Kycklingsallad och shopping

Datumet: 2008-06-30 Tiden: 22:26:37

Begav ju mig till Välligby Centrum med Nicole. Där hittade jag både en blusliknande topp från Sisters och BH från H&M. Senare i Kista köpte jag en till BH från H&M och även ett par jeans inne på Sisters som jag får om två dagar (de skulle sy upp dem först) Så underbart att jag hittade de jeansen! Har så förbaskat svårt att hitta jeans som passar mig och nu har jag även insett att TopShop jeansen sitter bra på mig så jag är mer eller mindre överlycklig då detta har varit ett stort problem för mig!

Vi tog även en sallad ihop på levinskys och inte långt efter det gick vi skillda vägar och nu sitter jag här i pojkvännens kök och ska snart baka en morotskaka :) Mums. Det är ju trots allt semester!

Kram på er och ha en bra kväll!

Nya planer - vällingby nästa

Datumet: 2008-06-30 Tiden: 14:59:52

Det kom upp lite saker för Sam som gjorde att våran stantripp blev inställd. Får helt enkelt träffa honom senare istället. Nu ska jag och Nicole åka iväg till Vällingby centrum och kolla runt lite. Tror inte jag har varit där sen de började fixa till stället.

Nu ska vi kila iaf.
Ha en bra dag!

Underbara bok!

Datumet: 2008-06-30 Tiden: 12:57:20

God morgon på er läsare :)
Som jag nämde igår så har jag köpt boken "Att älska som en porrstjärna" och den är ju bara hur grym som helst. Jag är inprincip fast. När jag vaknade imorse var boken det första jag vidrörde för att sätta igång läsandet igen. har redan läst 100 sidor trots de få tillfällena jag har haft att läsa sen igår. Den är STARKT rekomenderad.
Hur som helst så var Nicole så ofantligt utråkad att hon kommer hålla mig sällskap här hemma fram tills det att jag drar iväg och träffar Sam för en tripp in till stan, det luktar shopping. Haha.

Har ni för övrigt sätt det underbara väder som är på väg?! Ser ut som att jag får ett par soliga dagar under semestern trots allt och det känns ju underbart!

Jag har en förklaring

Datumet: 2008-06-29 Tiden: 23:32:33

Jag har helt enkelt knappt varit hemma idag vilket har resulterat i denna dåliga uppdatering. Sam och jag kollade ju på film igår och han somnade in vid 3 tiden (vilket för övrigt var 2 gången han somnade innan mig) och då gick vi och la oss och ställde klockan på 12. Vi vaknade upp, gjorde oss iordning och tog en promenad till outlet. Har köpt 2 par skor idag :)) Underbara skor!! Efter shoppingen promenerade vi hem, jag åt, sen bar det av till Kista och därefter hem till Sams kompis för att kolla på matchen där Spanien blev Europas segrare.


Nu är jag iaf hemma och här ska ni få se mina nya älsklingar :)(klickbara)
   


Köpte även denna bok som man knappt vill lägga undan när man har börjat läsa den. Kommer defenitivt bli något som jag bär med mig var som helst, när som helst. Nästan så att jag längtar efter att gå och lägga mig :)

Nu ska jag spendera lite tid med syster som är hemma idag! haha. Det är inte så vanligt längre vill jag lova.

Sov så gott så hörs vi imorgon!

Sov så gott

Datumet: 2008-06-29 Tiden: 01:56:15



Själv så kan jag bara lova att jag ska försöka. Min näsa är jobbigt täppt nämligen. Fast egentligen så kanske det inte spelar någon större roll då jag sover med öppen mun. Hur som helst så har jag turen att ha pojkvännen här i natt. Han kom hem till mig strax efter det att jag kommit hem från bion, som jag för övrigt tyckte var riktigt bra!, och snart ska vi krypa ner i soffan och kolla på film. Kan med ganska stor säkerhet säga att själva kollandet kommer skötas utav honom då jag just nu känner mig förbaskat trött!

Dagens klädsel bestod utav en svart tubklänning(uppvikt) från Forever21, skor från Dinsko och leggins från H&M.

God natt och dröm sött iaf :)

Rusning

Datumet: 2008-06-28 Tiden: 16:49:54

Måste rusa. Får lägga upp dagens klädsel när jag är hemma igen. Tiden drog iväg och jag hann inte riktigt med.

Kram och ha en toppen kväll!

Sex and the city

Datumet: 2008-06-28 Tiden: 14:52:27


Jag hakar på strömmen och går på SATC tillsammans med tjejerna som en sådan där riktig tjejkväll ;) Vi bestämde oss för att ta en sju bio så jag ska faktiskt börja fixa lite redan nu. Idag ska jag även försöka lägga in en dagens klädsel som jag har varit riktigt dålig med på senaste tiden! Men ny dag, nya tag, eller vad säger ni?

God morgon :)

Datumet: 2008-06-28 Tiden: 11:36:57

Sitter framför datorn med en kopp te och huvudvärk. Den startade redan igår kväll på väg hem från cafét och satte fart det första den gjorde när jag vaknade upp imorse, inte kul det där!

Olyckligtvis vann jag inte resetävlingen (chockad? nej) men får hoppas på att vi finner en passande resa iaf, jag och Sam, som kommer bli pricken på i:et denna sommaren. Nu tänkte jag dock bjuda lite på bilderna från Halmstad :) Here we go!

      

Sleep well

Datumet: 2008-06-28 Tiden: 00:31:20

Har varit och tagit en fika med tjejerna inne i stan. Kom hem ganska sent för att vara mig och jag är dötrött, ska inte ljuga för er. Ville dock kolla lite snabbt på internett innan jag begav mig till sängen för första gången sen i lördags :) Saknat min säng trots allt.

Jag och pojkvännen tog en långpromenad innan vi gick skilda vägar och jag kan väl inte säga annat än att promenaden passade mig perfekt. Känner mig som en enda degklump när semestern sätter igång. Självklart är det underbart att njuta, men kombinerat med träning så blir sommaren perfekt! Håller ni inte med?

Sov så gott iaf och dröm sött!

Sometimes..

Datumet: 2008-06-27 Tiden: 14:59:50

Tjenixen!
Är fortfarande kvar hos pojkvännen. Har hjälpt honom att raka skallen. Måste säga att jag känner mig riktigt nöjd över min insats! Nu sitter jag och väntar på maten som han håller på att fixa och då tänkte jag slänga in ett inlägg här.
Har fortfarande inte funnit en resa som passar min plånbok och det svider. Vet inte om det är pga detta som jag går och irriterar mig och känner mig störd över det mesta. Larvigt egentligen då jag vet att hur det än blir med resan så kommer min och pojkvännens vecka tillsammans bli super på ett eller annat sätt.

Glömde bort att ladda upp bilderna i allt mitt letande igår. Ska försöka lägga in dem senare idag.
Skriver mer då!
Kram på er

Tävling

Datumet: 2008-06-26 Tiden: 22:34:40

Klicka på bilden om du också vill vara med och tävla!

Ibland bara vet man..

Datumet: 2008-06-26 Tiden: 21:23:29


Jag och min fina pojkvänn i Halmstad.

Har varit och ätit middag med Sam och hans vänner. De skulle kila vidare och kolla på fotbollen och jag gick hem. Skönt att vara hemma trots allt, har ju inte varit här sen i söndags. Letar fortfarande resor men det ser inte ut som att vi åker imorgon iaf. Kanske blir det en lördagsresa? Ja det får vi se.

Hur som helst var vår tid nere i Halmstad helt underbar! Perfekt semester med andra ord. Ni ska självklart få se mer bilder senare. Det är ett löfte. Funderar på att sätta mig och se på film eller något nu

Hemma i sthlm igen!

Datumet: 2008-06-26 Tiden: 17:58:02

Hej där:) Hoppas allt är bra med er!
Är som sagt hemma i stockholm igen och nu letar jag som en tok efter en sista minuten resa. Det ser inte speciellt ljust ut inför morgondagen iaf men får hoppas på att det dyker upp något innan söndag. Börjar ju jobba där i början av vecka 28 så senare än det går inte.

Hur som helst så var hemresan både snabb och skön. Stannade upp för att äta lunch och ta en fika gjorde vi också :) Nu sitter jag hemma hos pojkvännen och väntar på att han ska bli klar så vi kan röra oss hem till mig för att lämna min resväska ;) sen ska gubben iväg och se på fotbollen så då får jag se vad jag hittar på!

Uppdaterar självklart med bilder senare!
Kram så länge!

Hej på er!

Datumet: 2008-06-25 Tiden: 20:14:26

Tiden här nere är helt underbar!
Idag har vi varit i Båstad och njutit utav det underbara vädret och en utsökt lunch.
Vi tog även en tripp förbi stranden och fastnade i en spelhall en stund. Sen har vi varit i stan idag igen (var där igår också) men idag blev det inget shoppande utan en fika på espresso house :))

Imorgon bär det av hemmåt igen och det är både tråkigt och skönt.
Vi har dock inte hittat någon resa än men får hoppas på att det dyker upp något!

Skriver er imorgon.
Ha det super!

Semestern är igång!

Datumet: 2008-06-23 Tiden: 23:35:44

Hej på er!

Efter lite strul med hyrbilen idag så åkte vi på en riktig vinstlott med en toppenbil. Vi har inprincip spenderat största delen utav dagen med att åka både tunnelbana och buss, men mest bil, såklart. Vi var iaf nere i Hamstad vid 6 och gick ut och åt nere på stan. Annars har vi bara spenderat tid med familjen och nu ska vi krypa ner i säng med en film :)

Hoppas ni sover gott.
Ska försöka uppdatera igen imorgon!

God natt på er :)

Datumet: 2008-06-23 Tiden: 01:58:46

Om ni inte redan sover det vill säga.
Pojkvännen är nere i tvättstugan och jag fixar med låtar inför resan.
Ska försöka att uppdatera skapligt där nere, men ska trots det släppa alla krav och bara koppla.
Jag hoppas iaf att ni får helt underbara dagar!

Kram på er och sov så gott!

Försäljnings-design

Datumet: 2008-06-22 Tiden: 19:48:37

Nu har jag sålt min första design till en tjej med namnet Mikaela :)
Kul när man får en sådan nöjd första betalkund!


Klicka på bilden för att kika in hennes blogg.

Dag med syster

Datumet: 2008-06-22 Tiden: 17:39:53


Som tidigarenämnt så har jag varit med syster idag.
Vi gick runt och småshoppade och tog sedan en fika medan vi väntade på hennes pojkvänn.

Just nu väntar jag själv på att Sam ska komma hem så vi kan handla inför morgondagen. Själv ska jag se till att ha allt packat och klart tills dess! Vi måste ju fixa picknicken och allt senare så det blir bäst att ha allt klar då. Annars så sker väl inget speciellt ikväll. Lär nog ta det ganska lugnt så man är pigg och kry imorgon. Vad ska ni själva ha för er?

God morgon!

Datumet: 2008-06-22 Tiden: 11:18:08

Hoppas ni har sovit gott, det har iaf jag gjort.
Ska snart åka in till stan tillsammans med syster. Vi ska in och kika lite och kanske ta en fika. Sen ska hon iväg och träffa pojkvännen och jag måste hem för att fixa inför morgondagen. Måste nog även plocka fram grejer inför en eventuell utomlandsresa om vi finner någon sista minuten när vi är nere i Halmstad, så att det bara blir hem och vända.
Hur som helst så måste jag typ kila nu, lite brådis :)

Kram på er och ha en bra dag!

God natt

Datumet: 2008-06-22 Tiden: 00:33:08

och sov så gott!
Precis kollar klart på filmen Silk. Kan nog skriva min åsikt lite närmre om den imorgon, nu ska jag och sova! Önskar dock att jag kunde få krypa ner i älsklingens varma famn. Min säng känns så tom att återvända till utan han där. Jag får överleva helt enkelt. Snart börjar ju trots allt vår semester tillsammans och då är han min flera nätter om :)

Kram på er!

Ny Design

Datumet: 2008-06-21 Tiden: 22:38:38

Sådärja, nu är den nog klar!
Lyckades få till den trots det tidigarenämnda misstaget.
Jag är nog rätt nöjd. Kanske att några småförändringar görs, men annars så blir detta nog min design ett tag framöver:)

Vad tycker du? :) Jätte intresserad av att få höra era åsikter.

Att man aldrig lär sig..

Datumet: 2008-06-21 Tiden: 21:59:39

Fy så frustrerande. Så in i sjutton frustrerande.
Sitter och arbetar på en ny header till mig.
Trots att jag vet att mitt PS kronglar ibland så kan jag tydligen inte printa in i skallen tillräckligt bra att jag måste spara ofta. Självklart så glömde jag detta just denna gång och så lägger programmet ner när jag precis är klar med designen!

Ibland blir man bara riktigt irriterad på sig själv...

Midsommarafton.

Datumet: 2008-06-21 Tiden: 20:36:17

  
 
 

hej allesammans!

Datumet: 2008-06-21 Tiden: 17:36:55

Hoppas ni har haft en bra midsommar, min var toppen!
Idag är jag lite halvseg i kroppen och har mest latat mig hemma, förutom när jag gick och åt persisk mat till frukost - så ljuvligt! Nu sitter jag iaf och laddar upp bilderna från gårdagen så de kommer upp här på bloggen inom kort :)

Fick det underbara beskedet om att Sam fick tag på en bil att hyra åt oss till på måndag då vi ska bila ner till Halmstad tillsammans. Måste nästan börja packa idag och imorgon blir det tid för att handla picknicken till resan och allt annat sådant småpyssel :) Ska även se till att fixa lite musik som vi kommer kunna ha på väg ner och hem.
Ser så sjukt mycket fram emot detta! Vi kommer vara borta från mån-tors.

Nu ska jag fixa med bilderna.
Håll ögonen öppna.
Kram på er!

God natt :)

Datumet: 2008-06-19 Tiden: 23:51:50

Hej på er!
Hoppas ni haft en bra kväll. Själv har jag och Nicole spenderat lite kvalites tid tillsammans. Nicole med sitt vin och jag med min cola light, haha.
Vi har iaf setat på hennes balkong och smaskat i oss vindruvor, jordgubbar och macka med smält brie, tomat och lök. Riktigt gott måste jag säga!
Hur som helst så var jag för trött för att stanna allt för länge så begav mig nyss hemmåt :) Ska snart hoppa i säng då jag trots allt ska upp vid 9 imorgon och lämna hemmet vid 11 för att åka till Hedvig och fixa inför dagen. Midsommar ska ju firas med tjejerna! :)

Sov så gott iaf allesammans!

En fika, på en torsdag?!

Datumet: 2008-06-19 Tiden: 16:25:59



haha, min goa pojkvänn kommer göra så att beach 2008 blir en mardröm med hans spontanfikan ;)
Skämt åsido. Nu ska jag rusa iväg och träffa Nicole. Willys nästa!

God dag gullefjun :)

Datumet: 2008-06-19 Tiden: 14:33:57

Jag och pojkvännen kom inte i säng förrns klockan 4 inatt så vi var redligt trötta när vi vaknade vid 12 idag. Nu har vi iaf fått i oss lite frukost och ska snart förbi Kista en snabbis. Senare ska jag med Nicole till Willys för att köpa lite grejer inför morgondagen - midsommar. Vad ska ni ha för er?

Jag skriver mer senare, har lite brådis.
Kram på er så länge!

We cry tears made of chocolate

Datumet: 2008-06-19 Tiden: 01:13:59

Hej allesammans :)
Helt weird rubrik, jag vet, men jag skyller på klockan.
Riktigt tråkigt att matchen slutade som den gjorde, fy så besviken jag blev! Måste hitta något lag att heja på när det inte är EM eller VM då det är förbaskat skoj om jag får säga det själv! :)
Jag och pojkvännen har precis käkat toast då vi höll på att hungra ihjäl och vi har en film framför oss (och självklart lite snacks på det). Känner mig dock en aning trött så det är dags för mig att piggna till lite! Man vill ju inte sova bort sitt liv..

Kram på er och sov så gott!

It's only you

Datumet: 2008-06-18 Tiden: 18:54:35

Hipp happ. Har varit rätt rastlös måste jag erkänna. Dock har jag laddat hem massa nya brushes till photoshop, så det var iaf kul! Hur som helst så har jag fixat mig iordning. Gjort benen lena, duschat och bara småfixat helt enkelt :) Det är ju inte långt kvar tills matchen börjar nu, är ni lika taggade som jag?
Nu är det bara att vänta in att pojkvännen blir klar så vi kan ordna inför kvällen.

Snart börjar vår semester tillsammans och det ska bli så sjukt mysigt :) Nästa vecka ska vi bila ner till Halmstad till pappa och co och jag riktigt ser fram emot allt det dära småfixandet innan. Handla inför resan och fixa picknick och musik :)  Veckan därpå åker vi förmodligen utomlands. Måste bara se till att finna en bra resa. Hur som helst så är jag säker på att vår gemensamma semester kommer bli toppen!

Vad har ni för planer?
Kram på er!

How weird isn't that?

Datumet: 2008-06-18 Tiden: 15:27:06

Det ringde precis på vår hemtelefon och en röst sa något i stil med:

"Hej, vi söker dig för ett erbjudande. Tyvärr hade vi inga lediga försäljare just nu men lägg på telefonen så ringer vi upp dig senare"

Ärligt talat så är jag riktigt trött på alla dessa erbjudanden per telefon som ringer och söker min mamma. Men denna gång... vem fan ringer upp människor med en maskin som säger att ingen har tid att prata med mig?! Det är ju bara sjukt.

Försäljning av design

Datumet: 2008-06-18 Tiden: 15:00:15

Okej, nu ska jag fram med det jag lurat med i några dagar.
Jag ska börja sälja design till "privat personer" :)

Det kommer gå till som så att om du är intresserad av en design så mailar du mig på [email protected]. När jag sett vad det är du är ute efter så kommer jag bestämma ett pris för designen.

Har ännu inga skrivna grundpris utan kommer gå utefter vad det krävs för arbete för designen.
När jag gjort ett utkast på designen, som jag visat för dig, kommer du att sätta in pengarna på ett kontonummer som du kommer få under kontakten med mig. När jag fått in pengarna läggs designen upp på din blogg.

NOTERA: Då du genom detta betalsystem kommer bli min kund så kommer detta också innebära att jag kommer jobba efter att se till att DU blir nöjd med designen. Det är självklart viktigt att du är noga i din beskrivning av hur du vill ha din design, men ändringar kommer kunna göras efter det att jag satt igång med designen.

Hoppas detta uppskattas av er! :)

Tävling

Datumet: 2008-06-18 Tiden: 14:35:59



Även om jag nästan aldrig vinner så var jag tvungen att ge det en chans!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

The water horse

Datumet: 2008-06-18 Tiden: 14:00:58


Kollade som sagt på filmen The water horse. Systern min somnade ganska snabbt så jag passade på att träna till filmen.

Filmen utspelar sig i Skottland under andra världskriget. Den unge pojken Angus tar hem ett mystiskt ägg som han hittat på stranden. När det kläcks kravlar det ut en söt liten varelse, som gärna plaskar i badkaret. Det märkliga djuret och Angus blir bästa vänner, men för varje dag som går blir det allt större. Samtidigt som Angus försöker gömma sin nyfunna vän, måste han hitta ett nytt hem åt honom och beger sig till Loch Lomond, Skottlands största sjö...//SF

Filmen var en bra fantasy/äventyrs film. Den var rätt händelserik och inte alls uttråkande. Handlingen var mysig och sättet filmen börjar på var riktigt bra.  
Mitt betyg:

Good morning :)

Datumet: 2008-06-18 Tiden: 09:47:20

Vaknade av att min syster öppnade dörren till mitt rum imorse. Självklart steg jag upp och åt frukost tillsammans med henne :) Hon har ju trots allt varit i ett annat land i en vecka. Brun var hon också vill jag lova. Lite avvis om jag ska vara ärlig, men min tid kommer ju den också!
Nu ska vi sätta oss och kolla på filmen The water horse och sen blir det nog träning för min del :) Ikväll blir det ju inget mindre än att kolla på Sverige-Ryssland matchen! Ser fram emot det.

Kram på er så länge!

God natt!

Datumet: 2008-06-17 Tiden: 23:55:37

Blommor gör sig verkligen fina på bild!


Efter träning och lite slappande har jag bestämt mig för att gå och lägga mig :)) Imorgon är det trots allt en ny dag! Jag skrev ju igår att jag skulle berätta om den nya saken jag har tänkt börja med, men jag tar det imorgon när jag är pigg så jag inte bara babblar på ;)) Så med andra ord - håll utkik.

Hoppas ni sover så gott iaf!
Kramar

Shoppat :)

Datumet: 2008-06-17 Tiden: 20:18:06


Skin på in och utsida. Från Dinsko, 149 kronor (rea). Vad tycks :)?

Hej allesammans!

Datumet: 2008-06-17 Tiden: 19:00:47


Kvällen igår blev riktigt sen och kom inte upp förrns klockan 12 imorse. Ångest? Ja, lite faktiskt. Men jag sprang iaf inte upp ur sängen, haha. Hur som helst så åt vi lunch och kolla på resor och tiden gled iväg så snabbt så vi hann inte så mycket mer för då var de dags för mig att gå till jobbet.

Det var ju sista dagen där för mig idag. Tjejerna och jag gick och köpte glass och så tog vi det bara lugnt. Deras mamma kom hem rätt tidigt och vi satt och pratade lite fram tills dess att jag skulle gå. Sa iaf att de kunde höra av sig om de någon gång blev akut så kommer nog träffa tjejerna igen sen :)
Söta som de är gav det mig ett kort på tjejerna där de tackade för tiden jag jobbat hos dem, samt ett presentkort på H&M för 300 kronor, härligt värre.

Nu ska jag dona lite med design.
Kram på er så länge!

God natt :)

Datumet: 2008-06-17 Tiden: 02:05:18

Nu sitter jag här i pojkvännens soffa och jag är förvånadsvärt nog vaken! Känner dock att ögonlocke har lagt på sig lite extra vikt. Märkte hur som helst att man på pojkvännens dator inte såg hela mina fotografier, samt att vänster spalten var för bred. Jag hoppas att jag har fixat till det hela rätt nu så att designen inte ser twistad ut för någon, men jag skulle ändå vilja be er om att säga till om min design ser konstig ut på något sätt på era skärmar :)

Hoppas ni sover gott iaf :)

You are beautiful

Datumet: 2008-06-16 Tiden: 21:15:51

Nu ska jag iväg och träffa min sötnos :)
Har inte träffat honom "på rikitgt" sen torsdags förmiddag och har längtat efter att få placera mina armar runt honom. Min fina underbara pojkvän!

Jag kanske skriver något inlägg hemma hos honom senare, om inte så får ni sova så gott och drömma sött! Imorgon kommer det nog upp en ny sak här på bloggen som jag mer eller mindre bestämt mig för att börja med/prova på. Hoppas det kommer vara något som uppskattas av er.

Kom precis på att jag inte visat mina nya skor än :)! Lovar att lägga upp dem imorgon.

KRAM PÅ ER!

How to be different

Datumet: 2008-06-16 Tiden: 20:10:31

I was rocking the world

Datumet: 2008-06-16 Tiden: 19:01:13

Idag på väg hem från jobbet fylldes jag av en sådan underbar känsla. Ni vet när det känns som om man äger marken man går på? Inte bokstavligen men iaf. Jag älskar den känslan när självförtroendet är på topp och man går med musik i öronen och bara njuter av att man är den man är! Trots att jag inprincip sprang ut från duschen och lämnade hemmet helt ofixad innan jobbet så befann jag mig i den underbara känslan ändå.

Glöm aldrig att du är underbar precis som du är :)

hej på er :)

Datumet: 2008-06-16 Tiden: 13:46:25


Ne, jag har faktiskt inte sovit fram tills nu :) Har gjort lite nytta bara helt enkelt och det tog längre tid än vad jag trodde att de skulle ta! Snart ska jag köra igång med cirkelövningarna och käka lite lunch därfter. Vid halv 4 ska jag till jobbet..

Och det där med jobbet.. jag ska sluta. Min sista dag är imorgon och då ska jag ta med tjejerna ut och äta glass, om vädret är lovande dvs. Jag kände helt enkelt att detta inte passade för mig, av en del olika anledningar. Men allt är fixat och klar iaf och nu känns det bättre än någonsin!

Ska som sagt träna nu, men jag hinner nog med något inlägg till innan jag sticker iväg :)
Kramar

Filmkväll

Datumet: 2008-06-15 Tiden: 22:01:34

Filmen som visades på kanal5 var riktigt bra. Hemsk och gripande, absolut, men bra. Det var en sann historia om en mamma med dålig ekonomi som hamnar i droghandel för att kunna mätta sina barn. Som tur var så var slutet gott!
Nu ska jag sätta mig och kolla på en Prinsessas dagbok 2. Hoppar in såhär i mitten, men det gör mig inget :)

Kim agerar kock

Datumet: 2008-06-15 Tiden: 19:56:33

Idag har jag agerat kock :) Det satte iaf lite stopp för den pillriga energin jag hade i kroppen. Resultatet tycker jag blev dunder gott, trots att det är första gången jag hittar på en egen sås själv :)

Nu ska jag och mamma snart slå oss ner framför filmen som börjar klockan 8 på Kanal 5. Är den inte bra har vi som tur andra alternativ som väntar. Kanske prinsessans dagbok 2 som går på tv. Vet dock inte säkert om jag har sett den. Annars får vi se vad vi hittar för något skojj :)

Vad ska du ha för dig ikväll?

Seg som deg

Datumet: 2008-06-15 Tiden: 16:16:15

Jag och Mamma tog en promenad till Kista Centrum för att gå till apoteket och leta efter en sverige tröja för mig. Det blev dock ingen Sverigetröja men jag hittade ett par skor :)) Ett par svarta pumps, helskinn, från Dinsko. Tur som jag har var de på rea och kostade endast 149 kronor. Ibland känner jag mig rikitgt stolt över mig och mina kap! Bild kommer på detta sen.

Till min förvånad hörde jag mitt namn ropas av en väldigt välbekant röst när jag skulle in på apoteket. När jag vände mig om ser jag att det är pojkvännen själv som stog där och hojta. Han har varit med sina vänner på landet i helgen och skulle inte komma hem förrns ikväll, så jag blev allt chockad vill jag lova. Fick dock reda på att de hade bestämt sig för att åka tillbaka till landet och spendera en till natt där för att kunna äta upp allt de handlat med sig, haha.
Denna korta stund fick mig dock att börja sakna min sötnos riktigt ordentligt!

I övrigt är jag riktigt seg i kroppen. Känns som de flesta av mina rörelser är ansträngande, fast ändå inte. Svårt att beskriva känslan, men har man varit med om den så förstår man. Samtidigt som denna känsla strör runt i kroppen känner jag mig även riktigt pillrig. Vill göra massa nytta och små plock, får se vad det blir av den saken.

God morgon :)

Datumet: 2008-06-15 Tiden: 11:08:28


Mamma och jag blev som fast framför Die Hard 4.0 igår. Den var grymt bra faktiskt och den gjorde mig sugen på att kolla på de tidigare filmerna också. Någon som sätt dem och kan ge en jämförelse?

Idag skiner solen iaf och det är ju underbart. Har inte alls mycket planer för dagen, men träna ska jag nog göra iaf :) Juste, sen ska jag skicka iväg bilder till onoff också. Jag bara måste ta tag i det. Vore så hemskt om alla mina bilder skulle försvinna på samma sätt som det hände med mina gamla bilder på den trasiga datorn. Den står fortfarande här brevid och väntar på att jag ska plocka isär den och ta ut den delen allt ligger på. Är dock inte så bra på datorer när det gäller sådant, tyvärr. Kanske kan kolla upp om de kan hjälpa mig nere på databutiken här nere, skulle vara super om de kunde det.

Kram på er så länge :)

Födelsedagsbarnet :)

Datumet: 2008-06-14 Tiden: 23:53:30

Hemma nu..

Datumet: 2008-06-14 Tiden: 23:43:23


Gulliga Shilana hade märkt mina två cola light burkar, som de hade köpt till mig, så att ingen annan skulle ta dem :) Så gulligt!

Med halsonda och huvudvärk bestämde jag mig för att röra mig hemmåt. Skrek som en galning under matchen, så det förklarar ju halsondan. Det blev ingen grillning, då vädret var så osäkert, men tacos satt fint det med :)


Angående fotbollen: Trots Sveriges förlust så tycker jag att de spelade riktigt bra. Lite sämre dock i andra halvlek, men att klaga känns bara onödigt. Nu får vi bara hoppas på vinst inför matchen mot Ryssland. Ska köpa en sverigetröja inför den matchen också tror jag :) På tiden att jag skaffar någon.
För övrigt tycker jag att Ryssland gjorde ett riktigt snyggt mål i matchen mot Grekland! Men hoppas på att Sverige kan besegra dem ändå.

Nu ska jag nog slå mig ner i soffan brevid mamma. Får se om det blir soffan eller sängen som gäller i natt för min del. Har trots allt dammsugit varenda vrå och om den inte är på mitt rum borde den ha dött.. hoppas jag.

Hur har er kväll varit?

Födelsedagsfirande

Datumet: 2008-06-14 Tiden: 15:41:51

Ska snart kila iväg hem till Shilera som fyllde år i onsdags :) Vi ska grilla och kolla på Sverige-Spanien matchen. Ska bli super mysigt. Har dock lite brottom nu då jag ska förbi Kista innan tillsammans med E och kolla lite grejer. Jag får skriva mer sen när jag kommer hem igen helt enkelt!

Hoppas ni får en super mysig kväll!
Kramar

God morgon läsare :)

Datumet: 2008-06-14 Tiden: 12:59:46


Eller god dag kanske man ska säga? Idag sov jag hur som helst ut och vaknade inte förrns vid 11. Det regnar som bara den utanför mitt fönster just nu. Men på något sätt finner jag faktiskt ljudet av regnet himla mysigt. Gör inte du?
Sitter iaf och letar resor till mig och pojkvännen. Ska nog vänta in resedagarna lite mer innan vi bokar, men det är alltid trevligt att sitta och kolla på utbudet.

Blir det någon utlandsresa för dig i sommar?
Har du några semster tips inom en "rimlig" summa?

Dags att sova

Datumet: 2008-06-13 Tiden: 23:37:17

Hemma från släktträffen nu. Var riktigt trevligt. Vi kollade på fotboll och käkade och så :) Nu ligger jag nerkrupen i soffan inatt igen. Kände att jag ville vänta en natt till innan jag går och lägger mig där inne.
Nu är det Hipp Hipp Hora på tv så ska kanske ligga och kolla på den en stund innan jag somnar in.

Hoppas ni sover så gott och drömmer sött!

Släktmiddag

Datumet: 2008-06-13 Tiden: 15:59:11

 Nu ska jag snart kila iväg, som rubriken lyder, på släktmiddag. Två släktingar ska firas :)

Får se hur länge jag ska vara där och vad jag ska göra efteråt, inget bestämt än så länge. Nu har jag iaf dragit ut alla lådor under sängen och därunder var inte spindeln. Har tagit fram dammsugaren iaf så ska försöka suga upp jäkeln sen när jag kommer hem.

Ska gå om bara några minuter så måste avsluta detta nu.
Skriver mer när jag kommer hem sen.

Kram så länge!

Nyheter

Datumet: 2008-06-13 Tiden: 14:24:51

Svarta änkan Betty Johnson Neumar, 76 år, är åtalad, misstän

Denna 76 åriga dam tros ha hyrt en lönnmördare för att bli av med sin make. Och polisen misstänker att hon även ligger bakom hennes 4 tidigare makars död. Läskigt värre! Hade jag sett henne på tunnelbanan hade jag utav tvekan rest mig upp för att ge henne mitt säte, gamla dam. Så läser man att hon är en mördare. Ja du, det säger ju bara mycket om vad man vet om sina medmänniskor.

Läs mer här

Älskar dig

Datumet: 2008-06-13 Tiden: 13:33:06


Tack för dessa underbara 17 månader min älskling!

Träningen avklarad

Datumet: 2008-06-13 Tiden: 13:29:52

Har precis kört mina cirkelövningar och varit ute och joggat :) Härligt värre.

Nu sitter jag och kollar på Ellen. Ska nog börja damsuga på rummet snart dock, i hopp om att suga upp den där förbaskade spindeln. Jag vill verkligen inte låta den leva så jag ber om ursäkt om det regnar imorgon!

Fredag den 13

Datumet: 2008-06-13 Tiden: 10:00:55

God morgon :)
Idag är det 17 månader för mig och min sötnos, tänk va snabbt tiden går!

När jag låg i min säng igår(idag) efter att ha kommit hem från Nicole så kröp det en fet jävla spindel på väggen. Pratade med Sam i telefon och allvarligt talat så greps jag av panik. Ingen sådära "åh en spindel, aah" utan tårar och hela köret. Låter fett larvigt men äcklas något otroligt av dem.
Fick gå in och väcka mamma men när hon kom var den borta. Hade ingen aning om var den tagit vägen, så jag sov på soffan i natt. Klarar inte av att sova i närheten av en spindel. Är rädd för att jag ska vakna med den i min mun eller ha den krypandes på mig. Genomsökte mina sängkläder sen blev de soffan för mig i natt. Förbannade spindel.

Just nu sitter jag och kollar på "how she move" med datorn i famnen. Ska nog träna sen också. Fjärde gången denna veckan isf, känns uber skönt! :))

Skriver mera sen!
kram

En hel del slappande, vill jag lova

Datumet: 2008-06-12 Tiden: 17:02:54

Japp, det är nog inprincip det enda jag gjort idag. Men varför klandra sig själv, har ju ändå sommarlov! :) Sam stack iväg till jobbet för en timma sen och mamma kom hem nyss och började med middagen. Hon, jag och lillebror kanske ska åka till Kista och ta en fika. Alla hade så fullt upp idag så spenderar lite tid med la familia ;)

Stylebystars

Datumet: 2008-06-12 Tiden: 10:38:04



Det är så underbart nu till sommaren med bara ben och klänningar. Dessa två kommer från Stylebystars och jag tycker de var riktigt söta :) Vad tycker du?

God morgon bloggen!

Datumet: 2008-06-12 Tiden: 09:49:41

Har nyss vaknat, trots den sena kvällen igår. Lillebror har ju sommarlov han också och mamma var tvungen att jobba veckan ut trots det. Så jag agerar med andra ord barnvakt.
Dessvärre ser de ut som att lillebrors planer för dagen mest innehåller saker som tv, tv-spel, dator och slapp. Själv vill jag känna av sommarlovet och göra annat än bara sådant! Vi får helt enkelt se vad som händer med dagen.

Sam ligger fortfarande och sover. Smög upp utan honom. Jag somnade mitt under Alvin och gänget igår så jag får allt kolla klart på den idag eller något istället. Tycker att den verka rätt mysig iaf :)

Vad ska ni ha för er idag?
Kramar så länge!

FÖR JAG HAR SOMMARLOV :)

Datumet: 2008-06-12 Tiden: 00:31:32

Hej på er allesammans!
Hoppas ni har haft en underbar dag.

Det första som hände mig imorse på väg till skolan var att jag fann en harunge i nöd, bokstavligen talat. Den hade gömt sig i en buske och var helt galen/skräckslagen då skatorna väntade på den utanför. Jag sprang upp för att hämta vantar så jag kunde få ut den och ringa något djurskyddsgrej. Dessvärre funkade inte detta som jag hade hoppats. Tycktes höra den när jag var tillbaka, men sen har jag ingen aning om var den tog vägen. Stackars lilla hare :(
Tog hand om två harar förr i tiden också under en kortare period.

Hur som helst. Idag fick jag reda på att jag lyckades med min uppsatsskrivning i Svenskan och min lärare kommer ge mig MVG i slutbetyg. Helt underbart! De flesta av mina betyg är mer eller mindre bekräftade nu, alla förutom gympan. Det lät iaf bra när jag talade med honom, men vill ha det bekräftat. Har iaf fått goda resultat, så det känns bra!

Nu är det bara att vänta på att pappret kommer hem så jag får det skrivet framför mig vad jag får i idrott. Fick pris för min närvaro också :) Ganska skoj. Mitt hårda arbete lönar sig!

Idag har jag iaf spelat bowling som jag sa. Gick rätt bra för mig, så jag är nöjd med min insatts :) Sen var jag med Sam i stan och kollade priser för hyrbilar inför Halmstad. Nu är vi hemma hos mig och har spelat spel på datorn och ska sätta oss och kolla på "Alvin och gänget" med lite gott att smaska på :)

Hoppas ni sover gott!
KRAM

God morgon :)

Datumet: 2008-06-11 Tiden: 08:28:01

Vädret verkar inte bli på topp idag, men det blir jag :)
DET ÄR JU SNART SOMMARLOV !!

Behöver jag säga något annat? Inge mer "måste vara hemma och plugga" eller "klockan är 6 nu är det dags att gå upp". Okej, gå upp kommer jag göra ändå - speciellt när  jag jobbar. Men det är ingen skola iaf och det är helt underbart :)

Det kanske blir bowling med familjen och Sam idag. Vi skulle ha det som ett litet avslut då min lillebror också får sommarlov idag - ingen studentfest direkt, men det blir det nästa år :)

Ni får ha en underbar dag så uppdaterar jag senare!
KRAM

2-0 till sverige!

Datumet: 2008-06-10 Tiden: 22:40:59


Bild: Aftonbladet

SVERIGE "klapp, klapp klapp" SVERIGE "klapp, klapp, klapp" !!!

Och med detta avslutar jag dagen.
Vilket underbart slut, inte sant?

Börjar inte förrns tio imorgon, sen är det bara en kort lektion, gemensam lunch med klassen och avslutning :)

Sov så gott i natt!

7 minuter fram till avspark

Datumet: 2008-06-10 Tiden: 20:39:04

Ja snart är det dags för soffan och tv:n för att sitta och heja på sverige :)
Mamma står just nu och fixar jordgubbar som vi ska smaska i oss med mjölk - underbart gott? Nu är det bara hålla tummarna för att sverige vinner bara!

Lämnade in mina två poesi bidrag idag. Kanske kan lägga ut dem här sen :) Verkar som om min lärare facinerades av den ena iaf verkade det som. Priset är ju två biobiljetter så det skulle inte sitta fel att vinna den här tävlingen.

Syster åkte iväg till Mallis idag också - sin studentresa :) får hålla tummarna för vädret där nere också!

Ne nu börjar det snart!

Sverigematchen idag? :)

Datumet: 2008-06-10 Tiden: 18:19:21


Idag ska jag bara vara hemma. Kanske ut och jogga men annars blir det nog en mer eller mindre hemmasittarkväll - framför tv:n. Idag är det ju match :) Självklart ska man kolla. Ska du?

SÅ UNDERBART!

Datumet: 2008-06-10 Tiden: 13:29:43

NU är jag klar med allt skolarbete! WHOHOO!

Hur som helst. Vaknade upp 20 minuter innan jag skulle gå imorse så det blev otroligt stressigt. Åt frukosten på t-banan och kan lova att det var första gången på länge.
Uppsatsskrivningen gick nog bra iaf, och även den korta redovisningen av Falun Gong.

Nu är jag snabbt hemma för att snart åka in med lillebror till stan där mamma väntar - han har läkar besök. Själv ska jag nog kika in i någon affär under tiden. Börjar jobbet 4 så får använda tiden därimellan på bästa möjliga sätt.

Kommer hem vid 6 någon gång ikväll, så ni får höra mer av mig då :)
Kram så länge!

God natt!

Datumet: 2008-06-09 Tiden: 22:20:40

Jeans från Åhléns, kofta från H&M och linne lånat av mamma.

Har försökt att skriva ett inlägg tidigare, men bloggen bråkar lite med mig.
Tränade idag iaf, det var riktigt skönt och nödvändigt. Få bort lite av den negativa energin.
Var ute och sprang sen kom jag hem och körde cirkelövningar.

Nu ska jag kolla lite synonymer och förbereda mig inför morgondagen.
Vill verkligen lyckas i Svenskan nu. Vill ha mitt MVG där.
Ska lämna in en dikt också till "klassen poet" (i själva verket skolans poet) och får hoppas på att jag kan ha lite tur på den fronten iaf och vinna biobiljetterna. Ska se vad jag kan få ihop nu ikväll.

Hoppas ni sover gott idag iaf, det ska jag göra!
Kram på er.

Fy så trist.

Datumet: 2008-06-09 Tiden: 19:06:51

Hej på er allesammans!
Fick reda på något otroligt tråkigt idag. Jag fick bara VG i civilrätt, och det kom bokstavligen talat som ett slag i annsiktet. Trodde att det gick så bra på mitt sista avgörande prov i Civilien, men det gick uppenbarligen inte så bra som jag trodde att det skulle gå. Tyvärr. Det tråkigaste är att felen jag gjorde verkligen är sådära comon(!), varför?

Jag påstår inte att VG är en dåligt betyg - om man satsar på det. För de som satsar på G och når G, jag gratulerar er! Men för mig är läget lite annorlunda. Jag vill verkligen ha MVG i alla ämnen och kämpar därefter också.
Ska se om det finns möjlighet till upptentning vid ett senare tillfälle, Sam pratade om sådana alternativ. Om inte så får jag väl bara ta det som det är. Hur mycket de än må svida.

Var iaf hos Sam idag efter lektionen som jag hade. Behövde hans famn en stund, som alltid är lika varm och välkomnande! Har verkligen funnit min prins!

3 dagar kvar

Datumet: 2008-06-09 Tiden: 07:52:37


God morgon på er :)
Som rubriken lyder; det är tre dagar kvar till skolan slutar. Kan man känna en större lättnad? Ja, ifs, efter imorgon. men ändå! Ska snart kila iväg till skolan, men har bara en lektion idag. Så jag slutar vid 11 och därefter ska jag utnyttja matkortet och dra hem till pojkvännen. Jobbar dock vid 4 så då måste jag bege mig av igen.
Idag vill jag träna iaf. Om det blir tajt med friskis så får det bli cirkelövningar alt. ut och jogga.
Så mycket mer är inte planerat för dagen, förutom lite förberedelser inför morgondagens uppsatsskrivning. Vad ska ni själva ha för er?

Hoppas ni får en underbar dag iaf!

Underbar dag

Datumet: 2008-06-08 Tiden: 21:30:35



Hej på er allesammans!
Har fastnat framför Kärleken checkar in, som jag sett så många gånger förr.
Var med Sam idag iaf inne i stan. Vi fikade och satt vid hamnen en stund och njöt av solen. Vi hade det riktigt trevligt med andra ord. Trivs så otroligt bra i hans närhet.

Imorgon har jag nog bara en lektion, men sen är det jobb också vid 4. Vill träna också så får se vad det blir för typ av träning :) Har min sista "exemination" på tisdag, så det blir lite förberedelser för det imorgon också.

Nu är väl reklamen snart slut så jag ska återgå till tv:n :)
KRAM och sov så gott sen

Bermudatriangeln

Datumet: 2008-06-08 Tiden: 11:56:52

Bermuda-triangeln, klassisk


Har du hört talas om
bermudatriangeln?
Det är ett område på 2,5 kvadratkilometer format i en triangel mellan Bermuda, Puerto Rico och Miami. Man har under många år spekulerat kring vad det är som gjort att all elektronisk utrustning slagits ut på flygplan och havsfarkoster i just detta område.
Symtom som sägs ha funnits är grönaktig dimma, kokande hav och knäppa kompasser och det finns även rapporterade händelser från detta område som inte riktigt går att förklara (kolla länken)

Det diskuteras hurvida det finns logiska förklaringar till flygplans försvinnande och andra påstådda händelser, medan andra skriver berättelser som innehåller teorier om dolda pyramider på havets botten och utomjordningar.

Å ena sidan är det ganska läskigt om det är något som är okänt för människan som pågår i detta område, men samtidigt är det ganska facinerande också.

Tror du att det finns en vetenskaplig förklaring, eller är det i själva verker något mystiskt vid denna plats?

God morgon :)

Datumet: 2008-06-08 Tiden: 11:14:34

Jag mötte som sagt upp Sam igår för att ta en tripp förbi Kista. Bestämde mig även för vilka skor jag skulle behålla, och det blev de från Dinsko, så jag lämnade tillbaka det andra paret från scorett.
Hur som helst så satte vi oss och avnjöt kulglass - dumle, cookies and cream och polka. Riktigt smaskigt. Det blev dock ingen riktig svullodag igår, endast glassen som slank ner. Har bestämt mig för att vänta med godisätandet tills utlandsresan eller halmstadresan. Beror på vad som kommer först ;)

Tjejmiddagen var riktigt trevlig och jag kom därifrån vid halv 1. Då skulle jag möta upp Sam för att åka hem till honom. Dessvärre försov han sig imorse så det blev lite stressigt.

Idag är ju himlen nästintill täckt av moln, så det blir inge solande för mig idag inte. Ska nog fixa massa andra nyttiga saker istället! När Sam slutar vid 3 ska jag möta upp honom. Har det spruckit upp då så blir det stan som gäller, annars blir det film :) Vad ska ni själva ha för er?

Kram

Tydligt och klart om Design

Datumet: 2008-06-07 Tiden: 14:45:41

Numera gör jag specifika designer till enskilda personer. [läs här]
Men jag kommer även att ha tävlingar och budgivning av design här på bloggen.

I tävlingen handlar det mest om tur, eller bästa bidrag.
Vid budgivningen så är alla typer utav (pengar)bud tillåtna. Allt från 1 krona - 1000 kronor. Du bestämmer själv hur mycket du är villig att betala sen får du hoppas på att ingen vill betala mer! :)

På hemsidan http://kimdesignar.blogg.se/ kommer de aktuella designerna finnas som design för bloggen, så för bästa format är det där ni ska kolla.

Har du frågor och funderingar?
Kontakta mig på: [email protected]

Dagens klädsel

Datumet: 2008-06-07 Tiden: 14:39:20


Jeans från Åhléns och crockerskjorta från JC

Såhär ska jag gå klädd idag. Hinner nog inte hem något under dagen för att byta om så måste anpassa mig både till dagsvärmen och den lite kallare kvällen. Snart ska jag åka med Sam till Kista för att köpa en present. Vid 5 ska jag hem till födelsebarnet själv och så ska jag spendera kvällen där. Natten spenderas hos Sam så jag möter upp honom senare på kvällen :)

Hoppas ni alla har en toppendag iaf! 
Kramar

Studentfotografier

Datumet: 2008-06-07 Tiden: 14:17:53

På underbara syster Sandra :)
 
   

Det var helt klart en toppendag, och jag gjorde verkligen allt för att få min syster att känna detsamma. Det uppstod en del problem vill jag lova, men med allas underbara stöd och hjälp så kunde vi ge min fina syster den student hon förtjänade. Tårarna föll på både henne och mig när hon kom springandes mot oss efter att ha sprungit ut från sin skola för sista gången. Det var en känslomässig situtation vill jag lova. Men nu är hon klar med skolan iaf, och jag är så stolt för att hon har klarat av det! STORT grattis till dig syster min!

När tiden gav oss tillåtelse så blev det även lite bilder på mig, Sam och Nicole :)
   

När morgonen försvann

Datumet: 2008-06-07 Tiden: 12:27:29

Hej på er alla glada :)
Jag hade rätt fullt upp igår, och när jag kanske hade kunnat slinka ner ett inlägg så var datorn upptagen. Men man kan ju inte alltid få som man vill. ;)

Hur som helst så var jag tillsammans med tjejerna inne på restaurangens dag efter allt solande med Nicole. Det var sjukt vad mycket människor det var där!
Efter kungsträdgården så rörde jag och Nicole oss hem till henne för att dona lite, och någon timma senare kom resten av companyt och så blev det lite mys på balkongen. Vid 20 i 2 kände jag dock att det var dags för mig att röra mig hemmåt så jag mötte upp pojkvännen och vi gick och la oss runt sådära 2.30.
Vaknade inte förrns halv 12 idag! Jag skullle ljuga om jag sa att jag inte greps av panik.. lite grann bara. Sova bort förmiddagen är ingen favvo hos mig direkt. Nu ska jag dock försöka ta till vara på den sista soltimman på balkongen, sen lovar jag att studentbilderna kommer upp!

Kram så länge!

Ladda solkrämen!

Datumet: 2008-06-06 Tiden: 11:48:48

Nu ska det ner på fältet och solas med Nicole. Skönt att sola ute lite så man kan få färg på ryggen också ;) Blir så svårt med våra stolar på balkongen. Tar med mig kameran så får vi se om jag får några bra bilder!
Ha det så mysigt i solen :)

Älska, älska inte, älska

Datumet: 2008-06-06 Tiden: 11:14:06


God morgon på er :)


Gårdagen var otroligt händelserik och en av de bästa dagarna på länge. Kan beskriva exakt vad som hände i ett annat inlägg, där ni också kommer få se bilder från gårdagen.

Nu ska jag ut i solen. Till att börja med på min balkong, sen kanske jag far iväg någon annan stanns senare ;) men solning är det som gäller iaf! Ska även hjälpa Nicole med hennes matte, men får klämma in det i solningen.

Hoppas ni får en toppen dag!
Kramar

God morgon!

Datumet: 2008-06-05 Tiden: 08:32:21

Vaknade upp av mig själv (?) rätt tidigt imorse. Bestämde mig för att låta Sam ligga kvar ensam i sängen och gå upp och titta till Sandra och vad hon höll på med. Hon har åkt iväg nu för att ha champange-frukost. Hon var sjukt fin i sin vita klänning med allt fixeri som hon hade haft för sig.  Fick dock ingen riktig "studentbild" för hon hade så brottom när hon väl skulle gå, men men.
Idag blir det fixning och doning i högsta grad. Har redan börjat sminka mig då vi har massa saker framför oss. Vi ska baka 4-5 tårtor. Fixa pastasalladen, göra klar coscos salladen, fixa kycklingen, dekorera.. you name it!
Det som stressar mest är dock att vi får tillgång till lokalen klockan 12, och vi måste åka härifrån klockan 1 för att vara vid utspringet i tid. Detta innebär att allt pyssel och bära över maten (är trots allt en liten bit dit) måste göras på 1 timma. Det blir tajt men alla som kan hjälper till.

Jag känner på mig att detta kommer bli en toppen dag!

Sp2ju

Datumet: 2008-06-04 Tiden: 22:04:03

 
Bilder från lördagen som jag fann på facebook.
Längst ner i vänstra hörnet på första, och på andra är beskrivningen för kronglig ;)

Dagens klädsel

Datumet: 2008-06-04 Tiden: 21:05:13


Dagens klädsel bestod av crockerjeans och tublinne från JC

Ny bloggdesign på G för er!

Datumet: 2008-06-04 Tiden: 16:59:55

Japp, precis som rubriken lyder. Nu ska jag göra bloggdesignen som jag lovat er.
Håll ögonen öppna så kommer jag uppdatera om när den är klar :)

Dilemma!

Datumet: 2008-06-04 Tiden: 14:47:54

Okej, som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag köpt ett par skor som jag inte är helt säker på hur jag ska göra med. Idag köpte jag ett till par och nu ska jag välja vilka av dessa jag ska behålla. Jag är faktiskt lite intresserad av era åsikter :)
Sen måste jag självklart också kolla vilka som jag finner bekvämast.


  

Kandidat 1 (sko till vänster): Från Din sko. Skinn på vissa delar på insidan av skon, annars syntes. Pris: 349 kronor.
Kandidat 2 (sko till höger): Från Scorett. Skinn både ut och insida av skon. Pris: 399 kronor.

Vilka bör jag behålla enligt din mening?

Förberedelser

Datumet: 2008-06-04 Tiden: 12:12:48

Hej allesammans!
Hoppas ni har haft en bra dag såhär långt.

Är i skolan just nu. Har endast mentorstid kvar tror jag, och har enbart haft historia nu på förmiddagen så detta är en riktigt skön dag för mig.


Ska hem och hjälpa till inför morgondagen. Städa och dona och allt sådant.

Vad ska ni själva ha  för er?

Btw, kollade på min design nu på skolan och det gråa strecket här till vänster matchar inte med mellanrummet där uppe. Är det så för er med när ni ser designen?


Skriver mer senare.
Kram så länge!

Storesystern tar snart studenten!

Datumet: 2008-06-03 Tiden: 20:42:36


Bild på mig och syster Sandra.

Och jag är nästan lika exhalterad som henne. Gud vad roligt det ska bli, och så stolt jag är!
Vi kommer bli en hel del folk och jag ska dona och fixa både imorgon och på torsdagen (den aktuella studentdagen)
Pappa och familjen kommer upp från Halmstad också och det ska bli så mysigt att få träffa dem. Var ett tag sen vi sågs och jag har verkligen saknat dem.

Asos

Datumet: 2008-06-03 Tiden: 18:30:42

Corsellis Strapless Puffball Dress Lipsy Silk Tie Strap Corsage Detail Tiered Babydoll Dress

Tycker dessa klänningar från asos var riktigt fina. Eller vad säger du?

Så gott som klar!

Datumet: 2008-06-03 Tiden: 18:03:23

Hej på er allesammans :)
Idag skrev jag resten i civilrätt och jag tror att det gick himla bra.
Nu har jag bara den där lilla svenska kollen för att se om jag kan få högsta betyg.
Men måste säga att det ändå känns helt underbar, och jag kommer nog sätta svenskan med.

vad betyder detta för er? Jo självklart mer designer som lottas ut och som kommer säljas.

I keep you updated.

God morgon :)

Datumet: 2008-06-03 Tiden: 07:26:01

Har ni sovit gott?
Jag har sovit sådär, hade en hemsk dröm. Drömde att jag satt i fängelse tillsammans med pojkvännen och några till. Hade en sådan grov ångest att jag inte kunde göra något annat än gråta. Vet dock inte varför jag satt där, det är en annan historia.

Ska snart kila iväg till skolan. Har idrott första lektionen och jag och Shilana ska lära ut dans till de som missade vår lektion sist. Sen har jag faktiskt bara en lektion till idag, halv 1. Det är då provet ska skrivas. Men har ju min håltimma därimellan så får väl uppdatera lite då.
Slutar iaf klockan 2 idag, men jobbar från fyra till sex så det kommer ta en tag innan jag kommer hem igen, ändå.

Ne, nu ska jag göra mig klar.
Ha en bra dag allesammans!

God natt!

Datumet: 2008-06-02 Tiden: 22:03:38

Det blev inte så mycket mer sköj för mig idag.
Är klar med den sista inlämningen nu iaf, så det känns skönt!
Nu är det bara den där civilgrejjen imorgon. Det är som en sista grej för att se om jag kommer få MVG i slutbetyg i Civilrätt. Avskyr sådana där avgörande ting. Sätter en förskräcklig press på mig själv av sådant och det gynnar inte kan jag lova.

Har fått några härliga slutbetyg hittills iaf :)
Straff och process - MVG
Historia - MVG
Spanska - MVG

Skriver det inte som något skryt men vill visa att mitt hårda arbete faktiskt ger med sig bra saker, och inte endast massa tråkiga pluggdagar! Men självklart är jag stolt.

Sov så gott allesammans!

Klar med designen

Datumet: 2008-06-02 Tiden: 19:56:42

Japp, nu känns det finemang.
Var bara lite små justeringar kvar.
Men nu är den så gott som klar.

Vad tycks?

Och så var det plugg igen

Datumet: 2008-06-02 Tiden: 19:27:29



Kom nyligen hem från jobbet. Har ätit lite kycklinggryta bara på det ;))
Ska sätta mig och plugga nu. Bara detta sista kämpande och så är det klart sen!

God morgon på er :)

Datumet: 2008-06-02 Tiden: 10:55:05

Fixat lite mer med designen. Lite små saker kvar, men snart så!

Hade undersökning nu på morgonen, så på så sätt missade jag första lektionen. De två andra lektionerna fick jag stanna hemma från :) Så nu ska jag plugga hemma istället för i skolan.
Annars idag så är det jobbet som väntar klockan fyra. Innan de kommer pojkvännen över och så ska vi plugga lite tillsammans. Skönt att få saker gjort. Snart är allt klart, och då kommer det kännas underbart.

Vad ska ni själva ha för er idag?

God natt!

Datumet: 2008-06-02 Tiden: 00:52:00

Nej, det gick inte att plugga.
Blev helt fast i att fixa designen.
Den ser lite tokig ut nu, men nu måste jag sova så får fixa det imorgon!

Sov så gott!

Mer pengaspenderande än jag anade

Datumet: 2008-06-01 Tiden: 22:49:36

Hej på er :)

Skulle ju förbi Kista med pojkvännen och kolla på skorna som jag förälskat mig i. Och jag köpte dem! Japp det gjorde jag, underbara skor. Nu sitter jag med dem på fötterna för att försäkra mig om att de är bekväma. Tycker de är hur klockrena som helst, bara ett problem: Inte helt gjorda på skinn. Anledningen till att jag vill ha skinn på mina skor just nu är för att de ger minst skavsår då de är anpassningsbara + att de andas mer än syntes. Så ja, jag måste prova på dem lite innan jag bestämmer mig. Vill verkligen behålla dem.

 

Hur som helst så var jag och Sam tvugna att kika lite på rean på JC. Sam hittade både två par jeans och en skjorta. Själv hittade jag inga jeans - som vanligt dåda. Har jätte svårt att hitta jeans som sitter bra på mig. Känner du igen problemet? Man letar och testar och tar minst med sig 10 par in i omklädningsrummet. Men icke sa nicke, de passar inte.
Hitta ett par, de verkade sitta bra men var för stora, förvånad? Och självklart fanns inte en mindre storlek.

 

Hittade dock en underbar rutig skjorta på barnavdelningen. Var riktigt fin på också. Sen lyckades jag få med mig ett läderskärp. Ett sådant där vanligt som är en måste sak i garderoben för jeans som inte vill stanna på sin plats.
Vi åt mat, och tog en fika också, där i Kista. Mysigt :)

Nu ska jag försöka plugga, eller sova. Har inte riktigt bestämt mig än ;)

 

Grillning

Datumet: 2008-06-01 Tiden: 13:53:45



Härligt att ligga ute i solen, men dessa värmeutslag stör mig ;/ Solade knappt framsidan men trots det så känner jag nu hur det blossar.

Mamma och jag grillar korv nu på balkongen. Sen ska jag nog göra mig iordning och kanske åka med pojkvännen snabbt till Kista centrum för att kolla på ett par skor. Som jag sparar nu så unnar jag mig knappt något sådant, men har inga bekväma sommar skor för tillfället ;/ Plugg blir det sen iaf. Men snart är det sommarlov!

God morgon :)

Datumet: 2008-06-01 Tiden: 10:54:12

Kan man göra något annat än älska Sverige i detta underbara väder?

Gårdagen var trevlig. Det var en härlig stämning och man undrar varför man i klassen inte har gjort något sådant här tidigare. Jag rörde mig ändå hemmåt vid 12 tiden, det passade mig perfekt. Pojkvännen kom dock inte förrns vid 2, men när han kom så var det march i säng. Han är på jobbet nu, gick vid 10, så jag bestämde mig för att gå upp samtidigt som honom trots den sena kvällen.

Nu ska jag ut i solen med mamma och steka lite :) Ska lägga oss ute denna gång så man kan sola båda sidorna och inte endast framsidan. Jag har nog dessvärre fått värmeutslag på bröstet så det är ju lite jobbigt. Bikinin täcker ju inte det partiet ;/ och man vill helst inte sitta med tröja.

Hur som haver så kommer jag hem sen för att göra lite nytta.
Skriver mer då!
RSS 2.0