Natti natti

Datumet: 2008-07-31 Tiden: 23:31:35


Time for bed. Tråkigt nog utan sällskap. Riktigt tråkigt. Så tomt utan att ha dig att placera mitt huvud på så att jag kan somna in sött, eller att hålla om när jag vaknar mitt i natten. Underbart är det också att vakna upp vid din sida när du är sådär alldeles varm och mysig att man skulle vilja förvara den underbara känslan det ger mig på burk så jag kunde känna den lycka varje gång jag helst ville.

Känner mig bara så otroligt kär helt enkelt!
Hoppas ni sover gott och drömmer sött - det ska jag göra.

Puss o Kram

In her shoes

Datumet: 2008-07-31 Tiden: 21:02:12

Självklart somnade jag nere på fältet. Inte bara en gång - utan två. Vaknade gjorde jag iaf utan några stulna värdesaker så det var väl tur det! Nu är Nicole här och vi ska sätta oss och kolla på film med syster och mor min - In her shoes. Sett den förr I think men Nicole var sugen på den och vad jag minns så var den bra.

Måste bara tillägga att jag har världens mest underbara pojkvän!


Älskar dig sjukt mycket och är så glad över att ha dig vid min sida
Du förgyllar mina dagar

Hej på er!

Datumet: 2008-07-31 Tiden: 12:31:00

Det blev bara några få timmars sömn imorse så är mer eller mindre slut. Skulle ha kunnat somna på soffan för bara en minut sen. Vill dock inte låta detta vackra väder gå i spillo så ska ner på fältet och lägga mig och sola lite och läsa klart en bok som jag köpte i måndag. "Snälla pappa, nej" Heter den och den är sjukt bra.

Kommer hem sen och lägger upp bilder och sådant.
Kram så länge!

God natt

Datumet: 2008-07-31 Tiden: 00:10:04

Gårdagen avslutades på altanen med grillning och därefter mys och film. Idag blev det självklart stranden igen och vi stannade kvar där ända fram tills klockan var 5. Badade gjorde jag en hel del också vill jag lova.
Idag blev det lite fieri i efterskott för födelsedagen. Tacos och tårta smaskade vi på. Sedan blev det passadvindar och sjöslag under spelet Pirets of Caribbean - riktigt skoj.

Nu ska jag hoppa i säng för om ca fyra timmar är det upp och hoppa och bege sig hem. Bil blir färdmedlet denna gång ;)

Sov så gott.
Puss o Kram

Strul med bilder så de kommer upp imorgon.

Beachen nästa

Datumet: 2008-07-29 Tiden: 10:12:45

Idag var jag uppe med tuppen och ska snart bege mig ner tíll stranden. Sola och bada och bara njuta av dagen!

Hörs senare.
Puss o Kram

Sunset

Datumet: 2008-07-28 Tiden: 22:37:17


Flygresan gick bra, stranden och temperaturen har varit på topp, Sam kom hit med livet i behåll och vi har just kommit hem från ett strandbesök där vi njöt av solnedgången. Behöver jag säga att det är underbart?

Nu ska vi krypa ner och se på Kung fu Panda.
Hoppas er dag har varit underbar.
Puss o Kram

And off we go.

Datumet: 2008-07-28 Tiden: 10:22:15

 Nu är resväskan packad och jag är så gott som redo att bege mig. Mitt flyg går 13.05 så planerar att vara där till 12 så att jag kan sätta mig och äta min lunch innan jag checkar in. Beger mig nog härifrån om sådära halvtimma - fram tills dess får jag väl rulla på tummarna ;) Sam har iaf bilen nu så honom möter jag upp i Halmstad. Haha, känns dumt att vi ska till exakt samma destination men inte åker tillsammans. Men var helt enkelt tvungen att boka biljetten så att min plats var säker även om inte han kunde följa med.
 
Ska iaf försöka uppdatera så gott det går med både bilder och text under dessa x antal dagar.
Ha det bra så länge!
Puss o Kram

Next stop: Halmstad

Datumet: 2008-07-28 Tiden: 08:11:03

God morgon alla glada... och alla sura också för den delen!
Har nyss blivit väckt av pojkvännen via telefon. Han skulle checka läget om vad de fanns för möjlighet att hyra bil och komma med mig till Halmstad och vet ni vad? Det  ser fanimej jävligt ljust ut :) Jag skulle vilja säga att det är 100% säkert, men för att inte brusa upp mig för mycket så säger jag 98%.
Hur som helst så känner jag mig galet glad just nu. Snart klar med packningen också så ska inprincip bara invänta resan.
Halmstad here I come!


 

What about a power nap?

Datumet: 2008-07-27 Tiden: 21:36:13

Kan väl börja med att säga att dagen har varit underbar. Har verkligen njutit i fulla muggar. Samma badställe som igår och samma härliga temperatur på vattnet. Jag riktigt njöt av att bada!
Värmeutslagen har inte riktigt gett med sig än men jag fokuserade solningen på ryggen istället då så gott det gick - detta ledde dock till att jag somnade in en stund i solen ;) Efter solstunden blev det lite shopping och nu sitter jag här i soffan framför Kingdom of Heaven trots att jag inte packat inför morgondagen. Hur har eran dag varit?


 Av shoppingen blev det mest lite linnen som ni ser men även en t-shirt och en vit t-shirt bh från H&M (ej på bild). Riktigt nöjd med mina köp :)
Åter till filmen!
Puss o Kram

Sun, sun and sun

Datumet: 2008-07-27 Tiden: 10:57:39


God morgon på er :)

Steg upp nästan likt en raket imorse för att påbörja dagen. Vem vill inte vara vaken i detta underbara väder?
Djurkyrkogården igår var en riktigt besvikelse. Man kanske borde ha gjort som resten av folket och se den när man var för liten för den så man också kunde få tycka att den var lite ball.

Hur som helst så ska jag iväg och sola&bada idag igen. Ja för det blev en del bad igår trots allt ;) Väskorna är packade och tidningen är med så jag är inprincip så gott som klar. Senare ska vi nog förbi efterrean och se om vi kan fynda lite och därefter är det bara hem för mig och packa. Flyget går trots allt vid 1 imorgon från arlanda så det blir skönast att ha packningen klar!

Hoppas iaf att ni får en underbar dag,
och inte råkar ut för värmeutslag! (där var jag allt fyndig ;))

Puss o Kram

wonderful day

Datumet: 2008-07-26 Tiden: 21:18:56

 

Sam och jag har verkligen hittat det perfekta badstället! :) Längtar redan efter morgondagen då vi ska dit igen. Dessvärre har mina värmeutslag inte försvunnit - snarare förökat sig. Inte alls kul. Smörjer in mig nu konstant i hopp om en förbättring till morgondagen - men åter till det roliga.
Idag lagade jag middag till oss två. Färspasta och en varm kycklingröra med paprika och chilismak. Ubergott var det och jag kände mig riktigt stolt efteråt.

Ikväll blir det Djurkyrkogården. (Som går på 4+ för er som också är sugna på den)Har aldrig sett den förr så jag och pojkvännen ska mysa ner oss i sofforna och kolla på film och käka natursnacks. Perfekt avslut på den perfekta dagen helt enkelt!

Hoppas er dag har varit lika fantastisk som min!
Puss o Kram

A blue blue sky

Datumet: 2008-07-26 Tiden: 10:47:56

God morgon hjärtegull :) Har ni sovit gott?

Själv har jag blivit lite väckt i morse och varit ute med bonito redan vid 7 tiden. Lyckades iaf somna om och vaknade för ett tag sen. Egentligen skulle jag vilja ligga kvar i sängen där pojken min ligger och sover så sött, men tänkte att det var lika bra att komma upp och starta dagen :)

Just nu känner jag inte av mina värmeutslag så får hoppas att aloe veran hjälpte igår. Idag blir det nämligen sol&bad igen. Mest sol men kanske något dopp.

Nu ska jag fixa frukost och väcka älsklingen med frukost på sängen :)
Kram på er!

And now it's time for Juno

Datumet: 2008-07-25 Tiden: 20:39:06

Hejsan hoppsan!
Mamsen och jag ska sätta oss och kolla på Juno nu. Jag har sett den en gång tidigare men det var den sista filmen de visade på Lucia movie night så jag var en aning trött den gången. Nu ger jag den en till chans med mer energi :) Det kanske till och med blir en till film efter denna. Mor och jag är ganska filmsugna.

BTW: Flygbiljetten till Halmstad är bokad, whoohoo, åker nu på måndag. Denna gång åker både kamera och kamera sladd med så jag kan uppdatera med bilder varje dag :)

Tänkte även skryta om att jag fått färg idag i detta underbara vädret. Men som toppen på gräddberget har jag fått värmeutslag på de :/ Fy fasen. Inte så mycket kanske, men jäkligt frustrerande ändå!

Puss o Kram



Uppdate:
Det blir Death Sentence innan Juno. För er som vill anteckna ;) haha.

Tell me your favorite

Datumet: 2008-07-25 Tiden: 19:05:35

 

Vilken av dessa två ballongbilder är din favorit?

Storbesök

Datumet: 2008-07-25 Tiden: 17:24:32

Med en mätt och belåten känsla sitter jag nu här och glädjs över att samma goda måltid väntar mig vid nästa hungriga tillfälle. Den goda maten kallas Kobide och kommer från en persisk restaurang här i närheten. Portionerna är så stora att det blir perfekt att dela på hälften och bli mätt två gånger om.

Idag blir det filmkväll med mamma. Men mer lyx än så blir det faktiskt - vi ska få storbesök av Bonito. Nicole ska iväg så jag ställde upp på att ta hand om honom över natten. Det blir super då vi är så yppert förtjusta i varande :)


Vem skulle inte vilja ha denna sötnos hos sig en kväll som denna? (förutom Nicole då, haha)

Ner på fältet var det

Datumet: 2008-07-25 Tiden: 11:44:44



Gick in på SL precis och det visade sig att bussen vi skulle ta till badet börjar gå vid 3. Varken jag eller Nicole var sugen på en resa på sammanlagt 45 minuter för att ta sig till badet så nu ska vi ner på fältet istället. (intresseklubben antecknar) Har iaf gjort iordning en stor flaska med isvatten så jag är väl förberedd med andra ord :)

Kram!

Morsning korsning!

Datumet: 2008-07-25 Tiden: 09:21:29

Kan inte förstå hur jag kunde vakna av mig själv innan klockan ringde vid halv 8 imorse. Ganska brutalt då jag inte kan ha somnat förrns runt halv 2 -2. Hur som helst så blev det ännu en natt hos pojkvännen, förvånade? haha. Men han kom inte och hämta mig förrns 1 igår.
Hos Nicole var det jätte trevligt. Lite seg känner jag mig dock idag, men det är väl så det ska bli. Något annat vore väl orealistiskt ;)
Jag och Sam ska snart röra oss hem till mig och käka frukost innan han drar iväg till jobbet. Då ska jag åka och bada och steka i solen. Känns faktiskt som om jag fick lite färg igår och det är ju trevligt!

Btw, jag flyger ner till Halmstad nästa vecka :) Ska bli så mysigt att få komma ner dit igen. Saknar familjen.


Vi hörs senare! Idag blir det nog en hemmasittakväll om inget annat mysigt dyker upp!

Kram

Tjenixen!

Datumet: 2008-07-24 Tiden: 17:02:22

Blev lite brådis imorse så det blev inget av bloggen. Jag och Nicole åkte iväg för att sola och bada vid halv 12 och nu sitter jag hos Nicole för att snart göra mig iordning :) Vi ska käka middag här och ha en typisk tjejkväll.

Inge fotouppdatering dessvärre, har inte med mig någon sladd och vad jag vet så finns det inge minneskorts grej på denna dator. Men ska iaf försöka ta lite fotografier ikväll så ni kan få se lite av dem vid ett annat tillfälle.

Just nu vill jag bara njuta av den underbara sommaren som pågår utanför fönstret!

Kram och ha en underbar kväll.

Good natt :)

Datumet: 2008-07-23 Tiden: 22:44:34

Hej på er!
Jag kom precis från Nicole. Vi har fixat naglarna, småpratat, kollat på tv och förberett morgondagens middag :) Nu har jag börjat packa min strandväska inför imorgon då jag och Nicole ska och bada och steka i solen.

Snart plockar pojkvännen upp mig och då ska vi över till honom. Mycket sovande där på sista tiden, men det är ju så mysigt att jag inte riktigt kan motstå det!

Sov så gott så hörs vi imorgon!
Kram

Solning vid sjön

Datumet: 2008-07-23 Tiden: 18:10:17


Jag och Sam på min födelsedag.

Hej hopp :)
Måste erkänna att jag fick lite smått panik när jag vaknade vid 12 imorse. Gjorde iordning allt så snabbt jag kunde sen drog jag och pojkvännen iväg och solade. Lite färg har jag nog fått ändå ;) Nu ska jag snart hoppa in i duschen och kila över till Nicole. Vi ska nog sitta hemma hos henne och njuta av det underbara vädret på balkongen antar jag. Men mysigt är ju det så inget klag från min sida ska det bli ;)

Kram på er och ha en bra dag!

Hancock

Datumet: 2008-07-22 Tiden: 20:17:29



Snart kommer pojkvännen över för att få i sig lite mat och sen ska vi iväg på bio :) Ska bli mysigt då det var ett tag sen sist. Sen sover jag ju hos pojkvännen efter också!

Designen är nu upplag på vinnarens sida. Kika in vetja :)

Ni får ha en toppenkväll!
Skriver ikväll eller imorgon igen.
Kram

Fotografier från Skara

Datumet: 2008-07-22 Tiden: 19:01:05

 
Bild 1

 
Bild 2


Bild 3

Vilken var din favorit?

Sololäsning i solen.

Datumet: 2008-07-22 Tiden: 11:36:05

Hej på er alla glada :)

Kom nyss hem från pojkvännen, han hade jobb på shemat, och har planerat förmiddagen ute i solen med Solo. Tänkte bara slänga in ett inlägg här först och även lägga in designen till vinnaren. När solen är borta sen från vår balkong så får ni lite mer uppdatering med bilder. Men här bjussar jag på en iaf :)

Bild från födelsedagen. [jag längst till vänster :)]

Time for bed

Datumet: 2008-07-22 Tiden: 00:26:45

God kväll(natt?)
Hade det jätte trevligt hos Nicole. Skönt att bara sitta och snacka. Vi pratade om de gamla goda tiderna och väckte lite gamla minnen men satt även och planerade inför framtiden. Vi har nämligen diskuterat om en weekend till London tidigare till hösten men nu känns det som om det lutar åt Barcelona istället. Skulle vara sjukt kul att göra något sådant! Vi måste helt enkelt spåna vidare på det.

Nu sitter jag iaf hemma hos Sam igen ;) Vi har kollat på massa fråga Olle program och är relativt trött nu. Kommer nog somna in snart medan Sam såklart är lite piggare än mig, som vanligt.

Imorgon kommer det upp en del bilder som inte blivit upplagda än :) Iaf från födelsedagen och kanske även lite från Skara. Har dock hört att det ska bli fint väder imorgon så kanske ska satsa på att sola lite på balkongen!

Ne nu ska jag sluta skriva.
Hörs imorgon. Kram!

Mitt upp i donandet.

Datumet: 2008-07-21 Tiden: 16:52:15

Hade skrivit ett inlägg men när jag skulle publicera det så åkte internettsladden ut så inlägget sparades inte, lite drygt. Är hur som helst hemma hos Sam och fixar och donar lite. Ikväll ska jag vara hemma hos Nicole och skvallra och bara bete mig tjejigt.

Skriver mer senare.
Kram

Sleep well

Datumet: 2008-07-20 Tiden: 23:16:29

Det känns som om detta är mitt första kvällsinlägg på länge.
Sitter hemma hos pojkvännen och vi ska snart sätta på Dumpad, på engelska Forgetting Sarah Marshall.
Har packat ner träningskläder så imorgon ska vi förhoppningsvis ut på en långpromenad runt de två sjöar som ligger här i närheten. Ska bli skönt att röra på sig lite. Är trött på allt latande och onyttigt ätande/drickande ;) Sen finns det ju undantag, haha.
 
Hoppas ni sover så gott iaf så hörs vi imorgon :)
Kram kram

Designtävling

Datumet: 2008-07-20 Tiden: 16:02:03


Klicka här för att se i rätt storlek.

Nu drar jag igång med ännu en designtävling.
Den avslutas tisdagen den 22 klockan 18.00

Med fler kommentarer ökar din chans att vinna.
Lycka till.

Vinnaren av designen!

Datumet: 2008-07-20 Tiden: 15:06:45



Grattis Jozzan till designen!

Slänger iväg ett meddelande till dig och ordnar designen så fort jag kan när jag fått svar.

You are my star

Datumet: 2008-07-20 Tiden: 15:03:51


Den ljuvliga kjolen som jag fick i födelsedagspresent.

And now I'm 18!

Datumet: 2008-07-20 Tiden: 11:19:06


Jag med min sminkning på födelsedagen (och nyfixat hår)

God morgon turteduvor :)

Min födelsedag igår blev helt fantastiskt så jag kan inte göra annat än att tacka alla som var där och firade den med mig! Fick massa fina presenter på det också, så mycket bättre än så kan det inte bli, eller hur? ;)
Vaknar upp till ett relativt välstadat hem också så det blir inte ens mycket städande för mig idag.

Idag fyller min söta syster 19 år så vi säger grattis till henne!
Jag, Sam och mamma gick och sjöng för henne i morse med den gamla hederliga frukosten på sängen. Av mig fick hon ett armband med 5 konturhjärtan som hängde runt om - riktigt tjusig om jag får säga det själv.

Idag ska jag göra lite nytta. Ska städa och dona och fixa på rummet - göra allt sådant som man inte orkar när man kommer hem från jobbet. Sen ska jag ladda upp alla bilder som jag skrivit om så mycket. Idag har jag tid för sådant :) Ni ska få se bilder från "kalasen" och även lite presentbilder.

Men först Guitarr hero med syster min ;)

Happy birthday to me :)

Datumet: 2008-07-19 Tiden: 11:28:24

God morgon :)
Kvällen igår var jätte mysig. Det blev en hel del guitarr hero och singstar, som alltid i släkten haha, och fick jätte fina presenter - som jag ska dela med mig av här sen.
Imorse blev jag väckt med sång och frukost på sängen och det är lika mysigt varje gång! Snart ska jag och pojkvännen sätta igång att baka inför kvällen - måste ju ha något ställe att ställa de 18 ljusen. Har en hel del att göra fram till det att gästerna kommer. Fixa maten och städa på det med! Samt sminkningen också på make up store. Men det kommer bli toppen tillslut - det är jag säker på.

Igår var det läsarrekord här faktiskt och blev jätte glad för det :)
Välkommen till alla nya läsare!


Vi hörs senare! Kram!

40 minutes left

Datumet: 2008-07-18 Tiden: 14:20:55

Whoohoo, then it's time to go home!
Riktigt härligt att få gå hem innan solen har gått ner (bara för att överdriva det hela).
Har jobbat ihop en extra timme som jag tar ut idag så att jag kan komma hem och förbereda mig mentalt och fysiskt inför gästerna som kommer ;) Skämt åsido så tror ja att det kommer bli en toppen kväll.

Hinner jag så lägger jag upp en bild på håret innan de kommer,
men annars får ni allt i ett paket imorgon :)

Kram så länge!

Kurr, kurr och lite mera kurr

Datumet: 2008-07-18 Tiden: 11:18:25

Japp, hungern är här igen. Det måste vara något magiskt (möjligtvist en förbannelse) som gör att man blir såhär hungrig. Eller så kan det ju bara vara de faktum att man äter frukost vid 6. Men det låter inte lika ballt så vi stryker det.
Då vi var hemma rätt sent igår hann jag inte laga iordning någon mat för idag så jag gick förbi den älskvärda persiska resutrangen som ligger en bit från mitt hus och köpte med mig mat till idag :) Så jag mer eller mindre längtar efter lunchrasten!

Tjingeling så länge!

En chans på miljonen

Datumet: 2008-07-18 Tiden: 10:36:19


 Läste precis om detta udda par - och nu pratar jag inte föräldrarna utan självklart barnen. Dessa två småttingar är enäggstvillingar och är inprincip identiska, förutom en sak - Deras hudfärg. Chansen ska tydligen vara en på miljonen och jag tycker att det är riktigt facinerande. Är det inte? Förstå att växa upp med en enäggstvilling som bara skiljer sig ifrån dig med hjälp av hudfärgen, rätt ballt.

Läs artikeln här

Designtävling!

Datumet: 2008-07-18 Tiden: 09:10:42


Då det blivit många kvällar utan uppdatering så vill jag nu lotta ut denna design!
Reglerna denna gång är välldigt simpla.

Kommentera detta inlägg och du är med i utlottningen.
Självklart så har du större chans att vinna ju mer du
kommenterar!

Utlottningen avslutas på söndag den 20 klockan 12.

....

Datumet: 2008-07-18 Tiden: 08:18:32

Jag är för exhalterad för att komma på en vettig rubrik!
Igår skulle jag ju möta upp pojkvännen för en fika och lite handling på x, trodde jag.
Jo handla gjorde vi, men när vi sedan skulle ta en fika blev jag minnst sagt chockad.

Vi gick in på Hair science och (ungefär) såhär löpte konversationen:
Jag: Vad ska vi göra här?
Sam: Jag måste hälsa på min moster.
Jag: Jaha (kollade runt för att se henne, men såg inget och sa:) men kolla när hon har tid då.
Sam går fram till "kassan".
Frisören: Har ni bokat tid.
Sam: Japp, på Sam. Eller Kim Engström kanske det står.

Min underbara älskade pojkvänn!! Han hade han bokat tid för klippning och slingning då han visste att detta vad något jag hade planerat att göra efter sommaren. Gissa om jag blev glad? Slingade håret för första gången i mitt liv igår :) Om man bortser från tio röda slingor i 10 års åldern.
Klockan började bli mycket och vi var hungriga så vi gick och åt. Han hade även andra planer för gårdagen men klockan blev för mycket så vi ska ta det en annan dag (berättar mer om det då). Men en sak hann vi med iaf: köpa te. Jag fick välja ut tesorter på påse och valde 5 helt ljuvliga sorter och en ny stor sådan där skopa som matchar till mina stora koppar. Det var verkligen pricken på i:et :)

Ibland är du nästan läskigt perfekt Sam!


PS:
Sandra läser du detta så säg inget till mamma ;)

Update from work

Datumet: 2008-07-17 Tiden: 16:10:42

Slutar om mindre än en timma så det känns super härligt :)
Ska iväg och träffa pojkvännen ett tag då.

Fick sms från Nicole inatt men då var hon fortfarande på flyplatsen pga förseningar. Hon skulle ringa när hon vaknade men jag börjar undra om hon kanske är kvar där, eller möjligtvis på väg hem?
Hur som haver så ska ju hon självklart komma till mig på lördag så då får vi spendera en hel del tid tillsammans :) Idag måste jag göra lite nytta också. För imorgon har vi gäster och på lördag blir det full rulle. Måste för övrigt köpa present till syster min som fyller år dagen efter mig.

Kram på er och ha en bra dag!


Update: Nicole smsade så antar att hon är hemma nu :)
Ska ringa den så fort jag slutar

You make me smile

Datumet: 2008-07-17 Tiden: 12:13:14

God eftermiddag (klockan har trots allt paserat 12!)

Igår var jag som sagt iväg och handlade med Mamma och Sam och sen blev klockan så mycket att tiden fram till sängdags blev knapp. Nu sitter jag iaf här under lunchlugnet och lyssnar på "Simple plan - Your love is a lie". Hur grym låt som helst! Har ni inte hört den så lyssna här nedan.

Tog med mig vidruvor till jobbet idag (den halva lådan som inte var uppäten) och i vindruvslådan hittar jag en lapp från min sötnos "Hoppas du har en underbar dag. Älskar dig gumman :)". Om inte det lös upp min dag så vet jag inte vad som gör det. Känner mig så lyckligt lottad!



Bara lyssna och njut nu :)
Kram

LundLund

Datumet: 2008-07-16 Tiden: 15:11:06

Oscar Falk » ELLE » 3
 Oscar Falk » ELLE » 1
http://www.lundlund.com/

En tanke hit och en tanke dit

Datumet: 2008-07-16 Tiden: 13:29:31

Ibland kan jag försöka backa ett par steg och iakta mig själv. Bara för att förstå vad det egentligen är som försigår i mitt huvud. Ibland är man helt enkelt för uppe i en situation för att verkligen hinna tänka efter.

Faktum är att när man är inne i en sittuation så jobbar man inte alltid för att göra det bästa av sittuationen - utan man gör sitt bästa för att ta sig ur den. Lösningen på dessa två alternativ kan vara ordentligt olika och ge total motsat effekt.

Tänk dig bara in i en sittuation där du bråkar med någon. I stundens hetta kan du slänga ur dig de mest groteska orden, som du efter eftertänkandet ångrar att du ens tillät dig själv tänka. Och vid detta tillfälle kan jag med ganska stor säkerhet säga att du gjorde ditt bästa för att ta dig ur sittuationen.
Hade du istället jobbat för att göra de bästa av sittuationen hade du kunnat backa ett steg och tänka efter innan du slänger ur dig alla de där orden som du ändå i efterhand kommer ångra. Troligtvis kommer vägen till "ett lyckligt slut" ligga så mycket närmare till hands vid detta alternativ.

Människors beteende är ibland enklare att förstå sig på än vad man kan tro.
Det handlar helt enkelt om självreflektion.

Asos - Evening dresses

Datumet: 2008-07-16 Tiden: 11:26:41

Unique Boutique Psychedelic Print Chain Dress TFNC Check Bandeau Dress Lipsy Print Silk Dress

Det går verkligen inte att få nog av Asos klänningar!
Skulle vilja ha en hel garderob full av deras kläder - och nu snackar vi walk in closet ;)

Ne nu ska jag göra magen belåten och gå och äta lunch.
Tjingeling så länge.

Blueberry

Datumet: 2008-07-16 Tiden: 10:35:53


Bildkälla : Google

Inatt drömde jag om blåbär. Minns inte varför eller vad, bara att det var blåbär i drömmen.
På landstället som jag brukade vara på som liten fanns det massor med blåbär.
Jag plockade lite grann i en röd plastmugg en gång och gick och gav de till grannarna.
Jag fick då ett silverhalsband med en fjäril på. Det tycker jag var jätte gulligt!

Fan av blåbär och mjölk? Det är iaf jag :)

I found a birthday dress :)

Datumet: 2008-07-16 Tiden: 08:17:52

God morgon!
Har precis anlänt till jobbet. Är riktigt glad faktiskt - men rubriken talar ju för sig själv. Jag har hittat min födelsedagsklänning :) Hittade den igår när jag och Sam var runt i stan och kikade. Söt som han är så köpte han den till mig. Ska visa den senare, det lovar jag.

För övrigt igår så var vi och delade på en tallrik wook efter jobbet. Senare på kvällen blev det hemlagad hamburgare hemma hos honom innan vi gick och la oss. Otroligt vad tiden kan gå snabbt när man har trevligt! ;)

Idag ska jag iväg till Willys med mamma och ev. Sam. Ska handla inför släktkalaset på fredag och inför min middag på lördag. Sen kommer min bästaste vän Nicole hem idag också. Gissa om jag har saknat henne?  Hon likt alla andra kommer vara brunare än mig, haha. Men det bjuder jag på. Vet dock inte vilken tid hon kommer så får se om jag hinner träffa henne innan jag somnar in för morgondagens jobb.

Nu ska jag sätta igång med arbetet, uppdaterar självklart mer sen.
Kram på er!

Asos - Evening dresses

Datumet: 2008-07-15 Tiden: 13:31:08

ASOS Contrast Tie Pleat Front Satin Dress TFNC Silk Mix Bandeau Hankerchief Dress TFNC Silk Floral Embellished Babydoll Dress ASOS Tropical Print Off Shoulder Dress

Lite tidsfördriv - Men visst är de helt underbara?
Vilken är din favorit?

Att tänka på..

Datumet: 2008-07-15 Tiden: 13:12:32

Ibland när du uppfattar att människor gör något som kan anses elakt mot dig,
tänk då på att människan i själva verket kanske endast gör något snällt mot sig själv.
// Kim Engström

You are the one

Datumet: 2008-07-15 Tiden: 12:15:58

Sam kom förbi inatt. Han åkte raka vägen från Arlanda hem till min säng. Det var så underbart att placera mitt huvud mot hans bröst igen. Nästan löjligt hur mycket man kan sakna någon som varit borta i en vecka. Hade nog dessutom saknat honom mer än vad jag trodde och det var verkligen underbart att ha honom hemma igen!

Nu sitter jag på jobbet och det är sådära lunch-lugnt som de brukar vara. Solen skiner här utanför och på min korta lunchpromenad riktigt njöt jag av vädret. Antar att ni som inte jobbar hittar på massa kul ute idag? Hur som helst så har jag ca 4,5 timmat kvar på jobbet. Därefter ska jag möta upp Sam och trippa runt på stan lite grann. Vill verkligen hitta något fint plagg inför lördagen!

Vad ska ni själva göra idag?
Kram så länge!

Daddy day camp

Datumet: 2008-07-14 Tiden: 20:51:07

Det regnade på väg hem så det blev ingen löpning - det fick bli styrka istället, men träna har jag gjort iaf, så det är skönt :) Var ute och kollade lite efter något partyplagg, hittade dessvärre inget så får fortsätta mitt sökande.


Nu ska jag se på Daddy day camp med mor och lillebror. Bilden ovan från skara ser ut att passa perfekt för ett day camp, inte sant?
Kram och sov så gott sen!

Grapes are great :)

Datumet: 2008-07-14 Tiden: 15:06:37

Där var jag allt förnurlig, tycker ni inte? ;)

Solen skiner utanför fönstret här på jobbet så jag ringde min vän Rosanna. Vi ska mötas upp när jag slutat och sätta oss och avnjuta en låda vindruvor i kungsträdgården i solen och bara snicksnacka.

Ringde och bokade tid inför lördagen också på Make up store. Fick presentkort där med sminkning och shopping för 500 kronor i julklapp och har inte använt den än. Tänkte då att lördagen blev ett perfekt tillfälle att utnyttja den på! Dock var tiden klockan 16 och gästerna kommer vid 18. Så ska jag ha den tiden så måste jag se till att ha verkligen allt färdigt innan jag kilar iväg, tiden är trots allt på en timma.

Kram :)

PS:
Har inge batteri på kameran dessvärre så det blir inga bilder. Snäll som jag är lånade jag nämligen ut laddaren till syster som kommer hem från Egypten idag. Kan notera att jag vägrar spegla mig samtidigt som henne. Kommer se ut som ett lik, hahhaha!

Asos - Day Dresses

Datumet: 2008-07-14 Tiden: 11:36:10

Vero Moda Print Satin Smock Dress ASOS Chiffon Frill Dress

Riktigt söta klänningar helt i min smak. Den andra blev jag särskilt förtjust i och den skulle passa perfekt till födelsedagen! :) Vad tycker du om dem?

Good morning!

Datumet: 2008-07-14 Tiden: 10:44:36

Har ni vaknat än?

Själv gick jag upp vid halv 6 imorse och jag tog faktiskt den planerade morgonpromenaden! Var riktigt skönt och det gav mig stor lust att göra det till en vana - likt förr i tiden.

Nu sitter jag iaf på jobbet och det är närmare 1,5 timma fram tills min lunch börjar.

Idag har jag faktiskt inga planer, förutom att jag kanske går ut och springer ikväll. Får se om något annat dyker upp, annars blir det väl raka vägen hem efter jobbet inprincip.
Vad har ni själva för planer idag? :)

Kram

Sleep well

Datumet: 2008-07-13 Tiden: 21:49:18


Foto av mig från en kväll i Skara

Det är dags för mig att hoppa i säng.
Speciellt om jag ska orka med promenaden imorgon.

Hoppas ni alla sover så gott så hörs vi imorgon.
Kram på er!

Popcorns and movie

Datumet: 2008-07-13 Tiden: 19:46:57

Jag har spelat kubb med mor och lillebror och sedan var jag och mamma ute och körde intervaller. Riktigt skönt. Ska dock avlsuta denna minisemester med popcorn och film.
Funderar på att börja promenera på morgonen och jogga på kvällarna framöver. Ställa klockan på 20 över 5 imorgon så jag kan göra mig klar innan jag går ut och promenerar, och äta frukost efter promenaden och sedan gå till jobbet. Det känns som ett rätt bra förslag tycker jag :) Får se hur det går.

Ne nu kallnar popcornen!
Kram på er! 

One year and a half

Datumet: 2008-07-13 Tiden: 16:44:36



Du lyser verkligen upp min tillvaro!
Tack för dessa 3 halvåren och den lycka du har skänkt mig.
Längtar så tills jag får träffa dig igen och bara ha dig i min famn!

Home, sweet home.

Datumet: 2008-07-13 Tiden: 15:44:37


Hur mysigt man än har under en semster så är det alltid, på något sätt, skönt att komma hem igen.

Jag är hur som helst hemma efter att ha haft en toppen helg i Skara. Har badat och lekt i vattenlandet i både moln och solsken, åkt attraktioner och även åkt gocart för första gången i mitt liv. Varit riktigt trevligt, verkligen.
Nu har jag dock en otroligt stor lust för att komma igång ordentligt med träningen igen. Dansen som jag ska satsa på igen börjar dessvärre inte förrns i augusti någon gång tror jag så nu ska jag mest löpa och kanske köra lite styrka. Tror till och med att jag går ut och springer redan idag :)

Bilder kommer upp sen,
nu ska jag bara se till att landa lite.
Kram!

With my new oversize

Datumet: 2008-07-10 Tiden: 21:37:09


Kan ni tänka er, har fortfarande inte packat. Har bara irat omkring, inprincip. Har fixat låtar till mp3:n, tömt kameran och ja mest finulat. Borde egentligen gå och lägga mig inom en halvtimme. Får lägga på en rush nu helt enkelt.

Kommer inte kunna uppdatera, dessvärre, i helgen. Ni får helt enkelt klara er utan mig :) Tror ni att ni kan det? Haha, skämt åsido. Hoppas ni får en grymt härlig helg så hörs vi igen på söndag.

Kram på er!

Todays outfit

Datumet: 2008-07-10 Tiden: 18:48:27


Dagens klädsel:
Linne från H&M
Väska från H&M
Jackan är lånad från syster.
Jeans från Åhléns
Skor från DinSko






Hej på er!
Har precis ätit mat med familjen. Fastnade lite på stan innan jag kom hem. Var på Belle och kollade efter skorna som gick sönder för mig - de fanns dessvärre inte i min storlek.Skulle gå vidare till nästa Belle men fastnade på H&M där jag hittade en oversize tröja på rean :) Visar upp den sen!. Hittade iaf inte den andra Belle butiken.

Nu ska jag snart börja packa iordning mina grejer inför morgon dagen. Måste gå upp vid 6 imorgon bitti igen och vi lämnar stockholm vid 7.

Vad ska ni själva ha för er i helgen?
Kram på er!

Will you be mine?

Datumet: 2008-07-10 Tiden: 14:44:38


Fotokälla: Google

Jag känner mig riktigt sugen på att köpa katt! Och nu pratar jag inte om pappahemmet (där vi redan har en helt underbar misse) utan hos mor min. Mamma är dock inte speciellt förtjust i katter pga dålig erfarenhet men hon har väl mjuknat upp lite efter alla söta bilder på blocket. har hittat så otroligt söta katter som gör att man totalsmälter.
På bilden är det en Birma vilken är en stor favorit. Vill helst ha en ljus och långhårig, men just denna ras kostar ofantligt mycket pengar och detta då den är till för utställning och avel. Själv är jag inte speciellt intresserad av just det där med utställning så en för några tusenlappar mindre skadar inte. Har nämligen hittade sådana också som är ursöta.

Får se vad som händer. Varken Ja eller Nej verkar vara skrivet i sten nu.
Varken för mig eller mamma.

Time for lunch

Datumet: 2008-07-10 Tiden: 11:24:41

Hej på er och god morgon på er som precis vaknat :)
Själv har ja ju varit vaken sen klockan 6 imorse och ska snart kila iväg på lunch - hungrig som bara den! Ska äta samma goda sallad som igår så jag ser verkligen fram emot lunchen, haha. Skönt med långhelg efter denna dag iaf. Har dock inte packat än så måste göra det ikväll. Har även planerat att gå förbi Belle och se om de har de skorna som gick sönder för mig här inne i stan i min storlek, annars kanske jag åker förbi Solna. Har trots allt tillgodokvitto så det är lika bra att använda den nu under deras stora rea - om jag hittar något dvs.

Tar bara en halvtimmas lunch idag så slutar vid halv 5.
Skriver mera sen.
Kram så länge!

Home again.

Datumet: 2008-07-09 Tiden: 21:08:23


Hade jätte trevlig när jag och C var på 60 och åt middag och tog en kopp te till :) Vi satt och babblade på en hel del hon och jag. H kunde inte komma då hon skulle hitta på grejer med familjen, men det får bli en annan gång helt enkelt!
Nu är jag rätt slut. Sitter med en kopp te och ska nog krypa ner med mjukiskläder i soffan.

Imorgon är sista dagen på jobbet innan min långhelg, skönt.
Kram på er :)

Time for a break soon.

Datumet: 2008-07-09 Tiden: 11:14:01

Ska snart och äta lunch och då blir nog kroppen glad. Blir riktigt hungrig till lunchen när jag går upp och äter frukost vid 6 tiden :) Har med mig den smaskiga ost och skinksalladen som vi åt igår till middag. Känns som om jag nästan skulle kunna äta sallad jämt - älskar det!

Ska ta en timmas lunch idag. Egentligen föredrar jag halvtimmas luncherna. Inte bara för att jag får gå hem en halvtimma tidigare utan för att den resterande tiden på lunchen känns rätt onödig. Utnyttjar knappt hela min halvtimma när jag har den heller. Idag ska jag nog bege mig ut trots allt. Njuta lite av vädret och kanske kika in i någon butik. Skulle vilja hitta något till födelsedagen :)

Kram på er och smaklig måltid :)

Ellos

Datumet: 2008-07-09 Tiden: 10:42:23

Zooma

Såg denna jacka på en tjejs blogg och gick sen in på ellos, där den finns, och kollade. Den är ju bara helt ljuvlig! Trots att jag känner mig helt inställd på alla sommarkläder och bara längtar efter på att få dra på mig olika varianter av klänningar och annat somrigt så kunde jag inte låta bli att lägga upp denna jackan här.

´Tyckte även att denna skjortliknande tunika var riktigt tjusig. Skulle inte alls ha något emot att hänga upp den i min garderob :)

Vad tycker du om dem?

Perfection?

Datumet: 2008-07-09 Tiden: 09:32:26

Vad är egentligen grejen med att alltid uppnå perfektion?
Jag är själv en sådan person som avskyr att prestera under topp. Jag tycker inte om att göra fel, jag snarare avskyr det. Det känns som om det drar ner på min topprestation. Jag vet egentligen inte vad som ligger bakom det.. eller kanske vet jag det, men det känns inte som om det är det viktiga i sig. Jag måste faktiskt säga att jag tycker att jag är en himla smart tjej och jag förstår att fel i allra flesta fall kan repareras och alla fel gör inte ens någon större skada i första stadiet. Trots det så tar inte alltid mina egna ord grepp i hjärnan.
På grund av denna såkallade prestationsångest så frågar jag nästan lite för mycket ibland. Jag kanske kan erkänna det såhär när jag sitter och skriver men när folk väl säger åt mig att sluta fråga och ta egna beslut så blir jag bestört, trots att jag egentligen till fullo förstår personen i fråga.

Jag är otroligt velig också, som pricken på i:et ungefär. Det handlar väl om att jag inte vill välja fel, helt enkelt, så där återkommer symtomet igen.

Misslyckanden ska ju stärka en, är det sagt. Jag tror nog att de gör det - man lär sig av sina misstag helt enkelt. Ibland skulle det vara skönt att slippa göra misstagen och kunna allt från början, men vad hade livet varit för utmaning då? egentligen? För under all den där prestationsångesten så gillar jag trots allt utmaningar. Jag gillar att besegra dem och göra bra ifrån mig - sen kan man ju fråga sig vad det beror på.

The sky is blue today!

Datumet: 2008-07-09 Tiden: 07:02:43

God morgon turteduvor :)

Jag lyckades ta mig upp ur sängen i tid idag och jag är faktiskt redo att gå redan nu, 50 min efter uppstigning. Behöver dock inte lämna hemmet förrns om 20 minuter.
Idag ska jag träffa mina vänner Hedvig och Carro inne i stan på en fika efter jobbet. Ett tag sen jag såg dem så det ska bli mysigt :) Någon sent in i natten fika blir det dock inte för jobbet väntar mig även imorgon, som blir den sista dagen för denna vecka på jobbet. Även om det bara gäller en dags skillnad från vad jag egentligen ska jobba så känns den där extra dagen ledigt riktigt skön. Kommer leka runt på skara istället för att sitta i en reception :)

Nu måste jag dock avsluta och packa iordning grejerna. Hörs sen!
Kram

Sweet dreams

Datumet: 2008-07-08 Tiden: 22:28:25

Nu har jag setat och fixat med en design sen klockan 9. Den är så gott som klar och upplagd på köparens blogg. Dock vill jag vänta med att ge ut hennes blogg innan hon kollat igenom och känner att hon är helt och hållet nöjd.

Jag är dock riktigt nöjd, både med hennes design och min nya ikon.

Vad tycks? Själv känner jag att den både är diskret och stilrenare än den andra. Ni som har en ikon av mig, säg till så kan jag hjälpa er att byta ut den till denna. Har även bestämt att ha ny placering på själva ikonen i vinnares och köpares bloggar, och det passade sig riktigt snyggt!

Nu ska jag dock sova. Vill inte under några omständigheter alls försova mig imorgon igen.
Är du sugen på att köpa en design? Kika in här

Sov så gott nu och så hörs vi imorgon!

When it's all good

Datumet: 2008-07-08 Tiden: 20:14:39


Hemma och bara njuter av ett glas pepsi max. Vindruvor är nog det enda som saknas. Skulle sitta fint med ett par stycken iaf, men tills jag får dem ska jag fortsätta njuta av min pepsi max.

Inatt drömde jag om att det fanns en Marabou med barbecue smak. Jag blev jätte äcklad och besviken för jag ville ha en med helnöt och det var ju faktiskt min student på det också!

The sun is shining outside my window

Datumet: 2008-07-08 Tiden: 13:36:17

Är det inte underbart? Det är faktiskt ljust ute. Om det är varmt eller inte har jag inte den blekaste aning om. Sitter ju inne i receptionen på jobbet. Men det är skönt att se hur solen lyser upp innegården här utanför.

Annars så sitter jag bara här och dricker en Fanta free och väntar på att få något att göra. Det är relativt lugnt just nu nämligen - inte som i morse. Vaknade 10 minuter innan mitt tåg gick så det var inprincip bara för mig att slänga på mig kläderna och äta frukost på vägen (som min kära mor fixade åt mig). Var faktiskt mamma som gjorde att jag kom upp ur sängen. Förstår inte hur jag kunde undgå att vakna av mitt larm, minns inte ens att den ringde. Men men, nu är jag här iaf :)

När jag slutar ska jag förbi F på hennes jobb och ta en latte och snicksnacka lite, sen bär det nog av hem. Slutar halv 5 idag också så det är skönt!

Skriver mer senare!
KRAM

Sleep well.

Datumet: 2008-07-07 Tiden: 20:27:16


För att jag ser sådära alldeles somrig ut! 

Ja, jag ska faktiskt gå och lägga mig. Kanske kolla lite på Dog whisper, och läsa lite mer av Jenna Jamsen. Men sova ska jag nog också göra bara en stund efter det. Ibland vill man helt enkelt bara gå och lägga sig tidigt. Mysa ner sig i sängen och spendera lite tid för sig själv. Ännu bättre vore ifs om pojkvännen låg vid min sida.

Kram och sov gott!

Have I told you how much I love them?

Datumet: 2008-07-07 Tiden: 19:59:56



http://www.bakersshoes.com/

When all you do is work..

Datumet: 2008-07-07 Tiden: 18:24:51


kombinerat med detta usla väder så blir det inte mycket märkvärdigare än såhär.
Jeansen är Lee och är ett av mina två nya par. Trivs i dem som fisken i vattnet!

Så lugnt!

Datumet: 2008-07-07 Tiden: 15:28:19

Ja det är verkligen uber lugnt här på jobbet. Sitter på smhi och kollar vilket väder alla mina nära och kära har där de är, skoj? Nja, inte speciellt. Men det ser härligt ut för några så det glädjer mig. Visst kan det vara skönt att ha det lugnt på jobbet men när det finns saker att göra så går ju tiden trots allt snabbare. Nu kom posten iaf så jag får ta tag i den!

 Hörs när jag kommer hem då! :)

Jobbveckan är igång

Datumet: 2008-07-07 Tiden: 12:20:49

Hej där!

Sitter på jobbet nu och det är relativt lugnt, men sen är det ju sommar också. Kan lova att det var svårt att komma i säng igår. Är mer eller mindre van med de sena filmkvällarna nu och de mysiga sovmornarna. Somnade gjorde jag iaf och vid 3 såg jag min älskling för sista gången på en vecka. Han åkte iväg med flyget vid 6 imorse och hade glömt solbrillorna hos mig så jag gick troget upp mitt i natten och ut på balkongen för att kasta ner dem ;) Känns lite tomt nu..

Jag tog endast en halvtimmes lunch idag så jag slutar redan vid halv 5. Skönt att inte råstarta på jobbet. Håller på med en ny försäljningsdesign där hemma också som ska göras klar ikväll så då kan ni få se resultatet utav det också. Jag vet även att jag har sagt att jag ska bli bättre med dagens klädsel och nu ska jag försöka sätta igång med bilderna igen! Som märkt så medför semestern ett och annat ;))

Uppdaterar mera sen!
Ha en toppen dag!

Söndag

Datumet: 2008-07-06 Tiden: 17:26:29

Hej på er :)
Jag har donat och fixat sen jag vaknade imorse. Jag och pojkvännen har varit i tvättstugan, städat och lämnat tillbaka vår hyrda bil. Nu stter jag här och skriver medan pojkvännen för fullt håller på med maten i köket brevid.

Smsade min käre vän Nicole imorse och bad henne ringa mig när hon vaknade. Fick svar tillbaka att hon var i Spanien. Lite chock blev det för mig där. Självklart visste jag att hon skulle dit, men jag trodde hon pratade om kvällstid och inte morgontid när hon berättade vilken tid hon skulle bege sig. Ville ju ge en avskedskram :) hur som helst så hoppas jag att hon får det riktigt bra.

Det kommer bli ganska ensamt kommande vecka. Både syster, pojkvänn och vänner far och flänger  i alla möjliga länder och jag kommer sitta på jobbet hela veckan. Helt syssellös blir jag dock inte då jag ska iväg till skara på fredag med släkten och vara där över helgen. Sen är det jobb en vecka till och sen väntar sig min födelsedag som jag också måste börja fixa inför.

Får iaf hålla tummarna för mig själv så jag kanske kan åka utomlands senare i sommar :))
Vad har ni för sommarplaner?


Hörs ikväll :)
Kram

Hej på er :)

Datumet: 2008-07-06 Tiden: 02:07:01

Idag är den riktiga sista dagen på min och pojkvännens semester. Vi har varit i Kananbadet idag också. Därefter var vi och åt i Vällinby sen var vi förbi Belle och lämnade tillbaka ett par av mina nya skor. De gick sönder, dessvärre, när jag var nere och handlade frukost imorse. Sved lite då jag trivdes så bra i dem :((

Större delen av kvällen har vi spenderat på Heron City. Var riktigt länge sen jag var där sist faktiskt. Det var jag, Sam och Sams vänner som var där och vi spelade bowling och körde massa arcade spel. Roligt värre. Nu sitter vi och kollar klart på Åter till cold mountain som jag somnade till igår. Dessvärre har jag inga bilder från dagen då jag glömde minneskortet i Sams dator.

Imorgon blir det att dona och fixa inför Sams resa och jag måste ta och förbereda mig inför jobbet som börjar på måndag. Tiden har gått så otroligt snabbt!

Hoppas er dag har varit bra iaf. Nu när semestern tar slut blir det nog lite mer uppdaterat då jag kommer spendera mer tid hemma och så. Kul att ni har hängt med i bloggen nu iaf trots den dåliga uppdateringen. Det glädjer!

Kram på er och sov så gott så länge!

Ms upptagen uppdaterar

Datumet: 2008-07-04 Tiden: 22:57:47

Haha, hej på er allesammans!
Vet att jag är lite dålig på att uppdatera dessa dagar men har trots allt min semester nu och försöker hålla mig så upptagen som möjligt ;) Idag var jag och pojkvännen på kananbadet och solade och jag tog mitt första dopp för i år. Ska ifs inte skryta då jag i själva verker endast doppade halva kroppen, men ändå. Vi var även vid Rösjöbadet och åt glass och körde bilspel.


Efter en lång dag kom vi hem och lagade fläskfile och rotfrukter och grönsaker i ugn, smaskigt värre! Nu sitter jag här nerkrupen i soffan och ska snart se på Åter till cold mountain. Sådan otroligt grym film. Pojkvännen hade inte sett den så jag fick honom att se på den med mig ikväll. Blir andra gången för mig men jag är nog mer exhalterad inför filmen än han :))


Hoppas iaf att ni har haft en riktigt bra dag. Det ser just nu inte så ljust ut inför vädret imorgon men får hoppas på att det ändrar sig för då drar vi nog till Kananbadet igen.

Kram på er och sov gott!

Sov så gott!

Datumet: 2008-07-04 Tiden: 00:17:59

Pojkvännen och jag ska sätta oss framför filmen Fools Gold nu med pepsi max och godis. Sen blir det hopp i säng för imorgon ska vi iväg och steka :)

Dröm sött!

Just an old man on a bike

Datumet: 2008-07-03 Tiden: 20:48:42


Ibland händer de där otroligt små sakerna som bara sätter sig som ett fotavtryck i själen.. liksom.

När jag och min fina pojkvänn kom ut ur en av Västerås inomhus centrum så stoppade en gubbe oss och sa något i stil med "Ursäkta men jag måste bara fråga, är det din tjej" Sam svarade "Ja det är hon" och han sa då något i stil med att Sam vunnit första priset på lotto som då, enligt honom, var jag.

Tycker det var jätte gulligt sagt, haha. Och trots att han bara var en vilsen gubbe på en cykel i Västerås så blev jag riktigt glad :) 

Home sweet home

Datumet: 2008-07-03 Tiden: 20:02:20

 

Anlände just hemma hos mig efter en dag i Västerås. Har köpt en svart blusklänning som jag kommer visa upp så fort jag har fixat blider på alla mina nya köp. Vi käkade lunch på Jensen och sen har vi mest strosat omkring. Vädret var helt toppen och en termometer visade faktiskt så mycket som 28 grader trots att klockan närmade sig fem. På dit och hem vägen slukade jag boken Att älska som en porrstjärna och är nu redan förbi mitten av boken (strax över 300 sidor).
Som ni ser på bilden ovan så var vi även och besökte den där gigantiska godisbutiken. Är inte alls besviken vill jag säga! Godistoppen heter den för er som undrar.

Nu är jag iaf hemma och tar det lugnt en stund. Sam är hos sin vän och bokar bilj till nästa vecka då de reser iväg. Han kommer och hämtar upp mig sen och då åker vi hem till honom för att kolla på film :)

Kram på er!

Snart bär det av till västerås

Datumet: 2008-07-03 Tiden: 11:19:06

Hej på er :)
Jag och Sam ska åka iväg till Västerås nu så har lite brådis. Vi kommer nog också besöka sveriges troligtvis största godisbutik på vägen, mohaha. Men kommer hem sen senare ikväll såklart så får skriva mer då.

Ha en underbar dag ute i solen!
Kram på er!

vacker, vackrare, vackrast!

Datumet: 2008-07-03 Tiden: 00:15:17


Idag tog Sam med mig till ett helt underbart ställe. Måste säga att det iaf defenetivt är stockholms finaste av det jag har sett. Försökte ta en hel drös med bilder men dessvärre dog kameran tillslut ;/ En del bilder blev det iaf så det får jag vara glad över! Med den vackra himmel vi har dessa dagar blev nog detta ställe vackrare än någonsin. Det är som en oändlig trädgård med utsikt likt bilden ovan. Lovar att komma upp med fler bilder sen!

Vi har hyrt bilen nu iaf så det är riktigt skönt. Imorgon bär det av till Västerås där vi ska strosa omkring och kanske shoppa lite också på det! Skönt att vara i någon annan stad än bara Stockholm och göra det. Har nu hämtat de nya jeansen och köpte ett till par samt en almenacka som jag är så förbaskat nöjd med! Ska visa upp allt detta senare.

Kanske hinner skriva något imorgon innan jag far iväg, ska försöka med det iaf!
Hoppas ni alla sover så gott.

two hearts made of glass

Datumet: 2008-07-02 Tiden: 11:39:41

God morgon :)
Eller morgon, har varit vaken sen 9. Jag och pojkvännen ska nämligen iväg för att hyra en bil igen så vi kan glida runt lite dessa dagar som vi har ledigt. Vi ska alldeles snart röra på oss så måste sluta skriva, men jag bjuder på denna bild på mig och Nicole från topshop för någon dag sedan :) KRAM!

The sky looks pretty tonight

Datumet: 2008-07-02 Tiden: 00:13:22


Jag ska sätta mig i soffan tillsammans med storesyster och pojkvännen och kolla på Superhero Movie. Ska ge er mitt omdöme sen. Såg förresten på The Happening igår. Tycker den var helt okej. Ball tanke bakom filmen men det blev rätt plan i längden tycker jag.

Sov så gott iaf så hörs vi nog imorgon!

Lunch och fågeljäklarna ;)

Datumet: 2008-07-01 Tiden: 13:53:53


Har precis kommit hem till pojkvännen igen efter att ha varit ute och ätit lunch. Åt en smaskig ost och skink sallad :) Sen matade vi fåglarna längs sjön på väg hem igen. Börjar vänja mig en aning med deras framfusiga sätt iaf, och det blev ett par bilder på jäklarna, haha. Smakprov på detta ovan. Nu ska vi snart börja med bakningen som det aldrig blev något av igår, sen får vi se vad som händer!

Ha en toppen dag!
Kram

Still awake

Datumet: 2008-07-01 Tiden: 01:41:22

Ja konstigt nog så är jag fortfarande vaken och inte ens med en morotskaka i handen! Som det brukar bli ibland när vi är tillsammans så kommer så mycket annat upp och tiden rinner iväg och förrns då insåg vi att det kanske var lite sent att börja med bakning nu. Istället ska vi nog kolla på film så får de bli bakning imorgon när vi vaknar helt enkelt. Det blir faktiskt första gången jag ger mig på att baka en morotskaka. Har inte bakat alls mycket under senare tid (livet?) så kanske inte är någon expert precis, men så svårt kan det väl inte vara.


Har du något smaskigt baktips?

RSS 2.0