Datumet: 2008-02-03 Tiden: 19:02:31



Kunde inte låta bli. hahahah :)

Funny baby "blood"

Datumet: 2008-02-03 Tiden: 18:58:23



hahah så jäkla söt unge! Han tror att hans lillesyskon blöder, fast syskonet i själva verket inte gör det.

Bilder från gårdagen :)

Datumet: 2008-02-03 Tiden: 18:41:11

   

Mysig kväll :) Karoeke på första bilden sen bara allmän gruppbild på den andra. Sen är det en tårta som jag dock inte smakade på. Morotskakan därefter kunde jag dock inte motstå! (förbaskade skadovecka, hahaha)
Märker dock att jag måste göra något åt håret. Hänger platt och dant :( Ska nog klippa mig i veckan!

Enligt paragraf..

Datumet: 2008-02-03 Tiden: 16:50:43

Kom och tänka på det där med att jag faktiskt fick pengarna tillbaka för mina trasiga skor. Haha, faktum är att jag hade planerat värsta talet för hur jag skulle få dem att ge mig pengar tillbaka om de visade sig vara så att de vägreade. Hade förberett paragrafer och allt sådant, men får väl skapa de kunskaperna till någon annan dag då:(

Söndag

Datumet: 2008-02-03 Tiden: 16:34:29

Hej allesammans! Hoppas ni har haft en bra dag :)
Sa ju att jag skulle gå hem och plugga när Pojkvännen gick till jobbet. Men söt som han är överraskade han mig med att han inte alls skulle upp och jobba! Bad honom nämligen för länge sen om att någon gång ibland säga att han ska jobba, fast han inte ska de, så man bara kan ligga och dra sig och känna sig mer tacksam för morgonen :)
Iaf så gick vi ner till PrisExtra och handlade hem massa gott till frukosten, och sen har vi bara latat oss. Får dock lite ont i magen av sådant här, har alltid någon inre stress som ligger där bak och säger åt mig att jag har så mycket att göra! Skit jobbigt, men måste jobba på det.

Ska iaf snart käka en otroligt god middag snart :) (kyckling och potatisgratäng) och sen ska jag just som planerat plugga. Vad har ni för planer för denna vintriga söndagseftermiddag?

Kram på er sålänge!

God natt!

Datumet: 2008-02-03 Tiden: 01:57:04

Nu är jag hemma hos pojkvännen. Klockan blev mycket och han var i närheten så vi tog sällskap hem till honom. Hade ingen lust att åka själv hem dessutom ;( Har haft en otroligt mysig kväll med middag, singstar, skoj och charader. Haha, är typ öm i halsen efter alla sjugna låtar! Men vad gör man inte för att vinna? ;)

Kul att det blir fler läsare här :) Välkomna alla nya, kul att ni har hittat hit.

Kommer nog vakna tidigt imorgon, pojkvännen ska till jobbet så jag måste kanske hem och plugga och sådant. Men men, det är ju trots allt söndag.

Hoppas ni har haft en bra kväll.
Sov så gott!

Utgång

Datumet: 2008-02-02 Tiden: 16:23:44

Nu ska jag kila iväg till tjejkompisen :) Ska äta middag och sådant där så det ska bli mysigt. Vet inte när jag kommer hem än eller om det blir som så att jag stannar där, men men det löser sig!

Hoppas ni alla får en toppenkväll iaf!
Kram på er.

Mina inköp.

Datumet: 2008-02-02 Tiden: 15:42:28

    

Detta är mina köp de två senaste dagarna. Den första är köpt på Cubus för 50 kronor. Jackan därefter är köpt från Vera moda, dock inte rea, men 400 kronor. Inte helt säker på om jag ska ha kvar eller inte. Iaf. Skorna är från Dinsko, för endast 100 kronor. Tjocktröjan därefter är från BikBok för 150 kronor (70% rea) Och klänningen kommer från H&M för 75 kronor. :) Vad tycks?

Ledsen för den dåliga kvaltien på vissa av bilderna. Lite dålig med självutlösarfunktionen :$

Shopp och fynd!

Datumet: 2008-02-02 Tiden: 13:05:20

Nu har jag shoppat och fyndat igen :) Kom hem från pojkvännen vid 11 och strax därefter så skulle mamma och lillebror iväg för att handla lite, så jag hakade på, och tur var de! Lämnade även in mina skor, och fick pengarna tillbaka. Tråkigt å ena sidan då jag verkligen tyckte om dem, men ändå skönt med pengar. De hade inga sådana skor kvar nämligen.

Ska fota fynden från idag och igår och så lägger jag upp det sen :) Ska bara fixa lite först.

kram på er alla!

Lördag!

Datumet: 2008-02-02 Tiden: 10:06:05

God morgon allesammans! Sovit gott?

Själv har jag sovit helt gudomligt och är utvilad och pigg. Härligt med lördag dessutom! Somnade dock till Family guy igår, och då är man verkligen trött(!), haha.
Idag får jag se vad som händer. Är bjuden över till en vän på någon form av kväll, vet ej om det bara är chill eller något annat :) Så kanske rullar över dit, skönt att komma iväg lite ibland med.
Men annars under dagen ska jag nog ta det lugnt, kanske plugga lite eller kolla om det finns något träningspass som passar mig! Måste ifs lämna in mina skor nu som har legat trasiga i min hall i en vecka.

Vill bara tacka för allas kommentarer, blir jätte glad :) verkligen.

ne nu ska jag kolla klart på Family guy, skriver mer sen!
kram på er.

God natt!

Datumet: 2008-02-02 Tiden: 00:37:24

Ska krypa ner bredvid pojkvännen nu och kolla lite på Family guy :) Sen är det sovtime, riktigt trött. Hoppas ni alla har haft en bra kväll iaf :)

Sov så gott!

Hemmakväll

Datumet: 2008-02-01 Tiden: 21:18:07

Pojkvännen är på väg hit. Skönt är det, har absolut ingen lust att vara ensam. Vi ska väl kolla på film eller något, och käka vindruvor!

Känner mig fortfarande nere för detta med resan. Försöker på riktigt att inte tänka på det, det gör mig skit ledsen. Vet inte om det är så att jag känner fel när jag inte tycker det var shyst av dem att boka in utan mig? Det "roliga" var att att det kändes som om det var vissa i vårat lilla gäng som de inte skulle ha åkt utan. Och rätt hade jag om det, fick jag reda på nyss. Men men.. livet går väl vidare. Ledsen för detta negativa. Måste bara få av mig det.

Hoppas ni får en toppen kväll iaf!
Får se om det blir någe mer inlägg senare,
Sov så gott annars! ;)

Ny design

Datumet: 2008-02-01 Tiden: 20:04:27

Nya


Gammla


Vad tycks? Var den nya bättre/sämre? :)

Tråkigt..

Datumet: 2008-02-01 Tiden: 18:56:17

Hej allesammans, och ledsen för den dåliga uppdateringen.
Kom nyss hem. Har haft en ganska trist dag. Fick ett samtal efter skolan och det var en av tjejerna som undrade om vi skulle boka in en resa, som vi planerat, inför sommaren. De var på en resebyrå och hade hittat någon till Kreta. Det kändes inte bra att boka något som man inte ens fått kolla på. Den kostade över 5 000 och hade ingen pool, vilket jag älskar. Men men, iaf så funderade jag lite och sen så sa dem att jag skulle komma till stan för att kolla detta. Under denna stress så trodde jag mig ha tappat bort plånboken(!!) men hittade den som tur var. Hörde dock av mig och sa att det inte kändes någe bra angående resan och då hade tre av dem redan bokat sitt. Och nu har även den fjärde gjort det. Så det blev bye bye för resan med tjejerna. Trisst, såg verkligen fram emot de från början men nu känner jag mig bara ledsen och irriterad.

Ska åka med pojkvännen ändå, så det känns ju skönt de! Men hade verkligen sett fram emot detta.. blä...
Ledsen för detta trista inlägg.

Kan dock berätta att jag åkte och shoppa efter denna nyhet. Lägger upp bilder på det senare.
Nu ska jag nog leka på photoshop, men hoppas ni alla haft en bra dag iaf!

Kram så länge

Fredag!

Datumet: 2008-02-01 Tiden: 07:04:14

God morgon :) Har ni sovit gott?

Det känns som om det var i förregår som jag sa att det var fredag sist, tiden rusar ju iväg! Nästan lite läskigt snabbt. Kan nästan allvarligt sitta och fundera var den tar vägen..

Idag är det väl en såndär vanlig skoldag för mig. Börjar kvart över åtta och slutar tjugo i fyra :/ Därefter kanske jag ska in till stan och möta upp tjejerna, om de fortfarande är kvar. De lyllosarna ska ju dit vid ett. Annars har jag väl inget sådär speciellt planerat för dagen som jag vet redan nu. Har ni något skoj planerat?

Nu ska jag nog gå och göra mig ordning så jag hinner med mitt tåg sen.

Kram på er, och ha en toppen dag :)
RSS 2.0