Bad service

Datumet: 2008-08-02 Tiden: 12:41:40

Igår skulle vi ju se på film - jag, syster och Nicole. Dessvärre funkade inte Awake så vi gick ner på videobutiken i hopp om att deras filmer skulle funka på vår dvd. När vi kommer hem med filmen Gone baby gone så stannade den vid val av textspråk. Tio minuter efter det att vi varit nere och hyrt filmen var vi nere igen. Kvinnan bakom disken sa att hon skulle se om den funkade på deras. Jag frågade vad de spelade för roll då de trots allt var vi som hade hyrt filmen och huvudsaken är ju att filmen funkar hemma hos oss. Hon sa då något i stil om att hon inte kunde stå till ansvar för om vår apparat funkar eller inte. Okej? Deras bussines går ju endå ut på att hyra ut filmer som deras kunder ska se hemma och komma och lämna tillbaka när de har sett filmen i fråga. Vi uppfyllde ju knappt någon av de punkterna.

Blir bara så otroligt frustrerad på denna typ av service, för visst är det service det handlar om! Förstår inte varför de sålde videobutiken till de nya ägarna. Alltid massa strul och de verkar inte kunna ett dugg om jobbet.

Nu måste vi hur som helst tillbaka dit på måndag, då "huvudägaren" var borta över helgen, och ta diskusionen med honom. Förstår inte ens varför han lämnar henne ensam med videobutiken om hon inte har möjlighet att göra det kunderna ber henne om..

Usch för dålig service!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0