Glasögonorm

Datumet: 2008-05-31 Tiden: 18:29:53

 


Letade efter en klämma i lådan i hallen och fann mina gamla glasögon. Jag minns hur stolt jag var över att gå omkring med Simba på kanten.

Har du/ har du haft glasögon?

Dagens klädsel

Datumet: 2008-05-31 Tiden: 18:06:57

  
Klänning från forever21 och leggins från H&M

Ska snart kila iväg till en klasskompis. Nästintill hela klassen ska dit som en avskedsgrejj till en som ska sluta :) Kommer nog blir riktigt trevligt faktiskt! Möter nog upp pojkvännen efter så får han följa med mig hem!
Hoppas ni får en toppen kväll!

Tacos och promenad

Datumet: 2008-05-31 Tiden: 15:52:30

Lagade tacos till familjen :) blev jätte smaskigt. Vi har redan ätit då syster börjar jobbet klockan 4. Ska ut med mamma nu och ta en promenad i detta underbara väder!

Skriver mer sen.

Din sko - min sko?

Datumet: 2008-05-31 Tiden: 12:57:09


Tycker denna sko från Dinsko är skit ball. :) Testade den igår när jag var i Kista med Nicole, men hon var inte ett lika stort fan av den. Vad tycker du?

Solar på balkongen

Datumet: 2008-05-31 Tiden: 11:58:09

God morgon allesammans!
V ilken underbar morgon, inte sant?

Sitter och solar på balkongen med endast bikini och jag svettas! Ganska ansträngade trots allt att sitta stilla såhär. Tog , mig iaf en riktig sovmorgon idag och steg inte upp förrns 20 i 11, utvilad och fräsch.
Jag är lite osäker på dagens exakta planer, men de lär ju bli mer säkrare vid tiden så då får jag väl återkomma då ;) Ska försöka få till en design iaf om inte allt det jag tänkt göra blir av.

Nu måste jag ta datorn bort från knät så jag inte blir vit där! haha.

Blommor av min älskling

Datumet: 2008-05-30 Tiden: 21:23:49


Fick blommor av Sam igår. Han var stolt över mig, sa han. Över min insatts i skolan.
Min underbaring!

Ska kolla på film nu med mamma. Det blir skräckisen The mist. Skriver ett omdömme sen ;)

Dagens klädsel

Datumet: 2008-05-30 Tiden: 20:59:22


T-shirt från Vero moda, kjol från Halens och skärp från H&M

Sommartider Hej Hej Sommartider!

Datumet: 2008-05-30 Tiden: 16:21:55

Hej allesammans i detta underbara väder :)
Skolan var slut redan vid två idag och därefter fick jag skjuts hem av min kompis i hennes cab. Skit härligt med blåsten och hela köret; utan kyla!
Idag blir det nog en ganska lugn dag. Ska äta ute med syster och Nicole, sen ska båda dem iväg på olika håll och mamma kommer inte förrns senare så jag får försöka sysselsätta mig själv helt enkelt! Vad ska ni själva ha för er?
Kanske blir som så att jag fixar en ny design att lotta eller buda ut. Vad sägs om det?

Vissa saker vet man bara

Datumet: 2008-05-29 Tiden: 21:56:57


och jag vet att jag älskar dig!

Sov så gott allesammans

Usch, fy och blä!

Datumet: 2008-05-29 Tiden: 19:30:02

Måste berätta om den förskräckliga händelse som jag var med idag :((
Var på ungarnas (de jag är barnvakt åt) dagis och står och väntar på att ena, M, ska hänga in sin väst. När jag står där så ser jag hur en 1,5 cm lång och 0,5 cm bred skalbagge sätter sig strax under halsbandet!! Jag verkligen AVSKYR insäkter och får panik. Jag försöker slå bort den, och vad händer då? Jo den ramlar in i min tröja!! Det var hemskt. Jag fick verkligen panik på högsta grad. Hade jag inte varit på dagiset med flera dussin ungar och föräldrar hade jag nog skrikit halsen av mig. Istället så drar jag ur tröjan i kjolen och börjar skaka den. För just idag har jag ju en instoppad kjol vilket innebär att skalbaggen (bara ryser av ordet) hade stannat kvar där!
Fick ut den iaf. Helt skakad av händelsen. Ville verkligen gråta!

Dagens klädsel

Datumet: 2008-05-29 Tiden: 19:29:42




Min kjol och t-shirt från H&M åkte på, och det är faktiskt det enda jag har haft på mig idag.
Är inte det helt underbart?

Ni undrar säkert varför jag zoomat min knäskål. Jo det är som så att jag verkligen tycker att det ser ut som någon typ av gubbe har avbildat sig där. Inbillar jag mig eller ser ni också det?

Ja, jag lever faktiskt :)

Datumet: 2008-05-29 Tiden: 18:48:59

Hej allesammans!
Gårdagen blev inte precis vad jag tänkt mig, men det gjorde inget. Jag och pojkvännen tog en promenad från honom hem till mig (vilket är en promenad på strax över en mil skulle jag tro) och så pluggade vi hemma hos mig tills vi gick och la oss.


Imorse gick jag ner och köpte persisk mat till oss och sen begav vi oss på samma promenad igen. Började sent idag så vi hann det :) Hade naturprovet och det gick super. Sen blev det jobbet efter det.

På promenaden som vi tog idag så såg vi en otroligt söt yorkie. Som vanligt får detta mig att tänka på Elvis (min f.d yorkie). När matten sedan ropar på hunden så ropar hon inget annat än: Elvis. Hur stor är chansen på en skala? Jag gick hur som helst ner i en djup deprission i ca 1 minut, Minst!

God morgon :)

Datumet: 2008-05-28 Tiden: 11:20:14

Sitter i skolan nu och har precis haft min första lektion.
Har bara mentorstid och och religionskunskap kvar nu. Men är imprincip klar med religionen så vet inte om det blir någon religon för mig :)
Vill in till stan idag och kolla på lite grejer. Kanske ska in med Sam, men inget säkert än.

Skriver mer sen när jag kommer hem iaf :)

Jag erkänner; idag är jag tråkig

Datumet: 2008-05-27 Tiden: 22:32:55

Hej på er!
Jag sitter som fastklistrad framför alla natur böcker och häften och pluggar som ett djur. Detta resulterar i dålig uppdatering och allmänt tråkiga och ointressanta inlägg. Jag har full förståelse för att du håller med!
Provet är inte förrns på torsdag men allt mer börjar sitta som rinnande vatten för mig just nu, och det är jätte skönt! Nu behöver jag inte slita lika mycket imorgon.
Jag ska försöka skriva mer och roligare imorgon, men idag är det tyvärr naturens dag!

Måste bara berätta: Vaknade tio över tolv i natt och kollade runt omkring i rummet. Sam var borta! Det första jag gjorde var att smsa honom "Var är du?" och sen somnade jag om. Ja han var inte där, det vet jag redan. Men faktum var att han inte hade varit där när jag gick och la mig heller! Drömde nog att han sov hos mig eller något så det blev total chock när jag vaknade och han var "borta". Ibland beter jag mig allt konstig när drömmar och sömnen tar över!

Åter till pluggandet. Hörs imorgon!
Sov så gott!

Dagens klädsel

Datumet: 2008-05-27 Tiden: 19:14:53

Här är dagens klädsel - formellt klädd som det kallas :)
Samtliga plagg är faktiskt från H&M.

Sam och jag har pluggat och kollat lite resor. Vi har lite svårt med att bestämma oss, men när vi väl hittar en bra sista minuten sen så är det bara att slå till då helt enkelt!

Han har dragit iväg på träning nu så jag ska fortsätta med natur pluggandet. Skulle vara skönt att kunna allt rinnande ikväll så jag inte behöver plugga så mycket imorgon.

Har sovmorgon imorgon också. Börjar 10 iställer för kvart över 8. Riktigt härligt. Ska faktiskt unna mig att kolla på vänner nu om en kvart ;)
Vad ska du själv göra ikväll?





God dagens!

Datumet: 2008-05-27 Tiden: 15:29:49

Rättegången gick faktiskt rikitgt bra. Känner mig nöjd iaf!
Nu ska jag plugga tillsammans med pojkvännen.
Dagens outfit och mer skriv blir det senare!
Ha det bra så länge :)

God natt

Datumet: 2008-05-26 Tiden: 21:07:21

Blev inte så mycket mer skoj från mig idag. Inte ens en dagens klädsel. Är helt slut efter pluggandet, tyvärr. Vill bara lägga mig ner i sängen och somna in, underbart!
Tänkte iaf vara snäll och bjussa på en bild på mig :) Whoho. Så det blir något sådant idag.

Imorgon har jag arobics första timmen på idrotten. Därefter blir det håltimme och lunch fram till rättegången så det blir skönt! Hinner förberede det sista då.

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och kolla på film eller tv eller något. Kanske läsa en bok :) Lata mig en stund ska jag göra iaf! Hoppas ni sover lika underbart som jag kommer göra!
God natt!

Åklagaren Kim

Datumet: 2008-05-26 Tiden: 19:08:24

Ja det är nu det ska göras; det sista inför rättegången imorgon. Kommer nog vara lite små spänt innan (ska inte ljuga) men kommer nog bli väldigt roligt också :) Nu måste jag komma med bra frågor som jag ska ställa till gärningsmännen som kan få dem på fall. Får det dem inte på fall så gör det inget det heller!

Tävling

Datumet: 2008-05-26 Tiden: 18:27:56

 
Ja här tävlas det allt :) Denna gång är det en plåtning med Hanna Björkstedt som är en riktigt grym fotograf. Så ni kan ju typ gissa hur gärna jag vill vinna detta!

Tävling

Datumet: 2008-05-26 Tiden: 08:19:24



Ett 300 kronors presentkort på en valfri affär skulle inte sitta helt fel i detta läge. Ska hålla tummarna för mig själv :)

Tävlingen hålls utav Debbie och avslutas den 8 juni klockan 20.00!

Måndag

Datumet: 2008-05-26 Tiden: 07:49:41

God morgon allesammans :) Har ni sovit gott?
Jag har sovit bra, men är fortfarande trött. Förståeligt dock, det är ju trots allt måndag!
Har fixat det sista med designen nu på vinnaren blogg. Snart kommer det nog upp en ny design att tävla om eller som budas ut. Får se vad det blir :)
Idag är det en såndära vanlig skoldag med jobb efteråt. Efter det måste jag hem och plugga inför rättegången som vi har imorgon i skolan. Måste ju sätta dit skurkarna!

Annars tror jag inte att det händer något speciellt, men det är helt okej det med ;)
Nu måste jag fixa mig iordning!
Ha en underbar dag!

God natt!

Datumet: 2008-05-25 Tiden: 22:21:37

Håller på med designen på Karros blogg nu såhär som ett sista grej på kvällen. Dock är kontakten lite seg och klockan börjar bli mycket så jag får skriva in ändring av text och sådant imorgon bitti antar jag.

Ni har väl inte glömt att gratta era mammor? :)
Vi har varit ute och spelat kubb med våran, och fikat och haft oss.
Jättre trevligt! Och mamma var nöjd så det glädjer mig!

Skriver mer imorgon bitti!
Sov så gott och dröm sött!

VINNAREN

Datumet: 2008-05-25 Tiden: 20:39:20


Karro
vann designen med denna underbara förklaring:

hmm.. jadu, lycka för mig är nog att sitta och titta in i ögonen på den man älskar, i all oändlighet. eller att sitta vid havet och skissa..(min passion) men lycka för mig kan också vara att bara vara i närheten av folk man älskar, att se de ha roligt & må bra, det gör mig väldigt lycklig! :)

GRATTIS :)

Fy vad irriterande!!!

Datumet: 2008-05-25 Tiden: 16:35:33

Får kruppjuck. Fyfan vad jag hatar sådant här. Har ju setat och skrivit som förberedelser inför rättegången. Gick ner och handla och på väg hem bestämde jag mig för att gå förbi moster snabbt där mamma och lillebror var.
Lillebror skulle hem och spela på datorn och jag sa åt han att spara ner mitt så att inget händer med datorn och vad händer - han sparar inte. När han går ut från sitt spel startas datorn om. Har ingen aning om varför, men något fel gjorde han.

Fy fan vad jag hatar sånt här. Har inte tid att sitta och skriva om mina arbeten!!
Jävla skit!

Foto från grillningen

Datumet: 2008-05-25 Tiden: 13:00:43

Ingen brun utan sol för mig inte!

Datumet: 2008-05-25 Tiden: 12:49:02

 Har suttit på balkongen nu och läst igenom alla natur sidorna inför provet på torsdag. Känns skönt att ha gjort något iaf.
Men jäklar vad solen tog idag! Hade väl ett litet solstreck innan men inte så stor skillnad som det är på bilden. Är otroligt nöjd med andra ord :) Nu längtar jag dock ordentligt inför solsemestern. Inte alls långt kvar!

Ska fortsätta med pluggandet nu på datorn, och även utse en vinnare till design tävlingen. Tävlingen avslutades iaf som tidiarenämnt igår 23:59, trots att inte resultatet kommer nu på en gång :)

Livet är underbart!

Datumet: 2008-05-25 Tiden: 10:07:39

God morgon läsare :)

Igår var det verkligen jätte trevligt! Vi satt och grillade fram till ca 8 och sen rörde vi oss in till rådmansgatan och tog en fika på 60. Jag och pojkvännen gjorde mamma sällskap framför shlagern efter det, men det var ju en totalbesvikelse! Känns verkligen som om alla länder neråt har någon slags pakt med varandra, för detta kan väl ändå inte vara möjligt annars? Alla vill typ ha ett vinnarland som ligger nära sitt eget eller något sådant. aja, hur som helst.
Vädret ute är ju underbart så jag ska få i mig lite frukost och sätta mig och plugga på balkongen med naturboken i famnen :)

Snart kommer vinnare upp också för tävlingen om designen. Håll ögonen öppna!

Grillning ute i solen

Datumet: 2008-05-24 Tiden: 16:07:55

Precis som rubriken lyder, nu ska det grillas! Några vänner till Sam undrade om vi ville med, så jag la våra planer åt sidan och försökte köra på det spontana :)

Nu jag hos sitter pojkvännen och väntar på att han ska bli klar och sen bär det av! 
Ska försöka få till en dagens outfit sen också, så håll ögonen öppna!

Cirkelövningar

Datumet: 2008-05-24 Tiden: 12:15:46

Tränat lite precis, framför tv:n :) Dessa cirkelövningar har verkligen passat mig perfekt nu under den period när jag haft för lite fritid. Tar ca 40 minuter och sen är det klart. Istället för hela processen att åka till friskis, ha gympa i 55, och åka hem. Bara det tar ca 2 timmar sammanlagt.

Ska snart se till att göra mig iordning. och kanske plugga lite. Ska träffa Sam om 3 timmar så :)

Det förklarar en del

Datumet: 2008-05-24 Tiden: 11:10:11

Har försökt ringa hem till pappa och co i flera dagar nu och det har alltid varit upptaget! Idag bestämde jag mig istället för att sms Helena (pappas fru) och fick svar tillbaka att de var i London. Det var som fan! Hade inte den blekaste aning om det, men det förklarar ju bristen på kontakt de senaste dagarna!

Lördag, underbara lördag

Datumet: 2008-05-24 Tiden: 11:04:59


lägg märke till mitt nya märke i hörnet ;)

God morgon allesammans! Vilken underbar dag, inte sant?

Fick verkligen sova ut idag. Eller, a sov 9 timmar men det är "verkligen sova ut" för mig, men vet inte hur det är för dig ;) Hur som helst så la jag mig och kolla på Föräldrar fällan igår, men kände mig för trött för att kolla mer än 20 min så jag stängde av och fokuserade mig på sömnen istället.

Idag ska jag möta upp pojkvännen efter jobbet. Han slutar vid 3 och då ska vi nog röra oss in mot stan. Har hört att det är något i kungsträdgården också (?) så får se om vi kikar förbi där.
Hur som helst så ska jag stå för middagen idag :) Även om det kanske inte är stora summor så känns det så bra att få bjuda tillbaka lite.

Glöm inte att tävlingen går ut idag 23:59!

Saknar dansen

Datumet: 2008-05-24 Tiden: 00:14:06

Det är sjukt vad jag saknar dansen just nu. Det bara svider inombords med tanke på att jag inte dansar eller har dansat denna termin. Nästa termin ska det verkligen bli andra bullar! Jag måste helt enkelt fortsätta med dansen, och dansa ofta. Detta håller inte.

Idag för ett år sen hade jag + de andra tre tjejerna på bilden ett uppträdande på vår skolas gubbskiva. Detta följdes av uppträdande i vår skolan, och ett uppträdande i kallhäll.
Goda tider det där :)

Ge mig dans så blir jag glad.
Nu ska jag sova på det!
God natt!

Släkträff och smörgåstårta

Datumet: 2008-05-23 Tiden: 23:12:09

Nu är jag hemma efter 5 timmars spenderande med släkten. Mysigt :) Men var alldeles för trött för att stanna kvar längre. Är sugen på att mysa ner mig med en film i soffan, men kommer med ganska stor säkerhet att somna. Skulle ifs inte tacka nej till föräldrarfällan, haha!

Nu sitter jag iaf och avnjuter en kopp te. Har kännt mig frusen nästintill hela kvällen så det passar mig fint. Har ni haft en bra kväll?

Dagens klädsel

Datumet: 2008-05-23 Tiden: 16:59:42

 
Jeans från MQ, Skjorta från JC och skärpet minns jag inte för stunden :$

Underbara fredag.

Datumet: 2008-05-23 Tiden: 16:36:32

Hej på er allesammans :)
Har haft en himla bra dag idag faktiskt. Visst har den haft sina taggar, men i huvudsak så känner jag mig glad! Ska snart kila iväg på släktmiddag så det gör saken bara ännu bättre.

I helgen blir det nog en hel del plugg för min del. Har Naturprov, inlämning av religionsuppsats och rättegångsspel nästa vecka. Men jag tar det med en kylklamp :) Det här kommer gå bra!

Vad ska ni själva ha för er i helgen?

Juste, angående design tävlingen. Den avslutas Lördagen den 24 klockan 23:59


Nu ska jag pyssla lite.
Skriver mer sen!

God natt!

Datumet: 2008-05-22 Tiden: 21:30:52

Nu ska jag ringa min kära far sen ska jag nog gå och lägga mig och läsa lite tidning :)

Sov så gott och dröm sött!

Idag levererar jag

Datumet: 2008-05-22 Tiden: 21:16:20

 
Dagens outfit består utav tröja från GT, leggins fråb Bikbok, väska från H&M och skinjacka från den där skinaffären i gamla stan som jag inte minns namnet på :)

Tävling om designen

Datumet: 2008-05-22 Tiden: 20:32:41


Sådär. Mycket knep och knåp men du är den färdig. Här finner du designen i ett bättre format.



Uppdate: Budningen är över, pga av några problem som uppstått, istället ska den lottas ut i en tävling!
Tävlingen är ganska enkel. Det enda du ska göra är att svara på frågan här nedanför.
Det svaret som gör mig mest berörd vinner :) Good Luck!
Tävlingen avslutas Lördagen den 24 klockan 23:59

Vad är lycka för dig?

Design på gång

Datumet: 2008-05-22 Tiden: 17:37:51

Håller på och fixar med en design som antingen ska lottas eller budas ut. Så håll ögonen öppna!

Det är något med regndroppar mot färgglad bakrund

Datumet: 2008-05-22 Tiden: 17:17:11

Ledigt hela dagen

Datumet: 2008-05-22 Tiden: 14:37:08

Hej allesammans :)
Som ni vet hade jag sovmorgon imorse fram till halv 1. På väg till skolan tillsammans med Sam, som skulle utnyttja mitt matkort, så fick jag ett sms om att en av mina lektioner var inställda vilket ledde till att den andra blev frivillig. Har man flyt eller vadå? :)

Gled förbi hem till pojkvännen istället. Vi har setat och kollat på bilar inför vår tripp ner till Halmstad i sommar. Vi har tänkt att hyra en härlig bil att glida ner dit i nämligen :)
Snart ska vi förbi Kista för att kolla efter almenackor, behöver köpa en för 08/09. Sam måste till jobbet därefter så då blir det hemgång för mig för att plugga vidare.

Skriver mer sen!

Saker blir inte alltid som man tänkt sig

Datumet: 2008-05-21 Tiden: 23:43:30

Jo det var ju typ planerat att jag skulle gå och lägga mig nu, tillsammans med Sam. Men problemet är att Sam inte är här. Han sitter nämligen någon annan stanns och kollar på den där matchen som dragit ut på tiden.

Kim: Så du är här typ vid elva eller något? Om matchen är 1,5 timma.
Sam: Ja det är jag nog, men sen kan det bli förlängning och straffar.

Dum som jag är så fokuserade jag mig nog mest på den första delen av meningen, trodde inte att den sista hade någon betydelse. Trodde inte att förlängningen skulle bli såhär lång iaf. Men ack så fel man kan ha.

Ser ändå fram emot hans besök :) Har ju trots allt sovmorgon (tre gånger sagt, tredje gången gillt)

wonderful flower

Datumet: 2008-05-21 Tiden: 23:19:43



Snart kommer Sam och vi ska väl gå och lägga oss strax därefter. God bless min sovmorgon imorgon, äntligen så får jag sova ut! Ska och plocka lite på rummet nu snabbt bara innan han kommer, haha. Har varit ovanligt städat den senaste tiden och jag vill fortsätta med det! Förut så orkade jag helt enkelt inte för att jag spenderade så lite tid där inne samt att jag hade en tv mitt på golvet, men nu är det nya tag!

Hoppas ni alla sover gott och drömmer sött sen!

I want it.

Datumet: 2008-05-21 Tiden: 20:31:05

Nu har jag kollat klart på föräldrarfällan iaf :) Det tog sin tid med alla små gånger, men till min förvåning höll ljudet hela vägen igenom! Lär kolla på den några 100 gånger till så det är ju härligt.

Någon som ska kolla på pussy cat dolls? Har inte bestämt mig än men man kanske hamnar framför tv:n för att se vad det hela är om denna gång :) Annars ska jag nog inte göra så mycket. Möjligtvis fixa en design efter eller något.
Pojkvännen kommer hit sen iaf, så det ska bli mysigt. Börjar halv 1 varje torsdag nu fram till slutet så det är underbart!

Kan dock inte sluta drömma om en sådan där ny underbar kamera ;(

Dagens klädsel - 21 maj

Datumet: 2008-05-21 Tiden: 18:18:20

En favorit i repris, verkligen.
Den är så mysig denna tröja som jag köpte från forever21. Till detta har jag leggins från H&M

Är det underbara vädret tillbaka?

Datumet: 2008-05-21 Tiden: 14:30:12

Hej på er :)

Har verkligen märkt hur min kropp allt mer börjar trotsa mig när jag ska upp på morgonen. Det är som om den stänger ifrån sig all min hjärnas signaler och bara kör sitt eget race. Kom upp iaf, men då fanns det inte tid för bloggning.

Fick gå hem lite tidigare idag för att jobba hemma istället så det var ju rätt skönt om man säger så :) Ska skriva om en religion som heter Falung Gong. Någon som har hört talas om den? Låter ganska ballt iaf!

Kanske hinner med att göra någon design senare, vad sägs om det? :)

Dagens klädsel

Datumet: 2008-05-20 Tiden: 21:18:53

image376
"randiga" strumbyxor och skärp från H&M, skorta från JC

Ny design

Datumet: 2008-05-20 Tiden: 21:13:51

Nu känner jag mig riktigt nöjd med min design faktiskt. Möjligtvis lite smått att fixa, men inget allvarligt. Nu kan jag iaf börja hjälpa er andra :) Vad tycker ni?

Ska gå och lägga mig och kolla vidare på föräldrarfällan nu :) Lägger upp dagens outfit snabbt bara i ett annat inlägg.

Sov så gott och dröm sött!

Farväl Gossip Girl

Datumet: 2008-05-20 Tiden: 19:17:20

Hej på er alla :)
Rättegången gick bra idag. Hade tydligen låtit ganska trovärdig som ett offer, haha. Inget att garva åt egentligen, men med tanke på att jag inte är ett äkta offer så blev det ganska kul att låta trovärdig :)
Kom att tänka på att det inte blir några fler Gossip Girl för mig på ett bra tag. Tycker det är jättetråkigt, faktiskt. Det är sällan jag verkligen fastnar för någon serie, men när jag väl fastnat så är jag verkligen fast.
Vet inte exakt när säsong 2 kommer ut, någon som vet?

Oprah

Datumet: 2008-05-20 Tiden: 11:37:02

Ett fantastiskt program. Sällan, om ens någon gång(?), att man blir besviken efter att ha kollat på Oprah, det finns alltid något intressant i programmet. Idag var det om en kvinna och en bok som hon skrivit. Hon hade varit på en resa för att söka sin såkallade "egna sanning". Hon gav tre råd som man kan göra varje dag:

- Skriv ner dagens lyckligaste stund
- Ändra sitt mantra
- Fråga sig själv "What do I really, really, really want?" (lät bättre på engelska, haha)

Ska nog börja med 1 och 3. 2an försöker jag redan med. Ordet kan ha olika betydelser, men för mig så handlar det endast om tankesättet. Att försöka ändra tankesättet för att känna det man vill känna, ungefär :)

Vad har varit din lyckligaste stund idag?

Coopertestet avklarat

Datumet: 2008-05-20 Tiden: 10:17:03

God morgon :) Har faktiskt haft gympa precis, coopertestet. Vaknade upp imorse och mådde inte direkt toppen men jag orkade inte skjuta upp det hela så jag körde på. Nu efteråt känner jag mig inte så bra. Illamående och huvudvärk och sådant, men är trots allt glad att jag gjorde det! Hade förbättrat mig från förra terminen också så det känns jäkligt bra.

Hade håltimma efter gympan, och sen lunch. Har ju rättegång efter lunchen där jag ska vara offret, så ska tillbaka till skolan när den börjar vid halv 3. Först ska jag kolla på det nya avsnittet av GG :)

Ha det bra så länge! Dagens outfit kommer senare.

Sängmys

Datumet: 2008-05-19 Tiden: 20:48:32

Nu ska jag nog krypa ner i sängen. Måste verkligen se till att vara frisk imorgon. I detta tillfälle uppskattar jag verkligen min nya begangnade TV. Fick den av några vänner till mor min. Det bästa av allt: Den har VHS! Åh mina gamla älskade filmer som bara ligger och dammar i skåpen kommer återupplivas igen! :) Idag ska jag kolla på den söndetittade Föräldrarfällan. Ja den är nog söndertittad om jag minns rätt. Kollade på den gång på gång förr, och ljuder försvann nog också mot slutet. Men det stoppar inte suget!

Hoppas ni sover gott och drömmer sött :)

Koppen med te bara måste göra susen

Datumet: 2008-05-19 Tiden: 20:29:39

Jag mår verkligen inte bra just nu. Har ont lite överallt på kroppen och huvudet verker. Är varm om man känner på mig, men fryser trots det. Fan fan fan, säger jag bara. Imorgon är det ju coopertestet och jag vill bara köra och bli av med det! Vill inte vakna upp och må sämre imorgon, vill verkligen inte det. Tog en kopp te iaf, lite värme.

Hade bara två lektioner idag i skolan, slutade till lunchen. Gick och köpte en macka på Subway till pojkvännen sen gled jag över till honom och åt kyckling med ris :) Vi körde lite byte sådär. Hur som helst så kollade vi på gamla kära Family Guy och kollade även lite resor och resemål. Vi satsar, som tidigare nämnt, på en sista minuten. Dessvärre har inte resorna för våra lediga veckor kommit ut än, men det lär väl komma snart?


Ganska lockande, eller hur?

Skamvrån

Datumet: 2008-05-19 Tiden: 19:29:56

Hej på er allesammans! Måste erkänna att jag sitter här och skäms! Var precis inne på bloggmailen och hade fått mail i mars som jag inte hade besvarat än. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta! I all stress, och med bloggbyte och allt så har jag totalt glömt bort min mail.

Bloggdesigns fixandet kommer komma igång snarast. Försöker verkligen få tid över, vill även fixa min som inte är färdig, men tiden sliter och drar i mig lite just nu.. tyvärr.

Lovar att ta tag i detta så snart som möjligt.

Jag idag

Datumet: 2008-05-19 Tiden: 08:12:46

image373
Jeans från Cubus, tröja från Indiska.

Och så var det måndag igen

Datumet: 2008-05-19 Tiden: 07:41:21

God morgon allesammans! Nu är det måndag igen och knappt fyra veckor kvar fram till avslutningen, om jag njuter? Självklart! Nu är det bara varmt väder som måste väntas in igen.
Idag har jag skola fram till 3 och därefter blir det jobb. Jobbar nog fram till 6 någon gång och sen måste jag nog hem och plugga lite :) Måste kolla på Jägarna också, ska spela ett av offrena imorgon i första rättegångsspelet i skolan. Våldtäktsoffer rättare sagt.

Börjar skolan vid 9 idag men är typ redan klar så jag får väl njuta av tiden bäst jag kan så länge :)

Det är tomt utan dig bredvid

Datumet: 2008-05-18 Tiden: 22:12:27

Ska nog gå och lägga mig snart och, som rubriken lyder, kommer det bli tomt att gå och lägga sig utan Sam. Söndagsnatten känns så tom efter två nätters spenderande tillsammans med honom, min fina Sam :)

Nicole kom över iaf, och vi var rätt rastlösa båda två, veliga och dana. Försökte kolla på film men det fanns ingen större koncentration. Lite kortspel blev det iaf, men sen var det dags för henne att gå hem och förbereda sig för natten. Ska nog också göra det nu.
image372

Fick blommor från pojkvännen i fredags, söt som han är. Tog tillfället i akt och lekte lite med kameran :) Men nu känner jag dock att sängen kallar. Skönt med lite extra sömn och kanske lite bokläsning innan jag somnar in!

Sweet dreams!

När saker inte går som man vill.

Datumet: 2008-05-18 Tiden: 18:58:05

Hej allesammans! Sitter här igen och fixar med alla dessa koder som finns. Dessvärre går det inte bra för tillfället, men jag jobbar på det! Funderar iaf på att starta en kategori där ni kan ställa bloggfrågor. Om vad man själv kan göra med html koderna för att piffa upp bloggen lite :) För kan endel trots allt.

Sam har varit här :) Vi tog en promenad när han slutade jobbet och sen kröp vi ner i min säng och kollade på film. Han gick alldeles nyss faktiskt. Nu är istället Nicole påväg över så får se vad vi kan hitta på :)

Lite sådära pillrig

Datumet: 2008-05-18 Tiden: 13:51:59

Håller på och fixar och donar med lite småsaker på bloggen. Funderar även över att fixa till designen lite ytterligare. Håll ögonen öppna :)

Woke up with my boyfriend

Datumet: 2008-05-18 Tiden: 10:37:45

God morgon :) vaknade för ett tag sen tillsammans med pojkvännen. Han har kilat iväg till jobbet nu och jag åt precis frukost och är redo för att förtsätta med städningen. Inte alls mycket kvar nu så det är skönt.

Tänkte på en sak från igår. Jag och pojkvännen tog de där nybyggda stolarna när vi gick på bion. De kostade 20 kronor extra per person, så det var inte alls farligt. Riktigt behagliga måste jag säga, med räcket som fotstöd framför och justeringsbar "rygg" så att man kunde luta sig bakåt :) Bra jobbat av sf där.

Nu ska jag kila iväg och göra lite nytta, men jag skriver såklart mer senare :)

Time to go to bed

Datumet: 2008-05-18 Tiden: 00:01:06

image371Hoppas er dag har varit lika bra som min. Mötte upp pojkvännen som sagt och vi skulle, enligt honom, till Karlavägen för att han skulle köpa ett munskydd. Jag hade i baktankarna att det han sa var långt ifrån sant och rätt hade jag! På Karlavägen låg nämligen den restaurang han ville ta mig till, go som han är. Vill väl få bort mitt kontroll behov lite på det också tror jag ;) Hur som helst så var det riktigt gott!
Vi rörde oss till hötorget sen för att köpa biljetter och gick och köpte lite godis till bion. Tog en fika på Sandy's gjorde vi med därimellan. Filmen vi såg var "What happens in vegas" och den var riktigt bra faktiskt. Den har fått lite dålig kritik här och var, men kan inte alls hålla med dessa kritiker! Rekomenderas av kim iaf :)


Jag blev rätt chockad.


Snart ska vi bädda ner oss i sängen med, allt godis som vi fortfarande inte har ätit upp och, någon bra film. Sen blir det nog sovtime :)

Dagens klädsel består faktiskt enbart utav kläder från H&M (bortsett från jackan från forever21 och skor från Dinsko, som jag självklart var tvungen att ha på mig utomhus)

God natt och sov så gott!

Middag med pojkvännen

Datumet: 2008-05-17 Tiden: 14:35:46

Nu har jag städat så det ryker om det! Och det är rätt jobbigt faktiskt, men värt pengarna. Har iaf duschat nu och fixat mig iordning så städningen är som bortblåst på det sättet :)
Ska möta upp pojkvännen om ett tag. Vi ska ut och äta och gå på bio idag, något jag gått och längtat efter hela veckan! Ska bli jätte mysigt.

Ska försöka hinna med att fota och lägga upp bild på dagens outfit innan jag går, men annars kommer den upp imorgon!

Hoppas ni alla får en underbar dag!

It's raining outside my window

Datumet: 2008-05-17 Tiden: 09:54:17

God morgon på er :)
Igår kilade jag iväg med mor min och påbörjade städningen, som jag nämnde tidigare. Vid tio tiden blev vi båda rätt trötta på det så vi gick och hyrde filmen Kärlekens slöja. Den var riktigt bra! Starkt rekomenderad drama, faktiskt.

Hur som haver så kom pojkvännen när jag gick och la mig och sov över här, hans jobb ligger nämligen väldigt nära mitt hem, och dit skulle han vid 8 imorse. Själv gick jag upp vid nio för att återigen kila iväg för att städa med mamma. Vi ska försöka bli klara idag :)

Jag skriver mer sen när jag kommer hem!
Ha en bra dag så länge!

Saknade lilla Elvis

Datumet: 2008-05-16 Tiden: 19:08:59

image369En tjejkompis smsade och frågade vilken ras jag hade på min föredetta hund. Självklart förde detta mina tankar tillbaka på honom.
Det var så mysigt att ha någon som kom och mötte en vid dörren när man kom hem och som alltid var lika glad att träffa en. Kan till och med sakna hans kraffsande i korgen som han höll på med om nätterna, trots att han kunde väcka mig flera gånger. Speciellt så saknar jag hur han alltid ville ta plats när han hamnade utanför

Han är verkligen saknad, men trots det så vet jag att han har det bättre där han är idag. Min söta lilla Elvis!

Om man ändå..

Datumet: 2008-05-16 Tiden: 18:24:06

image367
kunde sola innomhus så hade mitt kök varit perfekt för detta nu :)

För övrigt så skulle det passa perfekt med en "värstingkamera" så som den kallas i mina kretsar, haha. Jag bara känner suget av en och det släpper verkligen inte. Överväger att önska mig bidrag till en från släkten tills födelsedagen. Svider lite att slänga halva sommar lönen på en, trots allt. När man ska utomlands och allt! Men jag kan verkligen inte sluta drömma!

Och varför inte lite skor på det?

Datumet: 2008-05-16 Tiden: 17:55:33

Ash Canvas And Patent Detail Wedge Sandal Jlo Woven Platform Strappy Ankle Band Sandal
Vilken är din favorit?






Ge mig lite nya kjolar från Asos

Datumet: 2008-05-16 Tiden: 17:39:37



Vilken är din favorit?

När det klirrar i kassan

Datumet: 2008-05-16 Tiden: 14:53:01

Shabba tjena!
Har religion och skulle in och söka lite info så tänkte att jag skulle skriva ett par rader :) Nationella gick nog himla bra. Det känns som det iaf så nu får jag bara hoppas på att min lärare håller med.
Ska och städa efter skolan tror jag. Syster och jag fick erbjudande att städa vår lillebrors pappas lägenhet så ska ägna lite tid åt det. Behöver pengarna trots allt.

Skriver mer senare!

God morgon :)

Datumet: 2008-05-16 Tiden: 08:51:53

Har rast på spanska lektionen just nu. Hann inte med något inlägg imorse.
Har snart min redovisning i svenska nationella, håller tummarna för mig själv :)
Ska nog hem efter skolan idag, vet inte om jag orkar med något speciellt. Kanske blir en filmkväll :)

Skriver mer senare hur som helst.
Ha en bra dag!

Sweet dreams

Datumet: 2008-05-15 Tiden: 22:28:01

Nu kallar sängen, och det passar mig ganska perfekt då mina ögonlock börja tappa dess styrka. Jag har iaf skrivit något som jag kan basera mitt muntilga prov på imorgon, samt ett PM att lämna till läraren. Det känns bra och imorgon är det fredag så jag känner lycka i kroppen :)

Sov så gott!

Forever21

Datumet: 2008-05-15 Tiden: 20:50:37

Var riktigt skönt att komma ut på den där springturen. Nu ska jag dock fortsätta med förberedelserna inför det muntliga provet imorgon.

Denna topp fann jag på forever21. Tycker den var riktigt söt, vad tycker du?

ut och jogga i friska luften :)

Datumet: 2008-05-15 Tiden: 19:58:45

Har precis kört lite cirkelövningar här i vardagsrummet och nu ska jag ut på en joggingtur med mor min. Skönt att röra lite på sig i allt detta hemmasittande ;)

Mitt internet lever sitt eget liv

Datumet: 2008-05-15 Tiden: 18:28:15

image366Jag skrev ett långt inlägg innan jag gick och åt mat, men det visade sig att mitt internett la av innan inlägget han iväg så aah, nu är den borta :)

Nationella gick väl sådär. I vågor snarare. Vissa delar gick bra, andra inte (?). Ja man vet ju aldrig. Hur som helst så har jag lagat mat till familjen idag. Det blev ost och skink sallad med kidnebönor :) Riktigt smaskigt faktiskt.
Nu måste jag dessvärre sätta mig och plugga på mitt muntilga nationella i svenska till imorgon. Måste fixa till de 5 minuterna!

Ska prata om lögner och ungdomars alkoholdrickande, så får hoppas på att jag får till något bra :)

Det här iaf dagens klädsel. Tröjan är från MQ, leggins från Gina Tricot och diademet är från Forever21.

Nu kallar plikten :)

Nationella provet

Datumet: 2008-05-15 Tiden: 07:27:26

God morgon allesammans! har ni sovit gott? Det har jag gjort iaf.
Ska snart kila iväg till skolan, om 10 minuter för att vara exakt, och har nationella provet först på schemat. Får hålla tummarna för mig själv :) Rätt irriterande bara att de placerar nationella provet tio över åtta när jag egentligen börjar klockan 10, men men.. sådant man får ta ibland.

Lycka till ni andra som också ska göra den eller har några andra prov :)
Ha en bra dag!

Top model nästa

Datumet: 2008-05-14 Tiden: 20:56:35

Precis som rubriken lyder, fast det beror ju på hur ni tolkar rubriken. För det är inte jag som ska bli top model, utan dem på tv :) Idag utses vinnaren om jag minns rätt?

Se you later!

En sista minuten resa för dig och mig

Datumet: 2008-05-14 Tiden: 20:16:28


Dag ut och dag in kan jag sitta och drömma mig bort bland alla dessa underbara sista minuten resor. En resa till Kreta avgår klockan kvart i sju imorgon bitti, och går på otroliga 1793 kronor! Det är ju helt fantastiskt med dessa priser!
Jag och pojkvännen planerar på en av dessa resor när vi båda har ledigt. Och om allt blir som planerat så blir det så också - vi beger oss av på vår första utomlandsresa tillsammans. Kan inte sluta fantisera om hur underbart det kommer vara :) Kan inte sluta längta heller för den delen. Nu är det bara att hålla tummarna för att det blir av också!

Ska du resa någonstanns i sommar?

En klapp på ryggen skulle sitta fint.

Datumet: 2008-05-14 Tiden: 18:44:12

Ibland är det precis vad som krävs. Någon som ger mig en klapp på ryggen och säger att jag gör bra ifrån mig. För jag gör bra ifrån mig! Jag gör grymt jävla bra ifrån mig. Jag satsar gärnet helt enkelt. Sitter hemma när solen steker som mest utanför fönstret, går hem efter skolan trots att de andra har något skoj på G. Jag satsar verkligen stenhårt i skolan och jag tycker att jag förtjänar lite kredit för det.

Ibland måste man helt enkelt bara se på sig själv och vara stolt för det man åstadkommer.

image365
En dag till på spat som belöning skulle sitta fint!

Onsdag

Datumet: 2008-05-14 Tiden: 16:47:21

Hej på er allesammans!
Kom precis hem efter en relativt lång dag. Har haft skola från 8 - 15, sen var jag och träffade min gamla goda vän Rosanna i Solna :) Vi satte oss på Sandy's och tog en fika och pratade om allt mellan himmel och jord.
Var dock tvungen att röra mig hem för att äta och plugga och allt annat sådant som står på schemat! Ska sätta mig och förbereda muntliga svenska presentationen till fredag, samt försöka förbereda mig inför nationella i engelska till imorgon. Så det blir en ganska grå dag - precis som vädret.

Snart är det sommarlov iaf, ska bli så skönt!

God natt med dagens outfit

Datumet: 2008-05-13 Tiden: 22:11:55

 Tyvär har det, som vi alla märkt, blivit lite småkyligare igen. Så idag åkte jeansen från JC på, tillsammans med t-shirt från H&M och kofta från MQ.

Hoppas ni alla sover gott och drömmer sött :)
Natti natti.

Denna dåliga uppdatering

Datumet: 2008-05-13 Tiden: 20:39:12

Jag är medveten om den, idag. Jag har bara den där olustigheten kvar i kroppen från imorse. Hade iaf turen att träffa Sam efter jobbet, lyckligt lottad som jag är. Sen har jag även kollat på den nya GG som har kommit ut. Är helt fast i serien och orkar knappt vänta till nästa vecka! Så illa är det faktiskt.

Nu ska jag göra lite cirkelövningar framför tv:n.

När kroppen protesterar

Datumet: 2008-05-13 Tiden: 08:53:47

God morgon läsare! Har ni sovit gott? Jag har sovit bra men kunde defenitivt ha sovit några timmar till för jag var otroligt trött. Hade gympa imorse men hela min kropp protesterade så kunde inte ta mig dit. Mådde dåligt helt enkelt.
När jag ändå hade vaknat så bestämde jag mig för att jag kunde sätta mig och finslipa etik arbetet. Jag hoppas att jag förstod min lärares kommentarer rätt, och har lagt till det hon bad om! :)

Ska snart kila iväg, min nästa lektion börjar vid tio. Idag har jag jobb efter skolan så är inte hemma förrns runt 6 - halv 7. Skriver mer då :)

Ha en bra dag!

En ny design, igen :)

Datumet: 2008-05-12 Tiden: 21:51:56

 --->

Den gamla och den nya designen. Vad tycks? ska jag behålla den nya eller var den gamla bättre? Funderar dock på att fixa lite mer med den nya, men detta var första utkastet iaf :)

Har setat fastklistrad framför Dog whisper nu ett bra tag. Är så otroligt facinerad av Ceasar att jag nästan blir helt stum! Om det blir någon hund för mig längre fram i livet så ska jag defenitivt köpa någon dvd box eller liknande med hans program!

Nu ska jag hoppa i säng för dagen. Ska upp och jogga imorgon på gympan. Blir det som jag tänkt så ska jag jobba runt två sjöar på sammanlagt 5 km, så då behöver jag verkligen all energi jag kan få :) Måste gå upp i tid och äta också så att jag inte får håll!

Hoppas ni sover så gott iaf :) och drömmer sött.

Utmaning

Datumet: 2008-05-12 Tiden: 18:11:44

My utmanade sina läsare, så jag antog mig utmaningen

För 5 år sedan sminkade jag mig enormt mycket för en snart 13 åring
För 3 år sedan slutade jag växa efter att ha vuxit 8 mm på två år.
För 1 år sedan såg jag fram emot min och pojkvännens 4 månaders dag. 
För 3 månader sedan upplevde jag en helt underbar alla hjärtans dag,
Igår Gick jag och Nicole powerwalk med Bonito
Imorgon har jag jobb efter skolan
Om ett år är det bara 4 veckor kvar till studenten
Och jag utmanar alla som läser detta :)

När det stinker i tunnelbanan

Datumet: 2008-05-12 Tiden: 16:50:21

Jag avskyr när det luktar sådära riktigt illa på tåget. Det gjorde det idag när jag var på väg hem från skolan. Jag och Jessica mådde så illa att vi var tvugna att gå därifrån.
Tycker ändå att man borde hålla ordning i tunnelbanorna så att man inte behöver bli spyfärdig när man sätter sig i dem. Ne usch, där blev det minus poäng!

Sitter och finslipar lite på stämningsansökan. Ska snart maila iväg den till de som ska vara dommare i klassen, eller till de jag fått mailen till. Sen ska jag finslipa ett annat arbete till imorgon, och plugga lite spanska. Övrig tid idag går nog åt att ta det lugnt, alternativt träna, och bara njuta av dagen :)

Bland trädets blåsande blad.

Datumet: 2008-05-12 Tiden: 07:36:23

image361

Blåser det lika mycket hos er som hos mig? Det känns som storm när man kollar på trädens lekande blad ju. Men hur som helst. Idag ska det bli 10 grader som varmast är det uträknat. Tråkigt, jag som trivdes så bra med det varma vädret, men man ska iförsig inte klaga, det kunde ha varit värre.

Idag blir det inge jobb för min del. Efter skolan ska jag nog hem och fixa med ett skolarbete som jag hade missat lite grejer på, annars har jag nog inte så mycket planerat. Hjälpa mamma i tvättis på det också iförsig, men det kan jag nästan göra under tiden. Vad ska ni själva hitta på idag?

Ha en bra dag iaf :)

God natt

Datumet: 2008-05-11 Tiden: 22:35:53

Tiden rinner verkligen iväg snabbt. Nu är det en vecka mindre fram till skolans slut. Både längtar och inte inför den dagen. Vill verkligen att jag ska få bra betyg, får jag det så blir det en underbar dag, får jag det inte så blir den inte lika fullt så underbar.

Har iaf varit ute och powerwalkat med Nicole, samt kört cirkelövningar. Behövde de, energin behövde komma ut på något sätt. Nu sitter jag och kollar igenom lagboken en extra gång för att försäkra mig om att jag gjort bra ifrån mig med stämningsansökan. Får hoppas på det!

Håller på och fixar med en ny design också, så håll utkik!
Sov så gott och dröm sött :)

PS:
Nu finns det en ny kategori där inlägget om hur man ska göra för att få en design är placerad.

så otroligt uttråkad

Datumet: 2008-05-11 Tiden: 18:33:33

Håller på att bli galen här hemma. Är sååå uttråkad. Bestämde mig för att sätta mig en stund vid datorn iaf innan lillebror ska in. Men usch säger jag bara, jag vill vara sysselsatt!

Myror i baken.

Datumet: 2008-05-11 Tiden: 17:48:38

Kom precis hem från Nicole. Vi hade tänkt grilla, men det slutade med att vi stekte vårt kött istället :) Gott blev det iaf. Till köttet hade vi potatis, paprika och morot som kom direkt från ugnen. Vi satt på hennes balkong och åt också, jätte mysigt!


Har spring i benen nu. Vill göra något. Nicole var trött så hon ligger kvar hemma i sängen, så får se vad jag hittar på. Träning blir det om inte annat ;) Vad har ni själva för er?

När solen väntar utanför

Datumet: 2008-05-11 Tiden: 13:49:46

image360

 Hej på er :)

Sitter fortfarande med stämningsansökan. Det är mycket att hålla koll på. Dessvärre blir jag ofantligt suktad utav syster och N som sitter på balkongen och småsnackar. Sitter själv i vardagsrummet som ligger precis bredvid.
Värmen kommer in ändå genom den öppna dörren, så lite får jag njuta utav den ändå!

Är det någon som vet om de nya almenackorna (08/09) har kommit ut? Behöver nämligen köpa en så funderar på att kila iväg och göra det idag om det blir tid över.

Ne nu ska jag återgå till stämningsansökan så jag kan se till att nuta av vädret sen :)

Gårdagens bilder

Datumet: 2008-05-11 Tiden: 12:17:58

Kvaliten blev lite konstig, men tror det beror på att min iso var för högt inställd ;)

image353

    

Denna underbara söndag

Datumet: 2008-05-11 Tiden: 11:44:21

God morgon allesammans! Sitter just nu ute på balkongen och njuter av solens värme, för varmt är det allt! Sitter faktiskt enbart i bikini, jobbar på brännan ;)
Men det är inte bara lyx för min del, håller även på att plugga lite. Har tre stämningsansökan som ska vara inne till imorgon, så det är bara att jobba på! Vill bli klar så fort som möjligt så att jag kan träna lite sen och bara gå ut och njuta av solen :) Vad har ni själva för planer denna dag?

Dagens klädsel :)

Datumet: 2008-05-10 Tiden: 18:48:43

image350 image351
Body från dance&gymshop, leggins från H&M och kjolen är mammas gamla :)

Tjejkväll hos Nicole

Datumet: 2008-05-10 Tiden: 16:27:35

Ja det är det som står på mitt schema ikväll :) Alla ska ha med sig lite olika typer av snacks och så ska vi vara hos Nicole och tjattra sådär som bara tjejer kan ;) Själv ska jag nog ha med mig lite vindruvor och Galia melon, mina favortier med andra ord!

Vad har ni själva för er ikväll?

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Datumet: 2008-05-10 Tiden: 14:41:22

Skulle ha åkt ut till min klasskompis M idag borta på Ekerö tillsammans med några vänner. Vi skulle grilla och sola var det planerat. Fick första samtalet av M vid 10 imorse. Sen dess har jag försökt få tag på vännerna. Efter mycket hit och dit och tvek så visade det sig att det inte hade någe busskort. Tråkigt, hade sett fram emot det. Men det är så förbaskat långt till Ekerö så har ingen större lust att åka dit själv, speciellt inte hemvägen.

Hur som helst så var jag och träffaden Nicole en stund nyss, och snart ska familjen grilla kyckling på balkongen så det blir smaskigt. Så har haft lite att göra ändå!

 Är så förbaskat sugen på denna festis dryck. Var i Solna igår och kollade igenom båda mataffärerna, men icke sa nicke. När jag kollade i vår närbutik idag så fanns den inte där heller. Planerar dem på att sluta sälja denna? Eller har jag bara haft otur kanske..

Den är ju så otroligt GOD :)

Såhär såg jag ut igår kväll

Datumet: 2008-05-10 Tiden: 11:19:12

 image349 

Skorna är lånade från Nicole. Klänningen är från Forever21 och leggins från H&M


God morgon gott folk :)

Datumet: 2008-05-10 Tiden: 10:34:57

Hoppas ni har sovit gott, det har jag!
Hade det riktigt trevligt igår faktiskt. Vi dansade och åt (massa vindruvor) och hade det allmänt mysigt. Kvällens höjdpunkt var nog ändå när E´s pappa bad alla gå ut ur lokalen för att E och hennes mamma skulle få vara ifred en stund efter mammans fina tal :)
Hur som helst så kommer vi ut, och vad tror ni står där?! EN BIL. Och inte vilken typ av bil som helst utan en cabriolet!! Alla ställde sig runt om den för att täcka den och när E kom ut och ögonbindeln åkte av så flyttade vi oss alla från bilen och hennes lillebror som satt i den började tuta. Det där är vad jag kallar en riktig moment. Inte nog med det så fick hon en ny bilstereo med mp3 av sin lillebror! Adu, lycka. Haha

Hur som helst. Vaknade jag upp med pojkvännen imorse. Han började dock jobbet klockan 8 så de två timmarna därefter fick jag spendera ensam i sängen. Slog på tv:n och började kolla på Dr Phil. Det var en debatt om man ska införa lag om att man inte ska få ha häng. Själv tycker jag att en lag är lite överdrivet, men det är verkligen inte snyggt med häng på något sätt.

Vad tycker du om häng? Och vad anser du om laginskaffning om något sådant?

Dagens outfit

Datumet: 2008-05-09 Tiden: 19:01:26

image346
Topp från Forever 21 och jeans från JC
Kvällens outfit kommer sen :)

Snart bär det av igen!

Datumet: 2008-05-09 Tiden: 17:40:35

Hej på er allesammans :) Hur har er dag varit? Min har varit helt funktionell. När det gäller provet så vet jag inte vad jag ska säga. Det gick ju inte jätte dåligt, men vad jag får har jag svårt att gissa. Det var ett himla svårt prov faktiskt! Massa knepiga frågor.

Men men, nog om provet! Håller på och kokar spagetti nu och ska snart få i mig lite mat! Sen måste jag nog börja göra mig iordning för att röra mig iväg till festen. Med andra ord så är det lite små stressig, men så får det bli! Jag visar upp dagens outfit sen, och kanske även kvällens om jag hinner!

Fredag; God morgon :)

Datumet: 2008-05-09 Tiden: 09:37:54

Vaknade upp vid 7 imorse. Hade lite sovmorgon så det var jätte skönt! Underbart väder är det ute också, så det är ju härligt. Idag har jag prov sista timmen. Får hålla tummarna på att det går bra. Pluggat en del trots allt.

Dessvärre verkar det bli mycket plugg för mig i helgen, inta alls lika kul. Men man får ta det som det kommer helt enkelt. Ikväll ska jag på en tjejkompis 18 års fest iaf, så det ska bli trevligt :)


Är i bibblan nu och skriver. Ska nog leta upp en bra bok till mig. Skönt att ha om det blir något solande på balkongen i helgen, dessutom saknar jag att ha en bok att bära med mig.


Har du något förslag på en bra bok?

ibland bara måste man

Datumet: 2008-05-08 Tiden: 16:51:20

image345idag var jag helt enkelt tvungen. Bara tvungen att träffa honom snabbt innan jag skulle hem och sätta mig med plugget. Bara tvungen att få lite av hans närhet så att jag kunde omvandla det till energi och verkligen ge gärnet nu i plugget. Min underbara fina Sam :)
Denna bild har jag som bakrund på min mobil :) Blir så glad varje gång jag ser den!

Dagen i övrigt har varit bra, förutom otroligt ont i fötterna. Bekväma skor är mitt nästa mål! Vekligen. Sen gick nog uppsatsskrivningen ganska bra den med. Sen fick jag reda på att jag fick VG+ i mitt prov om associationsrätt. Vanligtvis hade jag nog varit besviken, men med tanke på att det kändes som att det provet gick åt helvette så är jag förbaskat nöjd :) Ser just ut för mina betyg i de flesta ämnena. Hoppas på det bästa!
Nu åter till Islam och Kristendomen.

Torsdag

Datumet: 2008-05-08 Tiden: 08:49:13

Godmorgon! Ska snart kila iväg till skolan för att skriva den där uppsatsen jag nämnde igår. Jag hoppas verkligen det går bra, det är det sista vi ska göra i den kursen så måste hålla tummarna!
Har precis varit in på aftonbladet och kollat på vädret. Enligt dem ska de bli 20 grader med sol idag efter klockan 12. Är det inte helt underbart? :) Jag njuter för fulla muggar vid bara tanken.

Jag börjar vid 10 idag men funderar på att gå dit tidigare och förbereda mig lite inför uppsatsen, är ändå klar. Men jag skriver mer sen när jag kommer hem igen.

God natt allesammans!

Datumet: 2008-05-07 Tiden: 22:20:22

Denna dag avslutar jag med dagens outfit :) Har pluggat och självklart kollat på Top Model. Kände mig riktigt nöjd efter "utröstningen", eller vad man ska kalla det :)

image343 
Väska, leggins och skjorta från H&M. Lång grå väst från JC. Skinjacka köpt på en affär i Gamla stan.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och läsa vidare om kärlek, rasism och lycka. Uppsatsskrivning på det imorgon på etiken.

Hoppas ni alla sover så gott!

What a beutiful day

Datumet: 2008-05-07 Tiden: 18:29:53

Hej allesammans! Haft en bra dag?
Jag mötte upp pojkvännen direkt efter skolan. Vi promenerade, käkade lunch, och bara tog det lugnt :) Mysigt som alltid!
Nu måste jag dock börja ta tag i plugget igen. Men det är lungan det också. Uppdaterar mer senare!

Denna underbara onsdag

Datumet: 2008-05-07 Tiden: 08:16:26

Hej allesammans! Hoppas ni har sovit gott, det har jag. Jag märker att jag har blivit så mycket tröttare nu på senare tid men min säng är ju så underbart härlig så det är ganska förståeligt.
Idag har jag bara två lektioner på schemat :) Dunderskönt. Slutar vid halv 12. Ska nog möta upp pojkvännen en stund då, så vi får se vad vi hittar på.

Tåget går snart så jag måste rusa.
Hoppas ni får en toppen dag!

Livet är härligt!

Datumet: 2008-05-06 Tiden: 22:01:18

image342
Photo: Taken by me

Neh usch för detta eviga stress och tjat om plugg och betyg. Livet är härligt trots allt! Det är det verkligen. Bara kolla ut varje dag och möta solens strålar är ju helt underbart - jag kan se! Att kunna se de fina med livet och skratta åt sådant som gör en glad - jag kan le!

Ibland när allt det som är stressigt, hårt och jobbigt kommer omkring så gäller det att luta sig tillbaka och tänka på allt det där fina med livet. De där stunderna som en gång fick dig att skratta, den där personen som får ditt hjärta att slå fortare, och de där människorna som förgyllar dina dagar. Ge en extra tanke till dem.

"Det finns alltid större problem" sa min fars fru till mig för ett tag sen. Det är bara så otroligt sant. I stunder där man endast ser sina problem och låter dem dra ner en, så bör man ha den meningen i åtanke.

Livet är likt havet med dess vågor - alla vågor är inte omtyckta, men de behövs de med så man kan uppskatta resten!

Sov ljuvligt!

Plugg och sen var det lite plugg på det.

Datumet: 2008-05-06 Tiden: 21:38:29

Själva pluggandet är egentligen inget svårt i sig, men när man inte vet vad man ska plugga på - då är det ett problem. Jag verkligen avskyr när en lärare ger en 60 sidor och säger "detta ska ni plugga på inför provet". Och sen är det självklart viktigt att skilja på väsentlig och oväsentlig fakta mitt i sitt pluggande. Varför i helvette får man 60 sidor till provet om läraren anser att knappt hälften av dem är väsentliga?!! Tror de verkligen inte att vi har nog med saker i skolan, och att vi måste få lite mer på köpet?!
Jag förstår verkligen inte tankegången. Och sen få massa instuderingsfrågor som ska vara hur tvistade som helst, bara för att liksom. Det värsta är att vår lärare har själv sagt att han tagit frågorna från internet. När jag frågade vad han menade men en fråga, ja då visste han inte!

Det blir bara jäkligt frustrerande och sitta och läsa massa onödig fakta bara för att. Usch säger jag bara. Imorgon ska jag ta ett snack med min lärare!

Sov så gott iaf och dröm sött.

Fotografier

Datumet: 2008-05-06 Tiden: 20:19:53




Fick lust att fotografera mitt i allt pluggande.
Det är klickbara bilder

Idag såg jag ut såhär

Datumet: 2008-05-06 Tiden: 19:23:25

image337 image339
Leggins från Gina Tricot, Linne från Bikbok och kofta från JC

Så otroligt underbart!!!

Datumet: 2008-05-06 Tiden: 16:05:33

Har fått tre betygsresultat idag. 2 av dessa var de senaste historia examenationerna och den tredje var muntliga spanska redovisningen som jag hade idag, och gissa vad jag fick?! MVG, MVG, MVG!! Whoohoo. Känns så otroligt härligt. Blir helt varm och glad i hela kroppen. Älskar när allt mitt slit blir värt besväret! Så förbaskat jäkla härligt!

Nu ska jag fira med GG ;) Skriver mer sen!

Denna klarblåa himmel

Datumet: 2008-05-06 Tiden: 07:17:33

God morgon läsare! Har ni sovit gott?
Jag har sovit bra mycket bättre än igår iaf så det gör mig glad :) Dock fick jag en hostattack imorse så jag tror inte att det blir nå jobb för mig idag heller, ingen gympa heller för den delen - som vi har första timmen.
Annars idag så måste jag väl fortsätta med pluggandet. Det är ju endast ca 5 veckor kvar i skolan så nu gäller det att ligga i ordentligt! Skulle vara hur skönt som helst att slappa men efter att ha krigat hela året så känns det dumt att lägga av nu! Vad ska ni hitta på idag?

Jag fick ihop en spanska uppsats trots allt..

Datumet: 2008-05-05 Tiden: 21:46:31

och jag är riktigt stolt över mig själv :) I själva verket ska det ju vara en redovisning, men att starta det med en uppsats känns mycket bättre! Det kommer säkerligen vara några små fel, men en a4 på spanska blev det iaf, och det tycker jag faktiskt att jag kan skryta med! haha. Uppsatsen handlade faktiskt om Sam. Det blev ett enkelt val då jag, som går i steg två, är mest bekant med den typen av texter!

Något annat plugg hann jag inte med, för nu ska jag sova. Måste ta igen gårdagens misslyckade sömn. Mer inlägg från mig blir det imorgon. Har lite saker på g som jag inte kan ta upp förrns det är avklarat. Kanske inte jätte roliga grejer, men ändå.

image336
Hoppas ni sover gott iaf, och drömmer sött!

Måndagens outfit blandat med ångest

Datumet: 2008-05-05 Tiden: 19:30:26

image334Här kommer en dagens outfit mitt i all ångest. Ja för ångest beksriver nog exakt det jag känner just nu - med skolan i tankarna. Jag får krupp på allvar! Har en spanska presentation imorgon och det är som om min hjärna vägrar tänka i spanska termer, det funkar inte helt enkelt. Känns dock som om det vore enklare att plugga svenska eller religion, men då känns det fel för att spanska ligger där och gnager.

Skolan 1 vecka frammåt:
Imorgon: Spanska presentation
Torsdag: Exemination i Etik och Livsfrågor
Fredag: Religionsprov (stort) + ev svenska muntliga nationella
Måndag: Stämningsansökan + ev svenska muntilga nationella

Detta är inte kul. Inte kul alls! Inte konstigt att jag sov så dåligt i natt, egentligen. Och med nationella också! Aja, usch!

Dagens outfit består iaf utav:
Benvit t-shirt tunika från Gina tricot
Jacka från Forever21
Jeansleggins från Bik Bok
 
Vad har ni själva för er denna måndags kväll?

Denna förärliga natt

Datumet: 2008-05-05 Tiden: 17:40:39

Hej allesammans! Inatt var nog en av mina värsta nätter på länge. Kunde inte andas via munnen, som jag vanligtvis gör, då det kicklade och jag började hosta. Sen så passade ingen sovställning mig då min kropp trotsade sömnen i alla. Vet faktiskt inte hur få timmar jag sov, och de jag sov var mer sådära halvsovande.
Hursom så försov jag mig men hann i tid till skolan iaf.

Idag fick jag reda på vad för mål jag ska ha till rättegångsspelet i skolan. Ska vara åklagare mot de tre killarna som rånar en bank i Tusenbröder. Anade att jag skulle få rån, så är inte speciellt förvånad. Ska bli rätt kul iaf, en av de få saker jag ser fram emot i skolan här framöver :)

Var och träffade pojkvännen och hans kompis en snabbis efter skolan och avnjöt solen. Kände verkligen att jag behövde det! Jobbade inte idag nämligen, på grund av hostan. Barn smittas ju så lätt!

Nu ska jag dock plugga som en tok (iaf försöka) men det känns som om huvudvärken är på väg igen, fyfan!

God natt!

Datumet: 2008-05-04 Tiden: 22:26:31

Har haft en trevlig eftermiddag tillsammans med min käre vän Nicole :) Vi har varit och ätit ute på persisk restaurang samt setat på balkongen och njutit utav vädret med mintsmak i vattenpipan (som förövrigt inte är något nyttigt, till skillnad från det mesta jag stoppar i mig). Lite Buzz blev det också såhär mot kvällskvisten.
Har kännt mig lite halvrisig idag dessvärre, och nu mot kvällen fick jag en förfärlig huvudvärk så det blev inte så mycket plugg för min del ;(

image330 image331

Tänkte även bjuda på dagens outfit (pose) nu innan sängdags:
 
Denna ljuvliga och otroligt bekväma tröja kommer från Forever21 :) Sen strumpbyxor från H&M.

Sweet dreams!

Wedins

Datumet: 2008-05-04 Tiden: 13:27:54


Har fastnat för dessa skor, tycker de är riktigt snygga, i svart också! Finns på Wedins för 499 kronor, men tyvär har jag inte pengar att slänga ut på dem just nu. men vad tycks?

Just me and my camera

Datumet: 2008-05-04 Tiden: 11:29:33

image327image325

Söndag

Datumet: 2008-05-04 Tiden: 10:23:36

image324
Fotograf:
Jag

God morgon allesammans!
Det blev rätt dålig uppdatering igår, men hade himla trevligt ändå. Var ute och grillade tillsammans med Sam och hans vänner. Dessvärre kom vi ut rätt sent så det blev kallt ganska snabbt ;/ men mat fick jag i mig iaf!
Sam och jag rullade hem till mig därefter och kollade på Horton. Riktigt gullig film :) Sen var vi båda så trötta att det var sängen som gällde.

Vad har jag för planer för idag då? Jo jag måste nog plugga lite grann. Egentligen vill jag träna också men har haft något  som har kicklat i halsen och gett mig hosta nu i tre dar snart. Bara inte det är en början på något, för då är träna det sista jag bör göra! Underbart väder har vi ute iaf, så kanske går ut och sätter mig i solen en stund :) Vad ska ni själva ha för er idag?

Lördag

Datumet: 2008-05-03 Tiden: 13:03:53

image323
Fotograf: Jag


Igår hade jag riktigt trevligt. Jag och pojkvännen satt och spela frågesport på Buzz tillsammans med mamma, syster och kusinen. Skit roligt spel! Därefter såg vi på "kicking it old school" Ingen waow film men den funkade! Sen blev det Sanningens ögonblick fram till det att jag, som vanligt, somnade in i pojkvännens famn. Vid tre gick vi och la oss och kom inte upp förrns vid 20 över 11 idag.

Gick ut och sprang det första jag gjorde när jag vaknade, sen körde jag cirkelövningar också :) Härlig start på dagen! Nu ska jag fixa iordning mig lite så jag har allt sådant klart. Vad ska ni själva ha för er idag?

Bara för att jag är så förbaskat kär i dig!

Datumet: 2008-05-02 Tiden: 16:42:44

image322
Min sötnos ska komma hit :) Vi ska ladda med massa playstation spel och andas tävling denna dag. Sen kanske det blir någon film senare mot kvällen. Men han jobbar klockan 8 imorgon så måste se till att han kommer i säng i tid ;)

Nu ska jag fortsätta plocka på rummet så vi inte trampar sönder mina saker senare! 

Vårbilder

Datumet: 2008-05-02 Tiden: 16:16:49

image321 image320
Fotograf: Jag

Dagens

Datumet: 2008-05-02 Tiden: 14:55:25

image318Dagens outfit kommer helt och hållet från H&M :) Mysigt va?

Har påbörjat klädrensningen och gör verkligen mitt yttersta i att rensa bort så mycket som möjligt. Rensning är egentligen det bästa sättet att få reda på vad man verkligen behöver. Hittills kan jag konstatera att en sådandär tajt mjukisdress skulle behövas (kastat en gammal som är för stor för mig nu) Samt något bekvämt att träna i.
Jag är en sådan som behåller 4 olika "okej" mjukisbyxor när jag inte har tillräckligt många som är "waow". Så nu kastar jag bort dessa 4 och ska se till att skaffa ett par trevliga :)

Dock ska jag lägga rensningen åt sidan en stund och skriva på uppsatsen som också fanns med i min "ska göra"- lista. Men det kommer säkert gå super.

Något annat som är nämnvärt är att jag är så förbaskat löjligt kär :) haha. Min pojkvän är bland det bästa jag vet. Och mina känslor blossar upp så enormt att jag knappt vill spendera någon minut ifrån honom. Min underbara fina Sam!

Hoppas ni också har någon som får er mage att pirra som min för det är tamejfan det bästa som finns!

Fredag

Datumet: 2008-05-02 Tiden: 11:43:11

Godmorgon allesammans :)

Idag har jag unnat mig själv en riktig sovmorgon! Pappa ringde vid halv 11 "Ligger du och sover" "Nej jag drar mig bara i sängen". Det där med att tro att man är vaken fast man inte är det har jag nog ärvt från syster min, så typiskt henne! Jag minns faktiskt inte om jag sov eller var vaken, konstigt nog.

Min ska göra lista idag:
- skriva klart analysen på mitt coach arbete (all analys som jag skrev sist sparades inte och det suger)
- Städa rummet
- Rensa bland mina kläder

Sen får jag se vad för skoj jag ska unna mig under dagen! Men där är några av mina "ska göra" iaf. Måsten vill jag inte kalla dem, då kryper kontrollfreaket inom mig fram och det vill vi ju inte!

God natt!

Datumet: 2008-05-01 Tiden: 23:35:28

Har spenderat nästintill hela dagen hemma. Tränat och fixat och så :) Sen träffade jag pojkvännen snabbt och följde med honom när han skulle äta mat. När han gick vidare så hyrde jag en film åt mig och mamma som vi har kollat på nu. "Georgia rule" hette den. En drama/komedi, riktigt bra den med faktiskt. Har haft tur med filmer den senaste tiden!

Nu ska jag snart hoppa i säng, är så otroligt trött.
Sweet dreams

Den med rosetten

Datumet: 2008-05-01 Tiden: 14:22:01

image317
Ett av mina tre nya diadem från Forever21 åkte också på igår :)
Köpte den även i rosa och beiget / "kräm vit"

Nu ska jag köra lite cirkelövningar!

Det går inte att förbjuda bilder som visar hud.

Datumet: 2008-05-01 Tiden: 13:44:36

Läste detta inlägg, och kommeterade även det, men det väckte en hel del tankar hos mig som jag var tvungen att skriva av mig.

Till er som inte har läst inlägget så handlar det om att det ska vara fel att lägga upp bilder på sin kropp, när man är någon form av förebild, som kan få andra att må dåligt över sig själva. Att människor som har lite hull får komplex på grund av detta. Faktum är att det finns smala tjejer som inte heller tycker om sin kropp och kan se personen i fråga som en förebild.

Anledningen till min reaktion är att jag tycker att ansvaret läggs i helt fel händer. Tycker man om sin kropp och är stolt över den så får man visa upp den om man känner för det. Personen i fråga kan ju fungera som en förebild för alla egentligen - man bör tycka om den man är.
Om människor inte tycker om sitt utseende så kommer de inte tycka bättre om sig själva för att människor slutar lägga upp bilder på sig själv. Problemet ligger mycket djupare än så. Det är stödet, för de med dåligt självförtroende, som saknas.

Det går inte att förbjuda bilder som visar hud. Istället för att lägga tid på sådana funderingar så spendera den tiden på de som inte tycker om sig själv och hjälp dem att hitta ett sett att göra det!

Outfit

Datumet: 2008-05-01 Tiden: 12:31:34

 
(klicka för större bild)

Bild 1: Jacka (NY) från Forever 21.
Kofta, strumpbyxor och väska från H&M

Bild 2:
Klänning (NY) från Forever 21
Linne från H&M

Torsdag

Datumet: 2008-05-01 Tiden: 11:47:27

Hej allesammans! 

Vet att det blev otroligt dåligt uppdaterat igår, and I am sorry for that. Jag och pojkvännen var ju inne i stan igår och åt lite glass, kaka och drack chai latte :) Känsliga som vi är båda två orkade vi inte äta upp varken vår gemensamma kaka eller den gemensamma glassen, men gott var det iaf!

Efter stan åkte vi snabbt förbi hem till mig för att fixa något att äta sen skulle vi båda iväg igen. Jag för att träffa mina vänner och han för att träffa sina. Tyvärr var det ju dåligt väder igår så mina vänner grillade under ett tak på ett dagis, och det blev ingen brasa för vår del! Jag, Nicole och Sofia hade inte ens något att grilla, haha. Vi hade sådan beslutsångest att vi endast köpte energidrickor, fulkornschips och en chokladkaka. Smaklig måltid ;)
N och S fick iaf middag serverad på torget här sen och sen blev det film hemma hos mig och Sam kom igen!

"The hills have eyes 2" blev det. Otroligt brutal är det enda jag kan säga. Och efter filmen var jag så trött att jag knappt visste vad jag hette. Men med hjälp av gulliga Sam så kom jag i säng trots allt :)

Nu ska jag fixa lite med bilder, gårdagens och förregårdagen outfit kommer upp snart :)
RSS 2.0