Good bye 07, hello 08 :)

Datumet: 2007-12-31 Tiden: 16:30:33

Nu är det inte många timmar kvar tills detta år är slut. Ett himla bra år faktiskt! De postivia detta år måste jag säga är: Mina topp betyg i skolan, självklart har de tagit mycket tid och mycket kraft från mig, men det var värt det. Sen har min "pappa-familj" flyttat till Halmstad. Med detta finns det ju även negativa konsekvenser, men förändringar är ju bra trots allt, och det viktigaste är ju att alla har det bra, och det har vi ju! Sen har jag varit på Mallis med släkten vilket var otroligt härligt det med, dessvärre kanske det var vår sista släktresa när alla verkligen följer med, men isf var det ett bra avslut! Jag känner även att jag har fortsatt min utveckling som person, och märker själv av att jag lär mig nya saker hela tiden som gör livet så mycket härligare! Sen sist men inte minst (såklart) så har jag träffat min underbara pojkvän. Det var det som startade detta år för mig, och han har verkligen varit en otroligt ljus punkt i mitt liv och ett fantastiskt stöd! Och detta är ju ändå på ett sätt bara början, kan knappt vänta på resten :)!
År har ju oftast både upp och nedgångar, och visst har det varit stunder av stress och andra tråkiga saker som hänt, men måste ändå säga att jag känner att detta har varit ett lyckat år! Är väldigt nöjd. Vi får la hoppas att nästa år fortsätter på samma underbara sätt!

En litet bildkolage från år 2007 :)
image33

Nyårslöften!

Datumet: 2007-12-31 Tiden: 13:40:26

  • Sätta mina MVG:n
  • Fortsätta köra på med träningen
  • Spara ihop till en utomlandsresa sommaren 08
  • Fortsätta utvecklas som person
  • Koncentrera mig på att leva i nuet
  • Bemöta medmänniskor som jag själv vill bli bemött
  • Försöka undvika "måsten" så gott det går
  • Undvika stress!
  • Vara mer uppdaterad med bilder på bloggen


Lägger in fler om jag kommer på såhär under dagen :)God morgon :)

Datumet: 2007-12-31 Tiden: 11:21:09

Så idag är det nyårsafton! Gud vad tiden har gått snabbt. Kan inte tänka mig att jag bara har tre gymnasieterminer kvar heller! Ibland undrar jag nästan var tiden tar vägen, känns som om det endast var någon vecka sen jag steg in genom dörrarna till skolan som jag går i för första gången! Läskigt.
Inatt har jag väl sovit okej, kunde nog ha sovit lite längre dock!
Ska åka iväg och handla lite med lillebror. Måste köpa diademet och han vill kolla på något spel till hans psp som han fick igår :) Sen ska jag hem och fixa naglarna och kanske börja med håret efter ett tag. Det kommer ta en stund att fixa det, och det spelar inte så stor roll om volymen lägger sig lite till senare så :) Har ni några roliga planer för ikväll?

Ha en bra dag så länge!

God natt!

Datumet: 2007-12-31 Tiden: 00:20:39

Gud så drygt, hade skrivit ett avslutning inlägg för dagen och sen när jag ska spara så måste jag logga in på nytt! Men men, ska som sagt avsluta denna dag, orkar inte vara vaken längre. Händer detta imorgon får jag lösa det med kaffe eller red bull! Nu ska det bära av mot badrummet och annsiktsprodukterna sen är det sleep time. Vi får gäster imorogn vid ca 11 (ja på morgonen!) och de har barn och hund och allt så man lär ju vakna av dem, kom jag på nu! Haha, men men.
Fundera på att åka och köpa ett diadem imorgon med, har lite planer för håret :) men får visa hur om det blir så.
Imorgon kommer också inlägget med nyårslöfterna, för då är och måste de vara klara.

Sov så gott allesammans!

Ps: Nyhet gällande den blåa knappen ovanför profilbilden. Klicka på den och följ min blogg om du vill :)

Har funderat...

Datumet: 2007-12-30 Tiden: 23:46:45

.. på att göra ett såntdära "fråga på" inlägg som jag har sett att vissa gör. Men sen hejdar jag mig, tror ej att många har något att ställa mig, så tänkte istället bara säga sådär lätt att fråga på när det passar dig om det är något du undrar. Är ju bara en prick i rymden som alla andra :) haha. Dessutom är du välkommen att kommentera och även ge kritik om du känner för de när du läser något som du inte håller med om, alla kan ju helt enkelt inte tycka likadant!

Tankar

Datumet: 2007-12-30 Tiden: 23:17:06

Ja nu sitter jag här och försöker fullfölja min "mission stanna uppe på nyår". Ganska tråkigt faktiskt, men jag vill inte vara den som somnar först denna gång! Så tänkte skriva lite för att hålla tiden igång.

Tänkte på en grej som jag faktiskt tycker funkar himla bra. Det är bara en tanke, men en tanke som kan förändra ens sätt att se på människor ganska radikalt : "Jag gör inte detta för att vara elak mot dig, utan för att vara snäll mot mig själv".
Ofta när människor gör saker (kan inte säga alla, men kan lova att det är en hel del) som sårar andra, så gör de dessa saker väldigt sällan för att just såra någon. utan för att göra det som känns bäst för en själv. Sen finns de vissa idioter, men de tycker jag vi ska strunta i!
Faktum är att det är mycket lättare att bli arg på någon när den gör något som man tror att den gör för att vara "elak". T ex om en vän kanske nekar en något som man har planerat för att stanna hemma. Man kan välja att bli flyförbannad för att man känner sig sviken, eller så kan man vara glad för det faktum att man kan vara säker på att när ens vän träffar en, så gör den det för att den verkligen vill.
Ibland finns det helt enkelt säkert saker som man man tex har lovat, men tillslut känns fel, då måste man ju kunna få säga ifrån, enligt min mening iaf. Men sen finns det ju gränser om hur långt man kan ta det enligt min mening, men då gäller det bara att sätta upp dem och vara tydlig med dem.

Look-alikes

Datumet: 2007-12-30 Tiden: 22:50:08


Julklappsöppning avklarad

Datumet: 2007-12-30 Tiden: 21:17:09

394651-32 394651-32

Fick en massa mysiga saker faktiskt. Ett av de var lådan som ni ser på bilden ovan. Det är nagelprodukter, massa lack för naglarna, för nagellack, för nagelband och massa sådant :) Hade ingen aning om att jag skulle få den men blev otroligt glad för den! I övrigt fick jag en ny mobil (slipper jag gå med min omoderna gamla nokia, som egentligen faktiskt är himla bra, haha, kommer sakna dig kära gamla vän) med minneskort i så jag kan ha lite låtar och sådant :) Sen fick jag lite annat smått och gott : ny morgonrock, presentkort, kläder osv.
Jätte glad och nöjd iaf :)

Nu ska jag väl fortsätta med min mission "vara uppe sent på nyår" så ska försöka att hålla mig uppe sent idag.  Vet dessvärre ej hur det kommer gå då jag redan är trött :( haha, så dålig man kan vara. Det är ju en himla massa filmer på tv ikväll också, så kanske ska försöka se någon av dem. Just nu går Min stora kärlek, började dock för en kvart sen men ni som inte sett den, kolla!

handlat

Datumet: 2007-12-30 Tiden: 17:13:22

Det blev en lyckad tur när jag var ute och handlade :) Köpte alla paket som skulle köpas och fick även mina stövlar fixade, då klacken hade slitis ner. Sen köpte jag en halsduk från H&M som jag velat ha en längre period nu utan att köpa den!

394651-29

Ska äta lite middag om ett tag, därefter blir det julklappsöppning :) Himla mysigt.
Försöker fortfarande komma på lite nyårslöften, och tror att jag har kommit på några iaf, slänger in ett meddelande med det senare. Ne nu ska jag nog spela lite spel med lillebror. Ha det bra så länge!

Vilken hund är du?

Datumet: 2007-12-30 Tiden: 12:19:05

Engelsk bulldog

Engelsk bulldog
Bulldoggen är en cool livsnjutare av rang. Den ser tuff ut, men har inte riktigt koll på vilket skrämmande intryck den kan göra på såväl människa som andra hundar. Den börjar aldrig ett slagsmål, det behöver den inte. Tvärtom så förväntar den sig att alla är lika fredliga som sig själv. Bulldoggen lever under devisen "peace, love and understanding annars får du riktiga problem". Skulle den dock mot förmodan hamna i slagsmål är det bara ett som gäller; vinna eller dö. Många skulle nog kalla bulldoggen för den perfekta hunden, lugn och sansad. Den skäller nästan aldrig. Och sist men inte minst, en bulldog älskar att åka bil, tåg, båt eller flyg. Den är lättskött och behöver inte alltför mycket motion. (Motion behöver jag ju visste! :) haha)

Testet finner du här: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=45926

Söndag

Datumet: 2007-12-30 Tiden: 11:53:40

Hej allesammans! Allt bra med er? Med mig är det faktiskt himla bra. Sovit bra och vaknat upp innan klockan ringde.
Snart så ska jag iväg och köpa de sista julklapparna (som jag inte fann i Täby igår) och sen lite senare så ska vi ha vår lilla julafton här hos mamma :) I övrigt måste jag fixa lite på rummet inför morgondagen och kanske se till att baka en morotskaka, hur nu det ska gå har jag ingen aning om (!). Annars har jag väl inte så mycket planerat. Detta blir bara ett litet snabbt och kortfattat inlägg, lånade datan från lillebror som satt och spela Wow, så jag skriver lite mer senare!

Ha en bra dag!

God natt!

Datumet: 2007-12-30 Tiden: 01:20:01

Blev lite test här på slutet innan sovtime :) Måste dessvärre hoppa i säng nu innan kroppen bestämmer sig för att strejka och lägga sig ner på väg till sovrummet! Vill liksom försöka skjuta på dygnet lite så jag orkar med nyår. HAHA. Tänkte att om jag vaknar lite senare imorgon, och går och lägger mig senare, och att jag sen på måndag kan vakna sent, så kan jag nog vara uppe lite längre med :D
Sömntuta som man är! är så van med att gå och sova tidigt att min kropp tror att något är fel när jag inte gör det! Sist på halloween festen planerade jag att vara kvar hos kompisen fram mot småtimmarna men höll på att somna i hennes säng vid 1 om inte tidigare! Men denna gång ska det bannimej gå bättre!

Fick lite kommentarer i ett tidigare inlägg och sådant är alltid lika mysigt, fortsätt gärna med detta. Tänkte även säga att antalet läsare ökar i snitt, men sprid gärna vidare bloggen om ni tycker om den. :)

Sov så gott allesammans!

Person test.

Datumet: 2007-12-30 Tiden: 01:06:11

I grafen nedan kan du se, hur du är placerad i de fyra centrala personlighetsdimensionerna. Ju närmare ändpunkterna du är, desto mer uttalade är dina karaktärsdrag

394651-39

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med.

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.


Gör testet här: http://www.zapera.com/survey/demo/personality/

Kändisdejting.

Datumet: 2007-12-30 Tiden: 00:44:54

394651-38

Haha, gjorde testet "vilken kändis dejtar du" och fick David Hellenius.
Men tror jag håller mig till min egen pojk när allt kommer omkring ;)
testet kan du göra här: http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/ iallafall.

Det blir som det blir..

Datumet: 2007-12-29 Tiden: 23:34:35

Det blir nog inte nyår med tjejerna. Tycker det är skit trist då jag verkligen sett fram emot det hela, men det blir nog bäst så. Förstår dem med. Vi pratade om att förfesta tillsammans, innan de drar iväg på deras lokalfest någonstans, men det kommer innebära att jag ska behöva åka själv genom stan när tolvslaget närmar sig, och det känns inte speciellt lockande.
Jag hade tänkt mig nyårsfirandet typ på ett ställe utan att behöva åka runt en massa. Har ingen lust för någon sådan fest som de pratar om. Ville helst vara med de nära vännerna och lite fler kanske, men inte i någon lokal någonstans.
Nu blir det inget av dem. Ska vara med pojkvännen iaf ( :] ) så får se vad vi hittar på. Något blir det väl, men vet inte riktigt säkert än. Ska iaf vara hemma med familjen vid middagstid tror jag, sen får vi se vad som sker därefter. Så länge jag inte behöver åka kors och tvärs över stockholm så är det okej.
Får försöka se till att fixa ihop något med tjejerna snart iaf så inte planerna spricker totalt. (dessvärre är jag ingen vidare festprisse)

Ska väl snart och sova antar jag, inte speciellt sugen, men det börjar bli lite tungt i huvudet.

Jeans

Datumet: 2007-12-29 Tiden: 21:56:55

394651-35

Dessa köpte jag för någon dag sen på rean, sa att jag skulle lägga upp en bild men glömde bort det. De är ganska neutrala, inget speciellt med dem förutom priset. Håll i hatten : 125 kronor ! Det är ju löjligt billigt, men ibland lyckas jag helt enkelt hitta de otroliga kapen :) Köpta på Åhléns!

God kväll :)

Datumet: 2007-12-29 Tiden: 21:37:30

Var i täby idag, men hittade dessvärre inget speciellt :/ Det enda som köptes var godis från coop till nyår. Haha, men det var typ det. Det stängde ganska tidigt, vi åkte ju inte förrns strax efter fyra och var där ungefär halv 5, så då hade vi bara en och en halv timma på oss!
Kollade på BR efter något till lillebror, men fy vad otrevlig peronalen verkade! Hittade ingenting där iaf, så nu måste jag åka iväg en snabbis imorgon förmiddag och försätta leta efter paketen, innan allt ska öppnas.

Ikväll ska jag väl inte göra något speciellt. Kanske kolla på någon film eller liknande, eller flumma runt på photoshop :) Annars vet jag inte. Pojkvännen gick precis då han skulle sova hemma idag, tråkigt nog, och det är för sent för att ge sig iväg. Gör ifs inte så mycket, är ganska seg och vill vara pigg imorgon så jag kommer upp på morgonen :)

Sitter och funderar ut nyårslöften, men har inte kommit på några fastställda än men får väl säga till när jag gör det. Vet knappt vad som händer på nyår ens, förutom middagen här hemma. Trodde först att jag skulle hem till tjejkompisen men det blev ändrade planer. Men något blir det väl av iaf :) det blir det alltid. Ska vara med pojken iaf.
Har ni något planerat inför nyår?

God morgon!

Datumet: 2007-12-29 Tiden: 11:49:29

Vaknade precis, var otroligt skönt att sova ut, behöve det verkligen! Igår blev det inget speciellt shoppande men ska iväg idag :)

I denna blogg är det meningen att jag ska dela med mig av min vardag, så gott det går. Men hittills har jag dock inte gjort det rakt igenom, jag har nämligen sett över en viktig punkt i mitt liv just nu, min pojkvän :) Träffade honom igår efter att han varit i Thailand i två veckor, fy fan vad jag har saknat honom! Vi har endast haft kontakt via mail när han varit där borta så när jag pratade med honom på en rast igår så började det pirra i hela kroppen :) Ännu mer när jag väl träffade honom... o fan vad brun han hade blivit! Kände mig som en riktig blekfis, trotts att jag i allmänhet inte är "jätte blek".
Han gick till jobbet imorse vid åtta, så efter att jag hade sagt hejdå så gick jag och la mig "en stund" igen och vaknade inte förrns för någon timma sen. Låg dock och drog mig i sängen fram tills för en kvart sen :)
Ska möta upp honom vid tre när han slutar och så ska vi iväg och kolla lite på rean tillsammans :) Idag är även sista dagen för mig att handla paket till lillebror och mamma, så måste leta ännu ordentligare! Har iaf ett hum om vad jag ska köpa så skönt är det då vi ska fira vår jul här hemma imorgon.

Ne nu ska jag gå och äta och börja göra mig iordning!
Tjingilling så länge, och ha en bra dag!

Whoohoo!

Datumet: 2007-12-28 Tiden: 15:51:50

Slutar jobbet om 10 min, sen bär det av för att handla lite till nyår och sen ska jag nog hem och dega med film ikväll :) Ska nog bara slappa och ha det skönt.

Ha en bra dag!

Ögonskugga

Datumet: 2007-12-28 Tiden: 11:58:03

394651-29
Detta är då de omtalade ögonskuggorna :) Det finns massa färger med det var dessa två som jag köpte.

Make up store.

Datumet: 2007-12-28 Tiden: 09:39:50

394651-27

Tänkte bara rekomdendera er att köpa Make up stores katalog. Jag tror den blir billigare om man köper något annat samtidigt dessutom, men inte dyr annars heller. Katalogen kan man även tjuvkika på på deras hemsida (www.makeupstore.se) men när man köper den får man även rabbatter på bland annat deras armband och twinkle eyeshadow, de läppglansögonskuggor som jag skrev om igår då jag köpte två för en :)

I denna katalog finns massa häftiga sminkningar, vissa väldigt extrema men de går ju att tona ner också :) Bilden ovan är tagen får manke up stores katalog bland annat.

kram på er.

God morgon :).

Datumet: 2007-12-28 Tiden: 09:13:15

Sitter på jobbet nu och har precis hämtat mig en kopp te :)smaskigt!

Hade någon sjuk dröm i natt. Iförsig är de flesta av mina drömmar rätt sjuka. De hoppar lite hur de vill. Men iaf, drömde först att jag skulle uppträda med en dans som jag inte kunde för att det var två år sen jag hade dansat den, haha. Men det var inte den värsta delen. Drömde att det var en hund som förväntades få valpar. Men faktum var att han hade fått ett ägg som då var "valparna" och som var lite svårknäckt. När den tillslut sprack så kryllade det ur massa äckliga larver! De typ fastnade på mina händer och var sådära äckligt fastklistrande kletiga, och jag höll på att spy! Klarar inte av sådant. HAHA det var faktiskt skit äckligt. Brukar du minnas vad du drömmer? För jag gör typ alltid det, iaf glimtar av mina drömmar. Och ibland lyckas de helt enkelt följa med i huvudet trots att jag stigit upp ur sängen.

Har lunch om ca 3 timmar eller mindre. Skönt då man blir så förbaskat hungrig när man stiger upp och äter frukost vid 6 på morgonen! Jag blir det iaf.
Just nu är det ganska lugnt här, jobbat bort det som var kvar från igår och det som fanns nu för början av dagen, så nu får jag väl andas ut lite :)

Funderar på att kolla runt lite på stan idag, måste köpa de sista juklapparna och kolla om jag hittar ett par jeans till på rean, behöver verkligen nya!

Men men, ska forsöka sysselsätta mig själv :) Skriver lite mer senare.

Tjingilling så länge!

God natt!

Datumet: 2007-12-27 Tiden: 22:24:43

Nu ska jag hoppa i säng. Har inte hunnit fixa bilderna men får göra det till imorgon om jag kan :) Vi har spelat kort fram till nu ungefär. Vann inte, men kom 3 av 5.. Haha, inte sisst iaf.

Gav iaf presenten till N. Det var en flaska med en typ lång polkagris korv i botten. Häller man vodka i den och låter de stå under ett dygn så blir de polkagris shots :) Skit smart, och inte alls dyrt. Till det fick hon ett litet glas att ha till. Fick en ljuslyckta av henne att hänga i fönstret. Den var i olika röda färger så den passade super till mitt rum! :)

Nu måste jag hoppa i säng. Börjar halv 8 imorgon och måste och tvätta annsiktet och borsta tänderna nu innan jag går och lägger mig med! Hoppas på mer sömn än gårdagen.

Sov så gott allesammans. Kanske slänger in ett inlägg på lunchen imorgon med, slutar dagen 4 då iaf.

God natt!

Hemma nu!

Datumet: 2007-12-27 Tiden: 20:40:41

Det blev ingen stan, men en slussen och en Nacka forum :) Köpte två typ glitter ögonskuggor i form av typ läppglans från Make up store. Fick en för två, hade typ ett litet kort. Men men, sen köpte jag en ny mascare, den behövdes verkligen. Samt ett par jeans på rea från Åhléns ! Kanske kan lägga upp en bild sen.
Hittade dessvärre inga julklappar, och jag letade också, faktiskt.

Nu ska jag spela kort med N, kusinen och syster och hennes kompis :) Samt ge presenten till N.. hoppas hon blir nöjd med den, men det borde hon ju bli :) Som sagt, berättar sen. Himla bra present faktiskt så kan rekomendera den till de flesta, att ge till de flesta med :)

Slänger kanske in ett inlägg på grejerna ikväll, annars får det bli imorgon.

Ha en bra kväll så länge :)

Torsdag

Datumet: 2007-12-27 Tiden: 14:42:12

Dagen här på jobbet börjar snart leda mot sitt slut, endast två timmar kvar och det brukar ju gå ganska snabbt. För mig är det ganska lugnt just nu då jag inte sitter telefonen. Har inte kommit in i den delen av jobbet än då jag endast jobbar under lediga dagar som lov och sådant.

Har pratat med N iaf och vi ska mötas upp sen och kolla runt lite i affärer när jag slutar. Har en himla stor lust till det hela trots att jag känner mig rätt slut i kroppen. Man har ju trots allt bara lov några gånger per år så man vill ju utnyttja de dagarna :) Har ju inget speciellt plugg nu så det ger en ju lite tid över, skönt nog.

Ne, nu ska jag försöka se till att sysselsätta mig.
Tjingilling så länge! :)

Torsdag

Datumet: 2007-12-27 Tiden: 12:03:45

God dag allesammans! Sitter på jobbet nu och är rätt så trött. Kunde absolut inte somna igår. Gick ju ändå och la mig i skaplig tid, men somnade inte förrns efter 12 någon gång. Och så hade man ställt klockan på kvart i 6.. hörde den inte, iaf minns jag inte det (vilket är olikt mig, brukar iaf komma ihåg att den ringt de gånger jag inte kommer upp). Fick ett samtal vid kvart i 12 med. Har ingen aning om vem det var. Någon som sa hallå, någon annan som skrek hej.. och sen a.. det var typ samtalet. Förstår inte varför man ringer så, de kanske ringde fel men då kan man väl iaf be om ursäkt? :) Men men, mamma kom in och väckte mig iaf och vi gick upp och åt frukost tillsammans :)


Nu har jag precis ätit lunch, smaskens! Och har lite lunch rast. Äter så himla fort (vilket är jätte dåligt!) så har så mycket av min halvtimma kvar när jag är klar :) Det var därför jag tänkte slänga in ett inlägg här.

Har inte fått tag på N än, hon sover säkert, men tror det blir som så att vi ska mötas upp och kolla lite kläder och de julklappar jag har kvar sen (ej firat med mamma än)! Hoppas på det iaf, har saknat henne. Sen vill jag ge hennes julklapp också, som jag är himla nöjd med faktiskt, haha. Får skriva sen vad det är, vågar inte riskera att hon läser detta innan hon får den.

Ne nu ska jag fortsätta arbeta som den arbetsmyra jag är :)

Tjingilling så länge!

Mina fynd!

Datumet: 2007-12-26 Tiden: 22:35:51

394651-25

Detta var det som fick följa med mig hem idag efter en tur i de överfyllda affärerna.

Leggins x2 från H&M : 69.50 kronor
"Lång grå väst" från JC : Tidigare 399 kronor, Idag 149.50 kronor :)
Glansig svart leggins topp från Bik Bok : Tidigare 299, idag 149,50 :)

Neh, nu ska jag hoppa i säng! Ska upp vid 6 imorgon, jobbet. Ska nog till Stan efteråt med N och kolla om jag hittar något mer nu under rean :) Men slänger in ett inlägg senare mot kvällen när jag är hemma igen, om jag inte hinner skriva ett under någon rast eller liknande.

Sov så gott! och ha en bra torsdag :)

Bilder från Julafton

Datumet: 2007-12-26 Tiden: 15:58:17

394651-22

394651-19 394651-20 394651-21

Bild 1 : Tomtegubbe
Bild 2: Jag vid granen Bild 3: Nisse vid julklapparna Bild 4: Tomten

Onsdag

Datumet: 2007-12-26 Tiden: 15:25:28

Nu har man setat och åkt bil i strax över 5 timmar, men jag ska inte klaga, det gick snabbare än sist, hela 2 timmar snabbare faktiskt. Är dessvärre väldigt hungrig, har inte ätit sen frukost och sådant är inte min kropp van vid :( Ska ta något att äta, sen blir det hemmalagad persisk mat senare :)

Var otroligt jobbigt att lämna familjen där borta idag :( Man ville typ inte släppa taget om dem när man kramade dem. Och man märkte på lillebröderna att de var ledsna över att vi (jag och syster) åkte hem vilket gjorde en ännu ledsnare. Men men, får försöka se till att åka ner dit, eller träffa dem när de kommer upp, så snabbt som möjligt.

Nu till lite roligare grejer. Igår var det läsarrekord i bloggen! hela 94 personer, haha. Vad fjuttigt det låter jämfört med vissa människors tusentals besökare. Men lika glad är jag för det :)! Tack till er läsare!

Kanske kilar ut på rean sådär vid 7 tiden när det lugnat ner sig lite, i övrig ska jag bara vara hemma och ta det lugnt idag, ska ju upp till jobbet vid 6 imorgon bitti.

Tjingiling!

Soffpotatis

Datumet: 2007-12-25 Tiden: 22:16:21

Ne nu ska jag slå mig ner i soffan en stund hos pappsen, vi åker ju trots allt hem imorgon :( Klockan halv 10 på morgonen bär det av.. får hoppas på att det går snabbare än 7 timmar denna gång. Ska iaf försöka sova lite inatt så jag kan sova i bilen imorgon, om inte allt annat går emot det.  Vill hinna hem till lite mellandagsrea med ju :D

Shingilling så länge.

Mallis

Datumet: 2007-12-25 Tiden: 19:04:39

 

Gud vad jag vill vara utomlands igen!
Jag och syster på ett vattenland på mallis i somras.

Egentligen..

Datumet: 2007-12-25 Tiden: 18:09:45

så skulle man slippa att bli besviken om man aldrig hoppades på något. Men hur kul är det på en skala? Att aldrig ha hopp om någonting? Men det man kan göra istället är att hoppas men acceptera det faktum att det kanske inte blir som man vill, redan innan något händer. När man gör detta lämnar man ett utrymme åt att saker och ting faktiskt kan gå åt skogen, och då svider det inte lika mycket när det väl händer. Detta är något som inte är särskilt svårt, egentligen, men som människor ser förbi allt för ofta.
Självklart är det bra att ha mål,vilja och hoppas saker i livet, men med hjälp av andrummet ger man saker möjlighet att sluta på ett helt annat sätt än man tänkt sig. Och ibland kanske det är som så att det man hade bestämt sig för från början, faktiskt inte är bästa för en själv när man väl hamnar där.

finner inget..

Datumet: 2007-12-25 Tiden: 13:00:50

Nu ska vi kila iväg. Har letat lite kläder på internett men inte funnit något. Måste vekligen ut och kolla nu på rean. Men oftast så är det så kaotiskt att det nästan blir jobbigt. Men men, sådant är livet.

Ha det bra.

Juldagen

Datumet: 2007-12-25 Tiden: 12:16:01

God morgon (dag?) allesammans! Hoppas ni fick en underbar julafton igår, det fick iaf jag. Mot slutet av kvällen körde vi charader. Det var faktiskt himla kul.

Det hela gick ut på att två personer gick ut ur rummet och resten av sällskapet kom på två karaktärer som dessa två skulle spela. När de sedan var inne i rummet igen klistrar man en varsin lapp på personernas rygg med en varsin karaktär skriven på vardera rygg. Alltså det som står på person1 rygg ska person2 föreställa och tvärt om. Resten av sällskapet sitter och tittar på. Roligare än det låter :)

Idag ska vi nog iväg till min pappas frus mamma, och vara där och äta lunch och sådant tror jag. Sen åker jag ju hem imorgon. Hoppas antingen att vi åker så man hinner med mellandagsrean här, eller hemma. Jobbar på torsdag och fredag så då hinner man inte kolla så mycket :/

Hoppas hinna se någon film senare :) Verkar som om det ska vara en hel del.
Ha en bra dag så länge!

God kväll

Datumet: 2007-12-24 Tiden: 23:58:27

Har fastnat framför the sims 2 en stund, hahah, på lillebrors dator. Nu har jag ont i ryggen dessvärre, satt med dålig hållning. Borde egentligen gå och sova snart så förstår inte ens varför jag sitter här. Är väldigt trött och måste tvätta ansiktet och greja.. och det tar ju ett tag!
Började kolla på Fantastic 4 igår. Har börjat på den tidigare, men bestämde mig för att se hela och se klart den. Detta gick inte igår (såklart) då jag ville sova innan ens halva filmen gått! Kanske kan kolla lite på den idag innan jag slumrar in.

Har ni skickat mycket julsms idag? Jag har skickat massor :) Tycker sådant är ganska mysigt :)

Försöker fortfarande leta efter nyårskläder. Ska fortsätta leta till jag hittar något iaf, haha :) vet ni vad ni ska ha än?

Lite senare

Datumet: 2007-12-24 Tiden: 19:47:45

Nu är maten äten, kalle anka är sedd och paketen är öppnade :) Fick inte det jag trodde, men otroligt nöjd ändå. En sak som jag tyckte var ganska kul är 1 timmas "sminklektion" på Make up store, och därefter 500 att handla för där när man är klar! Tycker sådant är jätte kul. Önskar att jag hinner dit innan nyår så har man någon ball sminkning att ha tills dess :)

Har ni fått några mysiga presenter?

Väntan

Datumet: 2007-12-24 Tiden: 11:12:38

Nu är frukosten avklarad och jag är påklädd och sminkad för dagen. Nu är det bara att vänta. Vänta in gästerna, kalle anka, maten och paketen.  Men väntan är ju en stor del av julafton trots allt. Skulle vara ganska så tråkigt om man bara rusade igenom det hela, då skulle ju dagen vara slut innan den ens har börjat.
Ingen snö finns det heller, som beräknat, hur ser de ut hos er? någon snö?
Skulle det inte vara otroligt mysigt att åka pulka eller sjärtlapp idag :) sen ramla in i stora snöhögar och vara frussen och fötter och kinder när man tillslut går in till värmen igen! Drömma sig bort funkar ju alltid.
Men julen kommer bli himla mysig ändå, det känner jag på mig. Det är ju trots allt bara julafton en dag om året så då ska man ju passa på att njuta av den. Iförsej är alla dagar bara en gång om året.. morgondagen också. SÅ då kan man ju njuta hela tiden :)
Skrev en "berättelse" om julafton när jag gick i 9:an.. Önska jag hade den så jag kunde lägga upp den här. Den bör väcka julkänslan hos de allra flesta som inte uppnått den än :D hehe.

Nu ska jag fortsätta denna eviga väntan, men kanske slänger in ett inlägg senare när dagen har svischat förbi!

God Jul!

Datumet: 2007-12-24 Tiden: 09:25:37

God morgon allesammans! Vaknade av lillebröderna imorse igen, de satt och spela på sina spel i rummet bredvid.
Snart ska man väl ner och äta skinkmacka och gröt? Jag tror det är nu iaf :) Sen blir det bara vanligt julmys fram till Kalle Anka. Därefter middag och senare blir det present öppning och ost bricka och allt snacks plockas fram :) Idag ska det bannemej smaskas. Så detta blir min jul.

Igår var det prat om att vi skulle äta julbordet tidigare och därefter ta en promenad och sen komma hem igen efter det. Men enligt de planerna så skulle jag kanske ha missat Kalle anka, och det går absolut inte för sig! Det tillhör ju hela jul traditionen!

Tycker inte ni att det är viktigt med Kalle? :)

Kram på er alla :) (det är ju trots allt jul!)

The heartbreak kid

Datumet: 2007-12-23 Tiden: 17:30:23

Nu kommer du mitt tycke om denna film. Såg klart den igår kväll med syster.Filmen handlar om en man, Eddie Cantrow som spelas av Ben Stiller, som ser alla andra skaffa fru och familj, medan han själv har hamnat på efterkälken. Av en slump träffar han en tjej, som visar sig vara helt perfekt och även en riktig pudding. Dessvärre får hon reda på att hon måste flytta utomlands under en längre period och det enda Eddie kan göra för att få behålla henne är att gifta sig med henne.
Under deras smekmånad visar sig dessvärre saker vara lite annorlunda än han tänkt sig.

Detta var en topp film enligt mig. Peter och Bobby Farrelly har lyckats ordentligt och Ben Stiller gör i övrigt ett himla bra jobb i denna film. Den var rolig, men inte meningslöst rolig och Eddies fru Lila, Malin Akerman, spelar rollen som den galna frugan otroligt bra! Handlingen är bra, och måste även säga att den enligt mig hade ett bra slut. Skulle inte ha något emot att se den en gång till.

Rekommenderad

Crybaby

Datumet: 2007-12-23 Tiden: 17:13:56

Har precis kollat klar på "En andra chans" och trots att det inte är första gången jag ser den kan jag inte rå för att jag nästan vill börja böla mot slutet! Jag är en riktig crybaby när det gäller känslomässiga filmer. Tillexempel filmerna Dagboken och If only, där blir jag riktigt känslig. Grät floder båda de gånger jag såg If only. Ibland händer det till och med att jag vill gråta till Extreem home makeover. haha.
Men jag tror att det är nyttigt. Hellre att jag gråter för att filmer är sorgliga, än för att jag är ledsen. Liksom en bra källa för att få utlopp för känslorna :)

Till er som inte sett filmerna If only och Dagboken, se dem.. de är starkt rekomenderade!

Söndag

Datumet: 2007-12-23 Tiden: 11:53:39

Idag är det dan före julafton, och självklart blir det ingen snö här nere, men är glad ändå :) Kollade dock på idol grejen som var på tv igår och fick en varm (konstigt nog) känsla av att se dem gå omkring i snön! Blev jätte sugen! Ibland finns det fan inget mysigare en en stor snöhög att leka i, haha barn som man är.
Jag och lillebror gjorde något snacks igår med. Det är som en stoooor chokladkaka som består utav hela dumlekolor, bitar av mashmallows (?) och nötter (vilken typ av nötter kan man bestämma själv). Över detta häller man smält 70 procentig choklad, ställer det i kylen (alternativt utomhus om kylen är full) och sen är den klar :D Då ska den bara stelna. Enkelt, och ser riktigt smaskigt ut. Vill ni ha exakta mängder är det bara att fråga så letar jag upp pappret :)
Idag ska jag nog till mesta del ta det lugnt, vi kanske fixar lite inför morgondagen men annars tror jag inte att vi har något speciellt planerat. Måste anmäla mig till nästa termins balett med (som jag skulle gjort för länge sen) så jag får en plats i den grupp jag ska vara med i.

Men men, kanske slänger in ett meddelande senare om jag kan.
Ha en bra dag så länge!

Kvällen

Datumet: 2007-12-22 Tiden: 18:51:52

Nu har vi ätit middag, tacos som vanligt första kvällen hos pappa, och snart tänkte jag mysa ner mig i soffan och kanske kolla på någon film som visas på tv, det finns ju fullt av dem nu :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Lördag

Datumet: 2007-12-22 Tiden: 16:48:53

Hej allesammans! Allt bra med er? Med mig är det helt okej, dock väldigt trött. Det tog oss samanlagt 7 timmar att åka från stockholm till Halmstad. Det gick att slumra till lite till och från, men radion dånade dessvärre ganska så högt i bakrunden :( Jag och syster skulle även kolla på The heartbreak kid (såg ju aldrig klart den förr) och vi kollade från början, men hann bara till mitten innan datorn dog. Hon hade glömt att ladda den under natten, tråkigt nog. Skriver en liten kort recenssion om filmen sen när jag sett hela.

Började tänka på en kompis idag, sådär från ingenstanns (ja mina tankar går lite som de vill) så jag skrev det till henne, trots att jag aldrig skriver sms till henne annars, och önskade henne en trevlig helg och god jul. Fick genast respons och det visade sig att hon blev himla glad över att jag hade skrivit till henne. När hon sa detta så blev jag glad av att ha gjort någon glad, och så satt jag där med god magkänsla.
Ibland krävs det inte alls mycket för att göra andra människor glada, trots att man kan få så himla mycket tillbaka. Att göra människor ledsna eller hämnas kräver däremot ofta en hel del energi, och hur länge håller sig egentligen den "goda känslan"? Inte länge alls, är min uppfattning.

Så skicka iväg ett meddelande till någon som inte förväntar sig det :) det är mitt tips för dagen. Jag är säker på att du kommer lyckas få någons tillvaro att lysa upp :)

Ha en bra dag allesammans, och se till att njuta riktigt ordentligt :)

Ps: Ska försöka hålla uppdateringen igång trots att jag inte är hemma i Stockholm.

Resultatet.

Datumet: 2007-12-21 Tiden: 19:52:11

Detta blev då resultatet av min julklapp till pappa och hans fru. Det ska föreställa tomtehuvuden med alldeles för stor tomteluva :) Blev det godkänt tycker ni?

394651-16 

Packning!

Datumet: 2007-12-21 Tiden: 17:42:42

Tycker verkligen inte om att packa. Iaf inte när man har så svårt att veta vad som faktiskt ska packas ned! Man vill ju ha något mjukis sett där borta, alltid skönt att ha, men man vill ju även ha på sig något behaglit att ha där nere som är fint, samt något fint att ha på julafton! Dessvärre har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig på jul :/ önskar att jag hade någon röd söt tunika iaf, men det är knappt så att jag har någon svart!
Skönt är det dock när allt är klar packat och man ska klä på sig på morgonen när man väl har åkt iväg. Då har man inte så mycket att välja på (om man inte packar överdrivet som jag brukar göra ibland) och måste klä på sig det som finns!

Ne nu måste jag fortsätta! Tjingiling så länge!

Dagen på stan

Datumet: 2007-12-21 Tiden: 15:54:17

Hemma igen. Har inte fått med mig ett enda plagg, inte ens ett par strumpor! haha. Nämen ville köpa en halsduk, men fick magont av det hela ;/ Känner verkligen att jag måste köpa allt som måste köpas först! Sen om jag får pengar över senare, så får jag handla till mig sen.
Vill ju så gärna handla massa fina julklappar till människor, men där stödjer inte min ekonomi mig heller, dessvärre. Men det blir nog bättre till januari, när jag jobbar och så.
Måste iaf hitta något till nyår, men får leta vidare.
Måste packa snart med, till imorgon. Måste även göra mina marsipan grisar som jag ska ge till pappa och hans fru :) De ville ha julgodis i julklapp och då tänkte jag att jag skulle göra något som faktiskt kändes kul att ge iaf!

Just nu har jag en stark känsla av att jag borde göra något. Satsa på något eller testa på något nytt. Jag vet dessvärre inte vad. Får försöka fundera ut något, för något är det menat att jag ska göra iaf!

Har du åsikter eller ideér eller frågor om min blogg så är du välkommen att skriva!

Fredag

Datumet: 2007-12-21 Tiden: 09:47:38

God morgon :) Allt bra med er? Med mig är det helt okej, känner dock att jag kunde ha sovit vidare en stund till men annars är det finemang! Hinner bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag måste och göra mig iordning. Ska nämligen in till stan med N och kanske köpa någon julklapp samt jul eller iaf nyårskläder :) Åtminstone leta lite så man har lite humm över det hela. Blir hemma ikväll iaf. Skjutsaren till Halmstad kommer och hämtar oss 8 på lördag morgon så orkar nog inte komma hem sent ikväll, och så blir det typ om man går iväg. Men men, slänger in ett inlägg senare iaf.

Ha en bra dag så länge!

God natt!

Datumet: 2007-12-21 Tiden: 00:10:14

Nu har jag sett på halva filmen och jag kan säga att jag är riktigt nöjd :) Är dock för trött för att kolla på resten så ska hoppa i säng och se klart resten imorgon!
Sov så gott allesammans!

God kväll!

Datumet: 2007-12-20 Tiden: 22:23:07

Jag är som fast i spelet, så för er som inte testat, testa det! (eller testa det inte) Men måste väl sluta med det hela snart. Kanske ska kolla på The Heartbreak Kid, men får se, lite smått sugen men kanske inte tillräckligt pigg.
Började tänka på dessa ungdomar i t-banan som sitter med fötterna på sätet. Förlåt men jag skäms över att se det! Jag typ skäms åt dem. Jaf vet att detta är ett vanligt ungdomssymtom (som spotta var över en period) men när ska man faktiskt inse hur ohyffsat det ser ut?
Hade en föreläsare i högstadiet som sade "Ditt beteende avspeglar dina föräldrar" Och visst är det grovt, och visst drar man alla över en och samma kam, men jag kan fanimej inte låta bli att tänka på detta uttryck när jag ser fötterna på sätet! Jag är faktiskt en av dem som alltid går och letar efter en "ren" plats innan jag sätter mig, så ge mig inte färre säten att välja mellan då. :)

Btw, någon som sett The heartbreak kid, isf, vad tyckte du?

Skit kul!

Datumet: 2007-12-20 Tiden: 18:38:45

Haha, min kompis visade mig ett spel idag och nu är jag helt fast. Det hela går ut på att under en viss tidsperiod så ska man skjuta sönder alla bollar. Stora bollar delar sig i mindre och mellan till minst. Skjuter man de minsta så försvinner dem :) Det är roligare än det låter.

Testa : http://www.spele.nl/ det är det spel som står längst upp på populair. Som ni märker är det inte svenskt. Men man förstår för det är inte mycket att läsa :)

Jullov!

Datumet: 2007-12-20 Tiden: 17:17:19

Nu har jullovet offeciellt börjat :) Känns super skönt. Nu behöver inte hela mina dagar gå åt böcker och pluggandet!
När jag och vännen var på väg till vår avslutning så stannade en gubbe vid oss, så vi stannade upp och han sade "Ni två måste ha schyssta föräldrar, det ser man på en gång" Sen stod han och prata om att ha var klassmorfar och att det bästa man kan ha är schyssta föräldrar. Vet ni var det värsta var? Föräldrar som inte är schyssta! Haha, jadu goa människor det finns :)
Resten av denna dag ska jag nog bara ta det lugnt, vänta in mamma och middagen, sen kanske jag ser på någon film senare. Är ganska slut.
Vad ska ni göra då?

Universum

Datumet: 2007-12-20 Tiden: 11:44:46

Jag vet inte hur det är med er, men när jag tänker på universum kan jag nästintill få huvudvärk. Så varför tänka på det då kanske du undrar, ju för att jag även blir så otroligt facinerad. Fattar ni hur jävla små och obetydliga vi egentligen är i universums otroligt stora... ja. stora! Liksom när tar det slut?
Haha, det roligaste är när jag var liten och drömde (dagdrömde?) om att jag skulle ta ett flygplan och åka ut i rymden och släppa av människor där så de fick flyta runt i tomma intet. Speciellt sådana människor jag inte tyckte om, onda jag!

The chipmunk adventure

Datumet: 2007-12-20 Tiden: 11:17:29Var det fler än jag som kollade på dessa sötnosar när man var mindre? Min syster satt nämligen och kollade på dessa igår så jag letade upp dem jag med idag :) Snacka om att man hamnar back in the old days :)

God morgon!

Datumet: 2007-12-20 Tiden: 09:55:01

Detta ska då föreställa min sovmorgon. Tyvär blev jag väckt. Jag som hade hoppats på att antingen vakna av mig själv eller att vakna när klockan ringde vid tio, inget av dessa alternativ blev uppfyllda, dessvärre. Men man kan ju inte få allt man vill ha.
Inatt drömde jag att jag hade köpt en katt. Men som vanligt i mina drömmar så handlade det inte om att bara gå och köpa den och sen ha ett stort smile på läpparna hela dagen, Nej. Helvettet bröt ut! Minns inte i detalj, men de var otroligt kaotiskt! Minns att alla tjatade om att jag skulle ta mitt ansvar, och det var faktiskt inte så lätt med denna katt som man kanske skulle tro! Det var faktiskt så svårt att min dröm om att i verkligheten köpa hem en katt, börjar bli lite småsuddig :/ Men det kanske går över!
Idag ska jag väl inte gå hemifrån förrns sådär strax innan 1. Börjar ju 2 men man vill ju utnyttja matkortet sista dagen! Ska på riktigt bli skönt att slippa den för ett tag sen. Har tröttnat på de flesta matställerna :(
Men innan jag kilar iväg ska jag nog ner till skomakaren och klacka om mina skor (som jag har gått och tänkt göra i över en vecka nu) när det ändå finns tid över :)
Vad ska ni göra idag?

God natt

Datumet: 2007-12-19 Tiden: 23:11:15

Det tog lite längre tid än vad jag trodde innan jag hoppade i säng. Ganska så förvänadsvärt då min kropp och min säng har som en magnetiskt reaktion på kvällarna då jag dras till den snabbast möjligast. Men efter detta inlägg ska jag låta naturen ha sin gång, och gå och sova.
Började bara tänka på programet Deal or no deal som går på tv, den svenska variationen. Har ni sett den? Jag gillar den faktiskt, kan tycka att det blir skit spännande och får nästan samma glada reaktion som personerna i tv rutan får när en väska med ett lägre antal kronor öppnas! Såg även detta program idag, men fy vad jag tyckte synd om mannen. Han valde bort nästan alla miljonbelopp på en gång och hade till största del otur i sitt väljande. 10 kronor gick han därifrån med! Man tycker nästan att han borde ha fått ett tröstpris.
Det var dock någon kvinna för ett tag sen som det gick ännu sämre för, hon fick tydligen de lägsta buden i programets histora enligt programledaren. OM jag minns rätt så hade hon summorna 0,50 och 20 kronor kvar mot slutet, stackarn!
Vad tycker ni om programet? Lyckad eller inte?

Ne, nu ska jag hoppa i säng, kan inte mottstå dragningskraften längre. Sov så gott allesammans!
Ps: om ni läsare gillar bloggen så sprid den gärna vidare.

Resultatet av julens höjdpunkt

Datumet: 2007-12-19 Tiden: 22:17:31

Det vackra resultatet av våran ortoligt väldoftade plastgran :) haha. Det tog lite längre tid då vi i slutet av pyntandet kom ihåg att heroes började på 4:an, och det får ju inte jag och min kära mor missa inte! Fick dessvärre reda på, likt alla andra som kollade, att nästa avsnitt kommer den 2 januari, och då kommer två avsnitt på rad med början klockan 8. Det får man absolut inte missa!
Ska snart och lägga ansiktsmask, men därefter kanske jag går och lägger mig så man verkligen känner av att det är sovmorgon. Det roliga är ju att när man vanligtvis har en sovmorgon på ca 2 timmar så går man och lägger sig 2 timmar senare, och går upp två timmar senare. Vad blir det för skillnad? En förskjutning på två timmar med lika lite vila, Nej tack!
Imorse tog jag det otroligt lungt faktiskt. Stekte mina äggvitor, fixade min tallrik med havregrynsgröt och därefter satt jag och läste tidningen till frukost :) Stressade faktiskt ingenting under morgonen trots att jag gick förbi kompisen och hämtade kläder och var där ca kvart, ganska facinerande!

Här kommer iaf före och efterbilderna!

   394651-16  

Fortsatt trevlig kväll på er alla :)

Onsdag

Datumet: 2007-12-19 Tiden: 20:34:15

God morgon, god eftermiddag, god kväll :) Allt bra med er? Provet idag gick himla bra, kunde gått bättre, men ändå är jag rätt nöjd. Fick även reda på att jag börjar två imorgon. Hade igentligen haft vanlig skoldag fram till kl 2, och därefter avslut, nu har jag endast avslutning då alla mina tre lektioner blev inställda eller så behövde jag inte komma :) Så imorgon blir det rejäl sovmorgon.

Håller på och pyntar granen med mamma nu, skirver och lägger upp en bild snart på det vackra resultatet :)

Har ni pyntat granen än?

Tips

Datumet: 2007-12-18 Tiden: 22:20:35

Nu ska jag hoppa i säng. Har setat och pluggat in orden och även filat ner mina naglar :( nu ser det ut en mansnaglar, korta och oanvändbara= det går ej att ta upp nålar eller klia sig på benet om det skulle behövas. haha. Men jag gjorde detta för att börja om med min kräm som jag köppte förr.Den är starkt rekomenderad, den funkar när man använder den som man ska. Hitta endast en bilder där språker på den lilla kartongen inte var svenska men på min står det iaf "närande creme för naglar" och den är för torra, svaga och skadade naglar. Finns att köpa på åhlens för mellan 100-200 kronor. Den räcker länge då det krävs så lite vid användning.

Ne nu ska jag sova, sov så gott alla.

Hemma

Datumet: 2007-12-18 Tiden: 19:11:49

Hemma igen nu :) Maten smakade utsökt om jag ska vara ärlig, riktigt stolt! Imorgon har jag prov på massa engelska ord första lektionen, men pluggade på dem en hel del idag så det kommer säkert gå bra :) Får lite sovmorgon med då provet är det enda som ska göras och det bör inte ta alls lång tid, så man fick kommma när man kände att det passade. Kommer nog gå till 9.15 så man iaf har en halvtimma, även om jag tror att det inte behövs.
Ikväll blir det nog Ugly Betty kväll, det är ju dubbla avsnitt, och har inte så mycket annat för mig :). Imorgon är det Heroes med, vilket jag älskar, så det får jag absolut inte missa. Missade det dock förra veckan dessvärre, var ju på lucia movie night, och hade helst velat se den innan jag ser morgondagen. Finns det någon hemsida där man kan se sådant?

Fint

Datumet: 2007-12-18 Tiden: 15:26:52

Har precis stekt mina första hamburgare :) haha, fan vad lame det låter, men så är det iaf. Mamma och jag var ju på willys för ett tag sen och köpte fiberrika bröd, så när jag kommer hem från jobbet ska det ätas :) Älskar hemmagjorda hamburgare när man har full kontroll över hur det görs, innehåll och kvalite. Klarar inte av att äta hamburgarna som finns ute, har inte ätit dem på flera år.

Btw, kollade ut genom fönstret när jag skrev och allt var nästan läskigt rosa. Himlen speglade av sig typ. Nu är dessa dessvärre mer på träd och himmel, men färgen spred sig på det som jag valde att inte ha med också :) Otroligt fint om jag får säga det själv. Himlen är bra vacker :)

394651-13

394651-14

Men men, nu ska jag snart kila iväg till jobbet, ungarna väntar :) Får se vad vi hittar på idag. Men ni får ha det så bra så länge!

Tisdag

Datumet: 2007-12-18 Tiden: 13:10:47

Hur mår ni idag? Mår ganska bra, dock hade jag lite svårt att komma upp imorse. Hade gympa första timmen och därefter etik, sen fick jag reda på att jag slutade efter det så nu är jag hemma :) Blir hemma i 3 timmar till sen ska jag iväg till jobbet.
Btw, var det någon som läste punkt Se idag? Där fanns det iaf en artikel om en elev som knivhotade rektorn på sin skola. Sånna artiklar börjar faktiskt skrämma mig. Känns som vi håller på och förvandlas till ett mini USA och det känns som om man snart inte kommer bli chockad över om det blir skolmasaker även här, riktigt ruggigt faktiskt!

God natt!

Datumet: 2007-12-17 Tiden: 21:57:40

Nu är det dags för mig att hoppa i säng. Har setat och spelat Romeo med familj och kusin, gick himla bra alla omgångar förutom sista ;/.
Ska upp och simma på gymnastiken imorgon, skit trisst, sen jobbar jag efter skolan till klockan sex. Men men skola är ju slut snart så man får satsa de dagar som är kvar.

Sov så gott iaf!

Måndag

Datumet: 2007-12-17 Tiden: 18:11:56

Sista veckan innan jullovet, och det känns ju ganska så mycket härligt :) haha, håller ni inte med? Idag har jag haft en ganska så onödig dag i skolan, första timmen så hade vi seminarium att arbete med på lektionen, vilka man lätt kan göra hemma. Andra och tredje lektionen kollade vi på romeo and juliet från 1987 på engelska utan text! Jag brukar faktiskt inte ha något emot att ha utan text, men jag förstod mig fan inte på 80 talets poetiska formet, absolut ej. Ni vet filmer med svärdkrig? Ibland kan man i dessa filmer bli förvirrad över vilka som tillhör vilka, i denna film blev jag om möjligt mer förrvirrad, pga språket, så då kanske ni förstår. Detta var alltså enligt mig en ganska misslyckad film.
Sista lektionen var matte, men där var det bara jag och en annan tjej som skulle ha samtal med läraren om resultaten från nationella. Efter 45 minuter av syssellöshet så sa jag till min lärare att jag inte orkade vänta längre, så fick mitt samtal på onsdag istället. Shysst att man fick veta det innan liksom!
Men tydligen så ska hon iaf gå och fastställa våra slutbetyg nu, jag fick MVG :), det är iaf vad hon säger. Så jag är himla glad faktiskt, tredje mvg i mattematik, denna gång var det matte C, fråga mig inte hur! Fick även reda på att jag fick 67/70 poäng på historia provet som jag hade förra veckan om ni mins? Det känns verkligen såhär i efterhand att allt plugg var värt det.

Nene, nu ska jag snart ut och powerwalka med tjejkompisen :) Ska bli skönt att vara ute att röra på sig också, att inte hela tiden vara inne.

Hej så länge!

God natt

Datumet: 2007-12-16 Tiden: 21:18:02

Nu är det dags för mig att duscha och börja göra mig iordning för refrängen, kanske kollar lite tv iaf :) Har ni sett all liveit.se reklam som finns ute? Iaf så gick jag in på sidan och kolla och det finns himla bra grejer där, så råder er alla att gå in och kolla. Jag är himla sugen på det där med islandshästarna, men det ligger åt helvette, så det kanske får bli den på djurgården. Något av det de har att bjuda på ska jag iaf prova på, någon gång :)

Sov så gott allesammans!

Djursugen

Datumet: 2007-12-16 Tiden: 20:34:23

Jag är jättesugen på att skaffa katt hemma hos min mor. Hos pappa har vi redan en, och har haft 4 samanlagt. Hos mamma har jag tidigare alltid tjatat om hund. Förra året köpte jag en, Elvis, och han var helt underbar och jag var nog värdlens lyckligaste när jag köpte honom :) Dock visade det sig att mina scheman blev konstigt omgjorda och massa andra omständigheter uppstod som gjorde att jag inte kunde ha kvar honom

Här är sötnosen!

Bilden saknas


Faktum är att jag har enda sen jag var liten nästan alltid har haft djur, och det känns så tomt här hemma utan något att gå och klappa på eller kela med. Vill därför ha en katt. Tycker de är helmysiga :) Och det passar min vardag då de faktiskt klarar av att vara ensamma längre samt inte är beroende av någon som tar ut dem. Så är exempelvis min lillebror hemma så har den iaf sällskap, för inte så mycket mer behövs. Dessvärre tycker min mor inte om dem, hon tycker det är lömska.

Frågan är finns det några bra argument som skulle göra att vi skulle kunna skaffa katt trots allt?

Tankar

Datumet: 2007-12-16 Tiden: 19:45:39

Har precis gått runt och tänt massa ljus hemma och fixat mig en kopp te, tycker sådant är jätte mysigt :) När det är mörkt överallt och endast små ljus kan urskiljas i mörkret.

Lyssnade på radio till maten och en kille ringde in och sa något i stil med att när någon mår dåligt så behöver man inte alltid lösningar till problemet utan endast någon som lyssnar och hjälper en att bara landa i stunden.
Det var iaf så som jag uppfattade honom, men ibland hör man ju det man vill höra, och uppfattar saker som man vill uppfatta. Men enligt mig stämmer det precis.
Ibland när jag blir arg så avskyr jag när folk ska sitta och säga vad jag ska göra eller vad jag gjort fel och massa sådant. Det är precis det jag inte vill höra i ett sådant tillstånd. Jag vill snarare höra att allt faktiskt är åt helvette, och att det jag säger är förbaskat rätt! haha. Det låter barnsligt men det är fan sant. Och jag tror inte att jag är ensam. Ibland måste man faktiskt tillåta sig själv att må lite skit, och att få slänga ur sig saker och känna som man känner. Hade livet hela tiden varit en dans på rosor så hade det ju inte varit lika uppskattat. Jag tror helt ärligt att dåliga stunder behövs för att kunna se det fina med livet :)

Gud vad jag predikar nu då! :)

Söndag

Datumet: 2007-12-16 Tiden: 17:08:30

Idag är det söndag, men även tredje advent :) Tänk vad snabbt tiden går fram! Vaknade imorse av att mamma smög in för att kolla om jag var vaken. Det var jag inte (tror jag iaf) men vaknade av hennes låga viskning. Så jag gick upp och åt frukost med henne och hennes vännina. Därefter lovade jag att följa med till Willys så det han inte bli något inlägg här dessvärre, tiden var tajt.
Direkt efter willys var det bara hem och packa ner dansskor och vattenflaska sen var det ut och åka igen! Hade ofantligt ont i ryggen när jag vaknade, och fick sedan reda på att jag inte var ensam om detta då det visade sig vara gårdagens dans som orsakat träningsvärk. Men det var en helvettes träningsvärk kan jag lova! Men iaf så körde jag igenom hela passet och såg till att stretcha ordentligt efteråt. En tanke slog mig dock på vägen hem "hade jag stretchat ordentligt efter varje danspass dessa år, hade jag varit jätte vig idag!" måste säga att det känns förjävligt. Visst har man stretchat, men inte så pass seriöst som man kanske skulle ha gjort. Men idag är ju början på resten av mitt liv, så då kan det  väl bli en början för sådant med :) Reslutat har det ju blivit, men vill bli spagettiwoman! haha.

Idag när jag väntade på min vän idag för att ta tåget tillsammans med henne så var hon försenad (som vanligt, haha) vilket resulterade i att jag fick vänta ytterligare ett tåg. Under denna väntan kommer en dam ner på perrongen.

Damen : Missade jag tåget?
Jag : Ah, den gick precis.
Damen : Jo ja sa det till han däruppe, men han vägrade behålla min fem krona. Så jag tjatade på honom att han bara skulle behålla den och då sa han att det skulle bli fel i kassa systemet, men då sa jag att han kunde behålla den själv. Jag köper ju sån där 95 kronors remsa och betalade med en hundralapp. Iaf så lämnade jag hundralappen till slut och tog min remsa, men då hann jag ju inte iaf!

Det visade sig att hon skulle posta julpost och var tvungen att åka några stationer för att göra detta då brevlådan hon använde redan hade blivit tömd. Iaf stod vi och pratade ända tills då tåget började rulla in på perrongen. Hon var en himla gullig dam faktiskt :) Vi började prata julklappar och julpynt och tydligen så skulle hon fira jul med barnbarnen uppe i Åre.
Haha, jadu man kan lära sig mycket om gamla damers vardag genom att stöta ihop med dem i någon minut. Speciellt de som är glada och frammåt! Jag gillar dem :)

Kvällen

Datumet: 2007-12-15 Tiden: 23:19:26

Blev hemma trots allt. Hade verkligen ingen lust att åka dit när jag var tvungen att åka hem själv, eller sova kvar. Men jag kollade på shreks jul iaf, tyckte den var himla mysig :) Shrek 2 har jag redan sett så små kollade lite bara. Nu kanske jag ska kolla på ännu en film, men det blir nog någon jag har här hemma. Tänke först hyra en film, men det är försent nu, tiden bara gled iväg. Har iaf setat och kollat efter något att ha på sig till jul. Hade egentligen velat ha en hög svart kjol och en vit skjorta, men jag har varken tid eller pengar till att fixa något sådant nu, så det kanske får bli till nyår.
Får försöka leta vidare efter något annat, annars är det bara att leta i garderoben :)

Men men, ni får ha en fortsatt trevlig kväll :)

Kul grej

Datumet: 2007-12-15 Tiden: 19:42:53

394651-11

Jag kanske är helt efter men jag hittade denna hemsida nu och tyckte det var skit kul :) För er som är lika efter som mig så går det hela ut på att man väljer ut en bild på sig själv (en som helst är rakt framifrån) och sen laddar man upp den och använder kändisars kroppar och hår som ram runt sitt ansikte. Vad passar jag bäst i egentligen? haha. Hemsidan är iaf: http://kandisfrissan.veckorevyn.com/

Ha det så kul :)

17.40

Datumet: 2007-12-15 Tiden: 17:40:27

Tillbaka från dansen. Var himla skönt att dansa dancehall igen, haha, det var ett bra tag sen! Vissa saker satt medan andra var tvugna att bli uppdaterade, men kul var det iaf. Fick även reda på att dansen fortsätter ända fram till nyår! Dock kommer jag missa nästa helgs träningar, åker iväg till halmstad på lördag ner till Pappa, ska fira jul där.
Det snöade ju inatt! :) Blev jätte glad av att vakna upp till vitt utanför fönstret. Men det är ju beräknat att det inte ska hålla i sig men man får ju hålla tummarna ändå! Har faktiskt lite lust att åka skidor... eller iaf pulka, men man ska ju sikta högt. När jag var mindre och bodde i Sala så brukade vi alltid hitta någon backe där det hade bildats som en isbana under snön, så där spenderade jag de flesta vinterdagarna, och det var ju hur kul som helst! Dock har jag inte hittat någon sådan isbacke här i Sthlm än, dessvärre.
Snart är det ju julafton också och har inte köpt en enda julklapp! Ifs så ska det bara handlas till två av lillebröderna nu innan jul, då jag ska ge till resten här hemma i sthlm när jag firar jul här. Dock måste jag göra julgodis till pappa och hans fru, det är det dem har önskat sig. Har ingen aning hur man gör sådant dessvärre. Får leta lite på internett. Någon som har något förslag?

Lördag!

Datumet: 2007-12-15 Tiden: 13:02:37

God morgon!

Somnade in ganska skönt igår ändå, trots att jag var ensam :) När jag vakna åt jag riktigt goda frukost mackor med avokado och tomat :) Det är ju trots allt helgmorgon!
När jag satte på TV:n så visade det sig att Spirit skulle börja kl 12 så nu sitter jag och kollar på den :) Har sett den förr men kan aldrig få nog av tecknade filmer, haha!
Vid två tiden ska jag iväg till dansen, man måste ju ta till vara med på de få dansdagar som man har kvar! Hoppas bara att jag känner mig lika pigg som jag gör nu, så att jag fakitkst kan vara med.
Ikväll kanske jag ska iväg hem till en tjejkompis, men inget 100% än, men antar att det blir så. Tror inte jag har lust att sitta hemma en hel kväll själv igen! Det blir som en liten mindre fest typ, inget gigantiskt.
Sen måste jag plugga lite innan helgen är över också, men det kanske blir av imorgon, får se hur tiden räcker till idag. Måste ju hinna se shrek med ;) imorgon eller idag, spelar inte så stor roll. Ne nu ska jag fortsätta kolla på filmen!
Ha en bra dag iaf!

God natt!

Datumet: 2007-12-15 Tiden: 00:15:57

Nu är det dags för mig att gå och lägga mig. Tjejkompisen kom inte ;/ Så måste sova ensam i lägenheten.
Har iaf kollat på Legally blonde och Bad company, så det blev inga dåliga flmer iaf. Kanske kollar på tv en stund till innan jag somnar. Men sen ska man ju till dansen imorgon, så då vill man ju vara frisk och kry!

Sov så Gott allesammans!

Ensamt myspys.

Datumet: 2007-12-14 Tiden: 19:52:27

394651-8

Som jag nämnde förr så kommer inte min kompis hit förrns vid 00, så får sitta ensam och myspysa några timmar till.
Gick ut nyss faktist, första gången idag, och köpte hem lite smask :) Lite vindruvor, chashew, äpplen och dricka :) Smaskens! Ska se om någon film som kommer på tv är bra, flera stycken som kommer ikväll ju! Sen är jag faktiskt lite smått sugen på att de shreks tomtefilm, men den kommer ju inte förrns imorgon, tråkigt nog. Tycker om både ettan och tvåan, men har dock inte sett trean än, men det är något som finns med på ska göra listan ändå.

Ne nu ska jag kila till soffan som ligger en meter härifrån, haha.
Ha en fortsatt trevligt kväll.

Ingen snö!

Datumet: 2007-12-14 Tiden: 15:43:34

Ingen snö för det allra flesta ;/ Det är det som ur uträknat.
Jag som dessutom ska neråt i landet! Där blir det ju verkligen ingen snö. Ska ner till pappa som bor i halmstad och fira jul :) Men men, man får ju göra det bästa av situationen! Tror ändå att det är himla svårt att rubba min julkänsla. Började pynta redan dagen innan första advent :)
Tycker hela alltet är så mysigt. Förr längtatde jag till jul pga julklapparna, men nu är det hela stämningen som känns lockande. När man pyntar granen och kanske hänger upp lite appelsiner :) Sen att bara chokladaskarna ligger framme får det hela att verka så mycket mer juligt!
Man fixar upp sig, äter, kollar på Kalle Anka, dricker glögg och käkar pepparkakor :) Sen kommer tomten och därefter samlas man vid pakethögen och får se vad som gömmer sig innanför alla inslagspapprerna.
Det finns faktikst nästan ingen dag under året som är så mysig som julafton! 
Älskar Julafton helt enkelt!


394651-7

Fredag

Datumet: 2007-12-14 Tiden: 11:39:06

Godmorgon!

Hade ställt klockan imorse för att känna av om jag skulle gå till skolan. Stannade dock hemma, och det var nog bäst så! Mår inte jätte dåligt men inte på topp heller. Åt sallad till frukost då jag inte alls känner mig sugen på något med allt för mycket smak!
Idag blir jag nog bara hemma, hela dagen. Kanske pluggar lite om jag orkar, men har dock inte så mycket kvar fram tills terminens slut. Blir dessvärre helt ensam, vilket inte är något som jag föredrar. Men syster åkte ju iväg igår och mamma ska vara på nån julmiddag eller liknande och kommer hem till i morgon.
Däremot kanske Nicole kommer över sen om jag inte har somnat när hon slutar vid 00.00. haha, men då jag vaknade så sent så borde jag nog klara av att hålla ögonen uppe tills dess.
Funderar på att kanske gå ner och hyra film. Är de någon som har något förslag?

Hej då så länge!

God natt!

Datumet: 2007-12-13 Tiden: 21:00:38

Somnade en stund sen på dagen idag :) men det var endast ca 4 timmar, det kändes inte smart att sova längre, så gick upp vid tre. Därefter åkte jag in till stan för att äta middag med mor och syster, men sen glömde syster mobilen hemma och det hela drog ut på tiden. Det blev inget till slut då min systers buss som hon skulle ta gick.
Mötte upp tjejkompisen sen och åkte iväg till dansen. Var inte med, vågade inte, vill inte riskera att bli sämre om jag faktiskt är sjuk.
Iaf så är det första gången jag träffar min danstränare denna termin. Hon har varit i USA, så vi har haft lite andra olika lärare under tiden. Dock slutar dansen snart så vi fick inte så mycket tid med vår ordinarie. Idag fick jag även reda på att hon inte kommer ha dans nästa termin! Det känns ganska konstigt med tanke på att jag har gått hos henne nu i några år.
Men förändringar kan ju också vara bra, och det kan det nog vara denna gång med. Man kanske söker sig lite vidare och utvecklas med hjälp av andra lärare och andra stilar.
Iaf så tror jag att jag kommer börja på gympa på F&S nästa termin, bortsett från baletten och housen och eventuellt modern. Tycker om att hålla igång :)

Nu måste jag dock hoppa i säng. börjar nästan få huvudvärk av tröttheten!

Sov så gott allesammans!

Lucia!

Datumet: 2007-12-13 Tiden: 10:25:46

Gud, jag är helt slut! Har inte sovit en blund på ca 28 timmar. Var ju på Lucia movie night inatt. Var verkligen där i tid och ställde mig sist i kön (som nu inte hade hunnit bli speciellt lång) som man ska göra. Men ju mer tiden gick och ju mer folk som kom så märker man att kön snarare växer framför än istället för bakom! Själv tycker jag inte om hela trängas grejen, och hade inte trängt mig om "det inte var nödvändigt" Men vad ska man göra? Egentligen? Jag kommer fan inte dit 1,5 timma tidigare för att hamna sist i kön. Så ja, jag trängde mig! Dock tyckte jag synd om två personer som blivit "utstötta" ur kön och hamnade längre bak än var de hade stått från början, så såg till att de blev framsläppta!
Iaf så började kvällen med en thriller som jag inte minns namnet på just nu. Därefter var de en dramakomedi, June (eller något liknande), och sist men inte minst Bee Movie. Enligt mig var alla filmer bra, men inte riktigt biofilmer. Kanske den första isf, men hade kanske velat byta ut de andra två och sett dem hemma istället.
Småsmaskade lite på bion (vilket inte händer ofta) och nu mår jag illa :( och är ganska säker på att det är därför. Funderar nästan på att sluta med godis igen ibland, men ah vet inte. Har vissa svullodagar som jag håller mig till och dessa är minst varannan vecka ungefär :) men att må illa är fan inte kul!
Efter bion, vid 7 tiden, gick vi Wayne´s Coffee och drack chai latte och åt macka. Jag tror inte att chai latten var ett smart alternativ i mitt tillstånd.
Nu ska jag försöka få i mig lite brocoli iaf :) så antingen har jag tur och då beror illamåendet lite pga hunger, eller så kanske jag håller på och bli sjul som en ganska stor skala av vännerna blivit? Får hoppas på det första alternativet.

Ha det så bra så länge!

God dagens!

Datumet: 2007-12-12 Tiden: 16:14:06

Idag hade jag bara två lektioner, igen! jag vet inte hur, men turen har passerat mig och stannat där en stund :) Hade först lite diskussioner om filmen A beautiful mind på engelska, och lektionen efter hade jag provet. Gick himla bra faktiskt. Kunde alla årtal som man kunde tänka sig kunna.
Åter till filmen, har ni sett den? För den är starkt rekomenderad. Den har vunnit 4 oscars och baserar sig på vetenskapsmannen John Nash och Russell Crowe gör rollen otroligt bra. Den är verkligen på topp av de filmer jag har sett, och jag har sett väldigt många!

Bara för att notera så kommer detta ej bli en blogg specialiserad på kändisar och deras kläder, sådant får någon annan sköta för det faller mig inte för intresset. Jag kommer heller inte låtsas att jag vet en massa om dem, för det gör jag inte!

Jag är helt ganska vanlig (ovanligt?) person som bara skriver. Är inte fotomodell, bor inte i något lyxigt område, har inte tagit första bästa flyg och flyttat utomlands. Men detta är jag, och det är ganska mysigt det med :)

Pluggis.

Datumet: 2007-12-11 Tiden: 21:27:05

Har pluggat, pluggat och pluggat. Förvånad? haha.
Men faktum är att jag har lärt mig en himla del, och det är ju alltid positivt. Tex olika religoners syn på döden!
Dessutom kan jag allt om Julius Caesar och massa om de Puniska krigen. Jadu kunskap finns det gott om. Jag sneglade dock lite på Ugly Betty, men uppfattade endast en liten del av hela samanhanget.

Fick nyss reda på att jag inte jobbar imorgon också! skönt är väl det, men alla pengar behövs ju - egentligen.
Jobbade ju idag, och kan bara inte sluta tänka på den minsta av tjejernas frisyr! haha. Frågade henne för bara någon vecka sedan om hon klippt sig "Ah. själv, mamma blev jätte arg" och då kom jag och tänka på att hon nämnt något liknande förut och frågade då om det hänt tidigare.  "Mm, har gjort det tre gånger" Haha. Hon har nästan ingen lugg kvar och det ser jätte gulligt ut! Troligt nog.

Nu ska jag snart hoppa i säng så jag har lite energi imorgon, ska ju vara på lucia movie night hela natten och har inget intresse av att somna in under någon av filmerna! Är det någon annan som ska dit?

Sov så gott iaf allesammans!

Tisdagen

Datumet: 2007-12-11 Tiden: 13:34:19

Idag har jag haft en riktigt skön skoldag, endast två lektioner. Det började med gympa, lite teori sedan gym, och därefter har jag haft etik&livsfrågor lektion. Jag verkligen älskar etik lektionen! Det är ett av mina extra val och jag är så nöjd att jag valde den. För ca 2 veckor sen var vi på en teateruppsättning som heter kallare än här. Den var bra faktiskt. Iaf så skulle vi diskutera om denna idag och då ingick även frågan "hur ser du på döden?" Själv tycker jag inte om att prata om döden. Det ger mig kalla kårar längs ryggen. Jag är helt enkelt rädd för att dö, men ändå vet jag att så länge man är rädd för att förlora det man har, kan man aldrig riktigt njuta av att man har de, så jag försöker verkligen övervinna den känslan och hoppas på att själen kommer någon annan stanns!

Nog om seriöst prat. Idag fick denna fina väska följa med mig hem. Måste dock erkänna att de blev ett riktigt spontanköp. Har egentligen inte pengar till att shoppa just nu då massa julklappar måste köpas, men jag kunde helt enkelt inte låta bli!


394651-6

Snart ska jag börja plugga, som vanligt, inför provet imorgon och även göra lite uppgifter från etiken. Vid 4 ska jag jobba så det gäller att orka plugga rejält nu när jag kan. Kommer dock hem vid halv 7 men då ska de ätas och fixas så måste ta varje tillfälle i akt!

Btw, har ni läst om dödshjälp i tidningen? Att de tycker att de borde vara ett alternativ här i sverige? Om de nu ska införas så borde det vara svårt att få det att gå igenom. Jag menar så att det verkligen är människor som LIDER, och inte känner att de orkar längre. T ex cancersjuka med otroliga smärtor. Men jag vet inte, är fortfarande lite kluven. Vad anser ni?

Tar pluggandet någonsin slut?

Datumet: 2007-12-10 Tiden: 21:50:56

Snart är jullovet här men trots det har jag idag setat i nästan 3 timmar framför datorn och pluggat inför ett historia prov som jag har denna onsdag. Men men, med de betygen jag vill uppnå så får man ju offra endel. Vill ju komma in på, som det ser ut just nu, juristlinjen på univeristet. Dock ska jag dessförrinnan nog läsa till coach i personlig utveckling :) Planer finns det gott om!

Igår var, tråkigt nog, sista dagen på baletten för denna termin. Vi började klassen som vanligt men avslutade med att se en film med inspelningar från bland annat balettuppsättningarna: Romeo och Julia, Nötknäckaren och Svansjön.
Innan jag började baletten hade jag säkert tyckt att det de gjorde på sen såg enkelt ut. Igår när jag såg det satt jag med en beundrande blick och skådade människor med en otrolig kontroll över varje muskel i kroppen.
Balett har, jämfört med andra danser jag dansat, väldigt enkla korregrafier, det är däremot så mycket mer som ska vare tekniskt korrekt! Utåtvridning, spända knä, ner med rumpa, ner med axlar, lång nacke, in med magen, upp med bröstkorgen.. men inte så pass mycket att den lämnar magmusklerna! Haha, jadu det är en himla del att tänka på. Men till nästa termin ska jag tillbaka igen!

Nu rinner tiden dock iväg och jag är alldels för trött för att hålla mig vaken långt över klockan tio! Det är det som blir reslutatet när man går upp klockan sex om morgonen!

Välkommen!

Datumet: 2007-12-09 Tiden: 16:17:09

Mitt namn är Kim och denna blogg kommer handla om lite allt möjligt från min vardag. Vad nu min blogg kommer att vara för dig, kan jag inte riktigt svara på. Kanske bara en "har inget att göra"-intresse, eller helt enkelt en inspirationskälla? Vem vet.
Mer info om mig kommer senare, med tiden. Men så länge: Enyoj :)
RSS 2.0