Hej bloggen!

Datumet: 2008-03-06 Tiden: 16:39:41

Som ni märker är uppdateringen väldigt dålig för tillfället. Jag velar nämligen fram och tillbaka om jag ska byta bloggsite eller inte, beklagar för detta. Jag skriver just nu fler inlägg på min blogg på tjejsajten. Jag har bestämt mig för att testa på detta ett tag men ändå ha kvar denna blogg. Detta för att jag inte har bestämt mig helt än, och vill kunna komma tillbaka till denna om jag ångrar mig.

Design är något som jag kommer fortsätta hålla på med. Är du osäker på var du ska skriva om du vill ha en design så maila istället, eller lägg till mig på msn på : [email protected]

Ni är iaf varmt välkomna att kika in på min sida på:
www.kimmy.tjejsajten.se

Kram så länge!

Onsdag

Datumet: 2008-03-05 Tiden: 06:43:56

God morgon bloggen :)

Vaknade för ett tag sen och är redan klar med både annsiktstvätt och största delen av sminket. Skönt att sådant går så snabbt idag. Minns när jag precis börjat sminka mig och sminkningen kunde ta uppåt timman. Ne usch fy och blä, inte igen.

Idag är jag faktiskt osäker på när jag slutar skolan. Vet nämligen inte om sista lektionen är inställd eller inte. Hoppas på det första alternativet. Efter skolan någon gång ska jag iaf till friskis och svettis och köra ett jympa pass eller något annat sådant :) Sen blir det nog så att jag sover hos pojkvännen idag. Börjat tio imorgon så det kan jag unna mig!
Vad ska ni ha för er idag?

Ska och fixa min gröt och ägg(vitor) nu:)
Kram så länge!

God natt!

Datumet: 2008-03-04 Tiden: 21:51:29

Nu ska jag hoppa i säng.
Som ni märker är jag inte jätte aktiv hära just nu. Håller som sagt på och velar om jag ska byta bloggsite eller inte. De bemötande jag får här är jag riktigt glad över, faktiskt. Trodde inte någon skulle vara speciellt intresserad av mig från början. Ni är iaf välkomna att kika in på www.kimmy.tjejsajten.se.
Hoppas mina trogna läsare följer med iaf, om jag nu byter. Kommer sakna era uppmuntrande kommentarer annars :)

Kram på er så länge!

Hello

Datumet: 2008-03-04 Tiden: 18:49:11

Har ni haft en bra dag?

Min har varit riktigt bra faktiskt. Slutade tidigare från skolan så hann träffa pojkvännen innan jobbet :) sen slutade jag även jobbet ca en timma tidigare.

Tänkte bara höra; vilka läsare skulle fortsätta följa mig om jag bytte bloggsida?

Kram

Skola

Datumet: 2008-03-04 Tiden: 10:26:25

Sitter här på etik lektionen nu och sitter och läser den italienska elevens motsvarighet på intervju av personlig coach. Det visade sig tidigare att hon har en coach inom gym, medan jag har inom personlig utveckling. Nu är det dock dags för mig att hitta likheter och skillnader, så får hålla tummarna på att det går att få ut lite bra fakta ändå :)
Vad har ni för er då?

KRAM

Tisdag

Datumet: 2008-03-04 Tiden: 06:45:33

God morgon allesammans!

Det blev snooze tre gånger för mig innan jag orkade gå upp idag, men nu är jag i alla fall uppe, och så väsentlig var inte den tiden ändå :)
Idag har jag ju simning första lektionen och därefter etik och juridik. Slutar vid 2 iaf, så det är skönt! Jobbar dock vid fyra så det blir egentligen mer som en lång paus. Får se om jag hinner klämma in något där imellan :)

Det blir nog ingen träning ikväll iaf. Kommer nog vara skapligt trött, som vanligt, efter simningen så det kan vara rätt skönt att bara få komma hem och dra sig lite efter jobb och allt. Sen är det ju Gossip Girl och Gynning ikväll!

Vad ska ni ha för er idag?
Kram på er och ha en toppen dag!

God natt!

Datumet: 2008-03-03 Tiden: 21:55:19

Efter jobbet så var det bara hem och vända för min del. Gick på ett dans pass på friskis med N. Det var rätt kul faktiskt, men inget likt mina vanliga dansklasser. Kom i alla fall hem för ett tag sen, stoppade i mig något att äta, och nu sitter jag här med en kopp te av smaken peach mango, jummy!

Ska väl inte vara vaken någe länge till. Ska upp strax över sex imorgon och har simning första passet :) Nu känns det verkligen som jag håller igång, och det är riktigt härligt faktiskt!

Det kändes lite halvsegt i skolan idag, men det kanske inte är så konstigt för första dagen. Det sköna är dock att jag endast har ca två veckor kvar innan mitt "3 veckors" lov börjar. Har nämligen tagit ledigt ons och tors vecka 12 för att åka ner till Halmstad till pappa i en vecka. Därefter kommer jag hem och då är det ju påsklov. Sen när påsklovet är slut är det Barcelona som gäller :D! Åker tidigt samma måndag som vi börjar igen. Så kan nog med ganska stor säkerhet klara av dessa veckor som är kvar. Vad har ni haft för er idag då?
Nu ska jag iaf hoppa ner i sängen och sussa..
Hoppas ni sover så gott iaf!
Kramar

nu tänkte jag bara testa mig på detta med mobilbloggandet. :-) kra

Datumet: 2008-03-03 Tiden: 12:46:07

nu tänkte jag bara testa mig på detta med mobilbloggandet. :-) kram

Skola

Datumet: 2008-03-03 Tiden: 12:41:23

Hej hopp!

Tänkte bara uppdatera här lite grann. Har precis käkat lunch, kycklingsallad, och ska ha lektion igen om ca 40 minuter. Dock måste jag sätta mig och läsa min bok som jag lovade min lärare när jag tog ut tidigare lunch ;)

Idag stod det Civilrätt, Engelska och Svenska på schemat. Dock visade det sig att vår lärare i svenska och engelska är sjuk så vår juridik lärare är den ansvariga för oss hela dagen. Vår skola ville med andra ord inte ge oss några håltimmar.

Jag och pojkvännen satt igår och diskutera om vad man skulle göra om man vann 144 miljoner. Det roliga är att jag blir så insatt i det hela att jag faktiskt tror att det kommer hända mig! :D

Vad skulle du ha gort med 144 miljoner?

Kram och ha en bra dag :)!

Måndag

Datumet: 2008-03-03 Tiden: 07:52:52

God morgon!

Nu är det måndag igen efter en hel veckas lov och då är det väl helt underbart att vakna upp till snö!... skämt åsido, trodde verkligen detta väder var förbi nu :( Trodde att det ljusa som fanns utanför mitt fönster var sol och inte snö.
Idag har jag iaf skola fram till 3 och därefter är det jobbet som gäller. Sen kommer jag väl hem och pluggar lite :) Vad ska ni ha för er idag?

Ha en toppen dag iaf ;)
KRAM

God natt!

Datumet: 2008-03-02 Tiden: 22:19:04

God natt goa läsare! Dags för mig att hoppa i säng nu, finns inte så mycket mer att göra uppe. Hoppas ni har haft en underbar söndag :)

Jag har för övrigt funderat på om blogg.se är det rätta stället för mig :/. Vill självklart fortsätta blogga, vet bara inte om jag vill det just här. Hmm.. Jag ska fundera över det hela.

Hoppas ni sover gott iaf goa läsare :)
KRAM

Nytt folk..

Datumet: 2008-03-02 Tiden: 21:55:09

Jag känner att jag skulle vilja få in lite nytt folk i mitt liv :) Dock är jag lite kluven om hur. Har du något tips?

Borde jag byta design?

Datumet: 2008-03-02 Tiden: 20:34:39

image277
Tänkte kolla med er läsare ifall jag borde byta design? :)

"Avskedsfika"

Datumet: 2008-03-02 Tiden: 19:05:52

Japp, haha. Som rubriken lyder. Sam skulle ta med mig på ett cafe som han hade pratat om, men det visade sig vara stängt. Vi hamnade på cafét i IKEA som var nära till hands :) Vi beställde en varsin latte + mandeltårta + cheescake.

image276

Nu är det nämligen som så att jag istället för att svulla en dag per helg så ska jag hålla mig i tre veckor innan jag smaskar nästa gång! Samt att jag endast får äta cashew en gång per vecka, detta lär väl bli på helgen då. Så detta är lite nya "utmaningar" :) Låter er veta hur det går.

Nu ska jag kolla på top model avsnittet, missade det sist.
Kram så länge!

Utan rubrik..

Datumet: 2008-03-02 Tiden: 15:56:59

Hej allesammans!

Badmintonen gick väl okej. Jag är ingen höjdare alla gånger men jag har iaf det kul på planen :) Nu ska snart pojkvännen plocka upp mig här utanför och så ska vi iväg någonstanns ett tag. Fråga mig inte var för jag har ingen aning! haha. Han har blivit hemlighetsfull han.

Ni med intresse för ny bloggdesign, säg till.

Nu ska jag fixa det sista, skriver mer ikväll.
Kram så länge!

Badminton :)

Datumet: 2008-03-02 Tiden: 13:12:11

Nu ska jag iväg och spela badminton med lillebror och mamma.

Ha det toppen så länge
Kram

Kim drömmer lite grann..

Datumet: 2008-03-02 Tiden: 12:49:35

image273
Ja drömmer, dessvärre... Skulle helst vilja gå till butiken idag och köpa den. Men så var det ju det där med pengarna.

och så det där med att äta..

Datumet: 2008-03-02 Tiden: 12:27:12

Jaa.. hmm. Ännu har detta ämne inte blivit jätte aktuellt i denna blogg, dock är det ett väldigt aktuellt ämne i mitt liv.

Att äta vad som helst, när som helst, funkar inte för mig. Jag har liksom alla dessa regler som jag lever efter när det gäller maten. Ett exempel på det är svullodagen, vilket är den enda dagen jag får äta sådant som klassas som "onyttigt". Människor blir ibland chockade när jag berättar att sist jag åt en pizza var för cirka 3 år sen (om inte mer). För mig är det dock inget konstigt. Jag "slutade" med onyttgheter för flera år sedan, och har sen dess levt efter massa olika typer av "relger". Det känns helt enkelt inte normalt för mig att beställa hem en pizza, även om jag enligt mig får det.

Sammanfattning på vad jag, i regel, gör:
Äter inte pizza
Äter inte pommes
Äter inte på hamburgarrestauranger
Undviker såser
Har "svullodagar"
Äter fullkornsprodukter
Gröt och äggvitor till frukost
Begränsar antalet koppar te per dag ( ca 2, absolut max 3.)
Begränsar antalet café latte per vecka till max 2
Äter inte måltider utan protein
Röker inte
Dricker inte

Jag lär komma på fler saker, men de lär väl duga så länge.
När jag pratar om detta framför människor så får jag ofta reaktioner som "lev livet". Kan ifs förstå denna reaktion, men detta är alltså mitt sätt att leva livet.
Har även fått reaktioner om att jag skulle ha "ätstörningar" för att jag inte äter som människor i min omgivning. Detta kan störa mig en hel del då det absolut inte handlar om ätstörningar. Jag äter bra och tränar mycket för min och min hälsas skull.

Ja det var väl lite kortfattat sådär. Anledningen till detta inlägg är att jag från och med nu kommer skriva ner utmaningar och mål inom detta område. :) bara så ni vet.

Söndag

Datumet: 2008-03-02 Tiden: 10:35:52

God morgon allesammans!

Det blev dålig uppdatering igår, jag vet. Det min sötnos menade med meddelandet var att han ville vara den som "kom på cafe", eftersom han visste att jag ville. Så vi gick och satte oss på Café 60 och delade på någon bulgur rätt, och sen fikade vi lite på deras godsaker.
Därefter åkte vi hem till mig och spelade monopol med mamma. Jag var dock den första som loosade :( Sen somnade jag till i min säng under en timma, men när pojkvännen sa att han skulle åka hem så följde jag med ändå. Har saknat att sova bredvid honom!

Idag är dansen inställd så jag kanske ska ta ett jympa pass på friskis, och kanske fixa lite på rummet. Annars vet jag faktiskt inte vad som händer. Vad ska ni ha för er?

Notera:
Jag ska börja med nya vanor gällande mat och godis. Ska berätta mer om detta i nästa inlägg, för måste gå nu. Lillebror ska fortsätta med sina spel ;)

kram så länge!

Kila iväg..

Datumet: 2008-03-01 Tiden: 14:41:33

Nu ska jag snart röra på mig. Som sagt vet jag inte vad jag ska göra, men pojkvännen slutar vid 3 så då får jag väl reda på det någon gång efter det :)

Ha en toppen dag goa läsare!

Hemliga planer

Datumet: 2008-03-01 Tiden: 13:05:47

Smsade precis pojkvännen och frågade om vi skulle ta en fika. Fick svaret "Men sluta förstöra mina planer :* :(" Haha, så jaa.. jag har ingen aning om vad jag ska göra idag faktiskt! Men något verkar vara planerat.

Ska försöka med någon eller några designer denna helg också. Någon som är sugen på en ny?

Kram

Lördag

Datumet: 2008-03-01 Tiden: 11:43:39

God dag allesammans :)

Gick upp 8 imorse och gick på ett gympa pass vid 10. Nu är jag hemma igen och ska snart sätta mig och äta lunch. Jag antar dock att de flesta av er ska sätta sig och äte frukost nu ;)
Blev inget tidigare inlägg då en av våra gäster sov i vardagsrummet, där även datorn är.

Idag ska jag iaf träffa pojkvännen :) Saknar honom så! Får se vad vi ska göra, vi har inget planerat än. Sugen på att ta en fika inne i stan, men får se vad han känner för först.

Skriver mer sen, nu är det lunch och tv som gället :D

Kram
RSS 2.0